Betrouwbaar
wieffer-groningen

VK Sportphoto

Transfers

'FC Augsburg is al bezig met de vervanger voor Pepi'

Van de redactie

Ontwikkelingen in Duitsland. FC Augsburg-spits Ricardo Pepi geniet al langere tijd belangstelling van Feyenoord en PSV. De Rotterdammers zijn doortastender dan de Eindhovenaren en bereiden op de achtergrond een tweede bod voor op de Amerikaans-international.

In de zoektocht naar vervanging is Augsburg uitgekomen bij Mathys Tel (18), die tot medio 2025 onder contract staat bij Bayern München. Augsburg wil de Franse centrumspits huren van de Duitse kampioen.

Voor zo ver bekend heeft Feyenoord het tweede bod op Pepi nog niet ingediend. Qua timing zit Feyenoord wel goed in deze deal: Concurrent PSV is nog altijd zoekende naar een nieuwe hoofdtrainer. Peter Bosz lijkt in Eindhoven op pole-position te staan. Bosz denkt het volgens het Eindhovens Dagblad aan Kasper Dolberg. De oefenmeester werkte eerder samen met de Deen bij Ajax.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik las dat, volgens Gouka, Feyenoord afgehaakt was ivm vraagprijs (16-18 mio)
Ik word weer niet echt vrolijk van de berichten Pepi, voor sowieso te veel geld aanschaffen.
Je uithangbord Kokcu die voor te weinig geld wellicht vertrekt naar Benfica.
Tijd voor iets positiefs graag! :)
Ik deel je mening m.b.t. Pepi. Max. 9 mil anders lekker in Duitsland laten.
Diallo is voor 99% van de baan, zoals ik al verwacht had zouden er genoeg BPL clubs geïnteresseerd raken wat interessanter is voor de ontwikkeling van de speler en voor United.

Zie bericht wat ik rechtstreeks van VI kopieer.

De kans bestaat dat Amad Diallo opnieuw verhuurd gaat worden door Manchester United, maar zeker is dat nog niet. Volgens The Mirror wil manager Erik ten Hag zijn aanvaller eerst in de voorbereiding aan het werk zien, alvorens daar knopen over worden doorgehakt. Mocht Manchester United groen licht geven voor een verhuur, dan behoren West Ham United, Everton en Burnley tot de geïnteresseerden.
Is Boadu geen optie om te huren met een optie eventueel?..Kan prima vanaf de linkerflank naar binnen komen met zijn snelheid, ook als diepste spits zeer goed te gebruiken.
Volgens mij moet hij het zeker tegen de sterkere tegenstanders met invalbeurten doen, lijkt me op zijn leeftijd belangrijk dat ie vaak speelt, en bij Feyenoord kan dat zelfs in de CL.
Anders houden ze bij Augsburg Pepi toch, nemen wij Tell wel van Bayern, groot talent maar acht de kans zeeeeer klein;)
@FTM

Zijn er niet toevallig al spelers vastgelegd of
Voorcontract wat nog niet naar buiten gebracht is?
Een space zou wel wenselijk zijn als je beter bent natuurlijk @FTM
Op zich is Pepi voor hun natuurlijk een uitgeleende spitst die al had aangegeven niet terug te willen. Dat ze een vervanger halen, is dus wel logisch.. maar laat het vooral de opmaat zijn naar een snelle “it’s happening”
Bosz wil hem ook met snelle buitenspelers als Summerville. Bosz wil ook weer hoog druk gaan zetten. Denk hoe snel PSV met Veerman handelde. Arnesen was dagje gokfen en Ferry de Haan belde hem dat PSV OOK MEEBOOD. Arnesen werd overruled en PSV had Veerman....
Achja, geen handvol maar een land vol aardige spitsen.
Jezus ook een wanbeleid bij Augsburg. Waarom zou je in godsnaam een '18 jarige' spits 'huren'.
Tenzij het optie tot koop is natuurlijk
Kan denk alleen dat die koopclausule wel iets hoger dan 15 miljoen is dit is zo'n typisch talent was straks ineens de sterren van de hemel gaat spelen
Dit is een van de grootste talenten op de wereld.. Natuurlijk wil je die huren.
Een talent van 18 wil je niet huren...
Die wil je kopen. Voor de spitspositie althans wel. Was het nou een buitenspeler had ik het een ander verhaal gevonden. Of het moet een beest zijn ala Lukaku.
@FTM word Nakamura pas gehaald als er iemand verkocht is? Of verwacht je al eerder.
Wat bedoelen ze met op de achtergrond. Zo lastig is dat toch niet. 5 miljoen is te weinig. Doen ze toch een tweede bod van 6 of 7 of zo, weet ik veel. Hoeft toch allemaal niet zo lang te duren 😂
Denk dat die voorstelling van zaken inderdaad iets te eenvoudig is. 😀
Allerlei clausules, betalingsafspraken enzovoorts.
Schiet nou maar eens op duurt allemaal veel te lang
Transferperiode is nog niet eens begonnen en hebben al twee spelers binnen btw.
4 nieuwe spelers toch? Zerrouki, van de belt, tsongui(?) En vandaag Read.

Dit is beleid als nooit te voren. Ik kan me prima voorstellen dat ze de selectie voor juli al op orde hebben en dan misschien kijken naar een buitenkansje in juli / augustus.
goed punt alleen zijn read en tsongui voor respectievelijk u21/dordt en u18 maar als nog we hebben er al 2 binnen theoretisch gezien 3 met de koopoptie op wellenreuther
Mee eens zie het ook niet gebeuren Pepi naar Feyenoord roep ik al 2 weken
van waar dat wantrouwen
geef ze wat tijd haastige spoed is zelden goed
Er zijn genoeg goede centrumspitsen.
Eens alleen mis ik wel bij veel die samba zoiezo in de eredivisie allemaal van die types crouch dost de jong kane hard rammen en koppen maar een beetje flair mist
Het seizoen is nog niet eens afgelopen en we hebben bijna de helft van de aanwinsten al binnen, het is al zoveel beter dan de afgelopen jaren.
Waarom vervanger. Dit jaar hebben ze hem ook niet gemist
Ja je hebt gelijk, maar ze zijn natuurlijk wel 15e geworden dus ze hebben desalniettemin een nieuwe aanvaller nodig.