Bevestigd
yv2023316yv2023316a1a09836

VK Sportphoto

Transfers

Excelsior denkt ook aan Mohamed Taabouni

FeyenoordTM

De naam van Mohamed Taabouni staat ter discussie op Woudestein. Excelsior overweegt om zich serieus te gaan melden bij Feyenoord voor een eventuele uitleenperiode.

De eerste voorzichtige toenadering is er al geweest. Excelsior zocht nog niet zo lang geleden contact en informeerde naar de status van 21-jarige Haarlemmer. Naar inschatting van Transfermarkt vertegenwoordigt Taabouni een marktwaarde van 700.00 euro.

Taabouni kwam één jaar geleden transfervrij over van AZ, waar hij zijn strepen verdiende in de jeugdopleiding. Taabouni staat tot medio 2024 onder contract in Rotterdam met een optie voor een extra seizoen. De aanvallende middenvelder, de ook als linksbuiten uit de voeten kan, kwam tot dusver in vijf officiële duels in actie voor Feyenoord.

Excelsior is — buiten de mogelijke komst van Taabouni — ook serieus werk aan het maken van Feyenoorders Mimeirhel Benita en Lennard Hartjes. Voor alle drie de spelers lonkt een verhuurperiode aan de club uit Kralingen.

Ook Rijnmond meldt het nieuws vrijdagmiddag.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Contract is maar tot 2024, dus als hij wordt uitgeleend, keert hij niet meer terug. Dan maar beter verkopen of ontbinden, zodat een andere jeugdspeler kan worden uitgeleend die wel toekomst bij Feyenoord heeft. Tenzij zijn contract wordt verlengd natuurlijk.
Als deze spelers dat ook willen (bij Benita lijkt het daar sterk op) dan moet Feyenoord dit absoluut doen.
Zeker doen, komt bij ons niet aan de bak
zeer goede zaak verhuurperiodes in eredisvisie zijn belangerijk voor spelers die het zeker nog kunnen halen bij de juiste kansen.
@FTM Wat is het doel van Feyenoord van de samenwerking met Dordrecht, enkel spelers rijpen of willen ze ook dat Dordrecht in de Eredivisie komt?
Excelsior beetje het Dordrecht van de ED
Dat zou mooi zijn. Samen met Hartjes en Benita naar Excelsior. Denk dat ervaring goed zal doen en kan er goed bekeken worden of de spelers toegevoegde waarde zijn.
Zeker ook omdat ze in eredivisie ervaring oplopen.
Welja, straks zit onze complete reserve brigade bij Dordrecht en Excelsior
@FTM is deze jongen met een redelijk schappelijk salaris binnen gehaald? Want het lijkt me niet dat hij gescout is voor zijn komst en hij is gewoon niet goed genoeg
Alle 3 kunnen er niet veel van. Die moet je lekker verkopen ipv verhuren
Ben benieuwd of dan zijn contract nog wel wordt verlengd voordat hij die kant uit gaat. En of hij het zelf überhaupt ziet zitten.
Heeft nog een optie, lijkt mij dat ie gelicht wordt als die gaat.
Zit er een limiet aan te verhuren spelers?
Max 6/7 volgens mij, maar geldt niet voor jeugdspelers.
Hebben bijna Feyenoord 3 en 4 dan met Excelsior en Dordrecht haha!
Talenten stallen bij Dordt in de KKD en Excelsior in de ED. Klasse.