Foto: Feyenoord twitter

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen verwelkomt Intelligence Group als nieuwe partner

Rinus

Het Rotterdamse Intelligence Group is de nieuwe partner van Feyenoord Vrouwen. Het arbeidsmarktonderzoeksbureau heeft zich voor 3 jaar verbonden aan het vrouwenteam van Feyenoord.

Dorien Waadorp van Intelligence Group legt uit dat het een logische stap is dat zij nu instappen in het vrouwenvoetbal. Naast dat Waasdorp zelf al jaren supporter is ziet zij meer redenen. Ze ziet de enorme groei die het vrouwenvoetbal doormaakt nog maar als een begin. De professionalisering neemt steeds grotere vormen aan. "Vrouwenvoetbal staat voor ons ook voor: emancipatie, gelijke rechten en kansen, het glazen plafond doorbreken, op weg naar een eerlijke arbeidsmarkt. Ook dat past heel goed bij ons, denk ik." zo legt zij uit op de site van Intelligence Group.

Met dit 3-jarig partnerschap maakt Feyenoord Vrouwen weer een nieuwe stap in de ontwikkeling naar een professionale organisatie. In de vorige week woensdag verschenen documentaire werd al duidelijk dat de directie van Feyenoord meer gaat investeren in het vrouwenvoetbal. Het aantrekken van sponsors onderstreept deze ambitie.

 

Delen

Reacties

Het zou echt geweldig zijn als ook Feyenoord Vrouwen de eerste Nederlandse club wordt die de CL wint, toch?!!!
Laten we beginnen met top 3 NL ;)