Betrouwbaar
danilo-paixao

VK Sportphoto

Transfers

'Feyenoord weigert openingsbod van Rangers op Danilo'

FeyenoordTM

Het openingsbod van Rangers FC op Danilo Pereira da Silva komt niet in de buurt van de prijs die Feyenoord in gedachte heeft. Dat meldt Voetbal International dinsdagmorgen. Hoewel het logisch is dat het openingsbod niet direct geaccepteerd wordt, staat Feyenoord niet onwelwillend tegenover betere aanbiedingen.

Danilo kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen was hij goed voor veertien goals en vier assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde na de laatste update in op 6.500.000 euro. De Braziliaanse spits staat tot medio 2026 onder contract in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Arm zijn ze niet.
Ze hebben nog geld over van Calvin Bassey ( 23 miljoen ) kunnen we mooi wel 8 miljoen vragen.
Las dat Feyenoord 8,5 miljoen vraagt en Rangers 3 geboden heeft? Dat zit wel erg ver uit elkaar.
Als je dan op 6 uit kan komen is het prima
Laat ik maar aan de club over. Dit is immers ook maar een bericht van een journalist ofzo .geen idee of het klopt
Prima speler, dacht dat ik de enige was. Maar ja als ie transfervrij gekomen is snap ik het financiële plaatje ook. Deze mogen als eerste weg, dan hebben ze gratis gespeeld en hou je nog over ook.

Sportief zie ik hem niet graag gaan. Handige jongen, vrij compleet en een aardige kopper. Ik zie graag goede voorzetten komen dus.
Ik meende Danilo de enige Feyenoorder is die afgelopen jaar in àlle eredivisiewedstrijden van Feyenoord heeft gespeeld.
Danilo past perfect bij Feyenoord,heeft heel veel belangrijke goals gemaakt.
Zelfde geld voor Alireza
Pedersen corrigeert zo veel door zijn snelheid.
Alleen vervangen door spelers die echt beter zijn.
Anders lekker houden.
Je moet kijken wat je er voor terug moet halen. Dan is zijn marktwaarde, rond de 6 miljoen, niet aantrekkelijk genoeg om te verkopen.
The Amazing Union Berlin underdog Miracle: How They Transformed Dreams into Champions League Reality


https://www.youtube.com/watch?v=aEP8UtwnVnA
Rond de 4 of 5 miljoen is toch een mooi bedrag, kan dat geld mooi worden doorgeschoven naar Pepi, (in een ideale wereld) dat kan een mooie 1e of 2e spits worden.
Goedzo, houden zo, want Danilo is veel te belangrijk voor ons komend seizoen.
Voor een bedrag van 6 miljoen brengt Te Kloese 'm op de fiets weg denk ik. Dat bedrag lijkt me ook niet helemaal realistisch voor een 2e spits. Ik vermoed dat dit een zeer laag openingsbod was van max. 1,5 of 2 miljoen...
Waarom zou je een speler met een marktwaarde van 6,5 mjn voor 1,5 wegdoen? Hij is prima om erbij te houden. Zou m nooit onder de 6 mjn verkopen. Dat is hij meer dan waard.
Ieder zijn mening. Maar wel even lezen wat ik schrijf..Natuurlijk is 1,5-2 miljoen te laag, maar bij 4 zou ik er zeker over na gaan denken..
Want voor 4 miljoen weet jij nog wel wat spelers die er 12 inschieten?
Ik zou hem erbij houden.
Als je 5 miljoen kan krijgen voor een tweede spits die vorig jaar transfervrij gekomen is moet je dat geld pakken en doorschakelen naar een nieuwe tweede spits.
Wat een onzin zeg! Dus als een speler niks gekost heeft, mag ie gratis eruit lopen??!! Dan zouden dus alle oud-jeugdspeler zó mogen vertrekken?! Het gaat toch echt om de marktwaarde, niets minder.
Hij zegt toch als je er 5 mln voor kan krijgen. Dat is niet gratis toch?
Niets te maken met wat hij gekost heeft. Gaat gewoon om zijn (markt) waarde op dit moment en dat moet je gewoon minimaal krijgen. Met dan nog de vraag of hij voor ons sportief niet meer waard is.
Dus transfermarkt bepaalt de prijzen tegenwoordig??😂
Volgens mij heb je niet helemaal goed gelezen wat ik schreef…
Juist je kunt geen appels met peren vergelijken MAAR.!!
Als je iets voor niets krijgt is het van jou.
Als een ander dat van jou wil dan bepaal jij de prijs en je probeert er het beste uit te halen.
Hij ging niet voor niets graag naar Rotterdam hij wist dat hij zichzelf daar kon verbeteren,en meer picture kwam.
Hij verdiende ook zijn geld ,dus waarom niet voor het hoogste verkopen
Ben bang dat 3.000.000 het hoogste bod gaat worden!!!
Gelukkig ben jij niet de TD van Feyenoord dan......
Ik vermoed alleen dat de Schotten tot 3.000.000 gaan!!! Gierig volk!!! Niet dat je het moet doen als TD. Begrijpend lezen blijft moeilijk
Daar had Nelson hierboven ook al moeite mee.
Ook goed en dan houden we hem er gewoon bij.

En door!
Dat was het openingsbod al heb ik begrepen
Dat zou dan een mooie openingsbod zijn.
Dan vraagt feyenoord 6.000.000 komen ze elkaar tegemoet op 4.500.000. Ben blij dat ik geen TD ben!!!! Persoonlijk zou ik zeggen doen.
Hij kan best gelijk hebben met 3M maximaal bod. En dat wordt dan geweigerd. Hij zegt nergens dat je die 3M moet accepteren. Bij 3M blijft Danilo gewoon in Rotterdam. Wie weet zou hij wel een briljante TD zijn... kun je zo niet bepalen he. Kans lijkt mij klein dat een van ons het zou zijn, maar dat terzijde.
Inderdaad Basto, gewoon houden. Hij heeft zijn waarde voor Feyenoord bewezen en voor 6 miljoen koop je niet zomaar een goede vervanger. Plus Danilo kent het Feyenoordspel goed. Gewoon houden.
Iedereen lijkt veel poen te verwachten voor danilo, eerlijk gezegd vind ik 6 miljoen belachelijk veel voor zo'n spits. Als Feyenoord een zelfde niveau spits zou halen voor 6 miljoen hadden wij ook allemaal gezegd ******* maar lekker op. Pepi vind ik ook veel te duur overigens
6 miljoen voor 13 doelpunten, nog wat assists en een goede mentaliteit = een zeer goede deal voor Rangers
Men vergeet gewoon dat hij even veel wedstrijd als giminez in de basis heeft gespeeld. Naast de feit dat zijn statistieken niet veel verschillen. De enige groet verschil is dat giminez mogelijk basis speler kan worden bij Mexico en Danilo zeer onwaarschijnlijk bij Brazilië, zij schelen ook maar 2 jaar. Ik snap niet dat veel suppoters Danilo doen lijken als hij maar een matig spelers is die weinig toevoegt en Giminez de Ster is. Wat voorkomen onzin aangezien Danilo eigenlijk minder kansen nodig heeft dan Gimenez om te scoren.
Iedereen ziet dat Gimenez in potentie een veel betere spits is dan Danilo. Danilo heeft het echt uitstekend gedaan, werkt had, maar er zit veel minder rek in. Dat zie je alleen al gedurende het seizoen. Prima jongen om erbij erbij te hebben, maar die gaat Gimenez echt niet meer uit de basis spelen. Als je Danilo voor 4 miljoen kunt verkopen, is dat in mijn ogen echt niet zo'n verkeerde deal (als je daar een toptalent voor terug kunt halen). Ik denk echter dat het openingsbod van Rangers veeeel lager ligt...
Sorry maar dat is toch echt je mening. Het zijn twee verschillende soort spitsen. Een is één voetballend spits de andere creëert soms zelf zijn kansen. Eerst seizoen helft was hij uitstekend, hij had bijna alle wedstrijd direct invloed op de overwinnen met een goal of assist. Na de winterstop had hij een ''mindere fase'' maar heeft bijna geen een wedstrijd als spits gespeeld. Was hij hele seizoen in de basis was hij waarschijnlijk topscorer. Gimenez is pas tegen Volendam in de 25ste speelronde een sterk reeks gaan zetten met elke wedstrijd een goal. Waarin hij de laatste wedstrijd niet goed speelde een veel kansen miste. Gimenez heeft gewoon flair and glamour waardoor zowel media en fans helemaal verlieft op hem zijn maar het is echt niet zo dat hij een uitstekend spits anders was hij basis bij mexico op ze minste.
Bericht gelezen dat wij 8,5 willen hebben en er tot nu toe 3 miljoen is geboden
Gaat natuurlijk ook om individuele progressie. Hoe snel past een speler zich aan? Hoe snel ontwikkelt een speler zich? Daar kijken scouts naar.

Danilo speelt al 5 jaar in de Eredivisie. Giménez verbreekt records in zijn eerste jaar in het buitenland nadat hij het seizoen op de bank is begonnen. Zelfs al zijn de onderliggende cijfers identiek, dan nog zit Giménez op een totaal ander traject.
Danilo speelt maar 2 jaar in de eredivisie. Heeft eerst voor jong ajax gespeeld voornamelijk. Daarna een seizoen Twente waar hij echt wel goed deed. Vorige seizoen strijd verloren van miljoen aankoop Haller. En dit seizoen half jaar basis bij de landskampioen. Gimenez heeft een record te pakken namelijk een goed reek met goals, maar laten we niet gaan doen als hij de revelatie was als nummer 9 want dat is toch echt wel de griek bij utrecht
Op basis van argumentatie en beheersing van het Nederlands heb jij mij er van weten te overtuigen dat je of Danilo zelf bent, of zijn vriendin, of zijn zaakwaarnemer.
Dus in plaats dat jij een argumentatie geef, probeer je mij persoonlijk aan te vallen. Sorry dat ik jouw zwakke argumentatie ontkracht met feiten dat je genoodzaakt voelt om mij persoonlijk aan te vallen.
En welke spits had je in gedachte als back-up? Alsof iedereen hier de reservespelers vergeet.
Precies dit! Naast het feit dat het zomaar kan dat Danilo de eerst spits wordt aangezien Gimenez twee wedstrijden geschorst is.
6 mjn is niet veel geld voor een spits.
VI i nooit echt goed geïnformeerd tegenwoordig. Krabbepik weet echt niks heeft geen inside info
VI zegt "vooralsnog blijft Danilo", daaruit kan je toch onmogelijk afleiden dat het volledig einde verhaal is?
Wat is er vreemd aan een openingsbod wat geweigerd wordt?
niks, maar Feyenoord uit het fatalisme halen is blijkbaar makkelijker dan het fatalisme uit de Feyenoordsupporter halen. Als het openingsbod meteen wordt geaccepteerd is het niet goed want slecht onderhandeld, als er onderhandeld wordt duurt het te lang en is het weer niet goed. Tja wat doe je eraan haha
Niks maar volgens VI blijft het hierbij. Men zit te ver uit elkaar.
Dat staat er echt totaal niet, haha
😁🍻 vindt het altijd jammer dat er een onzin bedrag wordt gedaan. Biedt dan niet. De verwachting is dat Danilo blijft.
Staat alleen dat het bod is afgewezen toch?
Rangers is niet bepaald een vermogende club, dus een ieder die verwacht dat we er meer dan de waarde op TM aan overhouden komt straks van een koude kermis thuis vrees ik.
Als je 6.5 mln kunt ontvangen voor Danilo met een doorverkoop percentage en je kunt daardoor een Pepi binnen hengelen, dan is t een prima deal.
Dat ga je er echt niet voor krijgen hoor.
Rangers gaat weer niks betalen, gewoon houden achter gimenez. Ook als invaller is Danilo vaak sterk
Feyenoord moet ongeveer 17 miljoen euro aan de Rangers vragen voor Danilo om 15 miljoen euro te kunnen ontvangen.
Neem me even mee in je gedachtengang..
rangers wil voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. als feyenoord 5M vraagt, bied rangers 0,5M. dus je moet hoog in de boom gaan zitten voordat je bij de katholieken wat kunt vangen
Rangers is protestants. Celtic is katholiek.
Bedoelde meer in welke wereld gaat Danilo ons 15 miljoen opleveren 😅
@FTM verwacht je dat Rangers snel terugkeert met een nieuw bod? Of zijn ze de markt aan het aftasten door veel spelers te lowballen en kijken wie er hapt?
Wat is nou de waarde van zo'n verwachting, àls die er al is. Nutteloze vraag dus....
@FTM zie veel de naam van Boadu voorbij komen in de reacties, maar valt die naam ook binnen Feyenoord?
Gewoon verkopen, is geen feyenoord waardige spits
maar wel tegen de marktconforme prijs = minimaal 6 miljoen
Past prima in ons systeem, Slot is gek op hem en hij ligt goed in de groep. Heeft Paixao helemaal op weg geholpen zodat hij zich snel heeft kunnen aanpassen. Vult zijn rol prima in zonder te klagen en kan op meerdere posities spelen. Heeft daarnaast een grote rol gehad in het begin van het seizoen door een stuk of 7 belangrijke goals te maken toen Santi er niet meteen kon staan. Wat wil je nog meer?