teleurstellingnaafloop-justinebrandau

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen verliezen ook de stadsderby op Woudestein

Van de redactie

De gifbeker voor Feyenoord Vrouwen moet dit seizoen tot op de bodem leeggedronken worden. Na 4 nederlagen kon er nog gewezen worden op het zware programma. Na de 5e nederlaag op rij gaat dat argument niet meer op. Ook tegen stadsgenoot Excelsior kwam Feyenoord tekort. De Kralingers wonnen met 1-0 dankzij een doelpunt van oud-Feyenoorder de Ridder. 

De druk zat er volop voor Torny en haar selectie. Er moest gewonnen worden van Excelsior om ook maar enigszins naar boven te kunnen kijken. Feyenoord was wel de betere ploeg maar een gebrek aan kansen brak de ploeg zoals vaker dit seizoen op. Mede hierdoor had Excelsior aan een goal genoeg om de eerste overwinning van het seizoen bij te schrijven. 

Na 10 maanden onder leiding van Torny staat de teller in de eredivisie op slechts 1 overwinning, 5 gelijkspelen en 9 nederlagen. Het doelsaldo ziet er in 15 wedstrijden met slechts 11 goals voor en 25 tegen zo mogelijk nog slechter uit. In slechts 1 duel onder haar leiding wist Feyenoord meer dan 1x te scoren. Het zijn veel slechtere cijfers dan haar voorganger Mulder. 

De komende 3 wedstrijden (vs AZ, Telstar en Heerenveen) moeten er hoe dan ook punten gepakt worden, waarbij alleen 9 punten nog hoop kan geven om dit seizoen nog van kleur te voorzien. 

 

 

 

Delen

Reacties

9 punten gaat zeker niet lukken, wie zou er moeten scoren? En elke bal van de tegenstander op doel is een goal.
Die keepster hield ook alles tegen onze meiden waren veel. Sterker
daar staat ook een keeper voor om ballen tegen te houden, ze missen gewoon scorend vermogen, weet niet wat het budget is, maar dit heeft totaal geen nut en zonde van het geld
jammer dat ze zo hard achteruit zijn gegaan
Hoe kan het zo bedroevend afgegleden zijn. Manon Melis heeft veel credits ontvangen maar heeft nu een selectie neergezet waar niemand punten mee haalt. Er is niet eens een spits! Ik ken de budgetten niet maar Utrecht heeft voor het eerste jaar gelijk een veel betere ploeg. Heb die wedstrijd gezien, het was vrouwen tegen meisjes. Utrecht had veel meer power. Er is geen creativiteit. Al die nieuwe speelsters brengen helemaal niks extra's. De rechtsback had vandaag een leeg veld voor zich en speelde alleen terug of lelde de bal naar voren naar de aanvallers van 1m50 tegen verdedigers van boven de 1m75. Op het middenveld liepen er 2 die waren echt alle balken kwijt ennjeamen fysiek veel tekort om te herstellen. Lynn Groenewegen hebben ze laten gaan maar die is beter dan alle middenvelders van Feyenoord. Ik zou zeggen, stop ermee of ga dit serieus aanpakken want anders gooi je de naam van de club te grabbel.
Ik denk dat het tijd wordt dat er een echte trainer voor dit team komt te staan. De wedstrijd van vanmiddag was niet om aan te gluren. Geen lijn in het spel, kunnen nog geen twee passes naar elkaar spelen, verdeling staat niet goed en laten we eerlijk zijn de kwaliteit van dit team is gewoon weg niet goed genoeg. Dit is echt Feyenoord onwaardig!
onvoorstelbaar wat is dit team achteruit gehold, het wordt met de jaar slechter, Feyenoord onwaardig
Ik heb een stuk ervan gezien, maar het is ook niet om aan te gluren. Er zit geen lijn in het spel, ze passen wanneer ze moeten schieten, ze schieten wanneer ze moeten passen, de gaan diep als ze in de bal moeten komen en visa versa. De coach is echt zeer slecht voor deze selectie. Ga eerst eens je verdediging op orde krijgen. Die dames kunnen allemaal voetballen, maar samenspel is echt dramatisch. Zet eens een echte trainer/coach voor de groep. Leer ze omschakelen, leer ze organiseren, leer ze ballen aannemen. Terug naar de basis.
Als dit bij de mannen was gebeurd was eral overleg of de trainer wel hoed functioneerd
Misschien ook tijd voor een crisis gesprek, ze bakken er niet veel van. Vandaag eens keer gekeken, zitten op zich wel paar aardige speelsters in, maar is veel te weinig.