Zo goed als zeker
yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord-target Zerrouki geblesseerd geraakt in oefenduel

FeyenoordTM

Ramiz Zerrouki is vrijdag geblesseerd geraakt tijdens een besloten oefenduel tussen FC Twente en sc Heerenveen.

De Tukkers wonnen de wedstrijd met 2-0, maar zagen Zerrouki uitvallen met een scheenbeenblessure. Hij ging voor onderzoek naar het ziekenhuis. Naar het zich liet aanzien, valt de blessure volgens TC Tubantia mee. 

Feyenoord heeft voor komende window nog geen hernieuwde poging gewaagd om Zerrouki over te nemen van FC Twente, al staat de naam nog altijd hoog op het verlanglijstje van hoofdtrainer Arne Slot. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM je reageerde op me over DtK, de machtrijd en de aankopen die Frank zou hebben gedaan die er nu helaas niet zijn…. De macht die DtK probeert te grijpen klinkt niet hoopgevend en de targets die niet zijn gekomen hadden ook prima aankopen geweest. Jij bent ook geen voorstander van DtK heb ik het idee? Is de ontwikkeling DtK erin en Frank eruit slecht voor de club?
Ja, DtK zonder Frank is een lichtgewicht.
Graag zou ik Frank permanent bij de club betrokken zien!!
Meneer ftm ....jij tipt Feyenoord voor een speler ...? Jij gaat uit van een incompetente scouting .
Laat Feyenoord eens gaan kijken naar Batista Mendy. Wat een beest is dat!
Die naam heb ik in 2020 getipt aan Feyenoord
@FTM nu geen optie meer?
Idd dat las ik ook net,zou het wat zijn?
In België wordt Amadou Diawara gelinkt aan Feyenoord voor een verhuur tot einde seizoen
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
In het artikel gaat Mikos Gouka in op de situatie: ''Dat het trio Slot, Te Kloese en Van Bodegom deze maand al vaststelde dat een middenvelder halen geen overbodige luxe zal zijn, heeft meerdere oorzaken. De koopoptie op de Poolse huurling Sebastian Szymanski is zo hoog - naar verluidt een kleine tien miljoen euro - dat het vrijwel uitgesloten is dat Feyenoord de speler kan overnemen van het Russische Dinamo Moskou.''

@FTM wat klopt hiervan ?
Waarom bemoeid Van Bodegom zich met het transferbeleid? Ik vond het al een onvoorstelbaar zwak RvC-voorzitter maar dit is, na de niet overtuigende verhalen van Te Kloese een extra reden om te vrezen dat ze nu al weer van het padje zijn in het Maasgebouw. Het lijkt wel heel erg op zelfoverschatting en machtspelletjes als opmaat voor slecht beleid.
Verder heeft deze voormalig 4ehands punkrocker geen verstand van voetbal. En hoe kan hij straks de directieleden beoordelen op de wijze waarop die beleid hebben ingevuld en uitgevoerd als hij zich eerst zelf daarmee heeft bemoeid? Echt een bezopen situatie.
Ik denk dat je niet zo veel verstand hebt van hoe een bedrijf functioneert.
Bij belangrijke investeringen, zoals in dit geval met forse bedragen, overlegt de directie en in dit geval ook Slot met iemand van de RvC vooraf.
Niet dat die RvC bepalen welke speler wel of niet wordt gekocht, maar dat de RvC niet achteraf geconfronteerd wordt met beslissingen die vatbaar zijn voor meningsverschillen.
Snap je, gebeurt bij ieder groot bedrijf.
De RVC kan het halen van een speler gewoon tegenhouden als ze het financieel onverantwoord vinden. Laten we de directie gewoon haar werk laten doen. Wordt zo langzamerhand een beetje moe van het in diskrediet brengen van deze directie. Ze doen het prima. Frank Arnesen heeft het ook prima gedaan. Maar Feyenoord moet verder. Prima dat ze nu de tijd nemen hoe ze het in de toekomst verder gaan invullen.
feyenoordforlive
@ftm door het uitvallen van zerrouki. Welke namen vallen er bij Feyenoord voor de "6"

En in welke namen is Feyenoord geïnteresseerd aan de buitenkanten als Ali vertrekt?
Maar Ladislav Krejčí lijkt mij toch de beste optie
Raskin loopt uit zijn contract, daar wordt meer van verwacht dan Zerrouki of Mansverk. Feyenoord moet wel stappen zetten, want spelers worden vaak duurder door te wachten.
Vind Zerrouki beter dan Raskin. Snap niet dat ze daar iets in zien
Wat heeft dit met Feyenoord te maken? In het ene bericht wordt verkondigd dat Feyenoord zich niet gaat melden voor hem, en hier wordt hij weer een target genoemd. Welke van de twee is het nou?
Dan heb je het niet goed gelezen, denk ik. Wij hebben altijd geschreven dat deze naam nog altijd valt in het Maasgebouw.
En terecht. Ik was in de afgelopen zomer best wel kritisch over een mogelijke komst van Zerrouki. Maar zijn spel bij Twente tot nu toe en zijn stats dit seizoen zijn indrukwekkend.
Bedankt voor de opheldering. Geluk bij een ongeluk voor ons dam dat Zerrouki geblesseerd is. Die is geen 8-10 miljoen waard.
Dat is jammer zeg, nu we een middenvelder gaan halen, had ik gehoopt dat we hem op zouden pikken. Doet het erg goed in de Eredivisie. Een speler die weinig tot geen aanpassingstijd nodig heeft. Iets dat binnen de huidige selectie een echte meerwaarde is.
Las dat PSV bereid is om van Ginkel (Vitesse) te laten gaan. Dat zou m.i. best een prima korte termijn oplossing kunnen zijn.
Als hij niet geblesseerd is..
Nu fit en nu iemand nodig
Van Ginkel voegt helemaal niks toe aan onze selectie..
Denk dat jij er heel weinig verstand van hebt. Een fitte van Ginkel op 6 is de missing link. We kunnen ook wel wat ervaring erbij gebruiken met het wegvallen van onze enige 25 plusser in de basis.
Maar die speelt al sinds jaar en dag geen eens een seizoenshelft…
Een speler als Zerrouki nodig achten/hebben en dan Van Ginkel halen? Dat lijkt me een héél rare actie.
Dus iemand met andere mening, heeft er geen verstand van? Simpele ziel, ben je. Als je op iemand niet kan bouwen, is het van Ginkel wel. Altijd geblesseerd of onderweg.
Dat is een zure koekie