sliti-contractverlenging

Foto & Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Feyenoord verlengt contract jeugdspeler Sliti

Stan

Feyenoord heeft het contract met Aymen Sliti opengebroken en verlengd. De 17-jarige speler van Feyenoord Academy zette maandagochtend in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2026. Het vorige contract liep tot de zomer van 2024.

Head of Academy Rini Coolen is opgetogen dat Feyenoord opnieuw een talentvolle speler uit de eigen Academy langer aan de club heeft weten te binden. "Aymen valt het beste te typeren als een snelle creatieve linksbenige buitenspeler met een hoog rendement in het scoren van doelpunten en het geven van assists. We zijn dan ook erg blij dat hij ook de komende seizoenen bij Feyenoord zal spelen en kijken met zeer veel interesse naar zijn ontwikkeling."

Zelf ziet Sliti zijn contractverlenging als een grote blijk van waardering vanuit de club. "Dit is voor mij een geweldige dag. Ik ben zeer dankbaar en trots dat mijn contract bij deze mooie club is opengebroken en verlengd. Extra speciaal voor mij was dat mijn familie bij de ondertekening aanwezig kon zijn. Ik wil me de komende jaren op Varkenoord als speler blijven verbeteren en ik hoop natuurlijk uiteindelijk mijn debuut in De Kuip te kunnen maken. Uiteraard blijf ik iedere dag keihard werken voor dit ultieme doel."

Sliti is afgelopen maand begonnen aan zijn vierde seizoen als speler van Feyenoord Academy. Voor zijn komst naar Varkenoord was de zevenvoudig jeugdinternational van Oranje actief in de jeugdopleiding van FC Twente. De voetbalcarrière van Sliti begon ooit bij de amateurs van HVV Tubantia uit Hengelo.

Delen

Reacties

Goed bezig Aymen! Altijd alles geven!
Weer iemand die geen kansen gaat krijgen.
@Orion , echt wat een zielig mannetje ben je toch door dit soort opmerkingen te maken.

Als BVO mag je echt blij zijn als er ieder jaar 1 of 2 echt doorbreken, zeker bij een topclub als Feyenoord

Vaak zijn ze in later stadium wel klaar om de reuze stap tussen jeugd en senioren voetbal te maken.

Heel de Eredivisie loopt vol met spelers die door de grote culbs zijn opgeleid.
Dit is echter een prachtige voetballer, ben dan ook echt benieuwd of hij zich blijft doorontwikkelen

En wat echt goed is komt altijd bovendrijven