img-5168

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord V1 neemt afscheid van acht speelsters

Van de redactie

Feyenoord Vrouwen 1 zal na het huidige seizoen afscheid nemen van een achttal speelsters. Nadat eerder al bekend werd dat Jasmijn de Groot, Sophie Cobussen en Annouk Boshuizen de club zullen verlaten hebben Pia Rijsdijk, Anne van Son, Robine de Ridder en Kim Hendriks te horen gekregen dat hun aflopende contract niet wordt verlengd. Ook Sabrine Ellouzi verlaat Feyenoord.


Rijsdijk was op Varkenoord bezig aan haar tweede seizoen en kwam in 38 competitiewedstrijden tot 6 doelpunten. Net als Rijsdijk maakten ook De Ridder, Hendriks en Van Son vanaf de start deel uit van Feyenoord Vrouwen 1 en zullen na de zomerstop hun voetbalcarrière elders voortzetten.

Na één seizoen komt er ook een einde aan de samenwerking tussen Feyenoord en Ellouzi. De aanvaller trekt na dit seizoen de deur op Varkenoord achter zich dicht. Ellouzi kwam afgelopen competitie tijdens 20 wedstrijden binnen de lijnen, was trefzeker in het laatste uitduel met FC Twente en heeft besloten om na de zomerstop op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Feyenoord bedankt alle speelsters voor hun inzet en wenst ze veel succes in hun verdere voetbalcarrière.

Delen

Reacties

Ik schrok al, maar gaat gelukkig over de dames…
Er zal sowieso scorend vermogen bij moeten, want aanvallend is het armetierig
Van de 23 spelers op de website van de club is dat dus ruim een derde. Er wordt dus met een stevige bezem geveegd.