Betrouwbaar
bitello-gremio-v

Gremio

Transfers

'Feyenoord staakt jacht op Bitello'

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt niet langer in de race te zijn om Bitello te strikken: de Rotterdamse club zou volgens Jeremias Wernek niet meer concreet zijn na een nieuw Braziliaans tegenvoorstel.

De regerend landskampioen stelde een bedrag van zeven miljoen euro voor om de aanjager op het middenveld los te weken uit de Braziliaanse Série A. Feyenoord kreeg daarop een tegenvoorstel binnen van Grêmio, waarop de Rotterdamse club nooit meer is ingegaan.

Grêmio denkt minimaal tien miljoen euro in kas te kunnen krijgen voor de diensten van de middenvelder. Andere geïnteresseerden, zoals FC Porto en Arsenal, hebben ondertussen informatie ingewonnen en contact opgenomen met de Braziliaanse clubleiding.

🎖️ - De informatie waarin vermeld wordt dat er geen nieuwe toenadering is gezocht strookt met info van 1908.nl. Dat lijkt dan ook niet meer te gebeuren indien er bij Feyenoord niets verkocht wordt. De stekker is nog niet helemaal uit een mogelijke deal getrokken, maar alles staat wel op een laag pitje.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lijkt me heel verstandig gezien de huidige samenstelling van de selectie. Ik zou alleen graag Wijnaldum nog wel willen zien als opvolger op de korte termijn voor Kökcü. Mits fit heeft hij er de kwaliteiten voor en zijn ervaring is dan een heel grote toegevoegde waarde in deze op CL-niveau zeer onervaren selectie. Misschien als er toch nog een paar spelers kunnen worden uitgeleend?
Geen slimme zet om geen vervanger te halen voor je beste speler van afgelopen seizoen. Dan worden we geen kampioen. Wanbeleid!!!
Met de informatie die we hebben lijkt me dit gewoon een heel normaal verhaal...
Speler heeft een marktwaarde van 7 miljoen volgens transfermarkt...
Feyenoord biedt 7 miljoen voor de 70% die Gremio bezit... (Een bod wat dus al dik boven de marktwaarde ligt!)... Echter Gremio wil nog veel meer geld (Braziliaanse media meld 12 miljoen)...
Dus Feyenoord zegt dan is dat veel te duur... (Zou marktwaarde van dik 17 miljoen betekenen)... Lijkt me een zeer correcte beslissing... Hebben al eerder gezien dat Feyenoord nog steeds geen spelers kan kopen van 10/15+ miljoen met bv. Nakamura, Isaksen etc
Dus hou nou eens op over "paar miljoen erbij en hij was van ons; ze pakken niet door"...
Verwacht nog wel dat er iets gaat gebeuren. Hoop vooral op Geertruida. 2 jaar contract en gaat niet verlengen. Hopen dat een Engelse club ( lees Manchester United) volledig in paniek nog 45 miljoen neerlegt. Bitello en een betere versie van Nino zou kers op de taart zijn. Daarnaast hoop ik op vertrek Dilrosun.
Is dat de enige die van jou weg mag ?
Nee, maar ik zou Alireza bv wel houden. Fantastische jongen in de groep, harde werker en een leuk afstandschot. Milambo alleen naar een club verhuren met garantie op basisplek.
Dat kan zeker Ali houden maar dan zou ik Walemark en Dilrosun weg doen.
En heeft totaaal niet het niveau voor feyenoord ook niet onbelamgrijk te noemen
Fantastische jongen met een fantastisch salaris, dus liever ruimte maken in de slararishuishouding voor een kwaliteitsinjectie
Gaat allemaal niet gebeuren.

Wellicht een verhuur van Walemark, Hendriks, Milambo, Zechiël, oid.
Echt zo saai zonder nieuws en primeurs.
Feyenoord heeft al enige tijd Matías Soulé in het vizier. Volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo wordt zaterdagavond duidelijk waar zijn toekomst ligt.


Soulé heeft zijn keuze laten vallen op twee clubs, namelijk het Italiaanse Frosinone en Feyenoord. De Argentijnse aanvaller wil snel de knoop doorhakken en besluiten waar zijn toekomst ligt.

De twintigjarige Soulé staat nog tot medio 2026 onder contract bij Juventus, maar een transfer is dichtbij. Het zou gaan om een huur met optie tot koop. De Argentijn moet dus besluiten of hij in Italië wil blijven of de overstap naar Nederland wil maken. Zijn marktwaarde wordt geschat op vier miljoen euro
Logica (geld is op, andere prioriteiten, overvolle selectie op die plek) en een paar recente twitter posts waarin wordt gemeld dat hij en een andere Juve speler naar die Italiaanse club gaan. FTM meldt het ook niet, ondanks dat het wel in andere bronnen staat.
Slot had niet voor niets over een buitenkansje . Nogmaals over Lingr werd ook niets van tevoren gemeld door ftm. Walemark vertrekt naar Heerenveen denk ik en misschien gaat er nog een buitenspeler weg. Kortom ik zeg niet zo stellig dat hij niet komt ik houd het op 50/50 we gaan het zien
En overigens ik weet niet meer waar of slot zelf in de persco of op rijnmond ik dacht het laatste werd heel duidelijk gemeld dat het geld niet op was
Speelt niets rondom en een overgang naar Feyenoord!!!
Je bent wel heel zeker van je zaak he. Weet jij wat er wellicht nog speelt voor wat betreft onze huidige rechtervleugel aanvallers? Denk jij dat ze weer een jaar graag plaats op de bank willen nemen? Dit nieuws verbaast mij daarom zeker niet
Matías is onzin, Dat heb ik FTM enkele keren ergens zien bevestigen.
Matías Soulé van Juventus naar Feyenoord?
Rustig afwachten zie het zomaar gebeuren. Lingr was ook vrij onverwachts was van tevoren ook niks over zijn komst bekend in de media als ik het goed heb
Ik blijf duimen. Zou echt top zijn.
Linkspoot op meerdere posities
Soulé is onzin nieuws. FTM heeft dat bevestigd.
Off-topic: hoe komt dat fucking Eindhoven aan 10 miljoen met 5 aan bonussen voor Lozano?!?

Dacht echt dat ze financieel aan de grond zaten....
Ook zoiets.....die verkopen hun spelers altijd voor veel te veel geld (mijn mening)
Misschien dezelfde reden waarom Feyenoord deze zomer 40 miljoen kon uitgeven, ondanks dat Feyenoord wel degelijk nog schulden en leningen heeft open staan;
Investeerders…

PSV heeft tot dusver 35 miljoen uitgegeven en ipv middelmaat als Zerrouki en Stengs mikken zij een categorie hoger.
Ik zou me dus eerder serieus afvragen hoe het komt dat zij minder uitgegeven hebben maar wel sterker zijn en Feyenoord meer uitgegeven heeft en niet sterker erop geworden zijn…..
Haha jij maakt jezelf toch serieus iedere keer weer belachelijk. Psv heeft een paar grote aankopen gedaan die idd mogelijk een versterking kunnen zijn. Maar de belangrijkste linie die ze moesten versterken zijn ze vergeten. Feyenoord heeft in alle linies genoeg kwaliteit om over een heel seizoen boven psv te gaan eindigen.
Maar blijf jij maar lekker huilie huilie doen over Zerrouki en Stengs terwijl ik ze wel mijn onvoorwaardelijke steun ga geven.
Voorlopig werd Feyenoord tegen PSV volledig overklast en is de achterstand nu al 4 punten… dus zo zeker zou ik niet zijn dat Feyenoord boven psv eindigt, zeker niet als ze erin slagen Lozano en 1 of 2 kwaliteitsaankopen voor de verdediging te halen
Onze concurrenten worden sterker ALS psv Lozano haalt zijn hun voor mij favoriet voor de titel
Geloof jij serieus Woerts?!? Volgens mij broodje aap!

En hoezo betere selectie? Pas 2 wedstrijden onderweg 😉
2 wedstrijden en nu al 4 punten achterstand…

Maar het gaat er toch niet om hoe ze aan het geld komen? Het gaat erom wat je ermee doet.
Naar mijn mening had Feyenoord ook beter 3 gerichte kwaliteitsaankopen moeten doen om Kokcu, Szymanski en idrissi te vervangen dan 40 miljoen aan veelal breedte aankopen
Joj snapt er sowieso bitter weinig van, maar die ‘categorie hoger’ is zeker niet waar. Lang of Ivanusec? Geef mij maar Ivanusec. Nieuwkoop of Dest? Geef mij maar Nieuwkoop.

Dan hebben we Beelen nog voor hun neus weggekaapt en breedteversterkingen als Stengs en Zerrouki binnen gehaald. Jij vergelijkt nu onze breedteversterkingen met hun topaankopen.

Vergelijk iig appels met appels.
Idrissi heb je prima vervangen met Ivanusec.

Maar de belangrijkste posities blijven een zorgenkindje en dan vooral “8”.
Wieffer komt tekort, evenals Timber. Wellicht dat Stengs iets is maar een kwaliteitsimpuls voor die positie, deze Bitello bijvoorbeeld, kan geen kwaad.

Leuk hoor die breedte versterkingen maar je wint er niets mee. Daarom zeg ik dat Feyenoord ook beter 3 kwaliteitsaankopen had kunnen doen dan 10 net niet spelers voor in de breedte
Ik zeg wel onze concurrenten worden sterker en wij zijn echt niet sterker geworden helaas
Hoe kun je dat zeggen. De twee nieuwste aanwinsten hebben nog geen minuut gespeeld. Echt jodenpubliek hier man. Ga je ook met een witte zakdoek naar de kuip?
Hoe ik dat kan zeggen heel simpel ik heb 3 wedstrijden gezien (psv , Fortuna en Sparta, daar heb ik gezien dat onze aanvoerder heel erg gemist wordt en niet is opgevangen. Ben jij maar blij met middelmaat ( ik wil graag dat Feyenoord gaat knallen)
Ivanušec en Lingr hebben nog niet gespeeld gozer. Stengs gaat gewoon op 8 spelen, naast Wiefer. Lingr op 10 en Ivanušec op links. Komt echt wel goed hoor. Let maar op
Er zijn veel domme beslissingen gemaakt deze window, maar dit zou toch wel echt de meeste domme zijn..
Hoezo dom. Op een gegeven ogenblik is het klaar. Beslissingen zijn prima. Sommige supporters denken het allemaal beter te weten.
Allemaal spelcomputer wizards hier.
Totaal geen notie hoe het in de echte wereld gaat.
Ja bv dom is Zerrouki halen als je Wieffer al hebt en geen vervanger haalt voor je beste speler van vorig seizoen , daarbij vind ik Van den Belt Feyenoord onwaardig (op dit moment sws) . Beelen vind ik ook nog tekort komen. Stengs vind ik absurd veel geld kwijt plus salaris, die speler van Newcastle vind ik ook te mager. Waar ik blij van wordt is Ueda en Ivanusec. De rest is net zoals Kasanwirjo en Walemark niet Feyenoord waardig. De lat moet omhoog ik wil dat Feyenoord ook in de CL mee kan en niet afgeschoten wordt en juist nu je volgend jaar ook 2e mag worden voor CL , gas geven vol gas.
Walemark is al jaren bij ons, is die ook enkel gehaald omdat Slot hem wilde? Heeft erg veel pech gehad met blessures, anders was hij echt al wel belangrijk voor Feyenoord geweest.

Timber (waar veel mensen over klagen) heeft ook zeker zijn waarde en pech gehad met blessures. Daardoor kreeg (de al door vele op voorhand afgeschreven aankoop die van Slot moest komen) Wieffer de kans.

Kasanwirjo kan ik ook niet begrijpen, gegokt en verloren.
Timber is wel voor te veel geld gehaald en Walemark om wat voor redens dan ook 2 jaar niks gebracht dus kapitaal vernietiging
Quinten was altijd de meer talentvolle van de twee. Je ziet wat zijn broertje er van heeft gemaakt. Je kan nu wel terug kijken maar op dat moment was het een wonder dat zo’n speler voor ons koos. Die jongen heeft zijn waarde gehad in het rampjaar waarin we kampioen werden en Europees overwinterden. Ik heb liever zulke jongens die voor hun plek vechten dan de parel van Monaco Leonard of de doorgewinterde Pratto. Slot wordt door sommigen kapot geschreven, die hun ik 10 jaar Jaap Stam, maar niet bij mijn mooie club.

Jij bent het type dat Sinisterra na zijn eerste jaar al definitief af had afgeschreven en Senesi was na de eerste wedstrijd waardeloos en dat is nooit veranderd. Noem mij 1 ploeg die enkel voltreffers heeft die er vanaf het begin staan.
Waarom is Bitello zo goed eigenlijk?! 8 doelpunten in 40 wedstrijden dit seizoen...
Valt beetje tegen voor iemand die zelfs als buitenspeler speelt sommige wedstrijden...
Maar je vindt Stengs zeker wel een topaankoop haha 179 wedstrijden 28 goals.
Dat was mijn vraag niet...
Je weet het dus niet... anders gaf je wel antwoord...
Kijk even wat samenvattingen terug op ESPN. Lees daarbij de analyses over deze gozer en dan weet je genoeg.
Nog steeds geen concreet antwoord... Je weet het gewoon niet...
Hij stelt een vraag en als je antwoordt , is het handig als je een antwoord op de vraag geeft en niet een tegenvraag gaat stellen.
Maar dat zal je wel niet geleerd zijn op school.
Je hebt in ieder geval een beperkte vocabulaire , dat maakt het wat makkelijker voor je
Stengs is niet Feyenoord waardig op dit moment
Het is waarschijnlijk nog dommer om deze beslissing 'dom' te noemen. Op een bepaalde hoogte moet Feyenoord qua financien gewoon afhaken. Dat heeft helemaal niks met slim of dom te maken.
Een beslissing neem je, een keuze maak je. Sorry🥴
Ik denk dat ftm vandaag misschien wel nog wat gaat brengen
Contractverlenging hartman 2027 ?
Word vaak pas bijgetekend na de transferwindow
Wat is er van waar dat soule komende uren bekend gaat maken of die naar feyenoord gaat of frosione of zo iets
Het is niet zomaar een Twitteraar heeft behoorlijk wat volgers. Favoriete positie rechtsbuiten van speler zouden er wat vertrekken en dat Feyenoord hem daarom wil hebben
Ja iedereen zegt ja er mag wel wat vertrekken. Maar heb niet idee dat iemand die spelers wilt hebben.
Je weet toch niet wat er misschien op de achtergrond speelt
Ik ook niet maar heb wat beelden gezien en wat live wedstrijdjes gezien.Maar goed ken ik hem ook niet maar wat ik zo gezien heb kan hij er wel wat van
PSV vraagt ook gewoon 30-35 voor een broekie, terwijl wij onze beste speler voor 25 plus 5 wegdoen.
Je vergeet gemakshalve dat nadat pa en ma Kokcu, na Benfica- Internationale voor de CL te hebben bezocht, dat Kokcu naar slechts 1 club zou gaan en dat dat Benfica was.

Dat heeft niet echt geholpen om een zo hoog mogelijke prijs te ontvangen.
Dat bedoelde ik ergens anders, ga nou niet op de man spelen , maar hou het zuiver.
Ik hou het loepzuiver. Feit is toch dat onze beste speler voor dat bedrag wegging? En dat PSV meer vraagt voor een broekie. Wat de oorzaak van het verschil ook is, het verschil is er. Logisch dat zij meer uit kunnen geven, zoals hieronder wordt besproken.
Ze hadden Benfica best een beetje langer aan het lijntje kunnen houden voor een betere prijs
Vraag ik me af, Kokcu had z'n contract al getekend zo'n beetje, de hele familie was al met de TD uit eten geweest, alles was in kannen en kruiken en zou op z'n zachtst gezegd niet fraai zijn geweest naar Kokcu.
Maar daar kunnen de meningen over verschillen.
Onderhandelen kan toch prima, dat heeft niets met fraai of niet fraai te maken. Tenzij er een concrete prijs wat afgesproken.
Wat ik ervan begrepen heb voor een clubrecord , dus meer dan de 25 van Sini , dus wat dat betreft helemaal volgens afspraak.
En wel handig dat je als clubleiding als betrouwbaar bekend staat.
Is ook niet fraai van Kokcu om te roepen dat het ook goed voor Feyenoord moest zijn en vervolgens een deal afdwingen waar de club miljoenen op laat liggen
Dat heb ik in juni ook al eens geschreven toen er een storm van kritiek op Te Kloese kwam, omdat hij Kokcu voor ' slechts' 30 miljoen verkocht.
Kokcu heeft na de transfer zelf verteld, dat zijn vader en moeder, op uitnodiging van Benfica, naar de cL wedstrijd Benfica Internazionale geweest en tijden sdat bezoek is de transfer eigenlijk al rond gemaakt, dat was geloof ik april.
Dus Kokcu heeft Feyenoord gewoon in een positie gedwongen om hem voor een relatief laag bedrag aan Benfica te verkopen en Benfica wist dat ook.
Kortom, was een 1 tweetje Kokcu/ Benfica met Feyenoord aan de zijlijn.
Waren Afspraken gemaakt met Köcü
Ja anders tekenen ze niet bij zal Geert ook gaan doen
Zou ben je berg.... ook voor een habbekrats kwijtgeraakt. Dan maar direct verkopen ipv op deze manier laten bijtekenen
Dat is de vraag, Kokcu was in de zomer van 2022 wellicht maximaal 10 miljoen waard, dus in jouw optiek verpatsen maar toen.
Blij dat jij de transfers niet doet.
Dat zei ik dus ook zojuist hieronder, 38 voor Alvarez laat me niet lachen, dan is Kokcu minimaal 40...
Zonder de afspraak met Kokcu om hem voor dat soort te bedragen te laten gaan, was hij het jaar er voor al weg geweest en had je helemaal geen kampioen geworden.
Kokcu was eigenlijk niet te houden op het moment dat hij de contractverlenging deed. Maar deed hij voor de club. Anders hadden we max 10 gekregen. En nu 30 en hopelijk over een tijd meer. Hij blij wij blij
Ja allemaal prima, maar als Feyenoord van dat imago af wil waar de meeste hier over klagen, namelijk dat 020 en Psv hun spelers altijd duurder verkopen (mee eens) dan zullen we toch aan de voetbalwereld moeten uitstralen dat wij net zo goed een Topclub zijn die weet wat ze in huis hebben.
Helemaal met je eens, maar dat is een proces van jaren lang goed beleid en ik heb het idee dat die weg omhoog is ingezet gelukkig
Bij psv gebeurde dat ook heel vaak. Nu zijn hun iets verder in dat proces. Maar wij zijn goed onderweg veel vertrouwen in de club. En dat na vele jaren.
Hoe kan het dat PSV nooit Champions League voetbalt. Nooit grote bedragen ontvangt ala Ajax voor spelers. Kwa achterban in niks vergelijkbaar is met Feyenoord.

En toch heeft Feyenoord geen cent te makken en PSV blijft strooien met poen. Nu willen ze Lozano halen voor 15 mil.

Iets doen ze in Rotterdam toch niet helemaal goed dus.
omdat ajax en psv na een transferperiode altijd positief resultaat draaien en flink ook. en wij al feyenoord vorig jaar wel 36 plus gedraaid hebben maar al die jaren daarvoor zelden boven de 10 miljoen.
lozano 45 miljoen verkocht
gakpo 42
madueke 35
malen 34
depay 30

plus de vele spelers die ze gewoon voor bedragen rond de 15 miljoen
dumfries
luuk de Jong
bruma
angelino
enz enz
wat dat betreft lopen we nog echt achter
zelfs az boekt dit jaar gewoon 50 miljoen plus aan tranfers
Dit jaar 50 mio plus? Op dit moment is er meer uitgegeven dan dat er is verkocht.
Som aangetrokken: 37,25 mio. Dat is exclusief de laagdrempelige bonussen die daar nog bij opgeteld moeten gaan worden. En exclusief de transfersom van Lingr die nog afgerekend moet gaan worden.

Som vertrokken spelers: 36,05 mio. Dat is nog exclusief de bonussen die we nog gaan ontvangen. En exclusief de inkomsten voor de transfer van Pedersen die we nog gaan ontvangen.

Dus de transferbalans is op dit moment negatief, maar er komen nog CL inkomsten bij.
O sorry dacht dat je zei dat onze transferbalans 50 mio plus was. Sorry niet goed gelezen.
Effectief dus pas 1 miljoen uitgegeven. Geldschieter van Woerts heeft dus niet veel geschokt😂
Je had je verhaal beter kunnen afsluiten met dat DEDEN ze in Rotterdam niet helemaal goed.
Hopelijk is de belastingschuld van 18 miljoen zo langzamerhand afgelost, dat bestaat ook al heel wat jaren.
En langlopende schulden uit het verleden en terugkopen VvF , bekijk de jaarrekening van Feyenoord eens dan worden dit soort zaken wel helder.
Ze hebben steun van de gemeente Eindhoven en Van Geel is er nooit TD geweest
Erg Stil vandaag zeg. Stilte voor de storm of komt er echt niks
meer bij? Hoop echt op een cm. Misschien huur?
Net 2 goede spelers erbij gekregen..

Je kan beter vragen, gaat er nog iemand weg.
Gaat ome Rutger nog bekend maken waarom Slot op z’n vrije ochtend op de club moet zijn. Er hadden er hier paar bijkans een hartverzakking.
Kennismaken met de nieuwe geldschieter uit het verhaal van Woerts. Slot kon alleen nuet lang blijven omdat hij zijn vrouw beloofd had een wijntje op het terras in Zwolle te gasn drinken
Was dat voor of na ze naar Albert Heyn gingen?
Ze gingen naar de plus omdat daar de tuinbonen in de reclame waren. Eigenlijk was de strekking van mijn verhaal dat het mij niet boeit wat hij in zijn vrije tijd doet en als hij voor iets schokkende in rotterdam was hadden we dat nu inmiddels wel ergens gehoord
Nog maar een keer, Slot zat zeer uitgeslapen op een terras in Zwolle aan een wijntje te nippen samen met zijn vrouw.
Ik had niet het idee , dat ie een rit vice versa Rotterdam er op had zitten.
Zal z'n broer wel zijn geweest, of degene die iemand er uitziende als Slot om 5 uur 's morgens in Rotterdam ziet , komt net uit de kroeg rollen.
Feyenoord lijkt dicht bij de komst van een aanvaller van Juventus.
Denk niet dat er nog ern aanvaller bij komt voordat er 1 weg gaat. En als ze dat wel doen zie ik nog eerder idrissi komen als wie dan ook
Er gaat denk ik niet veel meer gebeuren. Misschien nog een paar berichten over een speler welke ze gaan verhuren..... Wat denken jullie?
Paar keer verhuur en een keeper. That’s it.
Hopelijk dilrosun en Ali verkopen en
Zal wel fijn zijn als het 1 september is, zijn we in ieder geval van al dat geouwehoer af.
Wat me verbaasd is , dat blijkbaar iedereen is vergeten hoe we de laatste twee seizoenen zijn begonnen, kan me Drita en Lazio nog goed herinneren , dat was belabberd vergeleken met nu.
Ik had verwacht dat de technische staf wel wat meer krediet zou hebben, zelfs op deze site, in het stadion voel en hoor ik enkel onvoorwaardelijke steun aan de staf en de spelers op het veld.
Om het maar even bij het vorige seizoen te houden, de eerste seizoenshelft was nou niet bepaald flitsend , de resultaten waren aardig maar het voetbal.
Het begon pas te lopen toen de technische staf in de winter alle tijd had om de puzzel te leggen in 6 weken, Wieffer die er opeens in kwam en Kokcu kreeg een speciale behandeling.
Zonder deze technische staf had Kokcu gewoon nog bij ons op het middenveld rondgelopen en geen 30 miljoen opgeleverd en voor zichzelf een megasalaris bij Benfica.
Hetzelfde kan je zeggen over Aursnes, Sini, Danilo, Senesi en noem maar op.
We hebben een technische staf, en dan bedoel ik niet alleen Slot, maar alle drie en een medische staf , die we jarenlang niet hebben gehad en bewezen hebben van een hoog niveau te zijn.
Als ik er eentje uit mag pikken, zonder anderen tekort te doen, Sipke Hulshoff, Europees een topper op het gebied van veldtraining , iemand die een theoretische tactiek kan vertalen naar het fysiek uitvoeren op het veld.
Die hoort wat dat betreft gewoon bij de Europese top, zelfs spelers van het Nederlands elftal, die toch wel wat gewend zijn, zijn unaniem razend enthousiast over hem, als hij als assistent van Koeman de veldtraining verzorgd.

Dus enig vertrouwen en respect naar onze gehele staf zou m.i.ook hier niet misplaatst zijn.
Mooi geschreven en 100% eens. Vorig jaar was een droom. Ik ben heel tevreden met het team dat we nu hebben en hopelijk eindigen we daarmee bij de eerste twee, al is met onze coëfficiënt de route naar de CL ook begaanbaar via de derde plaats. Wie dat na de 0-0 in, of de late 3-2 thuis tegen Drita gezegd had tegen me had ik nooit geloofd. Guus Til was toen de grote aanwinst, op huurbasis. Behalve Minteh is alles nu van ons. Best wat spelers die voor een mooi bedrag weg kunnen gaan en het enige geluk dat je nog een keer moet hebben is dat Saoedi's bij je aankloppen met een bizar bod voor iemand.
Er is fantastisch werk verricht met geweldig beleid. Maar je ziet deze zomer wel een kentering in het soort spelers dat wordt gehaald. Daarover ben ik niet enthousiast. Dat kan je hier niet zeggen zonder door de positiviteitsmaffia voor nep supporter te worden uitgemaakt.
Tja, ik ben van mening dat je pas een oordeel kan vellen na een wedstrijd of 10 , maar iedere supporter kan zijn of haar mening geven.
Maar ik vind wel dat het zuiver moet blijven op de punten waar het over gaat en niet op de man ( Slot / Te Kloese ) spelen.
Daarvoor hebben ze bij mij teveel krediet opgebouwd , maar als we in de winterstop 20 punten achter staan, de gebruikelijke achterstand tot voor 2 jaar , 2017 als uitzondering, geef ik je gelijk.
Waarom is het op de man spelen als je zegt dat je Stengs en Zerrouki waardeloze aankopen vindt. En waarom is het op de man spelen als je zegt dat Slot meer invloed op de aankopen lijkt te hebben ten koste van de scouting? Dat mag toch gewoon? En daar mag je toch ook een mening over hebben? Net zoals ik een mening heb over de dubbelrol van Te Kloese. Waarom maak je er nou van dat dit op de man spelen is?

Ik hou er niet zo van om alles te verheelijken wat mensen doen omdat het in het verleden zo goed ging. Zo is Twente onder Joop Munsterman kapot gegaan. Denk je dat er maar iemand twijfelde aan zijn capaciteiten na de successen daar? Of dat mensen daar een kritische noot mochten kraken?

Ik zou best ongelijk kunnen hebben. Ik hoop zelfs dat Stengs en Zerrouki de pannen van het dak spelen. Dan ga ik dat zonder voorbehoud toegeven. Maar vooralsnog vind ik het doodzonde van de poen.
Als we door willen groeien. Zal je ook dure bankspelers hebben. Zerrouki wordt nog van waarde. Als Wieffer wegvalt heb je van der Belt nou daar ga je de oorlog ook niet mee winnen(nog). En stengs tja die jongen is niet 100% fit binnengekomen en heeft nu 180 minuten gespeeld of zo. En nu al afgeschreven 😂
We verschillen van mening en maar goed ook, anders wordt het saai.
De vergelijking met Munsterman gaat in ieder geval helemaal scheef , Munsterman kwam bij Twente binnen als voorzitter van de Raad van Commissarissen, na een tijdje is ie overgestapt naar voorzitter van de directie en benoemde zelf wat andere commissarissen die aan zijn lijntje liepen en stelde een financiele man aan die zijn opdrachten uitvoerde.
Dat is onvergelijkbaar met de situatie bij Feyenoord.
En zo is het. Helemaal eens met deze heldere uiteenzetting. Leve Feyenoord 1
Mooie tekst. Sluit ik me volledig bij aan.
Ik heb er zeker vertrouwen in dat het goed komt. Ben alleen een beetje teleurgesteld omdat ik verwacht had aan het begin van het seizoen verder te zijn dat we werkelijk waren.
De voorbereiding was best goed, in tegenstelling tot vorig seizoen. 2 sterkhouders vertrokken, maar ik had gedacht dat dat wel prima opgevangen was in de aanloop naar het seizoen. Dan bedoel ik niet kwa spelers die gehaald zijn, maar wel manier van spelen wat er misschien al een beetje ingeslepen zou zijn.
Helaas was dat niet het gevoel. Maar we moeten nog 32 wedstrijden, zijn nu 2 goede spelers bijgekomen (denk ik) en we gaan er een mooi seizoen van maken
Hij is een grote Feyenoord-fan. Hij wil die club ook supporten en hij gaat uit het stichtingsbestuur van SC Cambuur, want je mag niet in dienst zijn van twee clubs tegelijkertijd", zegt Woerts in gesprek met Wilfred Genee bij Vandaag Inside.

Van den Brink heeft een vermogen van zo'n 450 miljoen euro. "Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht", aldus Woerts. "Hij heeft ook nog een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven. Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is een goede ontwikkeling voor Feyenoord." Het is niet duidelijk hoeveel geld Van den Brink in de Rotterdamse club wil investeren.
Artikel van vanmorgen hier gemist? ;-)
Gelul Woerts nog nooit op waarheid betrapt
Feyenoord moet wakker nog maar een weekje dan sluit het alweer
Waarom wakker worden? Hoeveel spelers wil je in je selectie hebben? Deze speler is ook nooit een optie geweest
Is echt noodzaak om een nummer 8 te halen voor doelpunten
Volgens mij heeft Kokcu 8 doelpunten gemaakt in 34 competitiewedstrijden, waaronder 2 pingels, dus dat valt wel mee , als je Kokcu als 8 beschouwd tenminste .
Een scorende 10 is voor het middenveld veel belangrijker
Die scorende 10 die is er al met ivanušec stengs of lingr en wat ga ik haters op me krijgen met stengs raakt geen knikker hij kan wel iets maar het moet gaan draaien
En een 8 is zeker nodig kijk je zegt kokcu maar 8 goals maar was veel belangrijker dan die 8 goals door leiderschap -eerste aanjager van de bal -spelverdeler en ga zo maar door
Dat bedoel ik ook, je hebt geen veel scorende 8 nodig, maar iemand zoals jij beschrijft.
Ik heb het idee dat de technische staf mogelijkheden ziet met Wieffer in een vergelijkbare rol, niet identiek aan Kokcu, maar die 8 op zijn eigen manier invullend, daar wijst het aantrekken van Ivanusec ook op vanaf de vleugel naar binnen komend.
Zerrouki als 6 met Geertje bij balbezit doorschuivend naar het middenveld, tenminste dat is mijn gevoel als leek.
Dan misken je wel bij hoeveel goals Kokcu betrokken is geweest en hoeveel kansen hij gecreëerd heeft. Beetje selectief wat je nu doet.
Nee, dat is niet mijn bedoeling om niet te beseffen hoe belangrijk Kokcu was, die was heel belangrijk ( gemaakt door Slot ) en had voor hem ´Szymanski en achter hem Wieffer die dat mogelijk maakten.
En helemaal niks ten nadele van Kokcu, verre van dat, die heeft zich de tweede seizoenshelft geweldig laten zien.
Alsof Bitello zoveel doelpunten maakt haha
Welgeteld 8 in 40 wedstrijden dit seizoen volgens transfermarkt...
creatieve middenvelder met scorend vermogen en een rechtsbuiten , jahanbaks dilrosen en ksanwirjo slijten , walemark verhuren
Waar haalt Psv al dat geld dan vandaan? Goeiendag even. Geen grote uitgaande transfers tot nu toe en nog geen plaatsing voor de cl. Kijk dat Ajax dat doet snap ik die hebben genoeg vermogen. Ze worden wel een beetje wanhopig daar lijkt het. Stel je eens voor de dat ze de cl niet halen. Dat zou wat zijn. Ze zijn favoriet maar Glasgow zou ook zo maar kunnen stunten.
Dat geld hadden ze nodig (zeker van Gakpo) om een financieel gat te dichten.
Klopt. Maar daarnaast hebben ze ruim 30 miljoen voor madueke gehad. Dat inclusief het jaarlijkse transferpotje, geeft ze wel een budget van ruim 50 miljoen me dunkt.
Welk jaarlijks transferpotje? PSV begroot Europees voetbal. Financieel beleid Feyenoord is een stuk beter.
die hebben 60milj geleend en moeten nog 30milj belasting betalen
Zou fantastisch zijn 🤣🤣🤣 pisvee in de shit
Zou Wijnaldum nog een optie zijn voor ons?
Kan de bal wel 3x hoog houden denk ik en wellicht weleens een penaltybokaal gewonnen
Ik denk ook goed idee, maar vgl mij zijn we de enige hier
Bak ervaring en dikke 2 jaar geleden nog op niveau waarvan het maar de vraag is of iemand uit huidige selectie het ooit gaat halen
En is gewoon een Feyenoorder

Maar goed. Weinig enthousiasme hier en waarschijnlijk onbetaalbaar
Nee moeten beter worden niet slechter laat die bejaarde maar naar pisvee gaan.
PSV wil graag failliet. Nu gaan Lozano weer terughalen. Er zal bij ons echt nog wat kwaliteit bij moeten. Spelers die een beetje beter zijn dan Nieuwkoop, Van de Belt, Zerrouki of Stengs.
Het zal echt wat zijn als ze geen CL halen hahaha
Bakayoko gaat dan wel weg dat is kwa potentieel een van hun beste speler dus gaat ook kwaliteit weg en ik vraag me af waarom je 10 a 15 mil wil betalen voor een 28 jarige speler maar goed
Mwah veel psv fans brengen die bakayoko op de fiets voor 30 miljoen. Die gast is 50% van de keren echt complete drama. Zou een goede deal voor psv zijn
Ik zou afscheid nemen van 6/8 spelers die op die lijst staan en dan nog 1/2 goede spelers terug halen want we gaan CL spelen. Kom op Feyenoord gas geven laatste week.
Zou ideale scenario zijn maar dat moet alles in komende week goed gaan samenvallen: snelle deals en goede prijzen! Te Kloese moet aan de pepmiddelen 🤣
Gaat niet gebeuren niet. Geertruida blijft ook gewoon.
We zullen zien als er volgende week door een club mooi zak geld komt
Dat kan jij wel vinden, maar Feyenoord heeft een beleid en dat hebben ze al diverse keren gecommuniceerd, dat Feyenoord zich niet gaat richten om zich te versterken naar CL niveau, maar op de eerste twee plekken in de eredivisie.
En dat is heel logisch, want als je ongunstig loot , bijvoorbeeld Real Madrid, AC MIlaan en Newcastle United , heb je minimaal 100 miljoen nodig om serieus mee te doen.

Nou kan je wel 10 keer per dag onzin uitkramen, maar je gelooft toch niet dat Te Kloese naar jou luistert ?
Ik kraam geen onzin uit en onze concurrenten worden sterker wij zijn zwakker als vorig jaar, ben jij maar blij met Van den Belt , Stengs en Zerrouki
Ik ben blij met de selectie die we hebben, allemaal eigendom, op Minteh na, en prima potentieel om door te groeien.
Ga er maar vanuit dat ze klaar zijn als er niks vertrekt.
Soule naar die Italiaanse club. Medisch keuring is al ingepland.
Truth eludes he who does not seek it with both eyes wide. It is we who must seek the truth of Feyenoord in order to achieve enlightenment.
Frosinone, vicini Kaio Jorge e Soulé dalla Juventus: lunedì possibili visite mediche
Mogelijk kan hij maandag zijn medische test doen. Als hij voor de club kiest! Moet hij nog doen.
Feyemoord heeft al 2 overbodige rechtsbuitens die niemand wilt hebben. 1+1 lijkt me 2.
Haha, zo kennen we er ook nog wel een paar... Wat een logica 😂😂. Rode kaart even vergeten? Niet geheel verrassend deze grootspraak, want Almere ligt vlakbij Amsterdam hè 😉. Laten we deze woorden morgen afstraffen en dik winnen!
Het is toch vrij duidelijk allemaal,ze kijken nog rond voor een keeper,verder komt er niks bij....

Er zal eerst wat moeten vertrekken
De geruchtenmolens gaan inderdaad in de versnelling over zijn toekomst. Hij is een rechtsbuiten (kan ook als schaduwspits of aanvallende middenvelder). We zullen dan echt afscheid moeten gaan nemen van Alireza Jahanbakhsh, Javairô Dilrosun of Patrik Walemark (naar Heerenveen?). Druk bezette positie in de selectie!
FTM is het soule nieuws war over feyenoord ??
Binnen de aankomende uren moet duidelijk zijn waar de toekomst van Juventus-speler Matías Soulé ligt, meldt de Argentijnse journalist César Luis Merlo via Twitter. Volgens Merlo lijkt Soulé zijn keuze te laten vallen op twee clubs: Feyenoord of het Italiaanse Frosinone
Lijkt me onzin. We hebben net Ivanusec binnen.
Heb nog geen artikel gezien hier op 1908 dus ik neem het met een korrel zout.
Want 1908 is de weg, de waarheid en het leven?
Fear not the 1908, fear the darkness that would conceal the knowledge of Feyenoord. Believe in the truth of all things, and you too may find the Path to enlightenment.

Blessed are the true believers, for only they shall walk the path, and they shall be welcomed unto the realm of the 1908 and made as one with them.
Die zagen we van Stengs, Ueda en Lingr ook pas toen het al bijna rond was
1908 had juist de primeur voor ueda dorpsgek
Ik weet nog dat in de comments de vraag werd gesteld of Ueda in de belangstelling stond en volgens FTM was dat niet zo. 24u later had ie de primeur
Als het hier staat neem ik het met een zak zout
Wat doe je hier dan teveel zout is niet goed voor je.🤣
Je vergist je, suiker is niet goed tegenwoordig , zout was vroeger niet goed.
En over 10 jaar gaan we naar uhhhh, peper
Soulé is een rechtsbuiten, kan ook als schaduwspits of aanvallende middenvelder.
Frosinone? Welke divisie spelen hun dan? Nooit van gehoord
Serie A (net even opgezocht) ik heb er zelf ook nooit van gehoord. Maar lijkt me erg logisch als hij daar naartoe gaat. Is binnen italie dus makkelijk om te kijken of hij de niveau aan kan.
waarom zou hij naar een club gaan waar hij tegen degradatie voetbalt?
Omdat hij dan nog altijd Serie A speelt en het gevoel heeft dat hij beter aan Juventus kan laten zien wat hij in huis heeft in dezelfde competitie. Wellicht voelt hij zich goed in Italie na die 3,5 jaar dat hij daar woont.
Bij frosinone voetbalt hij niet tegen degradatie ze staan 2-0 voor tegen atalanta dus zo slecht zijn ze niet
Dat Soulé in verband wordt gebracht met Feyenoord is niet iets nieuws. Eerder werd al vermeld dat Feyenoord interesse heeft in de 20-jarige aanvaller. Journalist Merlo meldt dat Soulé een stap dichterbij een transfer is. Binnen de aankomende uren zal duidelijk zijn waar zij toekomst ligt. Het zou gaan om huurtransfer van een jaar met een koopoptie.
Het is jammer dat Bitello niet komt. Maar ik denk dat Stengs als hij topfit is (zijn voorbereiding was verre van ideaal) een goede 8 voor Feyenoord kan worden. Als je de analyse van VI PRO leest zie je dat hij vorig seizoen niet alleen tot de spelers behoorde die de meeste kansen creëerde in de Belgische competitie, maar ook in het afjagen en het winnen van duels grote stappen heeft gezet. Sommige spelers lijken minder krediet te hebben dan andere, maar het zou mij niet verbazen dat Stengs binnen afzienbare tijd een prima nummer 8 voor Feyenoord wordt.
Als Stengs op nummer 8 in vorm is heb je al heel veel punten verloren
Voorlopig heeft hij al goed bijgedragen aan puntverlies tegen Sparta met dat idiote gewijs van hem.
Dat is precies wat ik bedoel. Een foutje en je kunt er geen kloot van als je geen krediet hebt. Ik heb Paixao vorig seizoen in de eerste seizoenshelft geregeld matig tot zwak zien spelen. Kan die er niks van? Of was Kokcu direct een topper? Jij verwacht spelers die onmiddellijk perfect draaien en foutloos zijn? Dan moet je fan van City of Madrid worden. Het zou fijn zijn als we iets langer wachten met oordelen in plaats van onmiddellijk de eigen spelers affakkelen. Als die fouten structureel worden in plaats van incidenteel en erger zijn dan de goede dingen die iemand doet, dan kunnen we oordelen. Maar niet na 2 wedstrijden in de Eredivisie na een gemankeerde voorbereiding in een team waar bijna niemand zijn draai nog geeft gevonden.
Onzin. Stengs speelde ook bij andere clubs. Daar was het niet anders.
Niet waar. Bij VI Pro is hij uitgebreid belicht en zijn ook de data van Stengs bij Antwerp erbij gehaald. Daar blijkt dus uit dat hij juist veel beter is geworden in het afjagen en het defensieve takenpakket.
Daar is anders verrekte weinig van de zien tot nu toe. En ja, als je 2,5 miljoen per jaar verdient dan moet je er direct staan. En dus niet weken nodig hebben om duit te worden en je defensieve taken uit te gaan voeren. Stengs is hooguit een leuke speler voor erbij maar op geen enkele manier zo bizar veel geld waard.
Precies, Van Bommel en Overmars wilden hem dolgraag houden , maar al die mensen weten er niks van in vergelijking met de experts op deze site.
Het is gewoon lachwekkend.
Het is trouwens ook geen foutje. Het is een laksogheid die hem kenmerkt en die op die positie gewoon niet kan.
Als 8 kan het best wat zijn maar voor 10 en rechtsbuiten komt die veel te kort.

Afwachten wat Slot met hem van plan is maar ik mag hopen dat hij hem wel in de gaten heb gehouden bij Antwerpen en dus weet welke positie het best voor hem is
We zullen zien. Ik denk dat Feyenoord met Ivanusec en Lingr een veel evenwichtiger elftal in het veld gaat brengen. Daar kan ook Stengs van profiteren. Hoewel Ivanusec en Lingr waarschijnlijk ook een aanpassingsperiode nodig hebben.
Lingr sws afwachten of die überhaupt niveau aan kan
Dat moet je altijd afwachten. Hancko kwam van Sparta Praag en dat was niet bepaald een miskoop. Lingr heeft precies de eigenschappen die bij Feyenoord gevraagd worden op 10.
Ik ben benieuwd ik hoop het
@TimPeters:

Denk dat de Eredivisie sowieso geen probleem voor Lingr zal worden.
Maar we moeten ook in Europa knallen
Beste was geweest Bitello op 8 met Stengs als back-up.

Ach, misschien gebeurt dat nog als Timber nog vertrekt of als Feyenoord morgen weer een wanprestatie levert
Morgen weer een wanprestatie.

Waarom ga je geen petitie opzetten dat je dickie en giooootje terug wilt , dat was pas genieten.
Is ook veel goedkoper , giootje vliegt gewoon woensdagmorgen naar Madrid voor een CL wedstrijd, ff wedstrijdje spelen met X 0 afgedroogd worden en glimlachend weer terug naar z'n familie.
Heb je geen hotelkosten , broodjes mee voor onderweg, wat wil je nog meer ?
En 's avonds kan ie weer lekker in z'n eigen bedje slapen.
Zit je in je café? Je slaat wartaal uit, evenwichtig aan het niveau daar.

En btw, Advocaat heeft het met de middelen die hij had prima gepresteerd, boven verwachting zelfs.
Hij trok Feyenoord toch mooi uit het diepe dal waar het onder Stam in was beland.
Net als hij paar jaar geleden Van Bronckhorst bij de hand moest pakken na 7 nederlagen op rij en vervolgens de beker nog wist binnen te slepen.

De vergelijkingen met voorgaande trainers gaan volledig mank daar Slot momenteel veel beter materiaal tot zijn beschikking heeft.
Geertruida / Trauner en Hancko kan je bijvoorbeeld in geen velden en wegen vergelijken met bijvoorbeeld Botteghin - vd Heijden…

Had Advocaat vorig seizoen voor de groep gestaan was je ook kampioen geworden.

En Gio, één van de meest overschatte trainers aller tijden, dat is gewoon een Frank de Boer. Dus nee, daar verlang ik niet naar terug
Je bent echt niet helemaal lekker, met Advocaat en niet te vergeten Cor Pot hadden we ook kampioen geworden.
Nou, kan je wle vertellen dat je dan weer gewoon 20 punten achter had gestaan.
Advocaat, het enige wat ie kon uitbrengen, ze kunnen niet beter, daarom spelen we thuis tegen PEC op de counter.
Niet te hopen voor die jongens dat ze een aanpassingsperiode nodig hebben, na 2 wedstrijden worden ze afgebrand.
Ja het is ongekend hoe snel sommige spelers worden afgebrand. Bij Antwerp wilden ze Stengs dolgraag houden en hij was basisspeler bij AZ dat op koers lag om kampioen te worden. Het is geen derderangs speler. Het kan altijd dat iemand om welke reden dan ook niet slaagt, maar laten we ze als supporter wel de kans geven. Sowieso werkt het soms gek. Idrissi kon bij bepaalde supporters vanaf het begin geen goed doen, terwijl bij Bullaude werd gedaan alsof we het achtste wereldwonder hadden binnengehaald.
Precies, we zijn supporter van de spelers die een Feyenoord shirt dragen en die steunen we.
https://twitter.com/CLMerlo/status/1695454932462170113?s=20
Volgens mij is dat wel een goede bron, Ornstein, Romano en ftm volgen hem allemaal.
Zo een mooie aanwinst zijn voor de re flank, maar dan moeten we wel eerst wat buitenspelers kwijtraken.
Is een geweldige speler , de hele top van Europa zit achter hem aan, dus wordt moeilijk.
En Bitello kunnen we wel vergeten, Man.City, Real Madrid , Liverpool, iedereen wil hem hebben.
Als ik het goed heb begrepen allemaal naar aanleiding van de positieve commentaren die op deze site over die jongen zijn geschreven.
Feyenoord ftm update tje over geertruida??
Op andere sites staat dat er momenteel geen onderhandelingen zijn. Hij staat op de lijst maar meer ook niet. Hij is ook de duurste optie voor Bayern. Zal hem dus wel niet worden al zijn ze ook nog niet concreet geworden voor een andere speler.
Een huurdeal is in ieder geval geen optie voor Feyenoord, dat Geertruida dolgraag wil behouden. Eerder deze week werd duidelijk dat de Rotterdammers in de slotweek van de transferperiode hopen de selectie intact te houden. Het binnenboord houden van Geertruida en Santiago Gimenez geniet daarbij de prioriteit.
Intact houden betekent ook niet doorselecteren
De mogelijke komst van Geertruida is wel degelijk onderwerp van gesprek geweest bij de clubleiding van Bayern. Op dit moment zijn de onderhandelingen 'niet heet', klinkt het. Er worden geen concrete gesprekken gevoerd met Feyenoord en er wordt dus ook niet onderhandeld. Sky weet dat de Rotterdammers zeker dertig miljoen euro, exclusief bonussen, verlangen voor Geertruida.
Volgens journalist Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sports was Geertruida wel degelijk in beeld, maar FC Bayern München is nooit concreet geweest in hun interesse voor de verdediger. Tot op heden zijn er geen gesprekken geweest tussen Feyenoord en de huidige koploper in de Bundesliga. Bayern heeft zich ook niet gemeld bij de zaakwaarnemer van Geertruida om een mogelijke overstap te bespreken.
Ik stel voor dat DtK en Slot voortaan door de kenners hier voorgedragen video's gaan kijken en alleen spelers kopen die zijn goedgekeurd door de -ikkijkyoutubeikweethetbeter- supporters.

Vooral die advizeurs met een -ikhebdewijsheidachteraf- voorrang verlenen.

//zucht en gaat weer in ik lees alleen artikelen stand.
Ik stel voor dat je hier niet meer komt als je het vreemd vindt dat mensen hun mening geven over de club die hen aan het hart gaat.
Rare Telg ben je als je daar niet tegenkan lees je het niet.
Verkopen is inderdaad niet zo makkelijk als in 020. Volgens mij komt dat door volgende:

Stel, je kan als grote club een speler kopen en moet kiezen: je neemt of een zgn groot talent dat het bij het grote PSG ‘net niet’ heeft gehaald, of je neemt een ‘misschien talent’ dat bij Olympique Marseille - dat een goed seizoen draait - er naast stond. Wat zou jij dan kopen om geen gezeik te krijgen?

Vervang deze franse clubnamen met 020 en 010 en je weet waarom bij ons grote clubs minder kopen.
En kleine clubs wachten tot last minute om wat van de prijs af te krijgen
Natuurlijk is er een verschil. Maar dat verschil is. Dit zo groot dat zij Daramy die. Ier gespeeld heeft voor 17 miljoen verkopen en wij NIETS kwijtraken.
Ja zij kunnen miskopen weer verkopen en wij niet
Misschien komt het ook omdat wij op forums als Feyenoorders zo vaak negatief over eigen spelers spreken.
Ik snap wat je zegt Erikk maar als ik zie dat een Kudus voor 45 weg gaat, Alvarez voor 38 en Bassie voor 22 dan is 25 voor een bepalende Kokcu gewoon schraal. Had minimaal 35 moeten zijn, en dat is neem ik aan gewoon een kwestie van meer bluf en je poot stijf houden. Al snap ik dat het een kwestie van gunning naar Orkun is geweest vanuit DtK.

Feyenoord zal op dat vlak ook een stap moeten gaan zetten in de toekomst.
Een gemiste kans om de scheve verhouding op het middenveld recht te trekken. Deze gozer is een verbeterde type Kokcu(ideaal naast Wieffer). Het geld voor Zerrouki had Feyenoord beter aan Bitello kunnen uitgeven.
Op een paar insiders na had nog nooit iemand van Bitello gehoord, laat staan zien spelen. Nu is deze speler ineens de verlosser. En vervolgens klagen dat eigen (jeugd) spelers niet aan bod komen. Lachwekkend.
Statement: Ik ben geen roeptoeter over jeugd een kans geven, wel is het toch logisch dat je elk jaar nooit eerder van spelers hebt gehoord en wel goed zijn door de video's te bekijken van zo'n speler. Je leert zo een speler kennen. Dat noemt men kennis op doen.
Weetikveel 712 milambo en zichiël en sauer klopt aan de deur bij Arne slot
Heb je zeker net niet gekeken naar onder21 ,wat is dat slecht.
Zonder Milambo en Zechiel. Reis was de beste
Die jeugdspelers komen sowieso niet aan bod. Slot zal daar altijd kiezen voor timber of Stengs. Beiden niet geschikt.
De positie waar Stengs afgelopen seizoen in België veel speelde op een manier die volgens de scouting goed bij Feyenoord zou passen. Of geloven we echt dat de scouting die jongen niet kende en er niks over heeft gezegd?

Maar kan je misschien ook onderbouwen waarom beide spelers niet geschikt zijn? Blijkbaar heb jij er meer kijk op dan het volledige technisch hart van Feyenoord.
Jij denkt echt dat Stengs uitvoerig is gescout? Die is gewoon gekomen omdat Slot dat graag wil hoor. Net als Zerrouki, over wie de scouring een negatief advies gaf (volgens Rutger).

Kijk even naar die goal bij Sparta waar Stengs als een dombo staat te wijzen en niets doet. Denk je dat Kokcu dat was overkomen? Natuurlijk niet. Die levert wel defensieve arbeid die op die positie hard nodig is. En Stengs is een slapjanus. Wint geen duels en heeft geen enkele dynamiek. Timber is wel dynamisch maar heeft geen schot, geen overzicht, kan niet mee in het positiespel van Slot en schakelt traag om bij balverlies.

Het is allemaal geen hogere wiskunde voor. Slot is een kanjer van een trainer, veruit de beste op de Nederlandse velden. Maar de man heeft een blinde vlek voor bepaalde spelers. Ik heb zeer sterk de indruk dat speeds van de scouting aanzienlijk beter presteren dan spelers die door Slot zelf zijn aangedragen. Maar daar kan ik naast zitten.
Ik deel deze mening, terwijl er best veel van de scouting kwam vorig seizoen dat ging best goed (kampioen mee geworden).
Afgelopen weekend gaf hij sauer gelukkig minuten
We hebben iig kunnen zien dat Zerrouki het niet is met Timber en Wieffer op het middenveld en we te weinig beweging op het middenveld hebben. Of dat nou Bitello of een andere andere lopende middenvelder ( die geen Til heet) is maakt niet zoveel uit
Dat krijg je als je spelers als van den Belt en dergelijke haalt. Van dat geld voor zulke spelers hadden we Botello wél kunnen halen.
Wat bedoel je met en dergelijke ? Wieffer enzo ?
Ja precies, al die matige goedkope gasten als Wieffer, Aursnes, Trauner, Beelen… Enkel maar dure spelers als Timber, Lazovic, Leonard dat zijn 100% voltreffers en dan heb je ook geen alternatieven meer nodig.

Je pakt nooit 100% voltreffers en hebt ook een sterke bank nodig als je op alle fronten mee wilt strijden
Vd Belt, Beelen en een hele berg spelers voor Dordrecht. Van dat geld had Bitello iig wel kunnen komen. Voor er weer een denkt dat ik niet kan rekenen, het geld wat deze spelers gekost hebben,plus de 7 miljoen die we wilden geven was samen voldoende geweest
Ja vooral allemaal bij 1 speler leggen en helemaal niet naar de toekomst kijken.

Zo'n Beelen is toch prima als backup.
Beter als een Rasmussen huren wat waarschijnlijk ook wel een miljoen of meer kost.
Kun je beter een speler als Beelen halen die als hij nog een extra stapje maakt,anders niet meer te betalen was.

Als Psv,Twente en Az ook een bod op hebben gedaan zal de potentie er heus wel zijn toch?of heeft iedereen het verkeerd gezien.
Lijkt mij dat nu bij de eerste twee eindigen belangrijker is voor de toekomst als een speler van Zwolle halen
Slot heeft een hele tijd gelden aangegeven dat punt van discussie was, gaan we het beschikbare geld in 1 of 2 spelers steken of veel breder dat we ook jonge op het oog talentvolle spelers steken en er dan meer van halen, maar dat dat tweede geduld vraagt.
Blijkbaar heeft de leiding besloten tot het laatste.
Voor het ene standpunt is wat te zeggen en voor het andere ook.
Ik heb vertrouwen in d ehuidige leiding van Feyenoord.
Is toch ook het verstandigst of niet?

Niemand kan de garantie geven dat Bitello,Ivanusec of welke aankoop het verschil zal maken.
Je verwacht het wel maar niet elke aankoop die je doet voor veel geld zal een voltreffer zijn.
Kan ook dat hij de eerste wedstrijd een zware blessure oploopt.
Dus zeker moet je ten alle tijden de toekomst in de gaten houden.
En als we die 2 mil.niwt hadden betaald hadden we dat waarschijnlijk weer kwijt geweest aan een huurspeler.

We moeten dit buiten de aankopen houden als Stengs en Zerrouki en Timber.daar kun je zeker over discussiëren of dat de goede keus was.

Maar we hebben eindelijk eens beleid en er zit een gedachte achter veel aankopen.Jammer dat het voor veel mensen weer niet goed is
Helemaal met je eens, ik kan me nog goed herinneren dat Mackaay, van Bronckhorst en nog wat van die oudgedienden tegen mega salarissen werden binnen gehaald , omdat we dan wel ff kampioen zouden worden en de CL zouden halen.
De uitkomst is bekend, bijna failliet.
Het was toch of idrissi of sinisterra of mis ik nu iets?
Op.het eind was het ivansec of idrissi
Ik zie idrissi nog wel gebeuren mits er links en rechts nog wat vehuurd/verkocht wordt.
Walemark naar sc Heerenveen waarschijnlijk nu nog dilrosun en jahanbaksh
Ik hoop het. We hebben ons team voldoende weten te versterken. Blijf het jammer vinden dat Jahanbakhsh het niet heeft waar gemaakt! En Dilrosun begon sterk maar is flink weggezakt en komt niet meer in de plannen voor.
Ik niet. Je hebt daar nu: Ivanusec, Paxiao, Sauer
Ik hoop nog steeds op Sinisterra of Sinisterra...
Timer, Milambo en vd Belt bestaan blijkbaar niet meer, ik lees veel reacties dat we echt een 8 moeten halen.
Ik vind de prioriteit niet zo hoog als de rest hier beweert.
Zonde van het geld. Ja zij zijn minder als die Bitello. Maar wat moet je dan met de rest van de middenvelders. We hebben er al genoeg. En die kosten maandelijks geld, en als ze niet speler schrijf je ook nog eens hun transfersom direct af.
Zo lang het in het budget past moet je hem halen. Die jij noemt maken ons niet zo goed als we moeten zijn in de CL, of zelfs in de Eredivisie zoals we gezien hebben.
Milambo en Van de Belt gaan niet spelen. Timber is niet goed genoeg. Je kan er wel tig hebben maar er ontbreekt gewoon kwaliteit op die positie.
Klopt, dat heeft denk ik meer te maken met de spelers die nog ontbraken op de andere posities. Nu met Ivanusec en Lingr erbij verwacht ik dat Timber wel op 8 zal spelen.
Liever bitello gehad meer een doelpunt maker dan timber
Timber zat al bij ons en heeft ook een bijdrage gehad in afgelopen rampseizoen. Kampioen en Europees overwinteren, dat nooit meer.
Dom gelul dat Timber niet geschikt is.
Speedy68 feyenoord ontbreekt aan doelpunten he
Dat komt wel. Kokcu scoorde ook de meeste uit penalties
Maar Timber laat wel weinig zien. Kan beter
Vorig seizoen tijd geblesseerd geweest. Speelde gewoon goed tegen Sparta.
Vertel eens wat Timber zo goed kan. Want verder dan fysiek en open draaien kom je niet. Heeft geen overzicht, geen schot, geen steekpass (alleen in de counter maar niet tegen een overmacht), kan niet mee in het positiespel en schakelt traag om na balverlies.
Nou,nou, goed?Dat is wat een hoop mensen zeggen dat ie het goed deed.maar wat dan precies?

Ja goed voor zijn doen idd.Maar dat betekend nog steeds dat hij geen goal heeft gemaakt.geen steek ballen of assist gegeven of iets dergelijks.Dus dan misschien dat ie minder ballen had verloren als normaal of hard gewerkt.
Maar daar moeten we toch niet tevreden mee zijn voor een speler of 8 of 10???
Typisch een speler die op dit moment onvoldoende is om een team op sleeptouw te nemen maar zeker goed mee kan in een goed draaiend team.

Ik zie ook liever een jonge Gerrard of Lampard maar die zijn al met pensioen.
mee eens , de positie van kokcu is gewoon niet goed vervangen , stengs is een slapzak en gaat het niet redden bij feyenoord
Timber niet goed genoeg, vd Belt iig voorlopig,ook niet en Milambo moet eerst maar eens minuten gaan maken op een lager niveau
De dribbelaar heeft nog een contract tot medio 2026 en Heerenveen zou hem het liefst willen huren. Voor de trainer van de Friese club blijft de vraag echter of de komst van Walemark haalbaar is. “Dergelijke spelers ontvangen een dusdanig salaris, dat wij hier niet kunnen betalen. Zelfs niet voor een wisselspeler van Feyenoord”, stelt Van Wonderen. “Het is de vraag of we dat rond gaan krijgen. Er zal ergens water bij de wijn moeten worden gedaan.”
Als Porto en Arsenal hem willen hebben kan je het sws vergeten. Next.
Volgens mij is Timber vorig jaar al gehaald met een vertrek van Kokcu in gedachten. Hij heeft vorig jaar geen enkele keer op die positie kunnen spelen. Laten we die jongen eens vertrouwen geven. Dat lijkt me ook het plan van Feyenoord. Achter Timber zitten dan Stengs, vd Belt, Zechiël en Wieffer voor die positie. Dus zeggen dat er niet is geanticipeerd op een vertrek van Kokcu is natuurlijk onzin. Alle vertrouwen in Slot om dit aan de praat te krijgen. Heeft gewoon even wat tijd nodig omdat het op een andere manier ingevuld gaat worden. Jammer dat de tendens hier zo negatief is.
Timber wordt ook nu niet op 8 gezet.
Ik denk niet dat de tendens negatief is aangaande het middenveld. Het is realistisch. Van alle namen die jij noemt is er simpelweg geeneen een goede creatieve 8, een goede spelmaker voor je verdediging. Al helemaal niet voor de CL. De interesse in Bitello komt niet uit de lucht vallen. Men ziet bij Feyenoord de noodzaak een goede creatieve 8 aan te trekken. Helaas ziet men dat nogal laat. Als Kokcu al lang vertrokken is, als er zelfs al 44,5 mln geivesteerd is, en dan geen geld meer hebben voor een spelmaker als Bitello. Er gaat gelukkig een hoop goed bij Feyenoord de laatste jaren, maar dit is een enorme blunder. Het bewijs voor deze blunder zit voor een bedrag van 7 mln op de bank. Zerrouki.
Poldenrennosta waar zijn die cl miljoenen of kokcu gebleven nu toch niet op zijn lijkt mij 😬
Volgens mij ken jij de financiele situatie van Feyenoord niet en de contractuele afspraken met de VvF.
Ik zou in oktober eens de jaarcijfers bekijken en aan iemand die er verstand van heeft om uitleg vragen.
Feyenoord had 30-6- 2022 een Eigen Vermogen van net 1 miljoen euro.
Zegt dat je iets ?
Als je dan ook nog hebt onthouden ( maar dat zal wel niet ) dat Te Kloese helder heeft aangegeven , dat Feyenoord het stadion in eigen beheer wil krijgen, zou je op het idee kunnen komen, dat daar geld voor gereserveerd moet worden en niet een klein beetje ook, dan ben je er niet met 100 miljoen.
Buiten dat, Benfica zal wellicht 10 tot 15 miljoen tot op heden hebben betaald en de CL gelden komen pas in september/oktober.
Dus voordat je van die losse kreten slaakt, ff nadenken
Je kan ook gewoon normaal vriendelijk reageren. En niet met de dedain die je ten toon spreidt. De comment eindigt zelf nog met "lijkt mij". Echt nergens voor nodig de manier waarop je reageert.
Sorry maat, ik was wat geirriteerd, dus excuses
Weldegelijk op. 60 mln binnen is niet 1 op 1 60 mln kunnen investeren. Men dient sowieso een behoorlijk gedeelte aan belasting af te dragen. Met het behalen van het landskampioenschap en behalen CL dient de hele selectie prestatiebonussen betaald te worden. De selectie is groter dan vorig jaar met een aantal grootverdieners die zijn aangetrokken. Ook zijn contracten verlengd en salaris opgewaardeerd, dus meer grootverdieners. De salarishuishouding is dus behoorlijk omhoog gegaan. En de Vrienden van Feyenoord vreten een percentage op iedere uitgaande transfer. Ik vind deze vrienden dan ook al jaren de Kenissen van Feyenoord. Als je alles bij elkaar optelt is er meer uitgegeven dan er binnen is gekomen. Ik denk dan ook dat het bericht van Chris Woerts klopt: Een nieuwe investeerder heeft zich gemeld bij Feyenoord.
timber v/d belt en stengs zijn 3 stappen terug dan kokcu , hier ga je het niet mee redden dit seizoen
Niet dat de tendens negatief is.

Ik hoop ook dat elke speler het goed doet en maakt niet uit wie eron staat zal altijd erachter blijven staan.

Maar die jongen heeft een half jaar de kand gehad vorig jaar.en ook op 8 want eigenlijk speelde kokcu en hij daar beiden de eerste seizoenshelft tot Wieffer erin kwam.

Helaas komt ie gewoon te kort op dit moment en dat mensen daar een mening over hebben is toch geen probleem en niet negatief maar gewoon de realiteit?als iemand het wel goed doet zeggen we dat ook.

Jongen heeft gewoon niet de stappen gemaakt tor op heden wat ze misschien verwacht hadden.Ik denk ook persoonlijk dat dat nooit gaat gebeuren.
Dus met het het vertrek van Kokcu, een creatieve 8, koop je voor 7 mln Zerrouki, een balafpakkende 6. Om er dan achter te komen wat iedereen je had kunnen vertellen, dat je dan creativiteit op het middenveld mist. En wat iedereen je had kunnen vertellen, dat Wieffer op 6 beter is dan op 8. Om 7 mln Zerrouki op de bank te zetten en dan geen geld meer hebben om creatieve 8 Bitello te kopen. Wauw! Intussen 44,5 mln geinvesteerd en het enige wat je daarvan aangekocht hebt wat op 8 zou kunnen spelen is Stengs. Iemand die in zijn hele carriere pas ong een half jaar als 8 heeft gespeeld en van wie alom bekend is dat hij geen duelkracht heeft. Wauw!
Precies dit haha. Je hebt gewoon een zelfde type als Kokcu nodig op die plek. Dan kan je op een vergelijkbare manier als vorig jaar spelen. Timber is geen slechte speler, maar wel een ander type dan Kokcu. Je hebt gewoon een creatieveling met goede passing nodig. type Bitello of die Vetlessen bijvoorbeeld. Is echt geen hogere wiskunde om dat in te zien lijkt me. Met Ivanusec en Lingr is overigens wel goed ingekocht. Qua type spelers lijken ze erg op hun voorgangers en misschien zijn ze qua rendement nog wel beter.
Maar nog steeds geen "8".

Mee eens dat Timber te weinig kans heeft gehad op die positie tegelijk ook eens dat Timber niet voldoende creatieve ideeën heeft in het spel.

Had graag een Bitello zien komen, misschien wel met de centen die een mogelijke geldschieter nu zou willen steken in Feyenoord
Ik snap dat je met Lingr diepgang en scorend vermogen inkoopt wat we op het middenveld aanzienlijk tekort komen. Echter heeft het momenteel geen synergie met de 2 middenvelders achter hem. Ook hier is het probleem het missen van een creatieve 8. Lngr heeft diepte en scorend vermogen. Maar hij is niet bijster creatief en blinkt niet uit in de passing. Nummer 8 en 10 zijn dus beiden niet creatief, kunnen beiden geen spel maken. Hoe wil je op het middenveld gaan domineren en de bal van achterin het middenveld naar de voorste 3 krijgen? En de diepgaande kwaliteit van Lingr gaat pas echt benut worden bij een creatieve 8 die hem met slimme passing de diepte in kan sturen. Alle creativiteit, vernuftige passing, moet nu van Ivanusec komen, een zwervende linksbuiten. Dan staat je eerste creatieve pion vrij hoog op het veld en het is uberhaupt maar 1 pion. Het wel of niet aantrekken van een goede creatieve 8, een spelmaker voor je verdediging, gaat de eerste seizoenshelft maken of breken. Bij breken kan Fey komende transferwindow van de winter voor een 2e keer proberen een enorme blunder in het aankoopbeleid te herstellen.