Gerucht
cb31afd4-bd1f-4387-89c1-08a1cd547f6f

Instagram @__am_55

Nieuws

‘Feyenoord volgt middenvelder Ali Mohamed'

FeyenoordTM

Volgens het normaliter goed ingevoerde Israëlische medium Sport 5 houdt Feyenoord de ontwikkelingen van middenvelder Ali Mohamed (27) in de gaten.

Mohamed speelt bij Maccabi Haifa en staat tot medio 2024 onder contract in Israël. De spelmaker gooide onder meer in de UEFA Champions League hoge ogen en zou naar verluidt voor €3.000.000 op te halen zijn.

Sport 5 was recentelijk ook goed ingevoerd over de recente transfers van Eran Zahavi, maar bij dit gerucht plaatst 1908.nl zijn vraagtekens.

Desalniettemin willen we het toch delen met jullie. De leeftijdscatagorie van de in Niger geboren Mohamed zint de technische staf van Feyenoord, al is niet iedereen in het Maasgebouw bekend met deze naam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Technisch zeer begaafde speler en kan goed verdedigen dus halen zou ik zeggen.
Een 6 is niet het probleem. Een scorende aanvaller/spits wel. We creëren genoeg kansen en verdedigen prima, maar scoren slecht.
Zet Feyenoord in op meerdere spelers of alleen een 6?
Vooralsnog helemaal op niets. Vrij bizar. Er zijn ook geen overleggen, niks. De structuur in het Maasgebouw lijkt zoek te zijn na het vertrek van Arnesen.
Wat is precies het plan of de visie van DtK met Feyenoord en het technische beleid? Heb jij daar meer info over?
Of men overlegt in klein commite .... zodat er iets minder uit lekt. Schijnt een grote bron van ergenis te zijn bij de tainer en Ten Kloese dat alles steeds maar op straat ligt.
Aannemelijk is dat om Zerrouki in de winterstop over te nemen Feyenoord een (te) hoog bedrag moet aftikken. Dat is gezien de stand op de ranglijst en de verschillen ook nog wel te begrijpen ook. Ook is het twijfelachtig of een talent als Maximo Perrone haalbaar is qua afkoopsom en salaris + diverse bonussen. Dus dringt de vraag zich op of het spenderen van een relatief hoge afkoopsom voor een controlerende middenvelder in de winterstop een verstandige keuze is. Zeker gezien de aanwezigheid van Wieffer en Timber. Waarom zou in het kader van 'talentontwikkeling' die laatste niet een stoomcursus 'N'Golo Kanté' kan volgen? Betrek desnoods Karim el Ahmadi daarbij om hem de kneepjes van het vak controlerende middenvelder bij te brengen.
Ik betwijfel namelijk of het mogelijk is om voor een reëel bedrag een middenvelder te halen die het prestatieniveau van de huidige selectie echt substantieel verhoogt. N.B. We staan nu ook bovenaan in de Eredivisie zonder een 1op1-vervanging van Aursnes. Als de technische staf echt vind dat aanvulling van de selectie nodig is, zou ik dan eerder denken aan een speler op huurbasis. Misschien valt er met Sassuolo te praten over een tijdelijke overname van Anouar Hadouir. Hem zie ik nog wel presteren in de Aurnes-rol of met Salernitana over Emil Bohinen. Gelet op de afkoopsom die Salernitana voor hem heeft betaald aan SCKA Moskou is dat misschien wel de gemiste kans van de afgelopen zomer......
Een 27-jarige die het nooit verder heeft geschopt dan de Israëlische competitie.
Ben benieuwd of dat een versterking is, maar ik laat me graag verrassen.
FTM, wat is waar van de geruchten in die Tunesiër die op 6 speelt? Die strijder van het wk.
Die info is onjuist, had daar enkel een social-media post over getikt
Hallo ftm wat weet jij van het verhaal dat Feyenoord seferovic wil aantrekken deze winterstop?
Aan de ene kant snap ik heel goed dat Feyenoord opzoek is naar een nieuwe 6, maar aan de andere kant sta je gewoon eerste in de winterstop, eerste in Europa en heb je met Wieffer en Dermane echt 2 jongens voor de toekomst. Het geld kan je maar 1x uitgeven en als je dan de keuze hebt tussen Seba en een nieuwe 6 zou ik lekker onze Poolse vriend vastleggen.
Wel echt heel veel geld voor Feyenoord hoor, dik 9 miljoen. Ik weet niet of je dat moet doen.
Daar heb je zeker gelijk in. Denk je dat dit wel realistisch wordt als ze nog een ronde overleven in Europa? Of kan je door die afkoopsom eigenlijk al een streep zetten?
Zet er maar gewoon in gedachte een streep doorheen. Het is momenteel veel te hoog en niet te betalen voor Feyenoord.
Hoe duur was timber? En szymansky is/was toch 15waard? Denk juist wel dat je szymanski moet overnemen. Vooral omdat ie steeds beter word. En het plan toch is om waarde te creeren?
Gaat een veelvoud opleveren bij doorverkoop.
Met 75 miljoen heb je de kuip opgeknapt met voorzieningen, verlaagd veld en extra luxe stoelen. Levert 15 miljoen per jaar op volgens proffesor. Doe die 9 miljoen maar in het depotje van de lening.
Dit is overigens niet de naam die ik hoorde van dat donkere talentje :-)
Wat bij 'het publiek' bekend is: Mannsverk, Zerrouki, Perrone, Raskin, Krejčí.

Maar er is er nog een - en ik word al maanden gesommeerd om mijn mond te houden over dit talent. Dat zegt iets over zijn kwaliteit en hoe graag ze deze jongen bij Feyenoord willen zien. Is een buitenkansje, wat dus nog even stil moet blijven.
@ftm hoe zit het met de pablo Rosario foto op je Twitter header is dat de meest realistische optie ?
Koné waar Kantoona het over heeft op Twitter?
Heb je enig zicht op wanneer dit concreet gaat worden en dat een naam genoemd kan gaan worden
In welke leeftijdscategorie is het donkere talent?? Of geef je dan ook teveel weg??
Het is op het moment wel erg stil omtrent een nieuwe nummer 6. Ik snap dat Feyenoord zorgvuldig te werk moet gaan, maar een aantal weken meetrainen voordat de competitie weer begint zou toch wel lekker zijn , lijkt me.
Is niet zo gek. De transferperiode opent pas op 3 januari.