Primeur Bevestigd
Lutsharel Geertruida | VK Sportphoto [NIET GEBRUIKEN, VOOR TRANSFERS]

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord wikt en weegt over verlenging Geertruida

FeyenoordTM

Feyenoord is informeel in gesprek gegaan om het contract van Lutsharel Geertruida te verlengen, al lopen er geen onderhandelingen. Hoewel de club, de speler en zijn management uiteenlopende ideeën hebben over een mogelijke verlenging, hoopt Feyenoord op een nieuwe verlenging. Een langere verbintenis bij Feyenoord is echter niet in zicht.

De situatie onder de loep: de huidige verbintenis van Geertruida werd dertien maanden geleden nog op unieke wijze verlengd tot medio 2025, maar die contractduur houdt in dat de Rotterdammers hem aankomende zomer móéten verkopen, wil de club nog een goede transfersom overhouden aan het zelf opgeleide jeugdexponent.

De wens van de club is om er nog één extra seizoen aan te plakken. Daarover is recent een balletje opgegooid bij kamp Geertruida, maar er wordt vooralsnog niet toegehapt. Sterker: er is een tegenvoorstel gedaan, waardoor de verdediger maar liefst drieënhalf miljoen euro op moet gaan strijken in de Havenstad. Daar komt dan nog tekengeld bij, alsmede bonussen voor zijn belangenbehartigers. Geertruida kon vorig jaar een soortgelijk salaris opstrijken bij RB Leipzig, maar zag zijn transfer uiteindelijk niet van de grond komen. Hij bleef daarop Feyenoord trouw.

De club wil vooralsnog niet in mee met het miljoenenvoorstel, maar wikt en weegt ondertussen wél over de sportieve- en financiële aspecten rond Geertruida. Verlengt de verdediger niet, kan hij (afhankelijk van het kaliber club wat zich meldt) zomaar voor een teleurstellend bedrag van rond de twintig miljoen de deur achter zich dicht trekken, klinkt het. Geertruida geniet ondertussen van talloze clubs uit diverse Europese topcompetities belangstelling.

Gaat Feyenoord wél mee met de miljoenenverlenging, weet Feyenoord dat de directie van de club met betere kaarten aan een eventuele onderhandelingstafel voor een uitgaande transfer kan zitten. Maar in het meest aannemelijke geval gaat de club niet mee in het tegenvoorstel van het kamp, en dat heeft alles te doen met de salarishuishouding binnen de club: die werd eerder al eens overschreden.

Gaat Feyenoord niet mee met het exorbitante tegenvoorstel, blijft Geertruida tot medio 2025 verbonden aan de Rotterdammers en is een vroege zomerse verkoop, net voor het EK in Duitsland, allesbehalve uitgesloten. Eén jaar geleden zag Geertruida een overstap naar RB Leipzig klappen door blessureleed binnen de Bundesliga-club, waardoor de Duitsers noodgedwongen en slagvaardig van transfertarget moesten wisselen.

Geertruida is op zijn beurt nog altijd toe aan een vervolgstap. Hij zit sinds zijn debuut in het seizoen 2017/2018 bij de selectie van Feyenoord, waar hij ondertussen al 193 officiële duels voor uitkwam. Daarin scoorde hij 22 maal en leverde hij 10 assists af. Naar inschatting van Transfermarkt vertegenwoordigt hij een marktwaarde van tweeëndertig miljoen euro, maar dat bedrag gaat Feyenoord in de huidige situatie niet vangen voor zijn reservecaptain. Eerder werd hij door hetzelfde platform gewaardeerd op een waarde van vijfendertig miljoen euro.

Momenteel ligt er nog geen enkele aanbieding van een mogelijke nieuwe werkgever in Rotterdam voor een uitgaande transfer van Geertruida, al kan daar met de huidige stand van zaken al binnen twee maanden verandering in komen. Dat is althans de interne inschatting binnen de club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De held van Zuid!!!! Houden. Helden zijn meer dan voetballers alleen. Helden zijn clubcultuur!
@FeyenoordTM lees steeds vaker over Hancko en Napoli. Iets over gehoord?
Weet iemand hoeveel hij nu verdient?
3.5 miljoen is natuurlijk te veel maar Feyenoord zal wel moeten doortrekken naar salarissen van rond de 2 miljoen tot 2,5.
Nu zijn de verschillen te overzien, bij n grote verhoging tot 3,5 miljoen is er teveel verschil.
Schandalig Feyenoord, echt. Als hier binnen de organisatie écht zo over gedacht wordt, ben je knap stom en nog steeds in de ‘oude’ gedachte denkend en handelend bezig. Exorbitant. Echt? Er is niets wat deze multi-functionele/ inzetbare púre oer-Feyenoorder (had ik Held al genoemd?!) teveel betaald zou moeten zijn!

Simpelweg omdat hij een serieus grote spelert kan worden, richting 40-50 miljoen aan Europese waarde; dan is 5 miljoen tekengeld niks. Denk groot, we worden toch steeds groter?; dan kan je dit anno 2024 in uitzonderlijke situaties wel eens afspreken. Dit gebeurt in de Europese top wel eens, dat zijn wij toch ook…?
Kom op Feyenoord en maak grote stappen, als er ooit een moment is om die eeuwig ruwe diamant écht te laten exploderen, is het nú wel! Dan horen dit soort dingen er wel eens bij. En het bedrag dat je alsnog overhoudt aan dit soort sommen is niet bepaald lullig te noemen. In elk geval meer, als van niet komende zomer verkopen en zonder verlenging voor de genoemde 20 miljoen ergens in 2025 laten gaan.

En los van dit; als iemand het binnen de selectie zou mogen “verdienen”, is het Luts wel…
Houdoe.
Je draaid een beetje door vind ik. Als Slot een keer vertrekt moeten we nog maar eens zien of we dan voetballend nog altijd bij de eerste twee van NL horen en CL inkomsten binnen hengelen. Je ziet het wel bij Ajax, als die volgend seizoen weer CL missen komen ze dik in de financiële problemen. Een beter voorbeeld is er niet. En Feyenoord heeft niet het geld om straks meerdere spelers miljoenen aan salaris te betalen. Wil je zien dat Feyenoord over twee, drie jaar weer in de financiële shit terecht komt, moet je inderdaad spelers 3,5 miljoen salaris gaan bieden....
Het zou een ander verhaal zijn als we buiten de CL inkomsten structureel meer inkomsten zouden krijgen d.m.v. meer business seats verkopen, betere sponsoren etc. Maar dat is een illusie.
Boh ik las net wat Bijlow verdient per jaar. Bijna 3 miljoen. Jezus. Die ga je aan de straatstenen niet meer kwijt raken. Domme zet van Feyenoord.
kijk jij lekker een koe in de konterman. mijn hemel, al die mensen die zo goed na kunnen kaarten daar kun je ook de maas mee dempen. gewoon uitstekend dat we klasbak bijlow hier hebben kunnen houden.
Tegelijkertijd gek dat je best betaalde speler een keeper is.
Die notabene altijd geblesseerd is
De lengte vh contract is niet de belangrijkste prijsbepaler. Veel belangrijker is hoe graag een paar rijke clubs hem willen hebben. Als die tegen elkaar op gaan bieden, kunnen we nog steeds 30-40 miljoen voor hem krijgen. Dit seizoen was zijn beste ooit en hij lijkt zeker vh EK dus waarom niet!?
Verlengen 3miljoen p/j met belofte dat hij voor 30+ (incl bonussen) mag vertrekken deze zomer? Neem aan dat ze later nog profiteren qua opleidingsvergoedingen.
Hoe zit het met Luciano Rodríguez? Wil Feyenoord hem nogsteeds binnenhalen en is hij nog een realistische optie? @FeyenoordTM
3,5 mln jaarsalaris levert een veel betere onderhandelingspositie op. Altijd doen...
Nee joh geert gaat gewoon een mooie transfer maken 😁
Wil je hem dan graag kwijt? Transfer maken leuk voor hem, maar heb hem liever bij ons op het veld.
@FeyenoordTM ik denk dat wij blij moeten met een transfer van 20 miljoen. Dan kan je dat weer mooi investeren in nieuwe aankopen.
Als hij een 2 jarig contract had kon hij makkelijk voor 35 weg jammer genoeg
Zo makkelijk is dat toch niet. Dat is vorig jaar wel gebleken.
Moet hij niet geblesseerd raken. Zie marktwaarde Bijlow. Kan zomaareen stuk lager worden ook voor Luts in zo'n geval. Niet te hopen natuurlijk.
Als ze het contract upgraden met de intentie om hem deze zomer te verkopen, dan zorgen ze voor een betere onderhandelingspositie voor zowel Feyenoord (voor het transferbedrag) en Geertruida (voor zijn salaris bij zijn volgende club).

In dit geval lijkt het een slimme investering (mits het verwachte transferbedrag het tijdelijk te betalen extra salaris duidelijk overstijgt).
TLDR: Onder de juiste omstandigheden een win-win.
@FeyenoordTM heb je nog meer mooi nieuws in de pijplijn?

Uitgaande transfer Zerrouki zou t beste nieuws zijn wat er is. Niet om aan te gluren hoe die gast staat te voetballen.
ik zou zeggen geef hem nog een jaartje. vorig jaar dachten er veel mensen precies hetzelfde over als het om timber ging. was ook een miskoop en weg gegooid geld en kijk nu
Kan het ‘ gezeur’ over Zerrouki eens een keer afgelopen zijn…. Lijkt erop dat het helemaal niet over zijn voetbalkwaliteiten gaat.
Vaak is dat inderdaad zo, maar in dit geval heeft @Mittadino het juist wel over zijn kwaliteiten (dat deze "niet om aan te gluren" zijn). Om eerlijk te zijn had ik niet veel meer van Zerrouki verwacht. Hij vertraagt het spel, speelt zelden een bal vooruit en kiest altijd voor een behoudend balletje als 1e optie.
Nee, hij doet wat een deel van onze aanhang altijd doet; Een vaste pispaal in de selectie zoeken. Spelers die werkelijk nooit iets goed kunnen doen en er altijd bijgesleept worden. Daar staat tegenover dat er ook altijd spelers zijn die eeuwig krediet hebben en niet fout kunnen doen. Soms al voor dat ze een bal getrapt hebben bij onze club.
Met mijn handtekening heb ik alleen een boete kunnen voorkomen....
Zaakwaarnemer ontkent dit verhaal toch?
Lees m’n reactie hier ergens onder even. Hij gebruikt woorden als ‘onderhandelingen’, ‘voorwaarden’, ‘eisen’…

Tenenkrommend: die woorden gebruikt 1908.nl geen eens in het artikel. Wij schrijven: er is vanuit Feyenoord wel eens naar gevraagd wat de club moet doen. Dat is dus 3.5m salaris neertellen. Gaat niet gebeuren.

Wat gaat wel gebeuren? Ook dat lees je weer in het artikel: er wordt verwacht dat Geertruida een mooie transfer gaat maken, vroeg in de markt. En waarschijnlijk tegen een teleurstellend bedrag.
Btw, ik blijf het zeggen: copy-paste sites vinden het belangrijker om te scoren met onwaarheden en verdraaiingen, waardoor je dit soort geforceerd gezeik krijgt. Artikel op 1908.nl is en blijft het enige artikel met de juiste informatie, wie goed leest weet hoe de vork in de steel zit: zoals altijd geschreven, lonkt een verkoop.
Moet er wel om lachen gelijk allemaal fans die zeggen 1908 en fake nieuws. Deze site is zo belangrijk voor fans zo als wij maar zijn genoeg die dat niet zien.
Enige fake news staat op copy paste sites, snelheid is belangrijker dan een kloppend verhaal voor ze! #plaatsingsdrang
Precies, het leuke is ook dat deze site schrijft wat er speelt en soms wordt het te veel voor sommige maar ben blij met deze site en blijf deze site steunen💪
Zie dit anders.. ik lees iets bij jullie,ik lees iets bij anderen en vervolgens vraag ik daarnaar. Is een poging beter geïnformeerd te raken, geen aanval op wie dan ook die iets plaatst en zeker niet op jullie.
Ik begrijp je hoor, je bent meer genuanceerd en feitelijk in je berichtgeving.

Toch kies je als titel wel voor ‘wikt en weegt’ en ‘mogelijke contractverlening’ alsof er een mogelijkheid is. Dat ontkracht je weer in je reactie. Ik snap dat je aantrekkingskracht van je titel wilt behouden maar dan had het ook anders gekund. Dan is het nieuws toch; Feyenoord en Geertruida gaan deze zomer uit elkaar met evt. tegenvallende transferopbrengst.

Je kiest je eigen woorden; toch hierbij mijn zienswijze.

Keep on going 💪🏼
Begrijpend lezen is moeilijk voor veel mensen.
@FeyenoordTM

Ik zat net te denken: stel dat Geertruida een goed EK speelt, en daarna pas verkocht wordt, dat zijn transfersom dan alznog richting de 25 miljoen kan. Is dit een realistsche gedachte?
Als Feyenoord dit doet dan moeten ze Rodriquez halen. Meer dan 20 miljoen trouwens sowieso.
Rodriquez kan Geertruida niet vervangen, speelt op een andere positie.
Nou ben ik een leek natuurlijk, maar stel de club gaat akkoord met de voorwaarden van 3,5 miljoen per jaar en verkoopt Lutsha alsnog begin juni/juli. Dan heeft de club uiteindelijk toch geen 3,5 miljoen betaald maar wel een transfersom van 30-35 miljoen veilig gesteld.

Of zie ik het helemaal verkeerd?
Dan zit je weer in de situatie dat clubs bij zichzelf denken we wachten wel een jaartje. En dan ben je gedwongen dat bedrag alsnog te betalen.
Het is een beetje high risk-high reward spelen.
Zal wel kloppen wat je zegt, maar je bent als club dan wel aan het gokken.
Geweldig seizoen gehad, je kan rekenen wat je wil, als die nog jaar blijft dan kan die voor niks weg
Dat hij na een jaar of 7 weg wil kan ik wel begrijpen. Echt van hem genoten, maar het is nu tijd om afscheid te nemen met een aardige transfersom.
Denk alleen dat die transfersom nogal tegen gaat vallen helaas
@feyenoordtm als psv erin slaagt hun stadion te uitbreiden over enkele jaren zullen wij toch ook echt eens stappen moeten gaan ondernemen lijkt mij toch?
Geinig dat iemand van zaakwaarnemerskantoor Wasserman nu op Instagram iets gilt over ‘fake news, er lopen geen onderhandelingen!!!’ — dat is door 1908.nl helemaal niét geschreven?! Door copy-paste sites wel, misschien moet hij die sites maar eens lastigvallen.

Zal zo wel weer wat gezeik over komen op social media door anoniempjes, maar wij laten onze versie gewoon staan. Wie het kloppende verhaal wil lezen, leest dit artikel maar eens goed door.

Uiteindelijk gaat het er op uitdraaien zoals het in het artikel staat: een mooie stap, vroeg in de window, voor een lager bedrag dan zijn ingeschatte marktwaarde. Een mooie transfer is Lutsh gegund! 👏
Overigens: dezelfde persoon eiste een rectificatie toen ik bij ESPN vertelde over een uitgaande transfer van Leroy Fer. Vier dagen later zat hij in het vlietuig naar… 🥁 Alanya!
Ik gun Geertruida ook een mooie stap, maar wel voor een fatsoenlijke prijs.
Ja, Prijsvrij niet te letterlijk nemen inderdaad...
Weer precies zoals ik al eerder deze week onder een ander artikel schreef. Lachwekkend gewoon.
Het is een simpele rekensom dat het verlengen onder die voorwaarden uiteindelijk winst oplevert. Zeker als hij als of deze zomer of in de winterstop wordt verkocht
‘Als’ is het belangrijke woord in jouw redenatie. Want ‘als’ hij op het EK een zware blessure oploopt, zit je aan hem vast voor een flinke som. En uiteindelijk koos die Duitse club ook niet voor hem en stonden er ook geen andere clubs klaar om alsnog toe te slaan. Begrijp me niet verkeerd: ik vind hem een fantastische voetballer en hij heeft loyaliteit en liefde voor de club getoond, maar dit vind ik wel gokken met een mogelijk scheef salariseis als gevolg.
Yep dat is de andere kant. FM2024 in het echt!
Feyenoord is echt de enige top 5 club waar er zo enorm overdreven aan spelers wordt vadt geklampt door supporters en club. Het is geen familie van je, ook geen beste vriend. Het is een voetballer die na een seizoen of 5 bij het eerste toe is aan iets anders.

Geef het een plek, voor geertruida, kokcü, hartman, wieffer, timber, bijlow, zo 10 andere spelers. De (Voetbal) wereld is groot.....echt....
Uit club perspectief zou ik zeker verlengen. Zijn waarde stijgt met een langer contract. Of hij blijft
Ik vind het juist wel mooi dat Feyenoord en haar supporters zo omgaan met hun spelers. We hebben al genoeg clubs die verkapte handelshuizen zijn. Dat is juist wat een hoop spelers waarderen aan Feyenoord en waarom ze voor deze mooie club kiezen of daar naar terugkeren voor nog een paar mooie, productieve jaren.
Probleem zit meer in het feit dat de club ook zo denkt en vervolgens alsnog al die spelers voor relatief lage bedragen kwijt raakt. Spelers moeten verder kunnen kijken en de club moet proberen daar zoveel mogelijk aan te verdienen
IK begrijp beide kanten. Lutsharel is een sterkhouder. Het salarisplafond is belangrijk voor Feyenoord. Dillema dus.... We hopen op een goede club, wat ik eigenlijk niet zo goed begrijp.
Lutsharel heeft toch goed gepresteerd in de CL en is kampioen een aanwinst voor de meeste ploegen...
Dat is het probleem voor zoveel suporters in de Feyenoord bubbel. Die denken bij elke speler dat ie uniek is. Er spelen nog een paar 100 andere voetballers met het geertruida profiel in de wereld. Dus dat hij bij een ex landskampioen speelt en 6 wedstrijden cl heeft, is geen rden voor veel clubs om 20m+ uit te geven. Er zijn goedkopere spelers met hetzelfde profiel.
Als er volgens jouw een paar honderd rondlopen, noem er dan eens vijf die binnen het Feyenoord salarishuis past en er gelijk ‘staat’?
Als er interesse is vanuit meerdere grote clubs zie ik ondanks zijn jaarcontract de transfersom nog wel redelijk oplopen. Als clubs hem echt graag willen hebben zullen ze tegen mekaar opbieden. Als daar Engelse clubs bij zitten dan kan het toch zomaar alsnog naar de 30 miljoen gaan?
Er is al weer wat verbazing (ook bij mij) hoe andere sites dit nieuwtje overnemen 😅 vandaar de Tweet. Kortom: Feyenoord wil het jaartje er best bij hebben, maar kan financieel helemaal niet ver gaan. Speler en entourage verwachten een transfer — en wie mensen binnen de club spreekt, weet dat een vroege, mooie transfer lonkt. Is ook logisch en terecht. Bedrag kan echter door heel de situatie nog wel eens wat tegenvallen, zoals geschreven. Zonde, maar die jongen verdient echt een mooie stap 💪
Bedrag tegenvallen??
Ik blijf maar denken aan de periode tot 3-4 jaar geleden. Moesten we Linssen transfervrij halen, diemers van fortuna en antonucci (2? miljoen)

20 miljoen voor een jeugdspeler, wel sterkhouder zou ik al blij mee zijn. Alles erboven is meegenomen
En ja snap in de markt, vandaag de dag etc

Stel dat we 20milioen binnenharken
Tegenvallen in de zin van: vorig jaar kon je er nog zo’n 30 miljoen euro voor krijgen, dat gaat nu niet gebeuren.

En ook zijn waarde op Transfermarkt (het medium wat letterlijk élke voetbalclub gebruikt) staat te hoog, waardoor veel supporters dit bedrag ook daadwerkelijk verwachten.

Overigens niets ten nadele van zijn prestaties: die zijn top, alleen loopt hij over een jaar uit contract.
klopt, de contractduur is ene jaar minder maar als hij is nu wel CL speler en speler NL elftal dus dat schroeft ook weer omhoog lijkt me. Als het onder de 25 komt zou ik hem nog liever een jaar houden. Dat levert dan meer op
Wij kunnen ook zegge. 25 en niet minder toch.
Je verliest dus zo'n 15 miljoen t.o.v. jaar met de transfer. Zelfs me 3.5 miljoen bonus voor Geertruida, houdt je dan heel veel over toch? Dus niet via salaris, maar gewoon middels bonusen Geertruida laten meeverdienen.
Nou, dit is de eerste plot van de komende transferperiode. Wel frappant dat het een dag na het behalen van de CL is. Je kunt natuurlijk ook niet je halve dragende elftal verkopen, dus moet je wel de interne buidel trekken. Twee jaar terug ging het nog goed toen je hele elftal vertrok, maar toen was er een heel ander financieel plaatje. Al met al verwacht ik een hele hete zomer. Letterlijk en figuurlijk en de voortekenen zijn er al. Scouting niet vergeten heren!
Heeft er niks mee te maken maar is Gijs smal nou al zeker
Dit is ook wel een beetje een dilemma, want dat extra salaris dat je dan uit betaald kan ook gewoon dadelijk precies het verschil zijn in de transfersom waardoor je eigenlijk niks vooruit bent gegaan door hem bij te laten tekenen.
Feyenoord zit natuurlijk met het salarishuis en dat hebben ze met reden. Tegelijk is de kans op sportief succes met Lutsha aanzienlijk groter. Bovendien… vind maar eens een gelijkwaardige speler die je minder gaat kosten. Gaat never nooit lukken.
Kan aan mij liggen, maar dan zou je alleen aan salaris al 12 miljoen extra uit moeten geven, daar komen nog bonussen (voor derden) bij. Dit zou je met de insteek doen om hem nog een jaar te houden, maar dan belandt je volgend jaar in hetzelfde scenario.

Als Feyenoord zijnde alleen toehappen als hij 2 jaar verlengd, zodat je volgend jaar ook nog een mooi bedrag voor hem ontvangt. Neemt daarin dan weer niet weg dat je 12 miljoen meer uitgeeft, wat volgend jaar ipv 30 dan bijvoorbeeld 18 wordt door zijn toenemende salaris.

Misschien dat dit appels met peren vergelijken is, maar ik zie de meerwaarde van een verlenging dan niet zo zitten, zeker niet als dit voor een extra jaar is, tenzij ze hem dan alsnog dit jaar verkopen met een extra jaar.
Verlengen onder de volgende voorwaarden;

- Salaris akkoord. Dan maar een uitzondering ; jongen van de club die zich jaar in jaar uit heeft bewezen. International, leider bij Feyenoord.
- Bonus belangenbehartigers tegen factor 1.2 uitbetalen mits hij deze zomer na verlenging voor een hogere som vertrekt, anders geen (of aanzienlijk lagere) bonus voor die mensen
- Tekengeld idem: iets verhogen mits hij toch deze zomer vertrekt, verlagen als dat niet zo is.

Ik vind het geen risico als hij tegen betere voorwaarden toch niet wordt verkocht; dan heb je een topspeler aankomend jaar, waarbij ik er vanuit ga dat Hancko (ook) vertrekt deze zomer?

Er wordt constant gesproken over het zetten van volgende stappen, dan is het niet raar om een echte feyenoorder een fors hoger salaris te geven.
Liever aan hem dan aan een speler van buitenaf.
Jij moet echt hulp zoeken om de echte wereld aan te kunnen met je fm praat vincent. De echte wereld zit niet zo in elkaar. Die belangen behartigers gaan niet akkoord met een lagere bonus. Feyenoord gaat geen 3,5m euro salaris betalen aan een verdediger. Dan wil de rest ook een verhoging. Ook moet Feyenoord wel salaris geld genoeg hebben om andere versterkingen een goed salaris te kunnen betalen.
Rustig aan joh. Ik speel geen FM en praat gewoon over verhogende en verlagende factoren. “Hulp zoeken”, als je mij zou kennen praatte je wel anders baardmans.
Niet realistisch een salaris van € 3,5 miljoen. Verkopen en verder gaan. Niemand is onmisbaar.
Het is een beste gozer , maar bij een redelijk bod gewoon verkopen .
Gun hem het beste maar het gaat een keer over .
@FeyenoordTM Ik neem aan dat Feyenoord zonder clausules zoals: evenaring salaris grootverdiener werkt toch?

Zo haal ik mijn topspelers op FM namelijk meestal over🤪
Bedankt voor de tip, ik heb nog wel eens moeite om goede spelers te halen haha!
Lekker de data van een conputer spelletje met de echte wereld vergelijken ben je 12???
Als je het zo goed met de club voor hebt breng je dit toch niet naar buiten? Dit is vertrouwelijk en gaat ons helemaal niets aan. Ik heb het dan over die bedragen.
Het is maar net hoe je het ziet, het kan meehelpen dat dit online komt, zodat zijn belanghartiger Leegreg Fer eens niet met al die extra eisen komt en het puur om de verlenging van Geertruida gaat.
Dat vind jij dat het niemand iets aan gaat, alleen jij bepaald niets voor een ander dictator wannabe. Veel mensen vinden dit wel leuk om te lezen.
Als het salaris bij Feyenoord nu max op 2,5 mio is zou ik hem dat bieden. Bij 1 jaar bijtekenen 5% van de transfersom (1,5 mio ongeveer) als bonus en bij 2 jaar of meer bijtekenen 7,5% als bonus. Gaat ie meer krijgen en blijf je salarishuis staan.
Ik snap dat Feyenoord niet nogmaals (voor de transferzomer al) het salarisplafond wil opschroeven, toch zou het natuurlijk erg goed zijn voor de club als je Lutscha nog een extra jaar kan binden waardoor je hem voor 30/35m kunt verkopen ipv 20..

@FeyenoordTM hoe realistisch is het dat Feyenoord nog met een tegenvoorstel gaat komen wat rond de 3M ligt, en dus wederom het salarisplafons zal breken..
Drie jaar bijtekenen en bij verkoop xx% van de verkoopsom?
Gewoon doen en hem deze zomer verkopen
Dan moet er natuurlijk wel een club komen die dat ook wil betalen, dus het ligt niet zo simpel denk ik, het blijft een risico. Vorig jaar kwam er maar 1 club die dat neer wilden leggen (voor zover wij weten) en die moesten noodgedwongen hun plannen op het laatste moment wijzigen.
3,5 miljoen, wat een geld. @FeyenoordTM wat is een beetje de max qua salaris binnen de selectie? Voorheen hadden we een salarisplafond van een miljoen volgens mij, maar die tijden lijken alweer ver achter ons te liggen.
Is al hoger volgens mij verdient Stengs al iets van 2,5 miljoen.
Vind het wel een terechte eis, eigenlijk. Maximum ligt ongeveer een miljoen lager.
Bedankt voor je antwoord. Toch wel interessant om te lezen, want dat is iets waar je vaak weinig over leest of hoort. Vind het in ieder geval een goede ontwikkeling (voor de hele Eredivisie eigenlijk) dat wij en andere topclubs dat soort salarissen betalen tegenwoordig.
Las dat bijlow bruto ook op 3,5 miljoen zit en die speelt de helft van het seizoen niet
Mijn idee is dit
Hij tekent voor twee jr bij en verdiend 2,5 miljoen euro en hij krijgt 10 procent van de transfersom en zo niet ja dan verkopen voor 20 miljoen na dit seizoen en kijken voor een vervanger
Hij is super goed maar niet onmisbaar
Ik vind dat al die transfersommen en salarissen veel te ver doorschieten. De ellende is alleen dat je als club wel enigszins moet meedoen, want anders trekken spelers gewoon een lange neus.
Het is vervelend dat andere spelers dan natuurlijk ook meer salaris dan willen gaan verdienen. Echter het salaris voor een speler van dit niveau waardoor je miljoenen meer pakt en anders volgend jaar een topspeler hebt (ook e.v.t. als vervanger direct van Hancko) is ook top. Ik zou als Feyenoord zijnde dus altijd proberen om hem te verlengen al vind ik 1 jaar wel weer net te weinig, om echt geld aan hem te verdienen. Blijft Geertruida nog een jaar heb je volgend jaar hetzelfde!
Worden er inkomende kanonnen verwacht deze zomer? @FeyenoordTM
Die is komende zomer weg, wat hem gegund moet worden! Jammer is alleen dat het sowieso niet die €30 miljoen gaat worden.