Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02198

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese reageert: "Ik ben weer op vakantie"

FeyenoordTM

Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft via Instagram gereageerd op berichtgevingen dat een deel van de Feyenoorddirectie op vakantie is.

Afgelopen dinsdagavond (Mexicaanse tijd) speelde Club Deportivo Guadalajara tegen Atlas Fútbol Club. Het thuisteam won de wedstrijd met 1-0. Te Kloese laat vrijdag op Instagram zien dat hij bij het genoemde duel aanwezig was.

Feyenoord is naarstig opzoek naar versterking voor de geblesseerde Gernot Trauner en/of Quinten Timber. Volgens de algemeen directeur is de komst van een middenvelder het meest logisch.

Feyenoord is nog altijd niet concreet geworden voor nieuwe spelers. Voor zover bekend lopen er bij zowel Guadalajara als Atlas géén transfertargets van Feyenoord rond.

De transferwindow opent in Nederland op dinsdag 3 januari 2023. Rond die datum keert de algemeen directeur terug in Nederland.

5d7dee40-7022-4c3f-938e-2361563a5b39

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zit er al schot in de zaak mannsverk FTM?
De competitie ligt stil sinds 13 november en in een tijd dat er geen Technisch Directeur is, gaat de Algemeen Directeur op vakantie een week voor de transferwindow effectief opent. Mag ik dat zeer onprofessioneel vinden?
De zoveelste reden om deze man niet al te invloedrijk te maken binnen de directie. Het feit dat deze namaak-TD naar Mexicaans voetbal zit te koekeloeren maakt me ook niet al te gelukkig. Tot nu toe zijn de (Zuid-) Amerikaanse nieuwkomers, nl nog niet de grote succesnummers in de selectie om het voorzichtig te zeggen. Dat komt misschien nog wel (Bulllaude en Giménez) maar in de winterstop haal je, zeker met twee blessures in de selectie, uitsluitend spelers die er direct kunnen staan en die haal je eerder in Nederland, België, Scandinavië en niet aan de andere kant van de Atlantische oceaan.
De laatste keer kwam hij met 3 of 4 spelers terug dus....
Lijkt me een prima insteek. Guadalajara is in iedere tijd van het jaar een prima plek om een vakantie te vieren. Daarbij kun je op een steenworp afstand een Herradura anejo of reposado scoren. Die Kloese heeft er kijk op!
Laat hem dan bij het Nationaal Toeristisch Bureau van Mexico gaan werken.....
De window is nog niet eens open laat die man lekker een weekje op vakantie gaan….

Die belachelijke vraagprijzen van die Duitsers veranderen toch niet
Lekker op vakantie slot zit al een half jaar zonder nummer 6 en nu ook nog timber en trauner .en dan krijgen we Geertruida nou dat gaat een hoop punten kosten want die is al jaren niet goed genoeg .
Dat kun je niet met droge ogen verkopen. Geertruida staat normaal niet centraal om twee redenen. Trauner komt "makkelijker" voor zijn man waardoor aanvallen eerder onderbroken worden en Geertruida heeft een prima pass, waardoor hij bij een inzakkende tegenstander een wapen is op het middenveld. Maar of hij nou rechtsachter, rechtscentraal of controlerend op het middenveld speelt, daar wordt je nergens slechter van.
Dat hij zelf, cynisch (again) zegt, doet mij vermoeden dat er niet echt sprake is van vakantie. Ook in de zomer was hij ‘op vakantie’ en kwamen vele spelers.
Zwak soort humor en in een berichtje nadat kort ervoor Trauner en Timber serieuze blessures hebben opgelopen.
En laten we hopen dat het wel vakantie is want de spelers die hij afgelopen zomer gehaald heeft uit Noord en Zuid Amerika horen eerlijk gezegd nog (!) niet tot de uitblinkers. En onze vriend Bassett mocht na een half jaar al weer wieberen en redde het ook niet bij Fortuna Sittard.
Inderdaad. Toen hij op vakantie was, kwamen er aardig wat spelers binnen.
Fijne vakantie gewenst en met een bak updates terug komen Dennis. Ik zou het ook wel weten met dat schikt weer hier en een schoonfamilie daar!

@FTM, ik ben best wel eens kritisch op hoe je dingen brengt maar zie steeds meer negativiteit richting jou/jullie. Bedankt voor wat je hebt opgezet! Ik hoop dat je positief terug kijkt op 2022 en (eventueel met het oppakken van de opbouwende kritiek) in 2023 lekker door kan knallen en nog beter kan worden.
Thnx for alle mooie info van de afgelopen tijd, volgens mij zijn jullie niet bepaald gasten die zich snel gek laten maken door negatieve berichten

Ik kijk uit naar vooral die ene naam waarvan jij zelf ook van mening bent dat het een groot talent is, de donkere speler, waar het al maanden over gaat
Wat een gejank om niks van een hele boel (maar dan echt een hele boel) mensen. Dit is duidelijk enorme pech, hier kan je niet op voorbereid zijn. Waarom zouden zij in godsnaam hun vakantie moeten opzeggen omdat er twee geblesseerden zijn? Zou jij ook terugkomen van je vakantie of je vakantie afblazen omdat een collega ziek is? Doe ff gauw normaal. Tel daarbij op dat de markt nog helemaal niet open is en een vakantie ook kortstondig kan zijn - kortom - ken jij de planning?

We hebben al een tijdje geen reden meer om te zeiken, maar het zit in sommigen mensen hun DNA lijkt wel, hou het dan lekker vooral voor jezelf. Een hele boel andere hebben wel het vertrouwen in hoe dit opgelost gaat worden.
Man, man, man, maak je niet zo druk of iemand wel of niet op vakantie gaat. Wordt hij hier nu al op afgerekend??
Stel je wat professioneler op FTM. Verder een fijne jaarwisseling gewenst.
Ik schrijf gewoon wat er speelt. Meer niet.
Het gaat wel om de toon die de muziek maakt .
Er werd groot aangekondigd dat op deze site alleen maar positief over Feyenoord geschreven zou gaan worden... Maar daar is de laatste maand helaas weinig van te merken...
Wanneer verwachten ze eigenlijk een technisch manager aan te stellen? Hebben ze überhaupt al iemand op het oog of ligt dit ook weer stil?
Ik vindt er weinig lachen aan om op zulke belangrijke momenten op vakantie te gaan.
Wanneer is ie op vakantie gegaan, toen trauner z'n knie verdraaide of toen timber z'n voet verkeerd neerzette ?
Hou toch op met dat negatieve gezeik over een sinds jaren capabele directeur te lopen ouwehoere.
Gewoon op tijd terug dus om direct knopen door te hakken. De lijsten moeten toch van de scouts komen uiteindelijk.
Snap het punt van kritiek op Kloese niet ..als hij al op vacantie is dat zij goed recht . Hij mag straks pas in actie komen..met onderhandelingen
Nu kan hij toch niets doen ..tenslotte hebben we scouts die scouten en onderhandelaars die onderhandelen.
Holidays (again) laat het wel een beetje sarcastisch lijken, kan het niet zo zijn dat hij er zit te scouten of ergens voor zit te kijken, of had je dan wel een naam doorgekregen?
Was het maar zo dat ik dat even aan een scout of iets kon navragen, haha. Maar nee. Hier spelen geen targets als het goed is.
Hahahahaha die gedachten kwamen ook in mijn hoofd naar voren... Beetje dubbel om het zo neer te zetten verder is het hem gegund maar hoop ik ook dat ie met iets waanzinnig moois terugkomt
Zo gauw je eerder naar huis gaat van vakantie vraagt de andere partij direct een miljoen meer.
Ergens is het goed dat Feyenoord niet in paniek raakt wanneer er een blessuretje om de hoek komt kijken. Maar op vakantie gaan is wel een ander uiterste. Bij Twente hebben ze de eerste speler al vastgelegd. In Rotterdam lijkt het er op dat de eerste voorbereidingen nog niet getroffen zijn. Zonde.
Dat wordt in de tranferwindow een gevalletje van achter de feiten aanlopen...?
Zoals hij ook vakantie had tijdens zomer transfer periode😉
Yes - maar ook toen liepen we achter de feiten aan. Vergis je niet. Natuurlijk: Hancko is een top aankoop, maar had in een eerder stadium voor een miljoen minder gehaald kunnen worden.
Als je alle transfers optelt en aftrekt is de miljoen een afronding. Daarbij geloof er niet in dat een mobiele telefoon in het buitenland anders werkt dan in de Kuip, of dat een hangout, zoom of teams meeting onmogelijk is vanuit vakanties anders dan midden in het oerwoud.
Is ontin wat je schrijft, of je spreekt jezelf steeds tegen.
Als ik het goed heb begrepen is er een paar weken geleden al overleg geweest, dat er in ieder geval een speler bij moet komen en gaan er ook al namen rond.
Die man hoeft niet in Rotterdam op een stoel te gaan zitten om contacten leggen, zelfs in Mexico bestaat telefoon.
Zullen we die keuzes gewoon overlaten aan de directie en mensen die er over gaan i.p.v. ons als buitenstaanders? Zulke suggestieve vragen hebben we niet nodig, zeker niet van een account met een groot bereik. Misschien hebben ze het intern al helemaal duidelijk maar weet jij dit niet.
Ach ja Twente heeft dan ook veel eerder de waarschuwing gehad ( Go Ahead Eagles laatste minuut pingel), de blessures van ons zijn uit het niets. Niet echt te vergelijken.
Ach ja Twente heeft dan ook veel eerder de waarschuwing gehad ( Go Ahead Eagles laatste minuut pingel), de blessures van ons zijn uit het niets. Niet echt te vergelijken.
Misschien ben ik nu gewoon een ***** maar ik erger me kapot aan hoe passief Feyenoord zich opstelt, gezien de omstandigheden. We hebben het kampioenschap in eigen hand en we zijn twee van onze basisspelers kwijt, dan zou het op dit moment absolute chaos moeten zijn in het Maasgebouw wat mij betreft. Misschien komt het door het feit dat we al maanden geen Feyenoord konden kijken en misschien is het ook wel goed dat de club rust uitstraalt ondanks de tegenslagen, maar ik vind dat je als supporter best kritisch mag zijn op het beleid in deze tijden, zeker omdat er nu veel op het spel staat..
Ik ben het best met je eens, we waren al opzoek naar een 6 en nu in een korte periode zijn we 2 bassispelers kwijt voor maanden dan lijkt het me dat je ze snel aan het werk gaat.
Ik hoop dat ze bij Feyenoord even sterk geloven in dit seizoen als de supporters. We hebben goud in handen en ik zou er achter staan als Feyenoord gewoon all-in gaat nu. Wie weet vertrekt Slot wel na dit seizoen, en dan begint de cyclus weer op nieuw. Dit kan onze kans zijn
Wees blij dat ze kalm blijven, en niet een of andere paniek aankoop doen. Dat is namelijk helemaal geen beleid. Staat er dalijk weer een type Hendrix op het formulier.
1 foto'tje op een dag van 24 uur is natuurlijk totaaaaaal geen vakantie ;-)
Er staat letterlijk ''holiday'' in de foto
Jij ziet de sarcasme waarschijnlijk niet.. Hij wordt natuurlijk bekritiseerd omdat hij op vakantie is, maar doet dit via deze foto af als onzin.
Ach, het is geen onzin. Het is best kwalijk, al kan je tegenwoordig ook een hoop op afstand.
Het is ook onzin, iedereen plant vakantie.
Volgens mij heeft ie de afgelopen maanden genoeg gedaan.
Zelfs ik plan mijn vakanties buiten transferwindows, februari lekker naar Azië
Volgens mij wordt verwacht dat de Algemeen Direteur aanwezig is als Feyenoord competitie of Europees speelt ,
@FTM “FTM 30 december 2022 15:39
Zelfs ik plan mijn vakanties buiten transferwindows, februari lekker naar Azië”

De transferwindow is nog niet begonnen én de vraag is maar of hij óók in februari op vakantie kan naar Azië…

Als hij de hele transferwindow weg blijft geef ik je gelijk.