Betrouwbaar
te-kloese

VK Sportphoto

Transfers

'Feyenoord spreekt na afhaken PSG en Atlético van geslaagde transferwindow'

Stan

Afgelopen transferperiode hebben zich verschillende Europese topclubs gemeld voor spelers van Feyenoord. Dennis te Kloese sprak onder andere met Paris-Saint Germain en Atlético Madrid, maar de Rotterdammers slaagde er uiteindelijk in hun sterkhouders binnen boord te houden. Zo kan de Stadionclub toch nog terugkijken op een geslaagde transferwindow, stelt Voetbal International

Algemeen en technisch directeur Te Kloese bevond zich in Qatar voor een bijeenkomst van de ECA (European Club Association), toen de Franse grootmacht PSG hun concrete interesse liet blijken in verdediger Dávid Hancko. Vanuit Doha liet de bestuurder echter weten dat de Slowaak zijn contract net had verlengd, waardoor de belangrijke mandekker van Feyenoord ook voor de kapitaalkrachtige Parijzenaren te duur bleek. 

Ook een aanval van Atlético Madrid werd afgeslagen. De Spanjaarden hadden het gemunt op Mats Wieffer en wilden ver gaan voor de komst van de controlerende middenvelder. Naast dat de Rotterdammers de speler in kwestie nog langdurig onder contract hebben staan, verkoos ook de Bornenaar zelf een langer verblijf in De Kuip boven een vertrek naar de Spaanse hoofdstad. 

Net als Quilindschy Hartman kiest Wieffer ervoor zich verder te ontwikkelen bij Feyenoord en speelt garantie op speelminuten, met het oog op het aankomende EK, ook een belangrijke factor. Het is geen verrassing dat er bovendien clubs hebben geïnformeerd naar de komst van Santiago Gimenez en Quinten Timber. Ook deze twee sterkhouders van de huidige Feyenoord-selectie bleven echter behouden voor de ploeg van Arne Slot, waardoor de directie van de Rotterdammers volgens VI meer dan tevreden is over de winterse transferperiode. 

Rodríguez
Feyenoord wist afgelopen window geen directe versterking voor het eerste elftal aan te trekken, ondanks de vergevorderde onderhandelingen rondom de talentvolle Luciano Rodríguez. De zaakwaarnemer van de Uruguayaan vloog naar Qatar, om makkelijker gesprek te voeren met Te Kloese en een transfer hopelijk voor het sluiten van de transferperiode af te ronden. De geringe tijd (Rodríguez was met Jong Uruguay actief olympisch kwalificatietoernooi in Venezuela) was echter een van de factoren die roet in het eten hebben gegooid. VI weet echter te melden dat de band tussen Feyenoord en de entourage van de speler nu zo goed is, dat de kans groot is dat Rodríguez in de zomer alsnog naar De Kuip komt. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zou daar zeer over twijfelen. Is geen echt aanspeelpunt en meer een echte counter spits dan goed in de kleine ruimte.
Wellicht is het netjes dat bepaalde aannames en stemmingmakerijen worden ingetrokken. Aangezien ik zowel in de comments als in meerdere artikelen kleine sneren heb gelezen naar DtK over het reizen naar Doha.

Jammer dat deze site daar vol aan meedoet, vooral wanneer je niet weet hoe de vork volledig in de steel zit.
Aan de reacties te zien wordt er niet stilgestaan bij het punt dat Bonjovi maakt. Jammer, maar blijkbaar valt dat niet te verwachten hier.
Dat is precies wat er aan de hand is, zie mijn andere reactie van daarnet.
https://www.soccernews.nl/news/psv-alternatief-voor-driouech-dient-zich-aan/

Echt, Sahraoui zou onze eerste keus moeten zijn.
Beter op 't veld bij Feyenoord dan op een tribune in Madrid of Parijs. Dat zien die jongens goed.
Ook het (met moeite) binnenhouden van dragend3 spelers mag je een succes noemen.
Daarnaast een fantastische ontwikkeling dat er interesse is van absolute topclubs.
Met moeite? Die jongens hebben zelf aangegeven niet te willen gaan met het oog op het komende EK. Die had ik ook nog binnenboord gehouden.
Tegenslagen zijn ook deel van het proces. Het nieuwe Feyenoord moet denk ik haar plek nog een beetje vinden in de voetbalwereld. Je kan zeer zeker kritisch zijn op de gang van zaken, maar hopelijk nemen ze de lessen van afgelopen maand en afgelopen zomer mee naar de volgende window :D
Goede reactie! Kritisch evalueren maar niet doen alsof we nou een wereldprestatie hebben geleverd de afgelopen winter.

If anything zijn we er slechter op geworden.
Ze framen het nu een beetje te positief maar je hoort er wel in door dat ze hun lesje geleerd hebben na afgelopen zomer en de daaropvolgende prestaties van de aankopen.

Vanaf komende zomer weer in goede samenwerking met de scouting de benodigde spelers halen.
Dat er niet naar de scouting geluisterd word is pas framing.
Heeft Slot al meerdere keren aangegeven in persconferenties dat het gewoon steeds een wisselwerking is met de scouting.
Die wisselwerking werkt niet goed. want ik wil niet geloven dat de scouting blij was toen slot met nieuwkoop en van den belt aan kwam. En ze zijn gewoon gekomen dat zegt toch genoeg dat er geen wisselwerking is.
Ik ben blij om te zien dat men naar de middellange termijn kijkt en dit niet uit het oog verliest. Geen paniek aankopen maar ook geen paniek verkopen 👍🏻
Jij had liever 3 bepalende spelers willen verkopen waar je dan geen tijd voor hebt om vervangers te halen en daardoor de 2e plek mislopen en de daarbij horende CL miljoenen?
Gaat er ook om dat je een goed elftal bij elkaar houdt. Niet alleen wat er komt.
Deze jongens wilden zelf niet eens gaan, al had de kantine juf de telefoon opgenomen hadden ze gebleven. Vinden we dit al zo’n grote prestatie tegenwoordig?
Sorry maar als het echt zo dichtbij was wat te kloese zei. Dan hadden we op deze site echt wel gelezen dat er een bod was gedaan op wieffer of hancko.
Heb je het stuk op VI wel gelezen? Daar staat ook dat PSG wel degelijk Feyenoord heeft benaderd voor Hancko, maar dat ze zijn afgeschrikt door de vraagprijs die Feyenoord kon vragen doordat ze het contract van Hancko net hadden verlengd. In het geval van Wieffer zijn er verschillende constructies geopperd door Atletico maar heeft Wieffer zelf de onderhandelingen afgeblazen. Dat betekent: A: dat er wel degelijk concrete interesse was, maar dat het zich niet heeft vertaald in een bod. B. Dat Te Kloese wat betreft het verlengen van contracten wel degelijk nuttig werk verricht. C. Dat spelers als Wieffer en Hartman niet zomaar weglopen bij het sportieve project Feyenoord. Zij waarderen de positie die ze hebben en de ontwikkeling die ze kunnen maken bij Feyenoord. Kortom: sterkhouders zijn niet meer voor een appel en ei op te pikken bij Feyenoord.
Wat je zegt dat weet ik maar hij doet net alsof dit de reden is waarom we geen spelers hebben gehaald omdat hij het druk heeft met psg en atletico. Laat maar dit heb geen zin iedereen zijn eigen mening. We zullen in de toekomst wel zien wie er gelijkt heeft. En ja ik ben volwassenen genoeg om te zeggen als jullie gelijk hebben heb daar geen probleem mee.
Dat Rodrigues niet kwam had er niks mee te maken dat DtK te laat is gestart. Ze wilden hem in de zomer halen maar merkten in de laatste week dat er serieuze clubs achter hem aanzaten. Zie het AD voor een uitvoerige analyse.
Hij schiet in zijn eigen voet. Dan hadden we niet zoveel moeten betalen voor ueda ivanušec en zerrouki dan konden eindelijk zien hoe goed rodriguez was maar ja.
Tja, je kunt geld maar een keer uitgeven.
25 jaar oud, maar zal wel weer een leuke grap aankomen dat ik me gedraag als een klein kind. Geniet er maar van geef een dislike en we hebben het weer gehad. maar ik zal altijd gewoon schrijven wat ik voel en lees op deze site.
Lees vaak je reacties. Ben het er niet altijd mee eens, maar daarvoor zit je toch hier, gezellig ouwehoeren over de club die in je hart zit en dat is bij jou zeker het geval…
Nee, geen grap. Was gewoon benieuwd…….
Dat ik zo kritisch ben is begonnen toen slot zijn contract ging verlengen dat ging heel vreemd. En als je dan hoort dat de scouting niet betrokken wordt dat vindt ik gewoon jammer. En als je dan nu ivanušec lingr op de bank zit en ueda die het nog bij ons moet laten zien. Dan twijfel ik, en het kan ook goed zijn dat ze binnen een jaar het wel laten zien. Maar deze drie spelers zijn dan wel allemaal 26 en je moet je dan echt verkopen als je echt de hoofdprijs wil. Dan moet je verkopen want ik kan ook nog herinneren dat veel mensen kritisch waren toen aursnes kwam omdat hij 26 jaar oud was. En werd ook na een jaar voor 15 miljoen verkocht. Hiermee wil ik zeggen ivanušec ueda voor veel geld heb gehaald. Dan moeten we hun voor ook een hoog bedrag verkopen dus ik hoop ik dat ze zo snel mogelijk presteren daarom kijk kritisch naar slot en te kloese en hun keuzes.
Het verhaal zoals nu en de weggezakte teleurstelling van Rodriguez niet nu.... Tja groot respect