feyenoord-excelsior-vrouwen

Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen 1 bindt nieuwe partner

Stan

Ivar’s Management Consulting verbindt zich per 1 juli 2023 aan Feyenoord Vrouwen 1. Het Rotterdamse consultancy bedrijf, gespecialiseerd in onder andere software implementaties en optimalisaties, wil de komende drie seizoenen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het professionele vrouwenvoetbal bij Feyenoord.

Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships, is zeer verheugd met de samenwerking. "Ivar’s Management Consulting heeft zich vorig jaar aangesloten bij het zakelijke netwerk van Feyenoord. Al pratende over ambities en doelstellingen kwamen we samen tot de conclusie dat een Partnership met Feyenoord Vrouwen 1 een logische vervolgstap zou kunnen zijn, omdat zij net als wij de ambitie hebben om het vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen. Heel mooi dus dat de club en Feyenoord Vrouwen 1 in het bijzonder daar de komende drie jaar in ondersteund worden."

Ivar Ros, algemeen directeur Ivar’s Management Consulting, is trots zich aan Feyenoord Vrouwen 1 te verbinden en zegt zich te herkennen in het team van Jessica Torny. "Ivar’s is een echt Rotterdams familiebedrijf en staat voor mouwen opstropen, niet lullen maar poetsen en zorgen dat de klus wordt geklaard. Met ons bedrijf omarmen we graag de snelst groeiende sport van Nederland. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en willen laten zien dat wij er zijn. Dat herken ik bij de Feyenoord Vrouwen."

"Binnen Ivar’s hebben we daarnaast de visie om diversiteit en gelijkheid te stimuleren. Als echte Feyenoord-supporter ben ik er dan ook trots op dat we met ons bedrijf en Feyenoord Vrouwen 1 de aankomende jaren aan onze gezamenlijke groeiambities gaan werken."

Ivar’s Management Consulting

Ivar’s Management Consulting B.V. is opgericht in 2015 en is met haar pay-off “Ivar’s is gewoon gers’ een echt Rotterdams familiebedrijf in de management consulting branche. Tot haar werkzaamheden behoren onder andere projectmanagement met betrekking tot de implementatie van software projecten als ook functioneel beheer en het vervullen van interim management projecten. Het bedrijf is gevestigd op een steenworp afstand van De Kuip aan de Schaardijk.

Delen

Reacties

Nog geen reacties