verwijderen-bestickering-de-kuip-bron-at-indiaan1908

Bron: @indiaan1908

Nieuws

Feyenoord verwijdert kampioensuitstralingen van het Maasgebouw

Nigel

Feyenoord is begonnen met het verwijderen van de kampioensuitstralingen rondom De Kuip. Na het behalen van de landstitel op 14 mei werd het stadion volledig omgetoverd in 'kampioensferen'. Er werd een grote sticker geplaatst op het Maasgebouw en er werden grote kampioensdoeken geplaatst.

Binnenkort vindt het eindtoernooi van de UEFA Nations League plaats in De Kuip. Hierdoor wordt het stadion volledig klaargemaakt voor het toernooi. Alle uitstralingen met betrekking tot Feyenoord worden verwijderd van het stadion. De Kuip bereidt zich nu helemaal voor om te voldoen aan de UEFA- richtlijnen. Op woensdag 14 juni vindt de eerste wedstrijd in de Nations League plaats, in De Kuip. Het Nederlands elftal speelt om 20:45 de halve finale tegen Kroatië. Mocht Oranje de halve finale winnen, dan speelt het op zondag 18 juni ook in De Kuip de finale van de Nations League om 20:45. Feyenoorders Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer zitten in de selectie van Oranje

Na het behalen van de landstitel in 2017 werd De Kuip ook volledig uitgerust in 'kampioensferen'. Toen bleef de bestickering op het Maasgebouw de hele zomer hangen tot de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Eredivisie tegen FC Twente. In de zomer van 2017 vonden er geen wedstrijden plaats van de UEFA of het Nederlands elftal. Hierdoor konden alle kampioensuitstralingen de hele zomer blijven hangen op het stadion.  

Delen

Reacties

Gewoon laten hangen toch? Schijt aan Oranje en helemaal aan de UEFA. De camera's hangen binnen en dit buiten.
Goed hoor, lekker ongenuanceerd vanuit de onderbuik. Lekker je nergens van aantrekken.
Niet dat het niet zonde is dat het weg moet.
Vroeg of laat moet het toch weg. We mogen blij zijn dat het stadion weer eens een paar aansprekende interlands krijgt. Het stadion heeft de inkomsten hard nodig.
Had nog wel 1,5 maand mogen hangen vind ik.
Jammer... Waarom niet tot na de opendag?!?!
Zonde, had wat mij betreft de hele zomer mogen blijven. Maakt toch trots.
WTC halen ze de bestickering ook weer weg zag ik
Volgend jaar april/mei hangen we ze gewoon weer op.