Primeur Bevestigd
danilo-rangersweb

Edit 1908.nl

Transfers

Rangers legt bod op tafel voor Danilo

FeyenoordTM

Rangers FC werkt aan de komst van Danilo Pereira da Silva. De nummer twee uit Schotland is concreet geworden voor de Braziliaanse spits en heeft een openingsbod naar binnen gegooid bij Feyenoord, verzekeren ingewijden aan deze site. Beide clubs zijn in onderhandeling geraakt over een definitieve transfer.

Eerder deze transferwindow wisten The Gers zich te verzekeren van de komst van voormalig Feyenoord-doelwit Sam Lammers. Hij maakte voor ongeveer vier miljoen euro de overstap van Atalanta naar het Ibrox Stadium. Daarmee is de Schotse zoektocht naar versterking in de voorhoede nog niet voorbij. Rangers wil vroeg klaar zijn in de transferwindow; later in de zomer staan namelijk de derde voorrondes van de UEFA Champions League op het programma.

Eerder deze maand zocht Rangers voortdurend toenadering voor oud-Feyenoord spits Cyriel Dessers. De komst van de Nigeriaanse Belg bleek vooralsnog te ingewikkeld voor de Schotten. Andere namen die eerder door The Mail werden genoemd als mogelijke versterkingen voorin zijn de namen van Bénie Traoré (spits, BK Häcken) en Abdallah Sima (rechtsbuiten, Brighton & Hove Albion FC).

Danilo kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen was hij goed voor veertien goals en vier assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde na de laatste update in op 6.500.000 euro. De Braziliaanse spits staat tot medio 2026 onder contract in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voor die Timber van Ajax vragen ze meer dan 50 miljoen
Die zou bij ons niet eens in de basis staan.
Wanneer gaan wij nu eens gewoon hogere prijzen vragen voor onze spelers.
En ja hij heeft championsleage gespeeld,nou dat gaan ze bij ons ook doen.
The Amazing Union Berlin underdog Miracle: How They Transformed Dreams into Champions League Reality


https://www.youtube.com/watch?v=aEP8UtwnVnA
Mooie club maar Feyenoord is mooier.
Gun het hem wel overigens.
Ik zag trouwens dat de spelers van Feyenoord op transfermarkt flink gestegen zijn.

Kokcu stond op 35 miljoen. Dus Feyenoord heeft hem zoals verwacht voor 10 mil te goedkoop verkocht.

Santi staat nou op 25 mil ipv 9 mil.
Hancko op 25 mil ipv 12 mil.
30 mio en dit is de meest recente marktwaarde beoaling. Trouwens als Kokcu over 1 of 2 jaar voir een goed bedrag verkocht wordt dan zitten we ruim boven die 35 mio
Ruim boven 35 mil ? Wat is ruim ? In mijn ogen is ruim op 35 mil toch minimaal 10% van het totaal dan kom je uit op minimaal 38.5 mil, dan moeten er nog 8.5 mil bijkomen middels 25% doorverkoop. Dat wil zeggen 8.5 x 4 + 25 = 59 mil waar hij aan verkocht moet worden.
Vergelijk die 38.5 mil eens met een verlangend bedrag voor spelers van de 3e op de ranglijst en neem dan nog mee dat de transferwindow nog niet eens geopend was toen de transfer beklonken werd.
Hij wou weg en naar Benfica. Hij wou vanaf het begin van vorig seizoen al weg en in de winterstop. Als Kokcu echt goed is dan gaat hij nog een heel mooi bedrag opleveren en krijgen wij nog een mooi bedrag erbij.
Feyenoord vond het bod te weinig en weigert het.
Desalniettemin zal Feyenoord bij een eventueel juist bod altijd luisteren.

Zozo... dus Kokcu laat je voor een appel en een ei vertrekken terwijl de transfermarkt nog 2 maanden open ligt.

Maar Danilo, ja daar wachten we mee voor het juiste bod. 🤣👏 ik kan ze niet meer volgen hoor.
Mooi voor die jongen, heeft het goed gedaan en altijd positief.Gun het hem van harte
Ben vooral shag dat Slot mister predictable wil behouden. Laat lekker in Sevilla en koop een goede linksbuiten.
Dat zou echt een schande zijn ja. Leuk dat hij qua fitheid kennelijk een van de betere was. Maar zo onwijs voorspelbaar en hij blinkt simpelweg nergens in uit. Dat ze hier toch over blijven steggelen. Idrissi is de eerste naam die je moet doorkrassen. Vergelijk hem eens met een Sinisterra. Een speler a la Luis koop je ook niet zomaar. Maar hij stichtte met zijn snelheid en onvoorspelbaarheid echt een hoop gevaar. Later kwamen daar goals en assits bij. Maar hij was een plaag voor defensie. Dat is Idrissi niet. Die is rete makkelijk te verdedigen. Daarnaast had hij ook geen boeiende statistieken in een aanvallend Feyenoord wat het beste voetbal van de Eredivisie speelde. Dat alles zegt genoeg. Het zou een schande zijn, mocht hij komen! Gelukkig weet ik, dat hij tegenover familie en vrienden heeft verklaard dat hij voor zijn kans wilt gaan bij Sevilla. Dat geeft mij hoop, dat het niet van een transfer zal komen.
Idrissi was de beste buitenspeler afgelopen seizoen.
Heeft af en toe een off day maar is bijna niet te verdedigen en heeft een geweldige trap als die naar binnen komt
Hoop dat hij terug komt,hij is heel belangrijk voor het spel van Slot
Dat zegt genoeg over de staat van de buitenspelers bij Feyenoord. 🙈
Hahahaha beste. Vergelijk even de statistieken tussen hem en Paixao
Paixao heeft amper in de basis gestaan 🤗
En nog betere statistieken. Hoe kans Idrissi dan de beste buitenspeler zijn?
Jaja wiskunde was niet jouw ding hè😂
Toch jammer als hij zou gaan . Is positief voor de ploeg zeurt niet ideale speler om erbij te hebben
Zie weer de nodige reacties alsof men monopoly speelt.
Speler kopen is A !!!
Salaris eisen is B !!
Salaris Budget Feyenoord is C !!
Darom denk ik dat feyenoord eerst wat spelers van de loonlijst af moet halen.
Om ruimte in de salaris huishouding te krijgen.
Zou een mooie club voor hem zijn, 10 miljoen moet kunnen, 6,5 miljoen is zijn waarde dus een schepje er boven op
Nou die kans zie ik erg klein, ze hebben ze laatste 20 jaar volgens mij 1x meer betaald dan 5 miljoen voor een speler en dat was ongeveer 7 miljoen voor een talent van liverpool die net al een succesvol jaar op huurbasis bij rangers op hand zitten. Lijkt me heel stug dat ze nu ineens een bedrag van 10 miljoen gaan neerleggen voor de 2e spits van feyenoord.
Naar binnen gegooid...:) Misschien kun je een keer stage lopen bij De Havenloods of zo.
@FTM chaibi heeft nu toch wel de voorkeur boven idrissi mag ik hopen
Banned nunspeet87 fr12 ... 5miljoen en op de fiets brengen groetjes
Is die benie traore iets voor Feyenoord. Zie hem ineens in dit artikel staan. Heeft hele goede statistieken bij bk hacken. Zou denk ik ook wel als buitenspeler kunnen spelen.
Gaat niet door, Rangers wilt niet betalen wat Feyenoord wilt.
Ah, ik lees hier dat Feyenoord maar direct akkoord moet gaan met openingsboden
Bij Feyenoord lopen volgens mij ook niet de sterkste onderhandelaars, maar hier spannen ze inderdaad al helemaal de kroon.
Heh? Ik zeg dat Rangers niet wilt betalen hoeveel Feyenoord wilt? Wat heeft dat te maken met akkoord gaan met een openingsbod? Ik zegt juist het tegenovergestelde....

Voor Lammers hebben ze 4 miljoen betaald. Feyenoord wilt rond de 6,5 toch (zie je eerdere comment) toch? Ik vrees dat Ranger niet 2.5 miljoen meer gaat betalen voor Danilo als Lammers.
Is dit trouwens weer de echte FeyenoordTM (Rutger) die reageert of een wannabe ;)?
Als Cyriel te duur was voor Rangers, denk ik niet dat Rangers 5+ gaat bieden.
Zo duur zou een Cyriel ook niet zijn geweest.
Beetje dubbel dit; heeft zich in de Eredivise zeker bewezen. Is daarnaast ook 'belangrijk' voor Igor Paixao (moet niet doorslaggevend zijn in de bepaling wel/niet laten gaan, maar mag wel meewegen in de hoogte van het bod vind ik). Aan de andere kant, wil je vooruit, moet de kwaliteit in de punt omhoog. Danilo is geen CL spits. Gimenez moet zichzelf hierin zelfs nog bewijzen, getuige de dubbele ontmoeting met AS Roma. Als wij een plan B klaar hebben liggen met eventuele vervangers, dan zou hij wel kunnen vertrekken lijkt mij.
Zou Dessers een mooie vervanger zijn mits betaalbaar. Dessers en Gimenez als spitsen. Niks mis mee!
Toch wel aardig als je een speler die je transfervrij hebt binnengekregen voor een mooi bedrag kunt doorverkopen. Ligt er natuurlijk wel aan wie er voor terugkomt Even bord op schoot scouting: goedkope optie Boadu (huur plus koopoptie), dure optie Douvikas of toch nog Pepi? Voor buitenlandse opties laat ik me graag verrassen.
Geen van deze drie zou ik goed mee kunnen leven. Als het dan eentje van dit lijstje wordt, duidelijke voorkeur voor degene met potentie: Pepi. Zou een goed teken zijn als Feyenoord niet terug valt op de bord op schoot scouting, maar vast blijft houden aan de nieuwe clubvisie. Dat bord op schoot aankopenbeleid werd de vorige keer na het landskampioenschap ook gedaan en we hebben nu pas de puinhoop daarvan opgeruimd.
Het idee daarachter is dat als je heel veel investeert in een back up (latere opvolger) van Gimenez dat je niet zoveel overhoudt om een linksbuiten en/of rechtsbuiten van de (voor Feyenoord begrippen) buitencategorie te halen. Dat zijn toch het type spelers die met individuele klasse een wedstrijd voor je beslissen waardoor je dat niet voortdurend in het laatste kwartier moet doen. Daarnaast zou ik zelf nog graag een linkspoot zoals Chavez op het middenveld zien. Ook daar moeten centjes voor zijn. Met huur (optie koop) van Boadu heb je voor weinig geld een speler die heeft bewezen goed onder Slot te functioneren, zich snel zal aanpassen, wel degelijk talentvol is (hij zat tegen Oranje aan) en nog beduidend beter kan worden. Als het wat tegenvalt heb je geen financiële strop en als hij het goed doet heb je een opvolger van Gimenez in huis en kun je de koopoptie lichten. En je houdt dus meer budget over voor andere posities.
Ah zo, in zo'n scenario vind ik het begrijpelijker. Als Feyenoord een buitencategorie buitenspeler zal halen kan zo'n huur nog een optie zijn inderdaad. Waarom kom je trouwens uit bij Chavez? Ik heb die speler niet gevolgd, maar qua dataprofiel leek hij me meer een verdedigende middenvelder en hij lijkt veel minder op iemand zoals Vetlesen bijvoorbeeld. Ben benieuwd wat ik mis bij deze speler.
Ik hou me een beetje bij de namen die al met Feyenoord in verband zijn gebracht en waar ik me in heb verdiept en/of die ik ken via de Eredivisie. Dus mijn mening kan veranderen als ze met een nieuwe naam op de proppen komen. Vetlesen had ik het liefst gehad, maar die gaat naar Brugge. Chavez wordt door footballtransfers.com een deep lying playmaker genoemd, bij de Amerikaanse versie van ESPN roemen ze zijn passing en loopvermogen, hij is Mexicaans international, behoorlijk ervaren, neemt daar volgens mij ook veel standaardsituaties voor zijn rekening en is last but not least een linkspoot. Dat laatste kunnen we wel gebruiken op het middenveld.
Dit is nog wel belangrijk om te te voegen: 'Luis Chávez has also been used as a ball winning midfielder, a box to box midfielder and as an advanced playmaker.' Kortom, hij kan op meerdere posities op het middenveld spelen.
Graag opruimen... voeg niks toe bij Feyenoord
dilrosen moet je opruimen , die heeft er geen klote van gebakkenen kost je nog een hoop geld ook
Dan ook direct maar Bozenik, Pedersen en Walemark verkopen..samen met dilrosun en Danilo kun je dan wel een aardig bedrag binnenharken waar je (als je een beetje erbij legt) bijvoorbeeld Summerville, Boadu (huur) en Brenet voor kunt terughalen. Lijkt me wel een upgrade ;-) Het geld dat er nu al is kun je nog besteden aan een top linksbuiten, Chavez en een talentvolle centrale verdediger. Maar goed, dat is optimistisch gedacht..ik denk dat er nog hard aan spelers als Hancko en Geertruida gaat worden getrokken.
Ondankbaar zijn sommige "fans". Hij is zeker bruikbaar geweest, het zou alleen mooi zijn als je nog een mooie bedrag eruit kan halen.
@FTM waarom wil Feyenoord hem verkopen? Hij ligt toch goed in de groep en scoort zijn goaltje mee🤷‍♂️
Als er een goed bod ligt, is iedereen te koop. Zo werkt dat gewoon.
@FTM, welke opties heeft Feyenoord op het oog als mogelijke vervangers van Danilo?
Boadu zou ik zeker een geschikte vervanger vinden , pepi zeer zeker ook
zou wel een stunt zijn zeg om pepi weg te kapen voor de neus van die boeren
Zou na de verkoop van Danilo het interessanter zijn voor Pepi om bij ons te durven voetballen?

Of is het zo klaar als een klontje dat hij naar PSV gaat?
ik denk toch dat pepi bang is voor zijn kansen ten opzichte van gimenez
Maar nu weet hij zeker dat hij de eerste 2 CL wedstrijden zal spelen.
Laat hij het zien dan kan hij zomaar eerste spits worden. De vraag is alleen of Feyenoord zoveel moet betalen voor een tweede spits
@FTM, zal de interesse in Vipotnik dan nu concreter worden of verwacht jij toch een andere naam?
Dan zou de vervanger alsnog Pepi moeten worden??? Die 24 uur in Eindhoven duurt namelijk wel heel erg lang.
Klopt inderdaad. Hier had ik vorige week al iets over gezegd, Feyenoord nog vol in de race
Feyenoord geeft pas op als die gepresenteerd is. De vierentwintig uur duren inderdaad ontzettend lang. :)
Hij speelt toch nu in Gold Cuptoernooi?
Nee doet daar niet mee. Amerika speelt met een B selectie
Romano scoort echt lager dan 50% met al zijn transfergeruchten
Dat zou wel een zege zijn, heeft in de Eredivisie aardig gepresteerd maar komt uiteindelijk toch veel te kort.
Als je er dan 5/6 miljoen voor kan krijgen is dat pure winst en kan je mooi inzetten voor een jong talent die je achter Gimenez klaar kan stomen om uiteindelijk het stokje over te nemen.

En daarbij, gratis van Ajax overnemen om vervolgens voor miljoenen te verkopen.
Prachtig toch
Ik zou het echt jammer vinden als hij weg gaat. Hij is best goed en ook naast het voetbalveld van grote waarde. Door hem heeft Paixao zich goed kunnen aarden. De meesten geven hem weinig krediet om zijn Ajax verleden, vermoed ik.
Maar zou je hem dan willen houden als tweede spits of als derde (moet er één bijkomen)? Of puur als mascotte van Paixão?

Danilo heeft het prima gedaan, maar zeker voor de spitspositie moet de lat omhoog. Doorselecteren is dus prima en dan moeten er ook spelers vertrekken. Hoe sympathiek ook. Als je 5+ voor hem kan krijgen en hij wil, dan gewoon verkopen.
Gewoon de rol die hij nu speelt. Moeten maar afwachten of er iets beters komt. We gaan heel veel wedstrijden spelen (hoop ik). Er is veel chemie in dit team. Ik zou voor zover het mogelijk is, de boel bij elkaar proberen te houden. Een team dat voor elkaar door het vuur gaat kan een heel sterk wapen zijn.
Grotendeels wel met je eens hoor. Ik ben helemaal niet zo een voorstander van veel nieuwe aankopen en ook van mening dat de successen er vooral zijn door de ‘teamspirit’. Voor de spitspositie, en zeker omdat ik ervan uitgaat dat Giménez niet nog jaren blijft, zou ik echter wel graag een echte (jonge) versterking zien.
Ik zou ook graag een spits erbij willen zien maar aangezien Feyenoord niet het geld heft om een spots te kopen die meteen een topper us zou ik Danillo er graag bij zien. Hij is geen speler die gaat zitten mokken en de sfeer verpest, heeft ervaring en kaneen jongere , onervaren speler begeleiden.
Als je er leuk prijsje voor krijgt (rond die 6.5 M) dan zou ik het doen...
Mits je natuurlijk wel al een goede vervanger op het oog hebt...
Wie moet je anders in de spits zetten eerste 2 wedstrijden CL ;-)
Wat zou reeel zijn? 6-7 of 7-8 mjn?

Het is in ieder geval pure winst en een kans om door te selecteren. Al mag hij van mij ook blijven.
Qua cijfers heeft hij een prima seizoen gehad, voor zulke spitsen na zo’n jaar leggen ze met gemak 10 miljoen meer. Al is dat niet realistisch. 8 miljoen moet zeker lukken lijkt mij…
zo'n slechte spits is danilo niet hij heeft de pech dat gimenez beter is , hij heeft het de eerste seizoens helft niet eens slecht gedaan maar net niet goed genoeg zeker voor CL niet , bedrag rond de 7milj zou mooi zijn
@FTM Gezien hij toch best een prima seizoen heeft gehad, moet dit toch wel een 7 - 10 miljoen kunnen opleveren?
Vipotnik oppikken als vervanging? Evt nog een andere spits erbij voor concurentie.
@FTM: worden de namen die Rangers als alternatieven (Traore en Sima) ziet ook door Feyenoord in de gaten gehouden? Met name die Bénie Traore zou misschien een interessante spits kunnen zijn die ook makkelijk op de vleugels uit de voeten kan. Speelt veelal op de counter in Zweden, maar ook vaardig in kleine ruimtes en lijkt me in potentie een geschikte (multifunctionele) aanvaller voor ons systeem. Beetje Gnonto achtig qua type spel. Wel wat aan de kleine kant, dat is misschien weer een nadeel voor een spits.
Ik hoop het, maar wij halen liever Nederlandsers die ooit in de jeugd een penaltybokaal hebben gewonnen
Waavoor hebben we dan een uitstekende scouting?
@FTM heeft dit te maken met het feit dat DtK en Slot de scouting aan de kant zetten en lekker hun eigen gang gaan? Waarom wordt er niet naar de scouting geluisterd? daar komen pareltjes als Aursness,, Hancko Wiefer, Paxiao, en Giminez toch bijvoorbeeld vandaan.
@ftm dit riep je vorig jaar ook 😂😂
Ik weet niet wie er achter "Transfermarkt" zit of zitten, maar het is opvallend dat de aangegeven waarden veelal aan de lage kant zijn. Hij heeft 14 doelpunten gemaakt, dus minimaal 7 miljoen. Afgerond wordt dat 10 miljoen.
Als de miljoenen snel overgemaakt kunnen worden en als dat dan betekent dat we niet de trein missen voor een vervanger, dan zou Feyenoord ook al akkoord moeten gaan met 5 of 6 miljoen denk ik.
Ik ken een club waar ze na zo seizoen er 20 mil voor krijgen
Die club kreeg 0 miljoen voor deze man.
Lubitto fijn dat jij dat kan invullen voor mij.
Echter ben ik nog niet uitgeluld.
Hij liep uit contract bij ajax en die zagen niks meer in hem. dan is het ook geen 20 mil waard maar als die afgelopen seizoen bij ajax als invaller deze statistieken had behaald had die zeker 20 mil opgeleverd met het contract dat nog doorloopt. Mvg
@ftm ik zie hier veel verschillende prijzen voorbij komen. wat schat jij dat een realistische transfersom is voor Danilo?
Die gaat voor max 3 mil. Screen maar.
5 - 5.5 mil zal het wel worden
Ik hoop het. We gaan het meemaken.
Voor 3 mjn houden we m gewoon hoor. Hij is veel meer waard.
Dan hoop ik snel op een nieuwe spits. Santi
is voorlopig nog niet terug.
Ik zeg doen! En zolang Pepi nog niet getekend heeft bij psv geeft dit wellicht extra mogelijkheden
Hier moet je toch minimaal 7.5 - 9 miljoen voor kunnen krijgen? Zou wel echt treurig zijn als dit al even bekend was en we niet juist hebben doorgepakt op Pepi.. Een paar miljoen extra voor een (in potentie) waardevollere spits...

@FTM nog niets bekend over de bedragen? Andere opties dan Pepi?
In dit premature stadium wordt gevraagd om nog even niets te reppen over bedragen. Maar gaat over miljoenen, ja.
Dank voor je reactie. Denk je dat er adequaat is ingespeeld (en doorgeschakeld) na het (tijdelijk) afhaken van Pepi?
In de podcast gaf @FTM aan dat er iig nog 1 naam hoog op de lijst staat die nog niet genoemd is in de media. Ik zou daar op inzetten.
6.5 miljoen marktwaarde.. tot 2026 contract. Dan zou je zeggen dat je na zo’n jaar met best prima statistieken wel zo’n bedrag moet kunnen krijgen ja
Zal ook wel om en nabij de 4 miljoen zijn waar we het over hebben dan lijkt me.
Ik vind 10 miljoen wel schappelijk. Is dat realistisch @FTM?
met de helft kom je in de buurt denk ik.
Ik denk dat je met de helft blij mag zijn
Marktwaarde van 6,5 miljoen, Braziliaan, jong, prima rendement. Ik zou voor minder dan 8 niet doen hoor.
@FTM hebben ze al een directe versterking op het oog zo achter de schermen?
Met een oog achter de schermen zie je niet veel 🤣🤣🤣🤣
Heb je helemaal gelijk in🤣, gelukkig begrijp je wel wat ik bedoel
Danilo zal nooit onze eerste spits worden, maar heeft het vorig jaar goed gedaan en Rangers zal derhalve een marktconform bedrag moeten neerleggen lijkt me. Het zal geen enorme klapper zijn, Rangers heeft volgens mij geen hoog budget. Ik hoop op een bedrag dat de waarde van TM benadert of overstijgt. En daarna kunnen we misschien weer een poging doen voor een speler zoals Borbas of een andere talentvolle spits met doorgroeipotentie.
Liever geen pepi als vervanger.. te duur en hetzelfde type als gimenez. Liever dan een Baodu.
Prima tweede spits. Met name omdat het een ander type is dan Gimenez. Maar na de ontwikkeling van Gimenez geen uitzicht meer op een basisplek. Niet te weinig voor vragen. Met zo'n lang contract zeker 6 mln!
@FTM Wilt Feyenoord een zelfde soort speler als Danilo als vervanging, zoals een Boadu?
Braziliaans vlaggentje in het paspoort word dus betalen Rangers
  • 1
  • 2