Mats Wieffer

Nieuws

Feyenoord - Sparta: De vermoedelijke opstellingen

Van de redactie

Feyenoord speelt zondagavond de stadsderby tegen Sparta in De Kuip. De aftrap van deze wedstrijd is om 20:00 uur. 1908.nl blikt alvast vooruit op de mogelijke basiself van beide ploegen.

In de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Lazio viel Sebastian Szymański uit met een hamstringblessure en lijkt tot nu toe niet fit genoeg om te spelen tegen de Spartanen. Ezequiel Bullaude is speelgerechtigd en kan zondag al zijn debuut gaan maken in een uitverkochte Kuip.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Bjørkan; Wieffer, Kökcü, Timber; Wålemark, Danilo, Dilrosun.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Olij; Sambo, Vriends, Auassar, Pinto; Verschueren, De Guzmán, Kitolano; Namli, Lauritsen, Van Crooij.

Delen

Reacties

Zat goeie spelers,mooi een beetje gaan rouleren.
Ik weet dat het zo niet ingevuld behoord te worden, maar nogmaals Hancko als back met Rasmussen erbij links centraal, zou ik ook lang niet gek vinden…
Een wedstrijd tegen Sparta lijkt me juist een goede gelegenheid om Hancko en trauner beter op elkaar ingespeeld te laten worden en ook om wieffer uit te proberen op het middenveld. Ik zou wel Jahanbakhsh laten spelen in plaats van dilrosun. Alireza lijkt beter in vorm. Voornaamste problemen van Feyenoord is dat het elftal op elkaar ingespeeld moet raken en dat de defensieve organisatie op het middenveld veel beter op orde moet komen. Dat proces zal een tijd duren. Deze wedstrijd kun je daar weer een stapje in zetten.
Die sprint van paixao tegen lazio afgelopen donderdag, Jezus wat is die snel
Waarom staat hier niks over Feyenoord onder 21?
Hartman en Gimenez zouden logischer zijn. Misschien dat ze er in de 2e helft inkomen.
Hoezo zou Gimenez logischer zijn dan t.o.v. de spits die 1 op 1 loopt?
Omdat ik benieuwd ben hoe dat uitpakt. Giminez is meer balvast en sluwer. Wordt tijd dat hij gewoon gaat starten in basis.
Als Hartman eerste keus is zal je hem toch echt rust moeten geven in de weekenden anders loopt ie zo een nieuwe blessure in
Maar die kan nog niet 2 maal per week spelen, dus zal geen optie zijn. Ik vraag me af waarom Lopez nog geen optie is.
Wie weet start Gimenez wel zodat je Danilo beetje kunt sparen voor donderdag...
Kan ie gelijk eens laten zien wat ie kan met een basisplaats...
Wieffer, yesss. Nu Gimenez en Paixão nog binnen een paar weken en dan heb ik er echt vertrouwen in