trauner

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord uit Europa na verlies in Rome

Van de redactie

Feyenoord heeft het niet voor elkaar gekregen om de 1-0 voorsprong na het eerste duel vorige week in Rotterdam vast te houden in Rome. De ploeg van Arne Slot is na verlenging met 4-1 verslagen door de Romeinen. In de 80e minuut scoorde Igor Paixão nog de gelijkmaker, maar schoot Paulo Dybala de Romeinen weer op een 2-1 voorsprong in de laatste minuut van de officiële speeltijd.

In de eerste verlenging had Santiago Gimenez de gelijkmaker op de schoen voor de Rotterdammers, maar schoot hard over. De Romeinen wisten uiteindelijk na een goed uitgespeelde aanval de 3-1 binnen te tikken via El Shaarawy. In de tweede verlenging wist Feyenoord niet meer toe te slaan in de Romeinse zestien meter, waarna Pellegrini in de 108e minuut de wedstrijd op slot gooide en de eindstand bepaalde op 4-1.

De Rotterdammers mogen zich nu op gaan maken voor de laatste wedstrijden en landstitel in de Eredivisie. 

 

AS Roma 4 - 1 Feyenoord (4-2) w.n.v.

60' 1-0 Spinazzola
80' 1-1 Paixão
89' 2-1 Dybala
101' 3-1 El Shaarawy
108' 4-1 Pellegrini

Bijzonderheden:
120' Rode kaart Gimenez

Delen

Reacties

If its a win los or a ty, im Feyenoord till i die!!

@FTM werkt de rode kaart van Santi door naar volgend seizoen? Dan is het gewoon olie dom, mist ie 2 a 3 wedstrijden...
Ja die telt gewoon voor de volgende Europese wedstrijd
Man united uitgeschakeld, we hadden echt grote kans gemaakt maar helaas. Trots op Feyenoord en op naar het kampioenschap!!!!
Gestreden als leeuwen!
Er had meer ingezeten…helaas.

Jammer genoeg moeten we straks Giminez en Wieffer gaan missen in de eerste wedstrijd van de CL.
Giminez waarschijnlijk meer wedstrijden, Wieffer 1.

Met opgeheven hoofd richting huis.
Kwartfinale EL is een prima prestatie!

Bedankt Team Feyenoord voor jullie strijdlust!

Op naar het kampioenschap!

♥️🤍
🖤🖤
Ik hoop dat Feyenoord zich realiseert dat naast drukzetten en een goed teamgevoel je echte individuele klasse nodig hebt op dit niveau die in hun eentje wedstrijden kunnen beslissen, en dat je daar ook geld voor moet uittrekken.

Hopen dat ze deze zomer een top buitenspeler of 10 kunnen vinden, en dat ze daar voor durven betalen.

Al met al een mooie 2e stap, club zit in de lift, niet in de put gaan zitten en de lijn van de laatste 2 jaar doortrekken.
K u t Roma. Wel strijdend ten onder, en misschien ook wel terecht. 2-1 had gewoon nooit mogen vallen, dan was je door geweest
Ja joh scheidsrechter uit en thuis zwaar tegen gehad , niet dat we terug zouden komen maar hele tweede helft blessure tijd lagen ze weten tijd te rekken wat doet die ezel scheid 3 minuten
Feyenoord heeft alles gegeven. In fases van de wedstrijd speelden ze ook echt goed. Voorin mist wat extra kwaliteit om echt het verschil te kunnen maken tegen zo'n tegenstander. Kokcu, Bijlow en Geertruida vond ik wel echt weer van topniveau.
Opgeheven hoofd naar huis - onwijs trots. Feyenoord till i die.
Zonde. Dichtbij. Maar helaas. Klasse gestreden.