Primeur Bevestigd
wieffer2027web

KayneKVisuals

Nieuws

Feyenoord wil contract Wieffer verlengen

FeyenoordTM

Binnen Feyenoord is er veel aan gelegen om het contract van Mats Wieffer op te waarderen. De 23-jarige middenvelder ligt momenteel tot medio 2026 vast in de Havenstad.

Wieffer kwam in de zomer van 2022 over van stadgenoot Excelsior. De Kralingers promoveerden kort daarvoor naar de Eredivisie. Naar verluidt heeft Feyenoord een vaste fee van iets meer dan een half miljoen euro betaald voor zijn diensten.

Dit seizoen kwam Wieffer in achtentwintig officiële duels in actie voor Feyenoord. Daarin scoorde hij twee maal en leverde hij vijf assists af. Zijn huidige marktwaarde wordt door Transfermarkt ingeschat op €7.000.000.

De stormachtige ontwikkeling van Wieffer ging Nederlands elftal-bondscoach Ronald Koeman niet voorbij: Hij selecteerde Feyenoord's sterkhouder afgelopen interlandperiode en liet hem in de thuiswedstrijd tegen Gibraltar debuteren op vertrouwde bodem. In De Kuip won het Nederlands Elftal met 3-0; Wieffer begon aan de aftrap en bekroonde zich tot Man of the Match.

De Rotterdamse clubleiding ziet verdere potentie in Wieffer en wil hem voorlopig niet kwijt. Het beoogde plan is om de middenvelder zijn contract met één seizoen op te waarderen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM
Wat verwacht jij van de aankomende transferperiode?
Eventuele vervanger Kokcu bijvoorbeeld?
Ftm
Ik las ergens dat de gemeente de baas wil zijn over de kuip
Kan dat betekenen dat de gemeente de kuip gaat kopen en opknappen en verhuren aan feyenoord of gaat feyenoord zelf de kuip kopen
@FTM Ik zag hieronder al een reactie over Nuamah van Nordsjaelland , het lijkt me dat die niet haalbaar is voor ons maar denkt Feyenoord weleens aan Diomande, Nuamah of Nagalo van Nordsjaelland?
Geen een van hun. Nordsjælland heeft een samenwerkingsverband met Ajax.
Is er al meer nieuws over de blessure van Bijlow en wanneer hij weer onder de lat staat? Kunnen we dan uitgaan van morgen?
Niet meer als normaal! Vind trouwens dat Feyenoord zuinig is met de lengtes van de contracten.
Denk je dat een voetballer zin heeft in veel langere contracten, wetende dat de zilvervloot op hem wacht als zijn contract afloopt?
Zeer zeker niet, maar jongen spelers en/of talenten kunnen ze toch wel langer vast liggen.
En jij denk dat Wieffer geen langer contract had getekend ?
Goede zet om nog jaar te verlengen, zo zie je maar weer dat je soms ook geluk moet hebben. Jaar lang ellende over die zerrouki en je hebt gewoon een betere in huis.
@FTM wordt er ook gescout bij clubs al bv Nordsjaelland? Lopen veel interessante talenten rond meestal.
@ftm @ties Ernest Nuamah zou ik enorm toejuichen, maar is hij haalbaar en valt die naam überhaupt ?
7 Miljoen whahahaha zit meer tegen de 30 miljoen aan .
Als jij hem op dit moment voor 30 miljoen verkocht krijgt dan mag jij de nieuwe TM worden ;-)
Als midtjylland geen Europees voetbal haalt is dan de kans aanwezig dat Feyenoord zich toch gaat melden voor Gustav Isaksen?
Zat hier gisteren nog aan te denken. Best een reële optie.
Lijkt me een prima speler voor Feyenoord. Dan zou wel minimaal een speler moeten vertrekken. Met Dilrosun, jahanbaksh en Walemark heeft Feyenoord daar veel opties. Terwijl Paixao op rechts misschien wel even goed is als op links. Denk je dat Jahanbakhsh en/of Walemark op weg zijn naar de uitgang?
Grote kans dat Ali dit seizoen vertrekt. Walemarkt speelt steeds minder. Ik denk dat hij verhuurd wordt volgende jaar. Je krijgt nog arzakan die waarschijnlijk ook gaat vertrekken. Het zou me niet verbazen als Feyenoord twee nieuwe rechtsbuiten halen. Volgende jaar hebben ze maar een pure linksbuiten daar moet echt versterking komen.
Heb je daar ook info over of is het slechts wat je zelf denkt?!
Prima plan, direct reageren om voor volgend jaar de basis daar te hebben waar je wilt.
@FTM Ik zag ook iets over Chavez? Klopt dat?
Ik zie soms van die vragen waarvan ik me Bedenk waarom stel je ze? Je hoeft maar de zoekfunctie op deze site te gebruiken en je hebt je antwoord.
Niets veranderd sinds onderstaande artikel. Sterker nog: Kansen zijn eerder afgenomen dan toegenomen.

https://1908.nl/artikelen/transfercheck-luis-chavez-en-feyenoord
Wat ik ergens anders lees is dus onzin?!

"Armando Martínez president van CF Pachuca, de huidige club van Chávez, is echter duidelijk. De speler heeft al een persoonlijk akkoord met Feyenoord en Feyenoord weet wat het moet betalen voor de middenvelder. Een overgang zou dan ook dichtbij zijn."
Dat is toch een onzin gerucht. 27 jaar oud. Feyenoord is voornamelijk bezig met spelers halen die ze later kunnen verkopen voor meer. Dan gaan ze toch niet zo’n oude speler halen als vervangen van orkum. Je hebt timber al om orkun te vervangen. Feyenoord gaat voor een talent en een cm die minimaal even goed is als timber. Dan is de kans groter dat Wijnaldum komt dan deze 27jaar Mexicaan
Feyenoord heeft blijkbaar geprobeerd om Chavez vlak voor de deadline in de winterstop te halen. Dus de interesse is er. Ik ben het overigens niet met je eens. Met Kokcu vertrekt een leidersfiguur, aanjager en de spelbepaler van het team. De jonge spelers kunnen zich daaraan optrekken. Timber is een goede voetballer maar (nog) geen leider. Waarschijnlijk zoeken ze iemand met hetzelfde profiel als Kokcu. Dan kom je al gauw in de wat meer ervaren leeftijdscategorie 24-28 jaar terecht. Zie: Trauner, Hancko en Aursnes. Daarom was er ook interesse in bijvoorbeeld Schouten, Zerrouki en nu Chavez. Er lopen af en toe wel spelers rond die jonger zijn en toch leiderschapskwaliteiten hebben, zoals Kokcu zelf, maar dat is wel vrij uitzonderlijk. Wijnaldum zou vreemd zijn want die heeft lang in de lappenmand gezeten, is ruim in de 30 (dus wordt alleen maar minder) en je moet nog een afkoopsom betalen. Dan is een speler van 27 heel wat logischer.
Je heb ook een speler nodig met ervaring
En je kan hem altijd verkopen over 2 jr voor meer dan de aankoop bedrag
Verwacht je dat Feyenoord ook nog gaat proberen om het contract van hartman te verlengen
@FTM verwacht je dat dit rond komt en hopelijk geen lage afkoopclausule of rare afspraken in het contract dan?
Ik voorzie geen problemen zo lang Feyenoord niet opnieuw voor Zerrouki gaat
goed plan, maar misschien moeten ze dan hier ook maar eens beginnen met een minimale transfersom op te nemen in de nieuwe contracten.
No-brainer. Hopelijk komt dit snel rond. Straks een heel seizoen knallen met CL en dan voor de hoofdprijs weg.
je schrikt koopjesjagers af. het is niet in het belang van de speler of Feijenoord, dat er steeds vage types langskomen die je spelers voor een appel en een ei proberen over te nemen. dat creeert onrust bij speler en club. tegelijkertijd verschaft het duideijkheid bij de belanghebbenden. nieuw contract, nieuw salaris, onder de eur.50mln wordt er sowieso geen zaken gedaan.
50 mlj is natuurlijk onzin, maar €7 mlj slaat ook nergens op.
@FTM
Is feyenoord van plan om meer contracten te verlengen bijvoorbeeld die van Hartman?
Paar maanden geleden al verlengd. Verder speelt er geloof ik niets qua verdere verlengingen van spelers van het eerste.
Giménez zou ik proberen een jaar extra vast te leggen naar 2027 maar zit dacht ik nu al op een jaarsalaris van € 950.000,-?