Primeur Bevestigd
Kevin Nadje | Feyenoord

Transfers

Feyenoord werkt aan de komst van Chris-Kévin Nadje

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zich concreet gemeld voor de diensten van Chris-Kévin Nadje. De centraal defensieve middenvelder moet overkomen van het Franse FC Versailles, waar de Rotterdammers zich al bij gemeld hebben met een openingsbod.

De Ivoriaan met Franse roots is tweeëntwintig lentes jong en geldt dit seizoen als dé relevatie van de Franse Championnat National. De naam van Nadje is een breed gedragen optie binnen de club. De Rotterdammers hebben al een bod neergelegd in Versailles, wat in de buurt van Parijs ligt. Zoals gebruikelijk gaat dat openingsbod geweigerd worden, maar Feyenoord gaat opzeker terugkomen met een verbeterde aanbieding.

Feyenoord heeft Nadje de afgelopen tijd intensief gevolgd en is volledig overtuigd van zijn kwaliteiten. De club anticipeert met de mogelijke komst van Nadje in op een mogelijk vertrek van de (nu nog) geblesseerde Mats Wieffer en/of Ramiz Zerrouki. Nadje wordt gezien als een optie die absoluut klaar is voor een stap hogerop, die ook nog eens een positie hogerop in het middenveld kan spelen.

Een deal met de speler moet op zich geen probleem vormen: de 1.90 meter lange middenvelder ziet de mogelijke overstap naar Rotterdam wel zitten. Met een door Transfermarkt ingeschatte marktwaarde van vier ton geniet hij echter ook interesse van clubs als Hellas Verona (concreet), Charleroi, Farense en Schalke 04. Feyenoord lijkt echter de beste papieren te hebben, al lag het openingsbod lager dan die van Hellas.

Nadje komt uit de jeugd van RC Lens, waarna hij via EFAFC en Stade Laval dit seizoen neerstreek bij zijn huidige werkgever FC Versailles. In zijn eerste seizoen speelde hij tweeëndertig duels, waarin hij zeven maal scoorde en twee assists afleverde. 

Haalbaarheid: hoog

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

'Feyenoord dicht bij zomeraanwinst: onderhandelingen in vergevorderd stadium'

‘Feyenoord en de beoogde zomeraanwinst Chris-Kévin Nadje zijn bijna persoonlijk akkoord over een transfer. De onderhandelingen tussen de Rotterdammers en zijn club FC Versailles in een ‘vergevorderd stadium’.
Ik zou toch wel heel graag willen weten wat Sahin nou zó bijzonder maakt dat ineens iedereen hem wil zien komen. Zijn CV vind ik wel erg magertjes en weinig indrukwekkend tot nu toe. Ik vind het nogal wat om zo’n jongen nu ineens voor de groep te zetten. Anderhalf seizoen in Turkije en nu bij Dortmund, wat buiten de CL finale een matig seizoen draait met af en toe dramatisch voetbal en zeer ruime achterstand op Leverkusen is geëindigd, is toch niet genoeg om hem nu met Feyenoord de CL in te laten gaan?
Sowieso word ik nog niet heel erg wild van de namen die rondgaan. Fink van STVV, dat zal toch zeker niet? Een anonieme club in België zonder enige vorm van druk of wat dan ook. Ik ben daar paar seizoenen geleden geweest, kan me niet voorstellen dat daar een potentiële toptrainer rond kan lopen. Verder heeft Fink nergens ook maar iets laten zien. Potter moet je ook niet willen gezien zijn eisen. Ik mag toch hopen dat er nog meer konijnen in de hoge hoed van Don Dennis zitten. Dit lijken me eerder proefballonnetjes dan de echt serieuze kandidaten.
Zie liever Graham Potter dan sahin
want?? wat heeft Sahin niet wat Potter wel heeft?
Niet die zak met geld die hij verlangt van een club Potter is gewoon een geldwolf en Sahin weet dat ondanks alles hij zich nog wel als hoofdcoach bij een topclub zal moeten laten zien
brighton mooi en goed laten voetballen. Dat het bij Chelsea wat minder ging zegt mij niet zoveel
@FeyenoordTM klopt de berichtgeving van VI dat Feyenoord Kieran McKenna en Thorsten Fink heeft gepolst om Slot op te volgen??
Van de lijst van Vi Sahin en Potter prima vind ik
Doe maar Sahin, ondanks dat hij nog redelijk onervaren is. Potter is een geld wolf.
Doe mij maar Sahin. Maar eigenlijk wacht ik eens op wat nieuws. Al is het maar een shortlist......Heb wat meer vertrouwen als het hier gepost wordt door Rutger dan door bv een voetbalprimeur..
Wie weet komt Rutger @FeyenoordTM binnenkort met mooi nieuws
Doe mij maar Şahin en als dit niet kan dan Potter
Via kuiptalk op X :

VI: Feyenoord inquired for Kieran McKenna, but he wishes to stay in England. Club also got in touch with STVV manager Thorsten Fink, while Nuri Sahin and Graham Potter are also on the short list.
Kan wel wat worden in de toekomst, een talentje wellicht, ziet er wel leuk uit op de filmpjes. Als het niet teveel geld kost waarom niet. Maar mag toch hopen dat we dit soort spelers niet zien als "versterkingen voor de bovenkant"
Nieuwtje gaat vanavond laat pas worden neem ik aan?
Nu ben ik nieuwsgierig, heb je vast gelezen op de persoonlijke twitter account van rutger zeker?
@FeyenoordTM hoeveel moet deze jongen gaan kosten
@FeyenoordTM
Heeft intern Farioli nog een rol gespeeld?

We horen weinig behalve de naam van Nuri Şahin is dat op het moment de nummer 1 ?
Kroes wou liever ten Hag, maar kon niet wachten
Neem aan dat Feyenoord toch niet voor hem gaat?
@FeyenoordTM Is Arthur Vermeeren een realistische optie als Wieffer vertrekt van de zomer. Huurperiode met eventueel optie tot koop. Hij krijgt daar zo goed als geen minuten dus zullen daar wel voor open staan denk ik. Staat toch in Belgie bekend als groot talent. Buitenkansje lijkt me.
Dan wordt dus Atlético er beter van en Feyenoord er minder van… lijkt me niet
@FeyenoordTM, zojuist op soc. media gelezen dat Feyenoord een 1e bod op Sahin gedaan heeft. Bericht kwam - en dat zal je niet verbazen - vanuit Turkije.
Ik weet hoe je over dat soort sites denkt, maar toch!
Ik zag het vanmiddag tijdens het scrollen. Heb nog even voor je gekeken, maar kan het niet meer vinden. Moet je ook niet vragen aan iemand van 67 jaar hè😂😂
Duidelijk. Dank voor de snelle reactie. Toch maar niet op andere sites kijken, maar soms kom je iets tegen en is de nieuwsgierigheid te groot😂
Hoeveel kandidaten zijn er nog over? Hoeveel Nederlandse?
@FeyenoordTM vandaag nog een leuk nieuwtje betreft inkomende spelers?
@FeyenoordTM is Thorsten Fink een van de trainer die op het lijstje van Feyenoord staat? Mss als assistent van Sahin?
Waarom zou die van hoofdcoach die Europees voetbal gaat spelen naar assistent willen gaan? Enorme stap achteruit. voor hem, en als hoofdcoach vindt ik hem niet goed genoeg voor Feyenoord.
Dallinga mag weg bij Toulouse, iets voor ons? Wel iets te laat natuurlijk, hadden we goedkoper op kunnen halen toen ie nog in Kralingen rondliep…
Net als Schouten. Wat hadden we toen een blind scoutingsapparaat. Kwamen werkelijk nooit met een naam.
Wil niemand beledigen,maar ik krijg Sangare vibes bij deze jongen.
Het enige wat op sangare lijkt is zn huidskleur en zn fysiek. Als je hem analyseert beweegt hij veel losser en is sangare meer een bal afpakker waarin hij vaak zijn fysiek gebruikt.
Had ik ook. Wel wat beweegelijker en lijkt technisch vaardig te zijn. Alleen ik tot in tegenstelling van veel mensen vind ik Sangare wel een goede speler
Memphis transfervrij halen en de vrij kopen! Dan slopen we de hele eredivisie
De Vrij zeg ik ja.
Depay kan mij niet bekoren. (Heeeeeel) Af en toe briljant maar meestal kwalitatief uitermate teleurstellend. Laat die maar lekker met Bobbie en Blehwijn tentje opzetten op de Veluwe deze zomer.
Uithaler? 😀 werkte hij voor Promes?
Al lang geen nieuwe naam gehoord. Wordt een saaie transferzomer zo.
De transferwindow is nog niet eens open en je mekkert nu al….
Sarcasme is bijtende spot. Die kan bijvoorbeeld geuit worden door prijzende taal die in flagrante tegenspraak is met wat kennelijk bedoeld is. Bij sarcasme is de toon scherper en de houding kritischer dan bij ironie. (een ouder tegen een kind met een slecht rapport) Je bent weer eens de beste leerling van de klas!
Hadj Moussa en deze speler volgen elkaar op Instagram haha. Denk dat dit wel is een succes kan worden. Goed werk van onze scouting!
Geen idee of de man snel kan doorbreken, maar we hebben het over een van de beste spelers uit de derde (!) divisie van Frankrijk, dus mijn verwachtingen liggen in eerste instantie laag. Bij Feyenoord zullen ze wel hopen op een scenario zoals bij Beelen en Wieffer.
Prima toch, dit is een speler die je alleen maar kan verassen. Prima gok als je t mij vraagt.
Hij gaat genoeg verdienen, heeft echt geen bijbaantje in het crematorium nodig.
De scouting is unaniem overtuigt en gezien het succes hiervan in het recente verleden moeten we daar alle vertrouwen hebben.
Zoals jullie merken zijn we veel daadkrachtiger dan andere zomers. Met mogelijk al 3 afgeronde transfers voor de transferperiode officieel is begonnen. Dit komt omdat Feyenoord koste wat het kost optijd klaar wil zijn met het samenstellen van de selectie om opnieuw vroeg punten verlies te voorkomen. Dit ziet Feyenoord intern als een groot leermoment.
Ftm had het over een LCV target die beter is dan Koulierakis. Weet jij wie het is?
Ik heb wat namen voor die positie gehoord. Waarvan één meermaals bevestigd. Uiteindelijk is het aan @FeyenoordTM om jullie het nieuws te brengen. Ik denk dat hij veel beter kan inschatten wat het juiste moment is. Daarnaast ben geen insider die nieuws wil brengen. Maar gewoon een supporter die af en toe wat hoort😁
Mooi gebaar, en niet zomaar namen strooien voor de likes. Maar echt denken aan feyenoord respect.
Sorry. Zag jouw reactie te laat. Een soort refrein hè😆
Geen idee. Het lijkt me in ieder geval belangrijk dat een eventuele opvolger van Hancko wel een behoorlijke mate van ervaring op een goed niveau heeft. Met twee vrij onervaren centrumverdedigers spelen is een vorm van sportieve zelfmoord tegen sterke tegenstanders. Gezien het evenwicht in het elftal moet een van de twee centrale verdedigers een leidersfiguur zijn zoals Feyenoord eerder heeft binnengehaald met Hancko en Trauner.
Deze deal kan snel rondkomen. Mij is verteld dat het eerste bod al weken geleden is gedaan. We zijn overigens niet de enige Nederlandse club die hem interessant vinden. Wel de enige concrete.
Dit zou mooi passen!
Even wat gedachten delen in breder perspectief:
Verkopen/ Verhuren: Bijlow Nieuwkoop Geertruida (helaas !) Lopez Zerrouki vd Belt.
Ophalen: deze Nadje, Vaessen Hilgers Sandler Tsoungui Sano! Hornkamp (lekker spitsie hoor).
Als er sterkhouders worden verkocht direct kant en klare vervanger terugkopen:
Wieffer weg? Peer Koopmeiners halen is beter dan z'n matige broer.
Timber weg? Albert Grønbaek van Bodo er in.
Minteh weg? Gil of Hutchinson er bij.
Santi weg? Rodriguez of Woutje Weghorst er bij.
Overgebleven gaten invullen met Pedersen en jonkies uit jeugd.
Wellenreuther/ van Sas/ Vaessen
Pedersen/ Hilgers/ Read
Beelen/ Trauner/ Sandler
Hancko/ Tsoungui/ Giersthove
Smal/ Hartman/ Candelaria
Wieffer (Peer Koopmeiners) Nadje Zechiël
Timber (Grønbaek) Sano/ Milambo
Stengs/ Lingr / Ivanusec
Minteh (Gil of Hutchinson) / Slory / Paixao
Gimenez ( Rodriguez/ Weghorst) / Ueda/ Hornkamp
Ivanusec/ Paixao/ Sauer.
Ik zou er voor tekenen :-)
Weghorst??? Laten we dat even niet doen!
klopt het dat feyenoord in gesprek is met pascal janssen? gaat weer rond.
Misschien naast Pusic of Sahin. Niet als eerste man.
fysiek moet die nog stappen maken. Beelen en Wieffer was het zelfde verhaal. Ook op dit vlak is Feyenoord goed bezig.
Wat zijn niveau nu ook is, of het later blijkt dat hij toch naar Dordrecht gaat of dat we plank volledig misslaan, dit blijven wel de allerleukste transfers. Spelers die bij de media minder bekend zijn. Spelers die de meeste voetbal(jeugd)volgers niet kennen. projectjes voor weinig geld en dan de ontwikkeling zien om te kijken of het ooit Feyenoord 1 materiaal wordt.

Bi jeugdspelers vind ik dit ook wel interessant. Zo'n Bergvall had ik graag zien komen, maar was wel een bekende voor iedereen. Had overal al stage gelopen en was inmiddels wereldwijd bestempeld als toptalent. Rondom Sauer was deze hype er niet.

De grote aankopen op CL niveau komen vanzelf wel midden in de window ergens. Dit soort aankopen zijn voor een club als Feyenoord ook gewoon genieten.
Ja precies, en iedereen kan nu wel negatief zijn maar je mag hier niet over oordelen. Durf te wedden dat 99% van de supports deze jongen niet eens kent. En op basis van filmpjes kan je ook niet echt iets zien, ben heel erg benieuwd!
Je bent nog positief met je 99%. Ik denk eerder aan 100% excl. scouting😂😂
Breedgedragen door mensen met verstand van wat goed is voor de club, betaalbaar, Wieffer/Aursnes scenario, uitschuifbeen, 1,90 m fysiek in orde.....een no-brainer.
Geeft iig meer vertrouwen als ik had op basis van het filmpje
3e niveau Frankrijk. Zou Fey hier ook scouten in 2e divisie?
Nee ze scouten alleen in de 3de divisie 🤣
Hij komt zelfs voor een Nadje en een droogje naar Rotterdam om voor Feyenoord te spelen.
Ik ben wel blij verrast met dit nieuws, komende window kunnen wij simpelweg niet alleen spelers van +/- 10 miljoen kopen.

Deze speler zal tussen de 0,75 & 1,5 mil moeten kosten, wat een gok is, maar zeker geen dure gok! & wie weet is het inderdaad wel de nieuwe Wieffer ;)

Zelfs als deze speler tegenvalt, met een beetje geluk haal je er altijd nog een kleine miljoen uit!
Precies, weet je nog die Dermane Karim ofzo uit Togo, wilde gok mee gedaan en afgelopen jaar voor meer dan n miljoen verkocht. Dit soort goedkope gokjes moet je gewoon nemen en al helemaal als hij vanuit de Scouting naar voren is gedragen.
Leuk al die namen.. maar hebben we niet eerst een trainer nodig?
Dat kan niet parallel naast mekaar kan lopen? Je zal maar een leuke speler mislopen omdat een nieuwe trainer even op zich laat wachten….
Eindelijk wordt er eens gekeken in Frankrijk. Loopt zoveel talent rond, het hoeven niet altijd hele dure gescoute opties te zijn. Genoeg voorbeelden van spelers die uit een 2e of 3e divisie kwamen, en daarna voor heel veel geld verkocht werden.
Ga zo door! @FeyenoordTM
Is het niet beter om eerst eens een nieuwe trainer aan stelt, voordat je spelers gaat halen in wie de nieuwe trainer het misschien niet ziet zitten straks? Zou kapitaalvernietiging zijn anders....
Wat ik even niet begrijp. Is het niet zaak om eerst een hoofdcoach te regelen en daarna in samenspraak spelers te regelen?
@FeyenoordTM, verwachten we deze zomer meer aankopen van 1-5 milj zoals bij deze speler? Of worden het ook een aantal spelers met serieuze bedrage?
Kortom, wat zou deze zomer de strategie zijn?
Kan hem ook anders stellen; liever veel spelers met potentie halen en hopen dat er 1 boven komt drijven of een vrij duidelijke versterking op het huidige 1e team.
Ik hoop toch echt dat we 2-3 spelers kunnen halen die er meteen staan. Je moet volgend jaar de concurrentie aan kunnen gaan met PSV. En die gaan zich ook proberen te versterken.

Naast die 2-3 spelers moet je ook kijken of je “koopjes” kunt halen. Betekent niet dat je met geld moet gaan smijten. Maar het aankoopbeleid moet passen bij de ambitie. En het lijkt me dat je in de CL zo ver mogelijk wilt komen en voor het kampioenschap moet gaan.
Afgelopen jaar 3 spelers gehaald die er moesten staan 8+ miljoen. Maar stonden er ook niet helaas. Hadden ook tijd nodig.
Hoop het wel!
Strategie: terugvallen op de scouting. Dat zijn toch de beste aankopen gebleken.
Fysiek sterk met een goede techniek aan de bal voor deze prijs is blind halen!
3 spelers op 1 dag, toch heerlijk die "komkommertijd". Mooi verhaal over deze speler hierboven!
Waarvan maar 1 concreet hoor; Nadje
Blijft leuk om artikelen te lezen over spelers die mogelijk aan Feyenoord gelinkt worden!
Wat zal ik het vet vinden als deze jongen komt. Zal overigens de eerste, door de scouting geopperde buitenlandse naam zijn die daadwerkelijk naar Feyenoord komt sinds Dávid Hancko, terug in 2022. We weten allemaal hoe de drie windows daarna zijn verlopen.
Zou tof zijn, maakt het nog veel uit dat ons bod lager is dan dat van hellas?
Hebben echt veel meer te bieden dan zo’n derderangsclub. Het gaat niet alleen om geld
Is het nieuwtje van morgen inkomend of uitgaand?
Met Hellas speel je 2x per jaar tegen Milan, inter, juve, Napoli, lazio etc.

Met alle respect, in Nederland heb je 2 'gevestigde' tegenstanders.

Dus ik zou Hellas niet zo snel onderschatten.

Als hij zou komen zou het voor Champions League voetbal zijn.
Van dit soort spelers ben ik wel gecharmeerd. Er loopt zo verschrikkelijk veel talent in de Franse lagere divisies, mooi dat we daar nu ook actief kijken. Gelet op zijn marktwaarde zou dit toch niet een transfer van de langste adem hoeven te zijn.
Rutger maak me gek: is Omari Hutchinson een thema?

Na Summerville met afstand mijn favoriete speler in de championship afgelopen seizoen
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-legde-contact-voor-vooralsnog-onhaalbare-hutchinson
Wat is er waar over Omari Hutchinson?
Dat er geïnformeerd is maar het voor alsnog een onhaalbare speler is.
Dit: https://1908.nl/artikelen/feyenoord-legde-contact-voor-vooralsnog-onhaalbare-hutchinson
@FeyenoordTM wat dit dan dat lekker stokbroodje?🥖
@FeyenoordTM Is er een reële kans dat Mats nog een jaartje blijft en Ramiz vertrekt? Of is Mats echt onhoudbaar?
@FeyenoordTM bestaat er dan een kans dat Zerrouki vertrekt?
Hoop dat ze binnen Feyenoord in ieder geval inzien dat hij niet het gewenste niveau heeft. Hooguit back-up. Tegenovergestelde van Wieffer die het spel heel erg goed leest is Zerrouki bij alles verrast en heeft dan vaak een overtreding nodig. Positionering en tempo heeft hij geen enkele stap in gezet dit jaar.
Eens maar ben benieuwd of een club hem wilt hebben. Is normaal gezien toch tweede keus
Los van of dit daadwerkelijk een hidden gem is, vind ik het vooral mooi dat de concrete interesse in deze speler symbool kan staan voor de recruitment strategie deze zomer. Ik hoop dat we net als twee jaar geleden weer een hoop Wieffers/Hanckos/Santis mogen verwelkomen!
Doet me een beetje denken aan Bissouma van Spurs. Ziet er goed uit, lang dus zal veel luchtduels winnen. Lange benen wat een voordeel is als je verdedigende middenvelder bent en veel ballen moet veroveren. En kan veel waarde opleveren in de toekomst.
Dit lijkt me niet een versterking "voor de bovenkant".
Een speler die er direct staat en het team naar een hoger niveau tilt.
"Al" 22 jaar (als ie idd 22 is, dat is altijd nog maar afwachten bij Afrikaanse spelers) en een geschatte transferwaarde van 4 ton. 🤔

Leuk om de vergelijking met Aursnes en Wiefer (Beelen!) te trekken, maar het lijstje van spelers in deze categorie die (faliekant) mislukt zijn, is natuurlijk vele malen langer.
Noem ze is welke mislukt zijn dan? En dan aub bij Feyenoord.
Gerrit Plomp, Jos van Herpen, ach ken wel 200 middenvelders....
Ik kan er tallozen noemen maar ik zal het recent houden:
Bullaude, Basset, Kasanwirjo, Taabouni, Wålemark, Dermane en Hendrix.
Vd Belt krijgt dan nog even het voordeel van de twijfel...
En de meeste van die namen was in de tijd van arnesen, Toen hij net bij feyenoord kwam. en hij moest de scouting apparaat nog bijwerken. Volkomen logisch dat het gokjes waren, had ook geen andere keuze.
@FeyenoordTM denkbaar scenario dat Matsie nog een jaar blijft en Zerrouki alweer vertrekt deze zomer?
Wat raken mensen snel in paniek zeg man man man. Als Wieffer weg gaat gaan ze echt nog wel een andere nummer 6 halen. Eind Juli/begin Augustus komen de echte toptransfers pas
Kijk, dit zijn nog eens berichten!
Om direct te zeggen dat hij geweldig is of niks is ga ik niet doen. Scouting heeft ons vaak genoeg bewezen gewoon vertrouwen te hebben in hen: Gimenez, Paixao, Aursnes, Wieffer, Szymanski, Hancko.

Ook zonder scouting kunnen er natuurlijk toppers aangekocht worden: Beelen. Maar voor mijn idee zitten er dan ook gigantisch veel meer missers bij.
🤝

Verder: een club als Feyenoord heeft altijd scouting nodig. Eigenlijk elke Eredivisieclub.