Betrouwbaar
walemark

Nieuws

'Wålemark gaat voor zijn kans bij Feyenoord'

FeyenoordTM

Sven Mijnans is definitief speler van AZ, aldus Tim Reedijk van het Algemeen Dagblad. Mogelijk komt er in de komende uren nog een vervanger, maar 100 procent zeker is dat niet.

Feyenoord-aanvaller Patrik Wålemark was (zoals gemeld) in beeld, maar heeft ervoor gekozen om voor zijn kans op Zuid te gaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is in ieder geval een poppetje extra voor deze te smalle selectie zeker voor competitie, beker en Europees. We hebben wel Een TOP transferperiode gehad, commercieel directeur vertrekt, dus wat kan er nog gebeuren.
Als het gerucht waar is dat Feyenoord hem heeft aangeboden bij Emmen EN Sparta, zoals ik hier ergens las. Dan weet je eigenlijk al genoeg.
Dom want je komt te kort
Goed beleid: niet alles op alles zetten en je laatste geld uitgeven maar bewaar dit voor komende zomer. Volgend seizoen 2 CL plaatsen voor eredivisie met verhoogd startgeld. Sla dan je slag!
Moet je wel eerst kampioen worden
En met een krappe selectie gaat dat niet lukken

Voorlopig staan er heel wat spelers op scherp
Dus wat ga je dan doen?
Of bij blessures?

Dan haak je gewoon af met een zwaar programma
Fijn nieuws en eerlijk gezegd vind ik het prima zo. Dit is wel de groep waarmee ze bovenaan staan. Met zoveel nieuwe spelers een prima prestatie, deels geholpen door de concurrentie die ook veel laat liggen staan ze er wel. Niet altijd even spectaculair maar als we deze komende maand goed doorkomen hebben we voor de rest een veel makkelijker programma. Hou de centen maar lekker in de zak zodat volgend seizoen we eerder op de markt kunnen begeven en niet pas laat kunnen handelen na een vertrokken speler.

Verder heb ik liever een paar pogingen waarbij je het niet altijd in de hand hebt of het lukt dan kopen om het kopen. Het is nu niet gelukt en door!
Tot kokcu en of wieffer uitvalt heb je helemaal niks, speelt Europees en beker nog plus je heb kans om kampioen te worden wat voorlopig niet meer gaat gebeuren.
Uh een makkelijk programma?
Juist tegen de kleintjes moet je punten pakken en die heb je niet zomaar gewonnen... We hebben het wel vaker moeilijk tegen een Fortuna of Cambuur of go ahead.. laten ze die eerst maar winnen..
Wat een soap hoe er met transfers wordt omgegaan.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Goedzo! Wint het wel van dilrosun en idrissi
Alle plannen van Feyenoord lukken goed..