Primeur Bevestigd
Trauner Filter

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Feyenoord wil contract Trauner openbreken

FeyenoordTM

Feyenoord hoopt Gernot Trauner langer aan zich te kunnen binden. Dat melden ingewijden aan 1908.nl.

Trauner was in zeventig officiële duels voor Feyenoord goed voor 5.949 speelminuten. Hij herstelde kortgeleden van een meniscusblessure. Deze week werd hij wederom door bondscoach Ralf Rangnick opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk, wat het binnenkort in EK-kwalificatieduels thuis opneemt tegen Azerbeidzjan en Estland.

Via de jeugd van Kematen, LASK Linz, een uitstap naar SV Ried uiteindelijk weer LASK Linz streek Trauner in de zomer van 2021 neer bij Feyenoord. Toenmalig technisch directeur Frank Arnesen legde €1.000.000 op tafel neer om Trauner over te nemen. Transfermarkt.com schat in dat zijn marktwaarde bij Feyenoord ondertussen keer vijf is gegaan.

Bij 1908.nl is bekend dat Trauner belangstelling geniet van verschillende clubs uit de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga, al is er nooit een club echt concreet voor de mandekker geworden terwijl hij bij Feyenoord onder contract stond.

De Rotterdamse clubleiding wil Trauner voorlopig niet kwijt. Zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2025 en daar komt binnen afzienbare tijd mogelijk verandering in. Het beoogde plan is om de centrumverdediger zijn contract met één seizoen op te waarderen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM zijn er ook geluiden dat Feyenoord een poging gaat wagen om Stefan de Vrij naar de Kuip te halen?
Ik neem aan dat je volgend jaar weer verder wilt bouwen aan een topselectie (ook in de breedte)
Alvast dank voor je antwoord
Maak er drie seizoenen van
FeyenoordPresident
Ik zij een paar weken terug al dat ze idrissi moeten vastleggen en graag zo snel mogelijk want zijn waarde word met de week meer. Jammer dat ze geen koopoptie op hem hadden. Maarja je kan niet alles hebben he. Verder die *** Geertruida laten verlengen. Die moet zich niet te veel gek laten maken door zijn gierige zaakwaarnemertjes. Eerst nog effe champions league spelen en dan Feyenoord laten cashen. En aub snel contract van Giminez verlengen en de rest van de transferrechten overnemen van Cruz Azul zodat je voor 100% eigenaar bent van Giminez. Dit word namelijk de volgende cashcow van Feyenoord. Let maar op dit word een nieuwe record verkoop voor Feyenoord mits ze voor 100% eigenaar worden. Verder ook Wiefer belonen voor zijn ontwikkelingen. Eerlijk gezegd vind ik Trauner geen prioriteit hebben op dit moment.
Daarom heb jij er ook niets over te zeggen. Gelukkig.
FeyenoordPresident
Jammer voor jou wel. Echt veel voetbal verstand heb je niet
Geertruida ook maar gelijk openbreken..
Het zou fijn zijn als we nog even van Trauner mogen genieten. Ik hoop ook dat Geertruida gaat verlengen. Misschien wacht hij af of Feyenoord CL gaat spelen. Dan kan hij zich in de kijker van de echte top spelen. En het zou fantastisch zijn als Feyenoord de optie op Szymanski zou lichten. Om dat te kunnen betalen moeten ze wel kampioen worden. 10 miljoen is veel geld voor Feyenoord, maar daar krijg je ook een klassespeler, die alleen nog maar meer waard wordt, voor terug. Ik vraag me wel af of ze er vervolgens nog met de speler zelf uit moeten komen. Ik neem aan van wel.
@FTM is het ook mogelijk dat Feyenoord bij Szymanski er zegmaar tussen gaat zitten, door de optie te lichten en dan meteen door te verkopen voor miljoenenwinst? Of zitten er andere verplichtingen aan die koopoptie vast? Ervan uitgaande dat Feyenoord het geld heeft en Szymanski blijft uitblinken natuurlijk :D
Ik hoop wel dat feyenoord hem definitief overneemt. Ik denk wel dat orrie na dit seizoen een stap gaat maken met timber heb je al iemand die orrie kan vervangen en szymanski kan daar ook spelen. En is voetballend gezien echt een genot om naar te kijken
@ftm is er een kans dat ze na dit seizoen Idrissi definitief gaan overnemen? (Ook al hebben ze geen koopoptie)
Prima, maar als Geertje een ekte Feyenoorder is verlengt hij ook.
Haha echte Feyenoorders bestaan helemaal niet meer. Misschien op de tribune. Het gaat om geld geld en nog eens geld anders had hij al lang verlengd
Logisch, wat een rots in de branding!
@ftm gaat Feyenoord de koopoptie Szymanski lichten?
Ik heb begrepen dat ze de optie gaan lichten maar dan word door verkocht,atalanta en leverkusen en nog een aantal clubs willen hem kopen,kopen voor 9 miljoen en verkopen voor 20 a 25 miljoen
Lijkt mij niet
Pietje_Visstik
Verkopen nu hij nog iets opbrengt is ook een optie
Koning_Pindakaas
Is feyenoord van plan om dit bij meer spelers te doen?
@FTM
Momenteel niet. Ja, Geertruida, maar daar komen ze maar niet uit.
Hoop dat hij nog een jaartje blijft.
Is het _juist_ niet zo dat het niet lukt met Geertruida, dus pakken ze door met Trauner?
Kan heel goed
Dan zijn we idd, iig weer verzekerd dat er een goede linker centrale verdediger staat volgend seizoen.
GE-WEL-DIG 🙏🏼💙