slot

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord speelt doelpuntloos gelijk tegen hekkensluiter FC Volendam

Van de redactie

Feyenoord heeft donderdagavond in het uitduel tegen FC Volendam met 0-0 gelijkgespeeld. In het Kras Stadion kwamen beide ploegen ondanks een aantal mogelijkheden niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Voor de Volendammers een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie. Voor de Rotterdammers twee dure verliespunten.

Feyenoord begon slordig aan het duel tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. De eerste grote kans van het duel was voor de thuisploeg, maar Semedo raakte de binnenkant van de paal. Na ruim een kwartier spelen had Santiago Gimenez de 0-1 op de schoen, maar stuitte een-op-een op doelman Backhaus. In de rebound werkte de mexicaan de bal over het doel. Beide ploegen kregen nog een aantal mogelijkheden, maar de stand bij de aftrap bleef ook halverwege de tussenstand, 0-0.

Direct na rust was opnieuw een mogelijkheid voor de thuisploeg. Dávid Hancko werkte de bal van de lijn met het hoofd. Na tien minuten in de tweede helft greep Arne Slot in. Bart Nieuwkoop en Ondrej Lingr kwamen binnen de lijnen. Zij vervingen Marcos López en Yankuba Minteh. in de 65ste minuut kwam ook Leo Sauer het veld in voor Calvin Stengs. Igor Paixão mocht halverwege de tweede helft een vrije trap nemen op de rand van de zestien. De Braziliaan raakte de buitenkant van de paal. 

Trainer Arne Slot koos tien minuten voor tijd voor een slotoffensief door Beelen en Paixão naar de kant te halen en Zerrouki en Ueda binnen de lijnen te brengen in de hoop nog iets te forceren voor de ploeg uit Rotterdam. Ondanks ruim veertien minuten blessuretijd kwam de ploeg van Arne Slot niet meer tot scoren en eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel. Zondag wacht voor de Rotterdammers de Klassieker in De Kuip tegen aartsrivaal Ajax.

FC Volendam - Feyenoord 0-0 

Opstelling FC Volendam: Backhaus; Buur (73' Twigt), Benamar, Flint, Plat; Mirani, Cox, Maulun (65' Le Roux); Booth (59' Hoeve), Vivaldo (46' Mühren), Johnson (74' Safouane).

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen (80' Zerrouki), Hancko, Lopez (55' Nieuwkoop); Wieffer, Timber, Stengs (65' Sauer); Minteh (55' Lingr), Gimenez, Paixão (80' Ueda).

Delen

Reacties

Iedereen heeft wel eens een slechte dag op het werk. Je kunt niet altijd pieken.

Aan het eind van het seizoen zijn we deze wedstrijd weer vergeten.

Zondag is een van de belangrijkste dagen van het jaar.

Het glas is altijd halfvol.

Hand in hand voor alle kameraden.
Waar blijft eigenlijk Ivanusec. Komt hij er niet meer in ? En de wissels komen veels te laat in de wedstrijd, als het niet loopt mag slot wel eerder ingrijpen niet dan. Het was niet om aan te gluren vanavond pff.
Niet om aan te zien en dan ook nog zo n josti band trommel op de achtergrond. Kortom slechte avond zo.
Denken dat je op 80% wel ff een wedstrijd kunt winnen, dan krijg je dit. Beschamende vertoning
Denken dat je op 80% wel ff een wedstrijd kunt winnen, dan krijg je dit. Beschamende vertoning
Slecht ingekocht en blijf het zeggen vorig jaar waren we beter.
Tempo lag veel te laag, ballen over een paar meter werden veel te vaak naar de verkeerde kleur gespeeld en het werd nog maar eens duidelijk dat onze spits hard op weg is om een tweede Jorgensen te worden.

Doorselecteren deze zomer.
Nieuwkoop is ook echt zo terrring slecht hรจ
Dit had ik vooraf al verwacht.

Twente speelt gelijk, zondag staat er een grote wedstrijd voor de deur en Feyenoord is niet zo goed dat ze het op 70% kunnen doen.

Verder maakt het allemaal niet zo veel uit.
Kampioen wordt je niet en plek twee ga je ook niet meer weggeven. Zondag staat de ploeg er gewoon. Ik verwacht een grote overwinning zondag!
Fingers cross ๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž
Ergste vind ik dat ze uitstralen dat ze het wel op 70% te kunnen .. zat toch helemaal niks in vanavond ? Geertruida is geen leider, de buitenspelers zijn blind, komen geen man voorbij en geven geen voorzet. De spits is al maanden bagger en ga maar door.
Nee, vanavond leek echt nergens op.
Een wedstrijd om je kapot te schamen.
Hancko was nog wel aardig, de rest was waardeloos, evenals het inbrengen van Zerrouki en Nieuwkoop, ook waardeloos.

Gelukkig staan de wedstrijden tegen Ajax op zich dus ik verwacht dat ze zondag de pannen van het dak spelen.
Wat speelt die Zerrouki inspiratieloos lange ballen naar niemand ongelooflijk en dat voor 7 miljoen
Dat wordt niks veel te duur gehaald mr tikkie terug of breed ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Enige wat hij kan is af en toe een bal afpakken.
Zag em vorige keer ook corners nemen .. gevalletje zelfoverschatting.
Nu ook weer fantastisch lange passes het stadion uit ๐Ÿ˜ญ
Vorige keer kwamen 13 van de 14 lange ballen aan, maar inderdaad kan alleen een bal afpakken.
Gewoon schandalige vertoning, wisselbeleid gewoon RUK en waarom die jonkies geen kans geven. ???? Kan nooit slechter gaan!!!