ben-wijnstekers2

VK Sportsphotos

Nieuws

Wijnstekers: 'Als spelers wegvallen hebben we waardige spelers terug'

Dennis

Feyenoord ging donderdagavond kansloos onderuit bij SS Lazio (4-2). Toch ontwaarde oud-Feyenoordspeler Ben Wijnstekers een lichtpuntje, zo vertelde hij in Feyenoord TV

“Als je dan naar positieve dingen probeert te zoeken”, zo begint Wijnstekers. “Verleden jaar hadden we veertien man. Dan konden Dessers, Linssen of Geertruida invallen en dat was het dan een beetje. Wat we nu wel hebben, is dat als spelers wegvallen we waardige spelers terug hebben.”

Wijnstekers zag de wisselspelers tegen Lazio naar behoren invallen. “Jahanbakhsh toont altijd inzet. Hij wil juist in de korte periode dat hij inviel teveel laten zien. Hoe goed hij is, hoe graag hij wil”. En over Idrissi; “Vaak alles of niets. Wel een speler die we graag zien voetballen”. Maar vooral Gimenez maakte indruk op de oer-Feyenoorder. “Die maakt de score wel een beetje dragelijk. Na die geweldige actie van Idrissi, zit hij er goed bij. Dat is echt een spits. Op het moment dat hij in het strafschopgebied staat, dan is hij direct gevaarlijk.”  

Delen

Reacties

Als de winterstop begint, half november, kan je denk ik pas een goeie vergelijking maken.
We hebben nu wat meer te kiezen. Maar dat ze beter zijn als hun voorgangers, hebben ze nog niet bewezen.
Als ik Wijnstekers zie dan moet ik altijd denken aan de vrouw van Kuyt die tegen hem aan het schreeuwen is waarom Dirkie niet speelt.