Bevestigd
mk202275mk220702356054

VK Sportphoto

Nieuws

Medische update Marouan Azarkan

FeyenoordTM

Marouan Azarkan raakte vorig weekend in de openingsfase van het eredivisieduel tussen RKC Waalwijk en SBV Excelsior geblessseerd aan de knie. Afgelopen werkweek moest de huurling van Feyenoord een MRI-scan ondergaan.

Volgens informatie van 1908.nl valt de ernst van het kwetsuur mee. De vleugelaanvaller, tot medio 2024 verbonden aan Feyenoord, ligt er een kleine maand uit met een scheurtje in de binnenband van de knie. Veldtrainingen zouden in het gunstigste scenario over twee weken hervat kunnen worden.

azarkan

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als azarkan een redelijk seizoen zal hij door een club als Groningen worden gehaald. Die zal Feyenoord 1 niet halen. Zelfde geldt voor een antonucci, dat is toch wel een miskoop van Frank.
Die is altijd ziek zwak of misselijk.
OFF-TOPIC

Kameraden!

Weet iemand wanneer en of het mogelijk is om een losse kaart te kopen voor Feyenoord - Sturm Graz? Als ik inlog staat er dat ik geen aankooprecht heb 😅

Goed weekend!
Is geloof ik al uitverkocht kameraad
Op de officiële website kun je nog inloggen om kaarten te kopen. Of er nu nog beschikbaar zijn weet ik niet.
https://tickets.feyenoord.nl/dashboard?utm_source=Website&utm_medium=Button%20homepage
Fijn voor Marouan zelf, genoeg tijd om zichzelf voor een laatste maal te bewijzen… ik verwacht dat zijn contract niet wordt verlengt als hij niet snel stappen vooruit zet.