trauner

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • 'Gernot Trauner keert terug in de basis'

Van de redactie

Zondag speelt Feyenoord de derde competitiewedstrijd van het seizoen. In De Kuip ontvangt de club promovendus Almere City FC.

De opening van de competitie kan met twee gelijke spelen worden omschreven als een valse start. Tegen Almere City FC staat de druk vol op het elftal van Arne Slot. Om niet direct achterop te raken op de ranglijst, zijn drie punten noodzakelijk.

Voor de wedstrijd in De Kuip kan Feyenoord nog niet beschikken over de nieuwe aankopen Luka Ivanušec en Ondřej Lingr. Bart Nieuwkoop is eveneens niet van de partij. De rechtsback zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit, na zijn rode kaart tegen Fortuna Sittard. Door de blessure van Justin Bijlow zal Timo Wellenreuther onder de lat staan.

De verwachting is dat Gernot Trauner terugkeert in de basis, na zijn invalbeurt tegen Sparta vorige week. Daarmee wordt het centrum met Trauner en David Hancko herstelt en zal Lutsharel Geertruida uitwijken naar de rechtsbackpositie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timo Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko, Quilindschy Hartman, Calvin Stengs, Quinten Timber, Mats Wieffer, Alireza Jahanbakhsh, Santiago Gimenez, Igor Paixão.

Op jacht naar de noodzakelijke drie punten belooft het een spannende zondagmiddag te worden. Voor supporters die extra spanning willen is online voetbal wedden mogelijk tijdens de wedstrijden.

 

Delen

Reacties

Waar kan ik de wedstrijd op kijken, heb geen espn 2..
Beste van het veld tegen Sparta.
Alireza Jahanbakhsh In de basis meer dan terecht! Eerste helft tegen Sparta de beste speler! Blij om morgen weer live te kijken hoe onze jongens het doen.
Mag toch hopen dat Sauer 'gewoon' basisspeler is...
Alireza hopelijk basis omdat ze hem een afscheidswedstrijd gunnen. Sauer nu al echt twee klassen beter.
We hebben toch dacht ik genoeg wedstrijden van hem gezien om te kunnen concluderen dat hij het niveau niet heeft.
Weer die waardeloze timber in de basis
Echt he, Milambo en Zechiel moeten gewoon de kans krijgen, gewoon beginnen met een helft ofzo.
Het is de laatste tientallen jaren eigenlijk nooit voorgekomen, maar Feyenoord heeft een brede selectie waarbij alle posities gelijk dubbel bezet zijn. Mooi toch!
Maar dat betekent dat Arne Slot, als coach, iedere wedstrijd keuzes moet maken. Sommige van die keuzes zijn moeilijk. Het is aan ons om niet steeds weer veel commentaar op die keuzes te maken. Slot heeft bewezen een prima trainer te zijn en hij heeft de spelers in actie gezien tijdens de training. Hij is als geen ander in staat een zo goed mogelijke keuze te maken. En het ook gewoon zijn taak. Accepteer zijn keuzes en respecteer de spelers.
Gewoon schandalige reacties op onze eigen spelers hier, en dan bedoel ik niet alleen dit topic. Steun de spelers nu eens een keer. Lekker vanachter je toetsenbord spelers, staf en directie afbranden. Wat bereik je ermee?
Heb toch eens vertrouwen in hen, ze hebben het toch geweldig gedaan de afgelopen 2 jaar?
Prima reactie weer van jou. Rotterdams realisme is prima, maar moet niet doorslaan naar pessimisme en negativisme en dat lees ik nu te vaak. Ben zelf geboren en getogen op Zuid, maar dat stoort me wel echt in ‘onze’ mentaliteit.
Mensen, het is een VERMOEDELIJKE opstelling. Vorige week klopte die ook niet met Zerrouki. Wacht nog even met druk maken
Waarom weer die mislukte Jahanbakhsn ? Die kan er geen noot van.
Echt bizar dat deze man nog minuten mag maken in Feyenoord 1..
Hahaha jezus gaan we weer naar die Jahanbaksh zitten kijken. Dan zie ik nog liever Zerrouki rechtsbuiten. Manmanman