Bevestigd
Nicolas Raskin

Alamy

Nieuws

Te Kloese: "Ik ken de naam wel"

FeyenoordTM

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord de ontwikkelingen van Nikolas Raskin (20) volgt.

Algenemeen directeur Dennis te Kloese en journalist Hans Kraaij zijn gisteren voorafgaand aan Feyenoord-Excelsior (5-1) bij ESPN in gesprek geraakt.

Op de vraag van Hans Kraaij Jr. of het klopt dat Feyenoord interesse heeft om Nikolas Raskin over te nemen, is de algemeen directeur van Feyenoord helder: "Nee." Te Kloese vervolgt:

"Ik ken de naam wel, maar daar is geen directe interesse voor." 

Desondanks liet Te Kloese op de Feyenoord Business Club bijeenkomst van twee weken gelden vallen dat Feyenoord 'aan het kijken is' naar twee Belgen, een Nederlander, een Noor en een Argentijn ter versterking.

Dat Feyenoord Raskin volgt, is echter wel een uitgemaakte zaak: De centraal verdedigende middenvelder viel voor Feyenoord onder meer op in het Sclessin, waar Standard op zondag 16 oktober het Royal Antwerp van hoofdtrainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars opzij zette met 3-0. Raskin leverde in de vierde minuut van het duel een assist op Denis Mihai Dragus, die voor de 2-0 zorgde.

Feyenoord weet nog niet wie in de winter het elftal moet komen versterken. Onder meer de namen van Ramiz Zerrouki, Sivert Mannsverk, Máximo Perrone en Ladislav Krejčí vielen eerder voor de '6' positie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zie het allemaal wel. Speculeren jullie maar lekker door
He's here, he's there, he's fucking everywhere! Paultje Bosvelt!
Te Kloese houdt wel van raadsels. Allerlei hints naar spelers met verschillende nationaliteiten en huidskleur. Om de andere concurrentie op een dwaalspoor te zetten.?Hopelijk geeft hij binnenkort echte zekerheid aan onze kameraden. Al levert het wel weer de nodige gespreksstof en commentaren op , inde verschillende sociale mediakanalen.
@FTM: Ik denk zelf nog steeds aan Balanta van Club Brugge.

Heeft het daar moeilijk omdat die amper speelt onder slecht presterende gepromoveerde trainer Hoefkens en wil weg.

Een nr 6 met veel ervaring in CL, veel prijzen gewonnen en echt sterk, een beest!

Waarde schatting op Tm 3 mln dacht ik, contract tot 2024, maar wel 29 jr.

Zou dat geen optie zijn om half jaar te huren met optie tot koop?

Dan is er misschien nog geld voor aanvallende versterking over...
Goede shout. Victor Wanyama loopt deze winter uit contract. Ben wel zeker dat Wanyama het is.
Noor is bekent Argentijn is bekent 2 uit België waarvan 1 bekent is dus het is een donkere verdedigende middenvelder die speelt in België. Puzzeltje aan het worden maar we hebben aardig wat stukjes
"Desondanks liet Te Kloese liet de Feyenoord Business Club bijeenkomst van twee weken gelden vallen dat Feyenoord 'aan het kijken is' naar twee Belgen, een Nederlander, een Noor en een Argentijn ter versterking".

Deze alinea leest niet lekker @crew
Aparte is dat slot in het ad, het over de wens voor nog een spits heeft en dan specifiek bedrag noemt van 10m?
Jij hebt moeite met begrijpend lezen zo te zien. Slot heeft het over een speler die uit het niets een doelpunt kan maken + dat spelers met zulke kwaliteiten al gauw richting de 10 miljoen kosten, wat een best logisch bedrag is voor iemand die er direct staat en het verschil kan maken bij Feyenoord
Die jonge speler loopt bij Vitesse die laatst 2 x scoorde in de arena. Lekker onbevangen en zich door Slot verder zal ontwikkelen. Zou graag Frank Arnesen weer terughalen. Dennis te Kloese een gouden greep ! Pedersen op dit moment beter dan Geertruida. Die dekt de buitenspelen van de tegenpartij op ca. 10 meter ! Over billenknijpen gesproken.
Rutger, verwacht jij dat Feyenoord ook een aanvaller erbij gaat halen en een 6?
Gisteren nog nagevraagd, toen was het (nog) niet aan de orde.