Het Legioen zet De Kuip in vuur en vlam met fakkels

Feyenoord treft FC Groningen in uitverkochte Kuip

Karst

De Kuip is volledig uitverkocht voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker, waarin Feyenoord het zal opnemen tegen FC Groningen. Op donderdag 29 februari om 20:00 uur zal de wedstrijd tegen de Groningers worden afgetrapt in een volgepakte Kuip.

Terwijl Feyenoord in de kwartfinale van het KNVB Beker-toernooi met 2-0 won van AZ, had FC Groningen het lastig. In eigen huis tegen Fortuna Sittard stond het na 120 minuten nog 0-0 en werd de kwartfinale beslist op penalty's. Doelman Hidde Jurjus maakte het verschil en bezorgde Groningen een plek bij de laatste vier.

Nog geen kaartje weten te bemachtigen? Check Feyenoord Ticket Exchange voor het actuele aanbod.