Betrouwbaar
VK Sportphoto [uitsnede] | Mats Wieffer en Ricardo Pepi, FC Groningen - Feyenoord 0-3, januari 2023

VK Sportphoto

Nieuws

Transfersituatie Ricardo Pepi onder de loep

FeyenoordTM

Ricardo Pepi staat op de radar van PSV en Feyenoord. De Rotterdammers raken deze week opnieuw in gesprek met zijn management voor een eventuele transfer.

De spits van FC Groningen wordt momenteel uitgeleend door het Duitse FC Augsburg, maar wil na het huidige seizoen niet terugkeren bij de Bundesligaclub. Herculez Gomez en Sebastian Salazar laten bij ESPN FC hun licht schijnen op de transfersituatie van de Amerikaans-international.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik denk dat er nog betere rond lopen.
Huren met optie prima, maar zal een fikse optie worden, vraag me af hoeveel je er dan aan kan verdienen. Prima voor achter Gimenez, maar lijkt me dat de scouting wel betere groeibriljanten kan vinden voor minder geld.
Dat kan je in het eerste jaar meten. Vliegt zijn transferwaarde omhoog dan weet je dat je winst ka n maken, blijft het hangen of wordt het minder dan moet je heroverwegen/ onderhandelen.
Ik dacht altijd dat clubs et eerst onderling uit moesten komen, maar tegenwoordig lijken spelers of hun zaakwaarnemers al met nieuwe clubs te praten in een vroeg stadium. In Football Manager kan dit niet :p
Probeer maar te huren met optie tot koop. Kan je jaartje achter Gimenez houden.
Deze gasten hebben het over 20 miljoen, volgens Transfermarkt.nl is hij voor ruim 16 miljoen gekocht. Ligt nog tot 2026 vast met optie op nog een jaar dus nog 4 jaar.
FC Augsburg zal hem niet voor onder de 10 miljoen willen en hoeven te verkopen. En dat lijkt me veel te veel voor deze spits.

Kun je veel beter een supertalent scouten en die voor max 4 miljoen halen. A la zo'n Gift Orban die door AA Gent uit de Noorse KKD is opgepikt en 2 maanden later tig miljoen waard is.
Een supertalent is niet zomaar ff 4 miljoen waard 😂😂😂…..
Inderdaad, supertalent Orban is nu zomaar 20 miljoen waard
Als de scouting hem goed genoeg vindt heb ik er vertrouwen in
Heb groningen aardig wat zien spelen.De vraag is past die en is die goed genoeg Fcgroningen speelt op de counter die jongen heeft veel ruimte.Wat kan die in de kleine ruimte.Wat me opgevallen is dat die ook vaak mist en techniek hem ook vaak in de steek laat
Hoop berichten over Pepi, komt wel op hetzelfde neer, de man heeft nog contract en die Duitsers hebben de hoofdprijs betaald. Lijkt me dat zij zoveel mogelijk terug willen krijgen voor deze speler.
@FeyenoordTM: Mocht hij komen. Wordt hij dan echt gehaald als 3e spits of gaat Feyenoord er vanuit dat er een van de andere spitsen weggaat? Zo ja, welke van de twee is het meest aannemelijk?
Heb een tijdje terug gezien dat Danilo mogelijk vertrekt
Hij wordt gehaald als spits en zal met zijn medespelers/concurrenten moeten uitvechten wie de nummer 1 is.
Ik vind het heel normaal, dat je in een selectie 3 spitsen hebt. Zeker met het aantal wedstrijden dat je speelt.
Bovendien weet je natuurlijk nooit of er nog iemand vertrekt
In mijn ogen is het ideale scenario dat danilo vertrekt en pepi komt. Giménez blijft hopelijk nog een jaar en zodra die volgende zomer vetrekt kan pepi hopelijk de rol als 1e spits overnemen
Danilo speelt nu ook vaak op 10. Als Szymanski niet blijft dan heb je met Bullaude, Timber en Danilo 3 verschillende type spelers die op 10 kunnen spelen, maar ook op andere posities kunnen spelen. Multifunctionele spelers is waar Slot erg van houdt.