Primeur Bevestigd
Ricardo Pepi David Hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord zoekt toenadering voor Ricardo Pepi

FeyenoordTM

Feyenoord is achter de schermen in de speurtocht naar aanvallende versterking druk bezig voor het komende seizoen. De naam van Ricardo Pepi staat hoog aangeschreven in het Maasgebouw, melden bronnen aan 1908.nl.

Een dezer dagen gaat Feyenoord om tafel met het management van de spits, die momenteel door Augsburg wordt uitgeleend aan FC Groningen. Volgens Fabrizio Romano keert de Amerikaaan niet terug bij de huidige nummer twaalf van de Duitse Bundesliga.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink zit ook PSV achter Pepi aan, die graag in Nederland zou willen blijven. Augsburg, wat in januari 2022 (naar verluidt) €16.360.000 neerlegde bij FC Dallas, wil op zijn beurt investering terug zien. De Eindhovenaren zijn nog niet concreet voor de spits.

Voor Feyenoord lijkt Pepi komende zomer interessant met een huurconstructie plus een koopoptie. Concreet zijn de Rotterdammers vooralsnog niet, al verraadt de aanstaande meeting wel dat het om méér dan belangstelling gaat.

Namens Groningen kwam Pepi dit seizoen seizoen in achtentwintig officiële duels in actie. Daarin produceerde de Amerikaans-international tien doelpunten en leverde hij drie assists af.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Acher de schermen en 1908 maakt er melding van.
Doorzichtige schermen zeker
@FTM, is Feyenoord ook geïnteresseerd in Ernest Nuamah? Vind ik een hele goede speler.
Ja, maar die is onhaalbaar. Hangt een prijskaartje van €7M aan. Dat is niet zo zeer het probleem; het probleem is de samenwerking van Ajax met Nordsjælland.
Blokkeert zo'n club dan daadwerkelijk een transfer vanwege die samenwerking? Zou jammer zijn, er loopt daar regelmatig veel groot talent rond (Nagalo).

@FTM, zijn ze ook nog in Latijns Amerika concreet geïnteresseerd? Of gaan we nu definitief de Arne Slot koers volgen met vrijwel alleen nog Nederlands(talige) spelers?
Precies, gaan 99% zeker niet aan Feyenoord verkopen.

Heel veel Midden- en Zuid-Amerikanen ‘on the list’.
Staat Kenny Arroyo (Ecuador) op die lijst? Pas 17 jaar maar echt mega talent. Chelsea heeft Kendry Paez al opgehaald in Ecuador iig.
Hij is jong, sterk, en bij Groningen vind ik hem vaak uitblinken ondanks de rotzooi om hem heen. Ik vind dit geen gek plan, mits de uiteindelijke prijs normaal is.
Is dit bekend maken, nou in het belang van Feyenoord
Zeker, kijk maar wat het met de beleving van fans doet
Dat is niet wat ik bedoel en dat weet je zelf ook wel.

Arne ergert zich aan dat alles uitlekt .
Als je in onderhandeling met.een club bent kan dat andere clubs triggeren.

Maar goed belang van de club kennelijk voor jullie niet interessant
Dat wordt dan waarschijnlijk weer huren met optie tot koop, die vervolgens niet gelicht gaat worden ;-)
@ kymera..ik neem aan dat het een grapje is?
Je bent te vroeg .het is pas morgen 1 april..
@ kymera..ik neem aan dat het een grapje is?
Geef eerst die Bozenik weer ff een kans, die komt volgend seizoen toch weer terug.
ShakeyourConteehh
ShakeyourConteehh
15 wedstrijden in Portugal 2 goals goede statistieken voor een feyenoord spits.
Hij is dus niet goed genoeg voor Augsburg?
Net zo goed als Wieffer niet goed genoeg was voor Twente?
Als peppi te duur is kan men altijd nog kokki kopen
nietgeschotenmeestalmis
Hebben we al. Orkun Kokki.
Geef hem een kans! Gimenez is naar mijn mening gewoon basisspeler, maar Pepi heeft potentie en heeft nog potentie en is naar mijn mening beter dan Danilo. Als we een redelijke koopoptie kunnen lichten als hij goed presteert kunnen we m later voor meer verkopen. #investerenindetoekomst
Pepi gaat natuurlijk niet komen om te banken, of Gimenéz gaat weg, of pepi gaat op de flank spelen?
En danilo dan? 3 spitsen lijkt mij een beetje teveel van het goede.
3 spitsen is juist wat elke trainer wil en ook wat Slot altijd wilde.

20/21 - Jorgensen, Bozenik, Linssen....Pratto...
21/22 - Desser, Linsen, Bozenik (maar Arne vond deze te slecht)
Een spitsenlijstje met daarin de namen van Bozenik en Pratto lijkt me niet zo geslaagd als onderbouwing van welke keuze of welk beleid dan ook.......
zijn het er niet meer dan 2 dan????

Nergens wordt iets beweerd over geslaagd.
Gewoon aantallen....
Al had je er 25 namen opgezet.... maar klaarblijkelijk ontgaat je de het feit dat de reactie slecht ironisch bedoeld was. Niet erg. Dat ligt vast aan mij.....
100% ligt dat aan jou. Had je de woorden "onderbouwing keuze" en "welk beleid" moeten weg laten want nu slaat je ironie (of bedoel je sarcasme of cynisme??) als een tang op...
My god, nu reageer je hier ook nog op. En uiteraard bevestigend. De prijs van 'droogkloot van de week' heb je wat mij betreft gewonnen. Hulde!
Zoals je zelf zegt , Arne vond ze te slecht , als hij er 2 goed genoeg had bevonden was het waarschijnlijk ook bij die 2 spelers gebleven .
ehhh...nee....
Ook toen zocht men al naar een 3e spits.

Trouwens als je deze site en/of ftm had gevolgd afgelopen zomer transferwindow had je al lang geweten dat ze 3 spitsen wilden.
2 die er zouden staan en een jonge.
Die jonge is er niet gekomen omdat al het geld aan anderen op ging.
Danilo pleite dan en terecht.
aub niet doen. Veels te duur voor een magere speler. Slechte techniek voor een team dat de overhand heeft, elk schot is blind geschoten in de verre korte hoek bij hem. Al staat de keeper in de verre hoek met 2 verdedigers op de lijn kiest ie nog steeds voor hard en laag. Prima spits voor pak m beet Utrecht ofzo. Niet voor een topclub. Daar moet je a la Gimenez kunnen laten zien dat je rustig genoeg blijft om het juiste schot en hoek te kiezen.
Artikel wel gelezen?? HUUR + koopoptie...
Dus alleen als hij zijn geld waard blijkt te zijn word die optie gelicht...
Augsburg wil zijn investering terugzien, wat voor seizoen moet zo'n jongen wel niet draaien om een investering van 16 miljoen voor Feyenoord te rechtvaardigen?
Dus je denkt niet dat feyenoord gewoon een som moet betalen om de deal uberhaupt te beklinken? Dat je enkel zen uurloon hoeft door te tikken en Augsburg dus een uitzendbureau zonder marge? Ze hebben al 16milj betaald, daar willen ze iets voor terugzien linksom of rechtsom
Dat zeg ik ook niet hè...
Maar dat is niet die 16 miljoen
Pipo deze man heeft meer gescoord in de eredivisie dan gimenez. Laat het analyseren aan de pro's over....
Goede speler die het gewoon verdient om in een beter elftal te voetballen. Als je kijkt hoe bepalend hij is voor toekomstig degradant FC Groningen, dan is hij denk ik niet de stoppen bij Feyenoord.
Prima spits, maar 16 miljoen? Oef.
Huur + koopoptie... En als ze hem steeds verhuren zegt ook wel wat... Dan zakt de prijs ook wel een beetje... Als hij echt 16 miljoen waard was speelde hij daar wel
Augsburg betaalde 16 miljoen??
Prima spits 🙏🏼