pusic

VK Sportphoto

Nieuws

‘Feyenoord in gesprek met Pusic over nieuw contract’

Van de redactie

Feyenoord is met assistent-trainer Marino Pusic in gesprek over een verlenging van zijn contract. Het huidige contract van de 51-jarige oefenmeester loopt nog tot medio 2024. Feyenoord wil zijn contract graag verlengen met één jaar. Dat meldt Voetbal International dinsdagmiddag.

Eerder deze zomer bereikte de Rotterdammers al een akkoord met Arne Slot voor een contract tot 2025. Pusic is blij met zijn rol binnen de technische staf. “Ik heb het prima naar mijn zin bij Feyenoord, zit goed in mijn vel."

Pusic wordt begeerd door meerdere clubs. De geruchten gaan dat Fortuna Sittard interesse heeft in de Nederlands-Kroatische trainer. "Nu heb ik geen rechtstreeks contact gehad met Fortuna, dus ik weet niet wat er waar is van de geruchten dat ik in beeld ben. Wel heb ik aanbiedingen gehad van clubs uit Zuid-Europa. Die heb ik geweigerd. Het is niet dat ik geen ambities heb als trainer, maar ik ben gelukkig bij Feyenoord. Er moet echt iets bijzonders komen, wil ik verder gaan kijken. Dat is nu niet aan de orde," geeft hij aan in gesprek met VI.

Delen

Reacties

Vertrouwingspersoon van Slot en een goede gozer voor in de groep. Heel goed dat ze hem langer willen binden
Goeie kerel, we hebben gewoon een prima technische staf