Primeur Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02231

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord voor geen enkele speler concreet en is klaar

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt klaar te zijn op de transfermarkt als het gaat om inkomende transfers. In de laatste zes uur van DeadlineDay is de club voor geen enkele speler concreet.

Onderhandelingen met PEC Zwolle voor Thomas van den Belt liepen dinsdag op niets uit: Feyenoord kan zich komende zomer weer melden, wanneer de middenvelder tegen een clausule uitkoopbaar is.

Dinsdag werd wederom duidelijk dat Feyenoord een blauwtje heeft gelopen in Enschede. Een informele poging voor Ramiz Zerrouki werd resoluut van tafel geveegd door FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer hield daarmee zijn poot stijf.

Onder voorbehoud lijkt er met bovenstaande kennis niets meer te gebeuren als het gaat om inkomende transfers. Feyenoord wist zichzelf deze window alleen te verzekeren de handtekening van Neraysho Kasanwirjo.

Uitgaand zag de club Fredrik André Bjørkan (contractontbinding, vervolgens transfervrij naar FK Bodø/Glimt) en Noah Naujoks (SBV Excelsior, tegen een kleine transfersom met een doorverkooppercentage) vertrekken.

Update 19:45:

Update 23:03: Feyenoord is klaar op de transfermarkt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De komende weken zal het uitwijzen. Zerrouki was gewoon te gortig, en Vd Belt scheelt je weer paar ton over paar maanden.
In de Twiiter space heeft FTM gezegd dat PEC Zwolle nu 3 miljoen wilde...
Van de zomer is dat 800 duizend...
Dat scheelt dus wel wat meer ;-)
Dier paar ton ben je sowieso kwijt aan europese boetes. Het is 1 Wedstrijd je gedragen en de tonnen zijn al gewonnen.
Je hebt 1 miljoen geboden op van den Belt; PEC Zwolle wilde 3 miljoen (volgens FTM)
Je hebt 8 miljoen over voor Zerrouki; FC Twente wil dik 10+...
Moet je dan echt met miljoenen gaan smijten terwijl je nu al een goede selectie hebt?!

Als ze wel gekomen waren was het weer zeiken geweest dat ze veel te duur waren en DTK er dus niks van kan... Hij had het dus nooit goed kunnen doen...
Wat een respect naar slot zeg, die klosse moet weg hij heeft een reactie vermogen van een oorworm, slot zal naar het einde van de seizoen wel weggaan
Juist einde seizoen vertrekt slot ook .die is klaar met deze debiele directie
Feyenoord de club van jarenlang paniek aan kopen,ondoordachte aankopen etc.
Ook Arnesen ( Bozenik,middenvelder Volendam etc) had hier last van.
Wees blij dat verstand nu regeert.
Op naar de Coolsingel.
Wat een ontzettend gezeur in de reacties. Natuurlijk was het fijn als er een midje bij was gekomen. Maar het gemopper en al die onvrede in de reacties zorgen niet voor de goede vibe die nodig is om de club tot goede prestaties te motiveren. Het is weer het Calimerogedrag dat onder Feyenoordsupporters ongeneeslijk lijkt, dat geklaag van “het is niks, ze zijn dom bezig en het zal nooit wat worden ook”.
Dat gezeur komt van types met weinig zelfvertrouwen en weinig ballen om te geloven dat het ook echt wat worden kan.
Daartegenover zeg ik: de selectie is in de breedte nu sterker dan het afgelopen half jaar waarin Wieffer en Hartman echte basisspelers zijn geworden en veel van de in de zomer aangekochte jongens zich goed ontwikkelen. Het afgelopen half jaar waren ze nog niet zo ver en in de breedte nog niet zo sterk als nu, en toch kwamen we met voorsprong uit het eerste half jaar en zijn we koploper. Dat had niemand in augustus verwacht!
Bij Ajax is de boel nog lang niet op de rit en PSV doet net alsof ze zich nu enorm versterkt hebben, maar dat valt zwaar tegen als je het afzet tegen het vertrek van Gakpo en die andere jongen.

Misschien moeten al die zeurders en klagers van hieronder met al hun twijfels en geroeptoeter en gesteun en veroordelingen wat meer vertrouwen in de club krijgen. Wat dat betreft kunnen we wat van de Amsterdammers leren: ook al liggen ze ons niet en noemen wij het vaak arrogantie, ze geloven tenminste wel in zichzelf!! Iets daarvan wens ik de klagers hieronder ook toe. Ze zouden er behoorlijk van opknappen.
Meneer Aart , u heeft het schitternd opgeschreven. Dank u . Hopelijk krijgt u heel veel likes. .Mijne heeft u
Met een beetje kansberekening en risicoanalyse kun je al bepalen dat we wanneer het er zomeren toe doet we spelers tekort gaan komen. Blunder van de grootste orde van de te Kloese.
Reken maar voor dan!
Een beetje meer vertrouwen hebben, niet zo somberen!
Neen aan dat vandaag bekend wordt dat van den Belt in de zomer voor 8 ton naar ons toe komt? Want willen ze hem nou wel of niet? Zerrouki hoef je niet meer te bellen want due gaat dan naar Ajax of PSV. Wieffer is trouwens beter.
Wat een hoop negatief gezeik man! Als Feyenoord bij Twente en Zwolle geboden heeft en beide clus beslissen om niet te verkopen wat kan Feyenoord hier dan aan doen? Staat gewoon een prima selectie!
Helaas zie jenop FR12 nu alweer de Te Kloese out berichten verschijnen.
Het is weer als vanoids wat dat betreft.
We hebbeneen goede selectie, wat smal op.sommige plekken.
Maar mense zijn blijkbaar vergeten dat het een bijna failiete boedel was na 2 jaar corona.
Nu zorgen dat je de CL miljoenen veilig stelt en weer doorgroeien.
Wil je plaatsing Champions League veilig stellen had je dus moeten investeren in de selectie .niet gebeurd eind van het seizoen geen prijzen en slot erg die is klaar met deze amateuristische directie .en terecht wat een slapzakken
Gewoon prima gehandeld deze winterperiode. Niet gekocht om te kopen. Uitstekend financieel beleid. We hebben een prima selectie.
Wederom wel happen maar niet bijten. Club voert laks beleid en zolang er geen duidelijkheid is hoe het technisch management eruit gaat zien zul je dit soort transfer periodes blijven zien. We zullen zien of psv met hun versterkingen een bedreiging gaat zijn zondag. Verlies je val je terug met in de wetenschap dat de week erna Az ook nog komt.
Ik hou m’n hart vast.
Velen hebben Arnesen op een troon gezet na zijn vertrek, heeft scouting zeker enorm verbeterd, maar zijn aankopen vorig jaar in winterstop en jaar ervoor waren nou niet echt geweldig. Die zijn bijna allemaal weg of uitgeleend.
Vaak willen vele supporters altijd nieuwe spelers zien, maar de spelers waar Feyenoord nu mee bezig waren, dan bedoel ik Zerrouki en van den Belt, vind ik het niet erg dat ze niet gekomen zijn.
Die van Pec kan in de zomer komen, die zerrouki is veel te duur.
Dat heeft wel veel te lang geduurd, na nee nog 3 keer proberen en weer nog hogere prijs dat schiet niet op.
Scouting in gewoon shit. Bijna alle nieuwelingen zijn van middelmatig niveau, zelfs Giminez brengt niet wat er verwacht wordt. Zijn allemaal leuke spelers, maar tillen het elftal niet naar een hoger niveau. We winnen vooral op strijd en arbeid, voetballend is het gewoon allemaal net niet (enkele uitzondering daargelaten).
mee eens , aankoop beleid van Arnesen was simpelweg onvoldoende
Goed beleid, als je niet de spelers kan kopen die nummer 1 op het lijstje staan dan niet kopen. De huidige selectie is goed genoeg om voor de prijzen te gaan.
Hij is vooral lekker breed ook! 1 blessure en er moet een niet waardige vervanger in.
Maar een speler die een waardige vervanger kan zijn was niet te betalen. Middelmaat halen heeft geen zin, dan net zo goed iemand uit je selectie er inzetten
Wijze beslissing door held DtK en consorten! Op naar het kampioenschap!
Ik snap niet dat er niet meer spelers op huurbasis zijn vertrokken.

Daarnaast erg teleurgesteld dat er geen fatsoenlijke rechtsbuiten is gekomen (á la Booth van Utrecht).

Nu snel een TD vinden en orde op zaken stellen voor de zomer waarin we flink moeten gaan doorselecteren.

Het lijstje voor deze winter was simpelweg (veel) te klein.
Rekening houden met vertrek Orkun Kokcü, doorselecteren op rechtsbuiten (Booth?), een middenvelder, rechtsback (v Ewijk?)

Snap trouwens echt niet dat we niet voor Raskin zijn gegaan als je het schamele bedrag hoort (2.5) waarvoor hij naar Rangers is gegaan. We hebben echt zitten slapen..
Ongehoord slecht van kloese, geen respect voor slot, die zal van de zomer ook wel weggaan 😡
Gemengde gevoelens. 4 weken lang op Zerrouki-jacht zonder succes. Inmiddels was duidelijk gebleken dat Zerrouki alles behalve een noodzakelijke versterking was gezien het he spel van Wieffer en de snelle terugkeer van Timber.
Dat er dus andere namen werden genoemd rond en na het weekend, was logisch omdat genoemde spelers een goede aanvulling zouden kunnen (!) zijn op de bestaande selectie. Dan wordt het deadlineday en dan blijken die namen dus niet serieus te zijn maar wordt er wel een nog hoger bod uitgebracht op de dus niet noodzakelijke Zerrouki. Al die tijd heeft waarnemend T.D. Te Kloese niet een keer de moeite genomen om met een beetje samenhangend verhaal te komen waarin hij de supporters iig een beetje mee neemt. Dat kan prima zonder meteen je volledige bedoelingen prijs te geven of je onderhandelingspositie te verzwakken. Deze feiten, gekoppeld aan het feit dat Te Kloese en Zerrouki de zelfde zaakwaarnemer hebben zorgen wat mij betreft voor de gemengde gevoelens. Kasanwirjo is een goed breedteversterking voor het verdedigende gedeelte, maar een vergelijkbare transfer voor het aanvallende gedeelte had Feyenoord verder vooruit geholpen. De Zerrouki-fixatie heeft dat iig niet gedaan.
Te Kloese wegwezen man je hebt zwaar gefaald
Tja, je kunt ook kopen om het kopen.
Winteraankopen zijn vaak paniekaankopen. Beter bewaren ze gewoon de rust en geven ze geen 1,5 miljoen aan een speler van pec uit die op de bank zou komen te zitten.
Maar goed, naast kopen om het kopen heb je ook zeiken om het zeiken.... snap je?
Ik vind niet dat je over een winteraankoop spreekt.. als je al 6 maanden aan het zoeken bent voor een vervanger voor Aursnes. Een heel wk de tijd gehad om spelers en clubs te benaderen om te kijken wat haalbaar is. En dan pas tijdens de window 2 weken met Zerrouki bezig zijn. Dat lijstje had veel langer moeten zijn.
Weet jij wat ze achter de schermen doen en ken jij de lijstjes?
Ik ook niet.

Daarnaast doet Wieffer het uitstekend, is Timber terug en hebben we Dermane achter de hand.
Achterin is slim aangekocht met Kasanwirjo, die op meerdere posities uit de voeten kan.
Dus ja, het blijft zeiken om het zeiken.
@ huissie79 De lijstje liggen bij Feyenoord binnen 1 dag op straat. We spreken elkaar als er blessures en/of schorsingen zijn
Belachelijke reactie. Hij heeft van de zomer al die spelers gehaald die nu op kop in de eredivisie staan. En in de tussentijd is Wieffer er nog eens bijgekomen en is de basis intact gebleven. Hoe kún je zoiets zeggen!
Kijk anders even naar de ranglijst dan kalmeer je wel weer.
De trainer die zorgt voor de plek op de ranglijst wil versterking en je geeft hem niks . Dat kan gewoon niet
Je slaat volkomen door. Maar dat er weer een zelfstandig functionerende TD moet komen die creatiever en slagvaardiger is, is wel duidelijk. Hopelijk ziet de RvC dat ook en wordt naar bevind van zaken gehandeld. Handhaaf het scoutingsapparaat dat zeker in de zomer van 2021 zulk goed werk afleverde en laat die de insprekers zijn voor Ferry de Haan. Die heeft Heerenveen zowaar een uitgaande transfer van €12.000.000 bezorgd met een speler die hij zelf ook gehaald had. Zou hij er dan een beetje kijk op hebben?
Fledderus ook halen? Die heeft Stand Larsen verkocht voor eenzelfde bedrag. Incidenteel succes hebben ze allemaal wel eens, behalve Alfred Scheuder dan ;)
Doe niet zo raar. In september namen we hem massaal op de schouders omdat hij zo geweldig was, nu moet hij dus zeker weer weg. Misschien heeft hij wel goed gehandeld en is hij zuinig geweest op het weinige geld wat we hebben.
Zelfs als we tegen Psv en Az verliezen maken we nog steeds kans. We kunnen nu alleen wel goede zaken doen, en een paar klappen uitdelen. Zondag gaan we die boeren opjagen ;-)
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hebben we psv zien spelen tegen bijvoorbeeld Emmen of Cambuur? Vanwaar die angst joh
Beste FTM…ga je die “gruwelijke” naam nog openbaar maken?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Lijkt me niet zo verstandig aangezien ze in de zomer nog wel eens nuttig kunnen worden
Tja, zeg dan sowieso niets en wacht gewoon af tot feyenoord de transfer zelf bekend maakt.
Buiten dat ik het prima vind dat er niemand bij komt nu en voorstander ben om de wintertransferperiode compleet af te schaffen, ben ik toch wel benieuwd welke gruwelijke namen op je lijstje stonden.
Hoop azijnzeikers hier zeg....
Als slot echt zn toekomst bij ons zou verbinden aan het wel of niet halen van zerouki of vd belt, dan zou me dat erg van hem tegenvallen...
Meer om het feit dat zijn selectie niet groot en goed genoeg is om mee te strijden op meerdere vlakken wanneer er een blessure komt.
Maar goed we houden de moed erin zondag knallen maar dan.
Precies dit. Lijkt wel of veel mensen op dit forum (en fr12) denken dat blessures niet voorkomen. Of schorsingen. Of erger nog: beiden. Slot zal teleurgesteld zijn omdat hij ambitieus is en ziet dat de basis om die ambities waar te maken erg wankel is. Een kwaliteitsimpuls op de flanken was ook niet erg geweest overigens…
Bullaude en dermane zullen toch ook wel wat kunnen als de nood hoog is?
Je moet een trainer die je naar het kampioenschap gewoon wat geven en niet tegenwerken
Inmiddels een blauwe duim van het refreshen... Zoals velen hier gehoopt op een directe versterking/mooi talent. Helaas is dat niet gelukt. Echter niet het einde van de wereld. Ik kan me nog een seizoen herinneren dat door nood een aantal eigen jeugdproducten de kans kregen en opstonden (Clasie, Kongolo, De Vrij, etc.). Het scheelt misschien wel wat onrust in de groep. Kan me bijvoorbeeld voorstellen dat Wieffer een mentaal tikkie krijgt als Zerrouki komt en meteen een basisplaats krijgt ( en andersom ). We gaan het zien. Op naar zondag en knallen de rest van het seizoen!!
Helemaal mee eens. Ja ik had ook gehoopt op een versterking, of verassing maar helaas. We houden het geld nu in de zak en gaan met deze groep gewoon een mooi rest van het seizoen tegemoed! Staan bovenaan en pas 1x verloren dus het kan weldegelijk
It is really regrettable to see and note this inaction throughout the transfer window. Today, more than ever before, we are able to regret the departure of Arnesen, whose contacts are greatly missed by the staff in place. I believe, unfortunately, that Te Kloese takes up too much space and he does not have all the qualifications to run the business of a top club on his own. He's been out of Europe too long to catch up and quickly build scouting and recruiting ties. It's sad for Arne and for the fans. Feyenoord deserves much better. I think we are going back to the Martin Van Geel era.
@FTM what is the real problem that saw the departure (constructive dismissal) of Arnesen?Le
Did you miss the summer transferwindow?
Arnesen was already gone at that time…
Was er nou nog nieuws rondom Vilhena?
Hij had een paar dagen vrij en was met familie in rotterdam
Pfff zo opportunistisch al deze reacties. Wanneer DtK 15 spelers haalt in de zomer is er geen betere en nu kan hij niks. Al dat gezeur over kopen... tuurlijk wil Slot Zerrouki. Maar volgens mij hebben ze er alles aan gedaan. En het gaat ongetwijfeld in samenspraak met Slot. Ik heb en hou vertrouwen in dit team. Spelers en staf. We staan bovenaan met dit materiaal, maar met hetzelfde materiaal kunnen we geen kampioen worden???
Blijf rustig en blijf de jongens steunen. Komt het echt wel goed. Ook zonder een middenvelder van Zwolle en een te trage speler van Sparta... dadelijk lekker slapen.
Feyenoord enige concrete bieder. Zo goed is zerroukki blijkbaar niet.
Totdat er een paar blessuregevalletjes zijn. Plus af en toe een schorsing. Of het zware programma (strijden op drie fronten) eist zijn tol. Dan gaan we punten morsen. Laten we hopen dat Trauner het enige serieuze blessuregeval is dit seizoen. Want als blessures ons het kampioenschap (+ CL miljoenen) kosten dan kun je Te Kloese daar echt op aankijken. Echt zsm een TD aanstellen…
Wat een treurigheid hier, iedereen moet out bij Feyenoord. Doe normaal!!
Precies geen ramp. Toch hadden we kosten wat het kost Zerrouki moeten aantrekken, slot tevreden houden
Vind ik niet hoor, Aursnes is in augustus vertrokken dus de scouting heeft 5 maanden de tijd gehad een goede vervanger te vinden. Schijnbaar is er nog een pot geld beschikbaar. Vreemd dat je de wens van je trainer niet honoreert. Iedereen snapt dat het dit jaar moet gaan lukken, je kan door kampioen te worden het financiële gat drastisch verkleinen want dit werkt natuurlijk 2 kanten op. Het zou gewoon een ramp zijn als je door blessures in de problemen komt en het daardoor niet zou redden.
Eens met dat je Zerrouki had moeten halen. Maar is de vervanger van Aursnes niet Wieffer? Wieffer had je voor het wk eigenlijk ook niet.
Prima toch.
Vertrouwen in eigen selectie. Zit nog voldoende rek in.
Onzin dat we hierdoor geen kampioen worden. Enige waar ik me wel zorgen om maak dat we slot zo niet tevreden houden
Slot idd ontevreden lijkt me. Te weinig middenvelders als je strijd op drie fronten. Te weinig kwaliteit op de flanken. Deze transferwindow mag je gerust mislukt noemen….
Zeker mislukt. Alleen daarom had ik zerrouki al gehaald. Zag zelf liever een nieuwe buitenspelen komen.
Mensen wij kunnen hoog en laag jumpen maar als de werkgever een speler niet loslaat en aan contract houdt kan je bergen goud bieden maar dan nog komt die speler niet. Het is de natte droom van Streuer dat Twente kampioen gaat worden.... En dan vallen ze buiten de Europese tickets dadelijk en hebben ze niets... Dan is jammer voor Streuer en kan er opeens veel meer
Zerrouki is gewoon erg goede voetballer. De uiterste inspanning vandaag door €8 mio vast te bieden had Twente drie weken geleden over de streep getrokken suggereerde Streuer. Dan had je Twente-uit waarschijnlijk gewonnen en ook tegen Ajax meer kans gehad op winst. Te Kloese heeft dit gewoon niet handig gedaan.
Als je blessures en schorsingen krijgt, is het gewoon klaar.

De blessure van Schimanski ziet er al heel slecht uit ....

Die te Kloese heeft met alles gewoon de plank misgeslagen
Ging in de transfer Windows lekker op vakantie
En jaagt iedereen weg
Met alles de plank misgeslagen? Zo negatief is dit nu ook weer niet. Door die ene middenvelder lopen we echt niet het kampioenschap mis. Daarnaast hebben we al een nieuwe middenvelder ten opzichte van het eerste seizoenshelft Wieffer.
We hadden alleen rechts centraal een extra speler nodig, al heb ik heel erg m’n twijfels bij die gozer van Groningen die lage sokken alleen al.
Toch had ik graag zerrouki zien komen. We moeten slot tevreden houden
Nou dit zag ik aan komen al een tijdje om dat slot steeds tegen werd gewerkt en ze vanaf nov tot nu lang de tijd had gehad voor nieuwe spelers.. zeker als je voor Champions League wil gaan . De kampioen schap.. en de beker .. met dit elftal? Zonder versterking.. nou doet slot echt ze best .. en de spelers ook maar dat je geen enkele speler kan toevoegen.. op 1 na .. is triest .. zoveel die ook transfer vrij weg konden of voor een leuk bedrag .. maar niks . 😔 Hoop zo dat we kampioen worden... Hebben we echt nodig ... Groetjes
Ik zie geen enkele reden om nu in de winterstop iemand aan te trekken.
Slot heeft de zaakjes goed genoeg voor elkaar en het seizoen is zomaar voorbij eer er iemand ingepast kan worden.
De kans op een flop is te groot
Te weinig middenvelders, te weinig kwaliteit op de flanken. Slot zal gefrustreerd zijn door deze amateur time transferwindow
Maar wel bovenaan in de competitie, terwijl pas de laatste weken ook Wieffer tot de basis is toegetreden. Niet zwakker geworden, integendeel!
We strijden op drie fronten. Te weinig middenvelders en te weinig kwaliteit op de flanken. Daar had Te Kloese wat aan kunnen doen. En dat is niet gelukt. Dus zsm een nieuwe TD aanstellen….
Zag dit al aankomen en dat het niets zou worden deze transferperiode . Weinig slagkracht en wanneer zelfs PEC niet in zee wil gaan en er geen geld vrij kan komen voor een speler van de KKK competitie. Heel erg jammer , een gemiste kans en toch een minder optimistisch gevoel voor de rest van het seizoen.. Ook voor Slot, waar kennelijk niet naar geluisterd wordt.
Wie heeft het hier over dat er geen geld vrijgemaakt kan worden voor vd Belt?? Is misschien ook voor PEC Zwolle een strijd geworden om eerst het kampioenschap en dus directe promotie vast te zetten....

Wat een azijnzeikers hier zeg
Jammer, had graag die vervelende van Benthem nog zien vertrekken.
Afgelopen zomer is de naam van Florian Grillitsch ook voor Feyenoord genoemd. Nu mag hij weg bij Amsterdam is het niet meer een optie nu te halen/huren??
Is 1 uit 020 niet al genoeg ??
Hij is hooguit een halfjaar daar de bank aan het verwarmen
Het huren van Thorgan Hazard gaat PSV een slordige vier miljoen euro kosten. Dat weet de Duitse tak van Sky Sports te melden. De Eindhovenaren betalen een huursom van vijf ton en nemen het salaris van de aanvaller over.

Hahahahahaha
Hebben ze wel n goede speler in huis.
En niet eens duur .. wat is 4 miljoen voor psv niks .. als je weet wat E hebben gehad voor twee spelers.. en ze hebben er een redelijke speler bij .. Feyenoord heeft niemand 😔
4 miljoen voor een inkomende transfer die je later weer kan verkopen is niks idd..

Maar voor een half jaartje huur belachelijk veel geld
Wij zeurde al over die Argentijnse dikke spits die 5 ton had gekost.
Onze concurrenten hebben zich ook niet versterkt.
Gewoon bovenaan blijven staan dus😀👍
Ik hoop dat we nog een hele goede flankspeler erbij krijgen en Idrissi lozen....
Echt ik word helemaal leip als ik Idrissi zie wandelen. Die kan er niks van....
idrissie , dilrosen en jahanbaks lozen
Jahanbahks zou ik gewoon houden, voor de breedte. Die andere twee hadden nooit mogen komen.
Idrissi lozen. Ik vind Alireza en Dilrosun bij vlagen best aardig ballen. Hoop dat Walemark opbloeit. Anders misschien Szymanski linksvoor…
Dilrosun kan eventueel ook mee op middenveld
Feyenoord (te Kloese) moet niet zo kleinzerig doen. 1.5miljoen neertellen voor van den Belt en die is binnen, simpel!

Dat is in alle opzichten een geweldige investering. Je hebt een zeer goede back up voor Wieffer en ook een speler die hier en daar minuten kan maken met het oog op vermoeidheid selectie, schorsingen en blessures. Dus goed dat er niet wordt gekocht om het kopen, maar in dit geval is een versterking echt geen luxe. Dit kan je het kampioenschap kosten en ook in de actieve toernooien gaan opbreken door een selectie die niet breed genoeg is. Superdomme actie in mijn ogen. Nu is het moment om door te pakken!
De back up voor Wieffer is Timber (of Geertruida). Geen enkele noodzaak vd Belt te halen. Die gaat hooguit 100 minuten spelen de rest van dit seizoen.
Geertruida al laten zien dat die dat niet kan en timber ook niet echt n 6
Maar met Timber in die rol stonden we al bovenaan... Wat gaat er niet goed dan?
Mogen blij zijn met Dennis. Niet teveel betalen voor spelers. Dan maar wachten tot volgend jaar. Verandering in de selectie kan ook nadelig zijn.
Het zou je maar het kampioenschap kosten. Nu ben ik ook niet overtuigd dat Zerrouki beter is dan Wieffer.
Dit geleuter gaat ons zeker het kampioenschap kosten en ook cl volgend jaar gewoon weer conference league
Dus Van de Belt is de missing link naar het kampioenschap?? Lijkt me niet toch.
Een extra controlerende middenvelder die ervoor zorgt dat je af en toe een speler na een uur kunt wisselen. Zeker met die dubbele programma’s en spelers die dat niet gewend zijn was dat zeker geen overbodige luxe geweest. Één blessure bij de middenvelders en er is paniek in de tent.
Lijkt mij ook niet, maar er had in de voorhoede echt wel wat gehaald moeten worden. Het is eigenlijk gewoon triest.
Je kan nu spelers gaan kopen moeten wennen aan intensiteit bij Feyenoord voor je het weet hebben we een tweede Bullaude en Wålemark
Dit roep ik al maanden. Die te Kloese met zijn YouTube strategie is niet capabel.
Allemaal zo triest en het gevolg zal zijn dat je slot de Kuip uit jaagt. Hij vraagt al maanden om versterking en het enige wat te Kloese bereikt is hoongelach en een keiharde NEE. 🤔
Ben benieuwd hoe dit af gaat lopen.
Ja voor de aanval en een cvm had ik nog wel willen zien.
Wat wil je in de aanval zien dan je hebt 2 goede spitsen ieder op een andere manier Gimenez diepe spits en Danilo meer schaduwspits iets uitgezakt maar wel een enorme werker.

Je hebt zeker 6 buitenspelers waarvan de een wat beter uit de verf komt dan de ander, maar ook in jeugd op zich spelers die eens een kans verdienen.

Middenveld kan je ook vullen met voldoende spelers. Kökcü Bullaude Timber Szymanski Wieffer Dilrosun.

Alleen achterin had je misschien moeten versterken
Heb al n paar x de jeugd gezien maar dat is niet veel hoor.Als je al niet op valt tegen Groningen 021 of n heracles o21 ben je niet echt aan feyenoord 1 toe.er is maar 1 echte cvm das wieffer
Maar als het TEAM niet goed staat kan geen enkel individu op die leeftijd zich laten zien....
Helemaal gelijk...kan toch niet dit.
Kan kampioen worden komende zoveel jaar wordt dat niks meer aangezien iedereen sterker gaat worden.
Dan had nu kans geweest wat erbij zou halen en volgend jaar CL voetbal te kunnen gaan spelen.
Die kans word erg klein dat je kampioen word.dit elftal is niet breedgenoeg.je kan wel veel spelers hebben maar zijn teveel die matig zijn
We hebben een prima selectie. Een verdediger erbij. Voor de rest uitstekend financieel beleid dat de club niet koopt om te kopen.
En als je nou koopt om je selectie sterker te maken?
Wat nou als kokcu of wieffer geblesseerd uitvalt zou jij dan doen????
Dan moet er wel iets te kopen zijn en dat is er blijkbaar niet. Dus prima.
VanderBelt opstellen???? Is dat de oplossing?
Als gewoon niet al die namen worden gedropt dan schept dat ook geen verwachtingen bij de supporters , en zit iedereen DTK af te zeiken of iets .. vd Belt en Mijnans gewoon middelmaat, en de absolute toppers zijn niet haalbaar , wees blij dat er eindelijk met verstand word bestuurd .. niemand van ons hier zit bij besprekingen of weer hoe t gaat daar ..

Staat je niet blind op al die namen die gedropt worden !!
Frank terug halen laat dat deze window dan maar gebeuren
Helaas dit. Grote tegenvaller..
Lachen toch, wij zitten ons allemaal druk te maken en Rutger is lekker uit eten.
Heeey kan niet he hij moet ons op de hoogte houden
Sinds jij met je mediageile kop op tv bent geweest en deze site hebt Rutger. Ga het aankoopbeleid zwaar *** jij kost de club miljoenen met dat achterlijke lekken. Trek je muil pas open als er wat rond is nep Feyenoorder.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hij is niet verantwoordelijk voor het feit dat Feyenoord telkens niet wil doorpakken hoor.
Moet gewoon wachten tot iets rond is Feyenoord is belangrijker dan hem.
Maar wel verantwoordelijk voor het wakker schudden van de concurrentie.
Neem mijnans, niks over gehoord tot zaterdag ineens de naam mijnans hier valt, az schrikt wakker en haalt hem op
@schipper dit men me toch niet serieus of wel? Wat een kinderlijke gedachte, denk je nou echt dat AZ die jongen nog niet op hun lijstje had staan? En dat zijn op een ander manier op de hoogte gesteld worden door zaakwaarnemers eid ?
Klopt dom hè .... Had Feyenoord al moeten doen... Maar nee ... En concurrentie wakker .. weg speler .. 😔🤭
*** nou niet zo vreemd Dave. Elk volwassen mens snapt dat dat niet zo werkt. Alleen kids geloven dat scouts, td's en anders beleidsbepalers deze site refreshen voor info over Feyenoord transfers.

Denk je nou echt dat dat zo werkt?
Ik denk een inschattingsfout. Gaan gaan het zien of het genoeg is zo de komende weken…
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Aan de andere kant, dit geld kunnen we in de zomer goed gebruiken! Ons selectie is breed genoeg
Ja zie ze zo kampioen worden en de beker en de el.de sterkste en breedste selectie ooit.
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Ondanks alles denk ik wel dat de fitheid alles gaat bepalen zeker als je op 3 vlakken meespeel. Maar loop er dan werkelijk niks bij de belofte,s die evt mee kan draaien???
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Slory slory slory !!!
Nee vallen daar ook niet echt op.Als ze goed waren stonden ze wel hoger met o21