fey-teleurstelling

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen laat tegen Heerenveen grote kans op eerste overwinning liggen

Van de redactie

Feyenoord heeft tegen sc Heerenveen een grote kans laten liggen om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Ondanks goed veldspel en een flink aantal mogelijkheden om een doelpunt te maken kwam de ploeg van Jessica Torny vrijdagavond niet verder dan 0-0.

Feyenoord speelde vrijdagavond een aardige eerste helft, waarin de ploeg ook een aantal kansjes kreeg. Heerenveen had eigenlijk maar één echte kans: na een verdedigende fout achterin bij Feyenoord hadden de bezoekers de bal voor het inschieten. In eerste instantie kon Weimar knap redden, daarna werd de rebound van de lijn gehaald door Yperma. Ruststand: 0-0.

Tweede helft
Na rust begon Feyenoord echt aan een offensief. De ploeg van Torny voetbalde beter dan in de eerste helft en kreeg de ene na de andere mogelijkheid. De kansen waren al gauw niet meer te tellen, maar de bal leek er simpelweg niet in te willen op Varkenoord. De wedstrijd bleef tot aan de slotseconden spannend, maar gescoord werd er niet. Zo pakte Feyenoord wel het eerste punt van dit seizoen, maar zal na afloop vooral het gevoel overblijven dat er meer in zat. 

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Nog geen reacties