Primeur Bevestigd
yv2023212yv2023212a1b05278

VK Sportphoto

Transfers

Mimeirhel Benita voert gesprekken met Excelsior

FeyenoordTM

Feyenoord-verdediger Mimeirhel Benita (19) heeft deze week gesprekken gevoerd met stadgenoot Excelsior over een mogelijke uitleenbeurt. De Kralingers én de speler zelf zien een verhuurperiode zitten.

Het is nu aan de clubs om de huurdeal te beklinken. Tot zo ver maakte Benita zes officiële opwachtingen in het elftal van hoofdtrainer Arne Slot. Het afgelopen seizoen werd Benita geteisterd door een knieblessure. Na een kijkoperatie verloopt zijn herstel voorspoedig; de rechtspoot is nagenoeg fit verklaard en kan in de seizoensvoorbereiding mee gaan draaien.

De vleugelverdediger, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, staat tot medio 2025 onder contract bij de regerend landskampioen en wordt ingeschat op een huidige marktwaarde van 700.000 euro. Excelsior is niet alleen concreet voor Benita en probeert ook Feyenoord-middenvelder Lennard Hartjes op korte termijn definitief over te halen voor een uitleenbeurt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Milambo en Walemark ook minuten laten maken bij Excelsior
Als je Wålemark al elders minuten laat maken dan toch niet bij een geheide degradatiekandidaat. Dan ligt de subtop van de hoogste Belgische afdeling meer voor de hand.
Goed voor zijn ontwikkeling. ik zie hem bij ons weinig minuten maken.
Dit nieuwtje wordt mede mogelijk gemaakt door de pakketbezorger die Benita uit het stadion van Excelsior zag lopen, zijn BMW in zag stappen en in onze DM wist te sliden!
Ik ga niet praten over kandidaat 1, 2, 3 of 4 (dat staat heel lullig als het straks kandidaat 2 of 3 wordt)..

Maar de naam van Chaïbi lijkt op dit moment het breedst gedragen binnen Feyenoord, om in Van Geel termen te blijven. Alles draait om momentum binnen de markt, we moeten wel oppassen dat we nu trein 2, 3 en 4 niet gaan missen anders kan je er naar fluiten.

De bal ligt nu volledig bij de directie en RvC. Alle andere afdelingen zijn er uit: Chaïbi is een geweldenaar, die ook op CM, CAM en ST kan.
Top nieuws dit, voor Feyenoord de beste optie. Dit kan wel eens de sensatie van de eredivisie gaan worden!
Hoe groot is de kans dat Feyenoord een inkomende recordtransfer gaat maken deze zomer?
Te Kloesse gaf aan dat we geen grote inkomende transfers hoeven te verwachten
te kloesse betaald toch ook 8 mil voor zerrouki, dat vind ik voor feyenoord begrippen groot.
het kan ook een tactische uitspraak zijn.
Heeft feyenoord ook een bepaalde deadline. wanneer ze definitief knopen gaan doorhakken
Goed idee om van twee van de grootste revelaties van het afgelopen seizoen (Paixão en Wieffer) komend seizoen bankzitters te maken. Met transfers als Chaïbi en Zerrouki lijkt dat de beleidslijn van Te Kloese en Slot te zijn. Het gaat even goed en alle realiteitszin (transferzomer 2021) wordt weer overboord gezet.
En ook met Chaïbi en Zerrouki moet je héél gunstig loten en het nodige geluk hebben om in de Champions League te overwinteren. Terwijl je ook met Wieffer en Paixão een leuke kans maakt om in de Europa League door te kunnen.
Tel daarbij de inkomende transfer van huurling (!) Minteh bij op en de transferwaarde van Wålemark en Dilrosun kan ook fors naar beneden worden bijgesteld.
Zo zie je maar, wie heeft nou bronnen nodig ;)
Contract met jaartje verlengen en verhuren zonder optie tot koop. Zou mooi zijn.
@FTM Ziet Feyenoord in Benita een speler met toekomst bij Feyenoord of verwacht je dat het weer een gevalletje Azarkan wordt?
Zou mooi zijn dan komt er ruimte voor brenet
Hopelijk ketst dit op het laatste moment af door Slot en krijgt hij de kans en blijkt hij ineens de nieuwe Hartman ;)
Mooi voor hem, ookal gun ik hen wel een kans als geertruida vertrekt. Iig in de voorbereiding
Jammer, die wordt straks weer helemaal vergeten zoals bij azarkan
Azarkan ... die jongen is met duidelijk doel naar excelsior gestuurd en heeft door Slot een aantal zaken meegekregen om aan te werken. Als je daar dan niets meedoet ... houdt het op.
Wat een onzin. Belangrijkste speler van excelsior dit seizoen en geeft in meerdere interviews aan nooit iets te horen van de club. Kon zelfs geen appje vanaf. Lekkere people managers heb je dan zitten
Als jij je op je werk constant niet aan afspraken houdt. Denk je baas ook klaar met je is en weinig met je zal communiceren
Als je een normale werkgever hebt praat die daar dan over met je om te kijken hoe je daar toch succesvol in kan worden. Als je denkt dat t normaal is om twee jaar je bek te houden omdat iemand niet doet wat jij wil vind ik dat echt bizar
Azarkan werd niet vergeten.
Azarkan hield zich niet aan de afspraken.
Dit verhaal is tegenstrijdig met wat ik op FTM heb gelezen over azarkan, en daar vertrouw ik wel op.
Afspraken omtrent zijn ontwikkeling en de manier waarop dat zou gebeuren.
Concreter graag. Want dit is een opmerking in de categorie "Er worden middagtemperaturen verwacht van 12 uur 's middags tot 6 uur 's avonds".
Dus jouw onwetendheid zet mij nu aan het werk.
Lekker googlen, chef. Is makkelijk te vinden. Succes he.
Ik had al gegoogled en daarbij ongeveer het vage verhaal gevonden dat jij ook (re-)produceerde. Dus het gaat niet om onwetendheid het gaat om bedenking bij gemeenplaatsen. Nu blijft het net iets te veel een verhaal van 'het ligt (vooral) aan hemzelf', misschien is dat ook wel zo, maar dan moet je of concreet aangeven welke afspraken er gemaakt zijn of je moet zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de beslissing om niet met een speler verder te willen. Nu is het van allebei een beetje en dat vind ik een te halfslachtige reactie.
Azarkan? Dat jochie van één meter anderhalf? Zelf m'n buurjongen van 8 heeft meer body dan hij. Leuk voor de zaal, meer niet.
@FTM,ben je op vakantie omdat we niks meer lezen...
Hu??? Wie zou dit stukje geschreven hebben dan?
Ik heb ook nog een baan en een privéleven
sommige mensen kun je überhaupt niet aan hun verstand brengen , dat je ook nog een leven naast 1908 / FTM hebt......hebben waarschijnlijk zelf geen leven , omdat ze zo wanhopig zijn voor het verkrijgen van inkomend nieuws.....
Excelsior wilt geen samenwerking omdat ze op eigen benen willen staan, maar vervolgens staan voor ieder talent op de stoep.
Heeft ook het niveau niet deze jongen
Dat weet jij, omdat je hem al met regelmaat in de eredivisie aan het werk gezien hebt....?
Niet vaak genoeg om hem nu al af te schrijven.
En jij ook niet.
Ook gewoon lekker een samenwerking met Excelsior opzetten, net zoals bij Dordrecht wat mij betreft.
Jongens blijven lekker in de buurt en spelen op een mooi niveau
Dat wil Excelsior niet, maar vervolgens willen ze wel ieder talent (tijdelijk) overnemen.
Benita is zo veel beter dan Pedersen man. Slijt Marcus gewoon voor 7 miljoen en geef eigen jeugd de kans.
Dat heeft benita dan goed verborgen weten te houden in de voorbereiding, minuten in feyenoord 1 en de wedstrijden bij 021
Hij is een half jaar eruit geweest met een blessure. Laat hem eerst maar een jaar spelen bij Excelsior en blessurevrij blijven.
Je kan niet Pedersen verkopen en een gok nemen met Benita.
Denk je nou echt dat je €7.000.000 kunt krijgen voor een speler als Benita klaarblijkelijk "zo veel beter" is? In dat gevval zou ik nl Pedersen gewoon houden en Benita voor €15.000.000 naar PSG of Real Madrid laten gaan.....
Prima, die jongens moeten vooral veel minuten maken 👌