legioen-vlaggen-supporters

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord Supporterszaken steekt supporters extra hart onder de riem

Van de redactie

De afdeling Feyenoord Supporterszaken (SLO) verwelkomden vandaag 25 supporters die wel een steun in de rug kunnen krijgen. De Feyenoordselectie kwam ook nog langs. 

Feyenoord Supporterszaken organiseerde een prachtige dag voor Feyenoorders die wel een steuntje in de rug kunnen krijgen. Er werd een gezellige lunch georganiseerd en de supporters kregen een unieke rondleiding. Als kers op de taart kwam de voltallige Feyenoordselectie plus staf ook nog langs. Er waren mooie en oprechte gesprekken. Ook werd er natuurlijk gestrooid met handtekeningen wat resulteerde in blije en gelukkige gezichten!

feyenoordslo1
Instagram: feyenoord_slo
feyenoordslo2
Instagram: feyenoord_slo

Delen

Reacties

oh geweldige actie dit daar zouden meer clubs van kunnen leren top Feyenoord
Mooi gebaar! Waren ze maar consistent in hun moraliteit!
Wauw. Gewoon wauw. Net wat Q zegt, voor ons een kleine moeite, maar voor de mensen echt een hele belevenis. Mooi dat dit voor deze mensen wordt geregeld. Stukje kippenvel op de woensdagochtend. YNWA.
Dankjewel @Feyenoord was fantastisch voor me kids en stiekum met opa mee genoten wat een lieve jongens zeg die Feyenoorders voor iedereen tijd en alles werd gesigneerd top club met een top selectie ik kan alleen maar dankjewel zeggen!!❤
Wat een schitterende club is dit toch 👍👍👍👍
Prachtige gebaar, dit maakt feyenoord ook zo mooie club voor de eeuwigheid.