Bevestigd
takahior-nakada-linkedin

LinkedIn Takahiro Nakada

Nieuws

Feyenoord trekt Japanse fysiotherapeut van FC Utrecht aan

Stan

Takahiro Nakada is vanaf volgend seizoen werkzaam bij Feyenoord als fysiotherapeut, zo meldt hij deze week zelf op zijn LinkedIn. De Japanner komt over van FC Utrecht, waar hij de afgelopen vier seizoenen onderdeel uitmaakte van het medische team.

"Na vier jaar komt mijn reis bij FC Utrecht tot een einde", schrijft Nakada op zijn LinkedIn-pagina. "Komend seizoen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik sluit me aan bij het fantastische medische team van het eerste van Feyenoord. Heel erg blij om deel uit te maken van dit geweldige medische team. Ik kijk er erg uit naar het strijden tegen Europese topclubs in de Champions League en de topwedstrijden in de Eredivisie."

Nakada is al 12 jaar werkzaam in Nederland en is naast zijn tijd bij FC Den Bosch en FC Utrecht ook eigenaar van zijn eigen fysiotherapiepraktijken, waarbij hij onder anderen spelers van de Japanse nationale ploeg ondersteunt.

De komst van Nakada is mogelijk een gevolg van het vertrek van Tim Janssen in het medische team van Feyenoord. De fysiotherapeut was de afgelopen jaren in de rol van 'Rehab & Performance' coach actief op Varkenoord, maar kondigde onlangs op LinkedIn aan niet meer op dagelijks basis betrokken te zijn bij de club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen