Bevestigd
Nicolas Raskin

Alamy

Nieuws

Feyenoord-target Raskin uit selectie Standard gezet

FeyenoordTM

De wegen tussen Feyenoord-target Nicolas Raskin en Standard Luik lijken op zeer korte termijn te scheiden. Dat meldt ondermeer Sacha Tavolieri zaterdag op Twitter.

Raskin zijn contract in Luik loopt komende zomer af. De Rouches hadden lang de intentie om het contract van de middenvelder op te waarderen, maar de partijen hebben elkaar nog altijd niet kunnen vinden.

Als gevolg daarvan heeft Standard de 21-jarige Belg uit de selectie gezet. Raskin traint apart van de groep mag komende transferwindow uitkijken naar een nieuwe club. Standard verleent alle medewerking voor een oplossing.

Eerder werd duidelijk dat Feyenoord belangstelling heeft voor Raskin, al was die belangstelling volgens algemeen directeur Dennis te Kloese (nog) niet concreet.

De middenvelder laat zich op social media uit: "Wanneer respect niet meer wordt gediend... Je moet weten hoe je de tafel moet verlaten. Heel teleurgesteld, maar niet verbaasd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM weet jij wat hij ongeveer nog zou moeten kosten?
Deze speler is nu echt voor een schijntje op te halen
Dusdanig goedkoop dat je denkt dat feyenoord hem nu echt wil hebben?
Nee, is hij te aanvallend voor ingesteld denk ik
@FTM ik zie je bericht dat je verwacht dat Feyenoord niet toeslaat. Maar met het oog op dat we seba waarschijnlijk niet kunnen betalen deze jongen toch een optie? Of komt er mogelijk schot in de zaak Seba. Ik hoop t laatste
Snap Standard wel, die willen ook nog wat verdienen. Zoets kan volgend ook zomaar gebeuren met Geert.
Dat had je in een veel eerder stadium moeten bedenken, niet met nog maar 6 maanden onder contract.

Want dan is het voor de speler zelf ook interessant om gewoon 'uit zijn contract' te lopen, en ergens met een tekenbonus binnen te komen...
Dat is er dus een die graag transfervrij vertrekt. Dat betekent als je die wilt dan een lang contract en tussentijds verkopen. Zakkelijk mat
Mocht die dan transfervrij mag vertrekken zou het misschien wel een goeie deal kunnen zijn. Maar lijkt mij dat we juist een lange nummer 6 willen hebben als je kijkt naar de zwakte in de lucht bij standaardsituaties.
Koning_Pindakaas
Gaat feyenoord nu actie ondernemen denk je?
Of past ie toch niet in het profiel
Lijkt mij niet. Hij is iets te aanvallend ingesteld voor wat Feyenoord zoekt.
Ik hoop toch echt nog op een nummer 6, want na Aursness vind ik het middenveld nog steeds niet top. Dat was de kracht van het team vorig jaar