Primeur Bevestigd
fc-dordrecht-feyenoord-0-2-5-8-2023-jim-breeman-sports-photography-47

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Voorbereiding 2024/2025: Feyenoord oefent tegen Cercle en Dordrecht

FeyenoordTM

Het lijkt nog ver weg, maar over ruim twee maanden staat de voorbereiding op het voetbalseizoen 2024/2025 alweer op het programma. De eerste geplande tegenstanders voor Feyenoord’s oefenduels zijn nu al duidelijk: er wordt gespeeld tegen het Belgische Cercle Brugge, maar ook tegen FC Dordrecht. 

De Rotterdamse club heeft een succesvolle alliantie met de stuntploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Het duel tegen Dordrecht staat op zaterdag 6 juli gepland aan de Krommedijk, de thuishaven van de Schapenkoppen. Vorig jaar oefende beide clubs ook al tegen elkaar in de zomerse voorbereiding op het nieuwe seizoen: het duel eindigde destijds in een 4-0 overwinning in het voordeel van de Rotterdammers.

Het duel tegen Cercle Brugge moet nog een exacte datum op de planning krijgen. Feyenoord oefent waarschijnlijk rond het duel tegen FC Dordrecht tegen de oude club van Ayase Ueda, die vorige zomer voor zo’n negen miljoen euro overkwam van de club uit de Belgische Jupiler Pro League. Het sparren met de Belgen is wellicht een onderdeel geweest in het onderhandelingsproces om de Japanner los te weken.

Vooralsnog zijn de duels tegen FC Dordrecht en Cercle Brugge de eerste oefenduels die bekend zijn geworden in de voorbereiding van het komende seizoen. De Keuken Kampioen Divisionist oefent voor het duel met Feyenoord nog tegen Oranje Wit. Verder treffen de Schapenkoppen sc Heerenveen (uit), Willem II (thuis), Fortuna Sittard (thuis), Telstar (n.t.b.), en Oostende. Ook treft de Dordtse club nog een tegenstander uit Turkije of Cyprus.

Het eerste duel in het Eredivisieseizoen 2024/2025 staat vrijdag 9 augustus op het programma. Het speelschema van de competitie zal in juni bekend worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@KeesPijl dat is maandag 19 mei op de parkeerplaats bij de gamma op zuid.
Eten en drinken is verboden en er mag ook niet gezongen worden.
Dan pas? Ik ga er vanuit dat we de titel voor Koningsdag wel binnen hebben...
In aansluiting op de vragen hieronder: Is al bekend wanneer de huldiging voor de landstitel op de Coolsingel volgend jaar is? 😝
Weet iemand wanneer de verkoop van de seizoenskaarten gaat beginnen voor aankomend seizoen?
Al iets bekend over de datum van de opendag ?
Ik heb precies dezelfde vraag, wil graag met mijn zoontje gaan. Vorig jaar viel het precies in onze vakantie helaas
Hopelijk voor de competitie een nieuw goed elftal.
Want het oude elftal is zo slecht?
Het Elftal is voor nu best aardig, het zijn voor mij de wissels spelers die nog niet renderen.
Nee hoor, het gaat erom dat het elftal dan compleet en aan elkaar gewent is. Dit seizoen 4 punten en het kampioenschap verspilt in het begin.
Nee, maar er gaan er waarschijnlijk wel een aantal weg. Daar de vervangers voor.
Ja maar dat is dus standaard voor elk seizoen.
Elk seizoen gaan er weg en hopen we dat er goede voor terugkomen.