Kristoffer Olsson

Alamy

Transfers

Feyenoord wil Kristoffer Olsson huren

Van de redactie

Feyenoord is bezig om de 27-jarige Kristoffer Olsson te huren van Anderlecht. Dat meldt het Zweedse medium Sportbladet.

De Zweedse international heeft in België weinig zicht op speeltijd. De Rotterdammers willen de centrale middenvelder graag losweken bij zijn huidige club Anderlecht waar hij nog een contract heeft tot medio 2025.

Info 1908.nl • Bronnen bevestigen dat Feyenoord inderdaad bezig is om Kristoffer Olsson te binden. Het zou gaan om een huur met een optie tot koop. Feyenoord heeft tot morgen om de deal met Anderlecht rond te maken.

Delen

Reacties

Anderlecht fans op twitter noemen deze gast nog langzamer dan Diemers/Hendrix. Hopelijk een bliksemafleider voor Grillitsch deal?
Wat kunnen we morgen nog verwachten?? Of blijft het hierbij? Ik ben erg benieuwd. Iets zeg me dat er nog iets staat te gebeuren
Denk dat je alleen mogelijk een nieuwe ‘6’ kan verwachten en nog iets voor de O21
Nieuwe 6 is leuk maar als die Olsson zo langzaam is kan hij leuk wegdraaien en is furious op eerste meters maar als hij achter zijn man aan moet dan hebben ook wel wat uit te leggen
Is Jaïro Riedewald geen optie om de 6 positie bij ons in te vullen? Moet het al een tijdje doen met invalbeurten bij Crystal Palace en is nog maar 25. Is zijn naam gevallen Rutger?
Grillitsch, Olsson of Mannsverk wel?😅 Hij komt uit 020 maar, heeft Premier League ervaring en kent de Eredivisie. Win-win situatie lijkt mij.
020 maakt niet uit, zolang ze maar geen plat Martijn Reuser accent hebben, en geen drie kruizen op zijn voorhoofd heeft getatoeëerd, verder zijn ze welkom wat mij betreft.
Net wat filmpjes bekeken maar zo slecht is deze gozer niet. Sterk aan de bal komt best wel vaak van achter uit en draait weg als een dolle. Snap best dat Feyenoord bij hem terecht komt. Hele goeie voetballer dat zie je gelijk.
De supporters van Anderlecht willen dolgraag van 'm af. Zweden vertellen dst hij de slechtste spelers is van het nationale team, etc

Ik hoop nog steeds - tegen beter weten in - op Grillitsch en anders Mannsverk.
Vreemd dat ie dan 40 interlands voor Zweden heeft gespeeld. Maar ik denk dat de gemiddelde Hertha fan dit ook over Bjorkan en Dilrosun zegt.
Dilrosun kan er ook niet veel van. Beetje een blinde pingelaar met weinig voetbal intelligentie.
Het management schijnt niks te weten over de interesse van Feyenoord .
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1044442/feyenoord-wordt-gelinkt-aan-zweed-olsson-zaakwaarnemer-ontkent-stellig.html
Ver weg blijven van die Ajax site elk negatief artikel die je opent sponsor je hun om onze club negatief neer te zetten
@FTM wat ga je morgen doen met deadline-Day? Aangezien je eerder in studio1908 aangaf wel iets leuks in gedachten te hebben
ja, en dat gaat hij nu aan jou vertellen...
Ik verwacht morgenochtend de primeur dat we CR7 binnenhalen.
Die mag Ajax hebben. Past daar wel met zijn ego.
Laat maar komen zo’n ervaren international. Bovendien: een Zweed hadden we nog niet toch?
Zeker wel, ons buitenspelertje Wålemark komt uit Zweden :)
O ja, natuurlijk! Nou, dan was een Let of een Est misschien beter geweest.....
https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/989778/huisanalist-scout-anderlecht-nieuweling-olsson-uitstekende-visie-pass.html
Prima rapport, alleen liggen zijn uitdagingen bij luchtduels en tackles en laten die nu net enorm belangrijk zijn bij de rol van verdedigende middenvelder. Als we echt op zoek naar een 6 vraag ik me af of dit onze man is..
En het meest bizarre is dat statistisch gezien tackles en luchtduels 2 dingen zijn waarin Grillitsch EN Zerrouki excelleren.

Dus hoe komen ze in godsnaam bij deze vent uit?
Dit was een analyse voordat Olsson naar Anderlecht ging. Voetballend brengt hij zo te lezen zeker wel wat, maar voor een controlerende middenvelder zou ik wel graag iemand hebben die ook fysiek wat meer meebrengt.
Ik denk dat toch dat we Yaya Toure binnen moeten halen
We hebben Wieffer Timber en Geertruida toch voor die plek?

Vanwaar die stress?

Niks moet he maar we hadden die Amstelratten gewoon voor moeten zijn
Die man vraagt gewoon gigantisch veel tekengeld en salaris. Dat is de positie waar die in zit. We waren eerder maar waarschijnlijk wachtte hij gewoon rustig af dan krijg je dat gewoon. Helaas maar next.
Timber hoort daar niet en Geertruida ook niet. Timber moet je rouleren met Kökcü en Geertruida hoort op rechtsback thuis. Spelers opstellen waar ze thuis horen. Is beter voor het spel en ook beter mbt het drukke schema (rouleren).
s dit niet gewoon de “vervanger” van Toornstra en wordt er dan nog een echte 6 gehaald? Want als Toornstra was gebleven dan waren ze ook voor een 6 gegaan toch? En Bullaude werd aangekocht als vervanger van Basset.
Ja, 40 interlands voor Zweden, ook zo'n hoogvlieger op voetbalniveau. Krijg nu beetje het gevoel dat we persé iets moeten kopen. Voelt niet goed. Gaan we nu weer een paniekaankoop doen of zijn we verstandig?

En... wat is er nu met Bullaude?
Niks die wordt vandaag gepresenteerd. Aldus het AD en Mikos Gouka.
Dan moeten we de internationals van Noorwegen, Polen, Oostenrijk en Slowakije ook maar bij het grof vuil zetten. 40 interlands voor een Europese middenmoter is op zich niet slecht. Ik ben wel benieuwd wat voor soort speler het is. Wat zijn de sterktes en zwakheden in zijn spel, wat is zijn beste positie en waarom belandde hij bij Anderlecht op de bank?
'Als Rsca-supp zou ik maar wat blij zijn als hij weg is. Hele frêle, trage voetballer. In duel echt een slapjanus. Zijn enige "kwaliteit" is dat ie behoorlijk mooi kan wegdraaien van zen man.'
Dat klinkt in ieder geval beter dan Diemers
Aanvallende middenvelder. Bullaude zal dan wel niet op tijd ingeschreven kunnen worden voor de EL...
Aanvallende middenvelder? Waar haal je dat vandaan al mag ik het vragen
Ongelooflijk zeg van die domme speculaties.
Waarom heeft hij weinig zicht op speeltijd bij Anderlecht?
Welke positie speelt deze man meestal? Op 6, 8 of 10? Als ze hem willen omdat de deal met Bullaude om een of andere reden is geklapt vind ik het jammer. Ik wil die verbeterde versie van Til wel eens bij Feyenoord zien spelen. Als hij een goede controlerende middenvelder is, is het wel goed nieuws. 40 interlands voor Zweden is toch een aardige CV. Wel benieuwd waarom hij bij Anderlecht buiten de boot viel. Ik hoop dat er bij VI pro nog een uitgebreide analyse komt van zijn kwaliteiten en zwakheden. Als hij komt tenminste...
Bullaude wordt vandaag of morgen gepresenteerd. Die is binnen.
Ja, 40 interlands voor Zweden, ook zo'n hoogvlieger op voetbalniveau. Krijg nu beetje het gevoel dat we persé iets moeten kopen. Voelt niet goed. Gaan we nu weer een paniekaankoop doen of zijn we verstandig?

En... wat is er nu met Bullaude?
We hebben ook internationals van Noorwegen, Slowakije, Oostenrijk en Polen om maar wat te noemen. 40 voudige internationals van Duitsland of Brazilië is een tikje lastig te halen voor Feyenoord. Zweden is best een aardig voetballand wat er bijna altijd bij is op de grote toernooien. Dus het zegt wel iets als je daar 40 interlands voor speelt. Dan ben je ook weer geen prutser. Of het ook echt een speler is die Feyenoord sterker valt omdat hij kwaliteiten meebrengt die ze nog niet hebben valt denk ik nu nog door weinigen op dit forum te zeggen. Ik ben vooral benieuwd wat voor type speler het is.
Grillitsch 27 jaar potentiële aanwinst Feyenoord, 99% van de fans: fantastisch we hebben ervaring nodig, ons middenveld is te jong en deze man is al international kent de klappen van de zweep! Gelijk doen.

Olsson 27 jaar potentiële aanwinst Feyenoord. 99% van de fans, niet doen is al op leeftijd, en geen restwaarde. 40 interlands telt nu opeens niet mee.

Het heerlijke leven dit, ik zeg fijn om weer een nieuwe naam te horen en in potentie weer een super goede speler erbij. Bevalt het niet, optie tot koop niet lichten. Fijne avond!
Knap dat je een paar overeenkomsten hebt gevonden.
Valt me nu op allebei ook lang haar, het zal toch niet
Hij haalt een terecht punt aan. Namelijk het continu met twee maten meten wat onze aanhang doet. Het gebeurt continu.
Ze zijn ook allebei voetballer, hebben 2 benen en armen. Ook allebei een naam en een leeftijd.
Zijn toch compleet andere spelers. Heb 99x liever een gerespecteerde naam uit de Bundesliga dan een tweede keus in België. Fijne avond!
Waar het mij om gaat is dat deze selectie behoefte heeft aan een echte 6. Deze meneer heeft 10 van zijn 40 interlands op 6 gespeeld en afgelopen seizoen bij Anderlecht 3 wedstrijden op 6 en 37 wedstrijden op andere posities op het middenveld. We hebben toch al meerdere van dit soort spelers in de selectie, waarom er dan nog 1 halen. Haal gewoon een echte 6 waarvan het zijn natuurlijk positie is. Dat is waar deze selectie behoefte aan heeft
Haha de enige overeenkomst die ze hebben is dat ze 27 zijn.
Verwacht wel dat dit rond komt.

Nu wordt het weleens tijd om Bullaude te presenteren.
@FTM , dus de komst van Grillitsch gaat niet door?
Prima keuze! Het wordt een beetje overtrokken dat hij een bankzitter is bij Anderlecht. De nieuwe trainer daar ziet het niet in hem zitten nu hij 5-3-2 hanteert. Voorheen was hij een vaste waarde. 40 interlands is ook niet niks!
Geen gek idee natuurlijk. Aursness zat rond dezelfde leeftijdscategorie, dus dat geen excuus zijn om iemand geen kans te geven.

En bevalt t niet, dan gaat hij gewoon terug naar Anderlecht
Aursnes was een stukkie jonger toen we 'm kochten!
Aursnes was 25 jaar toen we 'm kochten.
Ja, en deze gast is 27… dan is dat toch ongeveer dezelfde leeftijdscategorie..
Er is te veel gaande nu, veel namen…komt denk eea aan als verrassing. Buckle up…gaat nu pas echt beginnen…gekke uren zijn aangebroken!!!
Wordt kennelijk bij Zweden (40 interlands) wisselend op 6 en 8 gebruikt.

Snap niet dat iedereen direct zo negatief is. Feyenoord zoekt naar ervaring op die positie. Dat heeft deze jongen duidelijk wel. Het is verder zeker geen slechte voetballer.

Het is een huurspeler. Als Olsson heel goed uitpakt kan je hem misschien kopen, anders gaat hij weer terug.

Grillitsch had prachtig geweest maar is niet haalbaar. Mannsverk halen terwijl hij er nog niet aan toe is (volgens velen) is wellicht ook niet heel verstandig.
Omdat men niet verder kijkt dan vorig seizoen en men er rare dubbele standaarden op na houdt bij het beoordelen van spelers (die veelal onbekend zijn).
Helemaal eens, met alleen 21 jarigen ga je het ook niet redden.

Aan de bal, zowel dribbel als passing, ziet het er heel goed uit. Beetje mix van Aursnes en trap van Schone. Ga er vanuit dat hij voor de nr 6 positie komt, dan wel benieuwd naar z'n defensieve skills en positionering.
Nou Ik heb toch liever grillitsch of mannsverk
Waarom omdat je fifa game dat zegt? Waarom is een olsson minder dan een grillitsch of mannsverk? Olsson is 40 voudig int en is in de laatste int periodes gewoon basis speler nat ploeg. Een grillitsch bv is al een klein jaar geen int meer....
Grille wil een tekengeld en salaris wat Feyenoord niet wil betalen en wellicht nog meer financiele eisen. Zet dat maar uit je hoofd, sinds april zijn al heel veel clubs afgehaakt toen ze de eisen hoorden.
En mannsverk weet ik niet, zal wel een fors prijskaartje aan hangen, net als zerrouki
Is dit wat je bedoelde met dikke info straks op 1908.nl ?
Lijkt me niet als je kijkt naar wanneer beide berichten gepost zijn (kort na elkaar).
Oke ben benieuwd wat er nog aan komt dan.
Das de verrassing 😂 gekke uren zijn aangebroken
Hij heeft het inmiddels verwijderd op Twitter. ???
Dat is zeker een goede speler en kan meteen spelen, zegt mij niet zoveel dat hij nu niet in de basis staat. Dit is een ervaren speler en huur met optie tot koop is op zich beter dan 8 miljoen uit te geven voor speler Twente. Of miljoenen tekengeld voor die grillisch.
Deze naam is wel een beetje jammer. Komen er zulke leuke namen langs . Gaat het dalijk eindigen met deze. Hopelijk krijgt het nog een andere wending .
Waarom is deze naam dan minder? Geef eens een onderbouwing?
Heeft ie niet, de kans is vrij groot dat hij niet 1 van de namen ooit 1 hele wedstrijd heeft zien spelen.
Lijkt me een goeie zet, Zweeds international en valt bij Anderlecht buiten de boot momenteel.
27 jaar dus lijkt me prima binnen de selectie
Dan eindigt helaas een geweldige transferperiode in mineur…
Vanochtend: "we gaan niet halen om het halen". Nu: "we halen er nog een middenvelder bij die niet op 6 speelt."

@FTM: kan je na de file iets meer aangeven waarom feyenord hem wil hebben?
Deze speler speel juist veel op 6 ook in het zweeds elftal, misschien andere sport gaan volgen?
inderdaad, dat doet nog altijd pijn
Hier kan ik dan weer niet enthousiast van worden. Een speler die het bij Anderlecht al niet echt red.

Doe het dan maar met Timber, Wieffer, Geertruida, Dermane voor die positie. Of had Aursnes lekker gehouden.
Het is niet zo dat hij het bij Anderlecht niet redt en een vaste wisselspeler is. Speelde vorig seizoen vooral in de basis, maar nieuwe trainer gooit het om en brengt andere spelers in.
Mannsverk speelt bij molde ook niet alles, en grillitsch zat in het laatste jaar bij hoffenheim ook vaak op de bank....iets met feiten en perceptie???
Dit lijkt mij wel een prima zet met beperkt risico. Heeft al wel wat gespeeld bij Anderlecht, is dus waarschijnlijk fit en zal weinig aanpassing nodig hebben. Verder gespeeld in Rusland, 27 jaar en voorheen Zweeds international. En belangrijkste: multifunctioneel en kan zeker ook op 6 uit de voeten.
Olsson is gewoon een goede huur aankoop kan op alle middenveld posities uit de voeten dus ook als dmv.
Is dit niet een aanvallende middenvelder?
Nee kan overal uit de voeten, dit is een 2e timber alleen meer ervaren
Qua spel wel een heel ander type, blinkt uit in z'n passing en fijne techniek. Juist complementair aan Timber, die het vooral van z'n power en rushes naar voren moet hebben.
Staat dit los van mannsverk/grillitsch ?
Nee. Vergelijkbaar type - iets multifunctioneler - met minder risico.
  • 1
  • 2