Betrouwbaar
hartman

VK Sportphoto

Transfers

UPDATE • 'Feyenoord laat Hartman niet naar Excelsior vertrekken'

FeyenoordTM

Excelsior is bezig om Quilindschy Hartman van Feyenoord te huren. Met dat nieuws komt het AD dinsdag naar buiten.

Hartman heeft bij Feyenoord minder zicht op speeltijd gekregen na het huren van Fredrik André Bjørkan.

UPDATE 17:00 • Excelsior clubwatcher Jeffrey van der Maten meldt zojuist via Twitter dat Feyenoord een overgang van Hartman naar Excelsior geblokkeerd heeft.

De Kralingers hebben geïnformeerd naar de linksback, maar Feyenoord wil hem niet laten gaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Alleen doen als hij speeltijd krijgt, anders wordt ie er vast niet beter op.
Heeft het te maken met zijn blessurehistorie en het kunstgrasveld waar Excelsior op speelt?
Feyenoord laat Hartman niet gaan… dit is zonde. Had bij Excelsior mooi wat eredivisie ervaring op kunnen doen!
Excelsior speelt wel aanvallend voetbal, ideaal om daarna bij Feyenoord aan te haken!
Jaar verhuur is prima voor Hartman. Als hij zou blijven komt hij er niet meer in.
Zou voor alle partijen heel goed zijn
Op dit moment nog niet doen. Lopez is nog geblesseerd, en het is nog afwachten hoe goed Lopez blijkt te zijn. Hartman dus bij de groep houden en dan misschien in de winterstop alsnog verhuren.
zit idd wat in. volgens mij is hij maar licht geblesseerd, maar het lijkt er meer op dat slot hem nog lang geen serieuze optie vindt.
Dat gevoel krijg ik ook. Denk dat Lopez echt is gehaald voor volgend jaar, Bjorkan voor nu!
Dit is gewoon verstandig. Hartman moet spelen in de Eredivisie voor ziin ontwikkeling en er zijn genoeg opties voor lb (Bjorkan, Lopez, Hancko en in geval van nood Pedersen). Indien nodig kunnen we Hartman in de winter nog terughalen.
Lijkt me een verstandige keuze! Ervaring op doen in de Eredivisie, bij een ploeg die best wel wilt voetballen.
We blijven erop hameren, maar wat een gemis is dat, dat we geen team in de KKD hebben.
ja een heel gemis. maar wat was het fijn dat we dat geld toen volledig besteed hebben aan de selectie. als we dat niet gedaan hadden, waren we nooit kampioen geworden. als we geen kampioen waren geworden hadden we nooit karsdorp en kongolo verkocht voor 31 mio. en dan hadden we geen cl gespeeld. heeft ons ook een slordige 40 mio opgeleverd. en dan ook nog even bedenken dat het nu van een kkd ploeg nog nooit is bewezen. altijd kwamen er bij ajax meer jeugdspelers door. en denk je dat de jong, de ligt, gravenberg en/of taylor zonder jong team er niet waren gekomen? en welke spelers zijn bij utrecht uit het jong team gekomen? en dan zijn er bij ons nog meerdere spelers doorgebroken ook. hadden we daar salarisbudget voor moeten reserveren terwijl we elk jar de ****** naar de nering moesten zetten, en met alle gevolgen van dien? iedereen lult elkaar maar na, iedereen blijft het maar herhalen, maar niemand ziet het complete plaatje.
Maar het complete plaatje wat jij schetst is jouw waarheid?

Je kan daarin wel ''als, als'' zeggen, maar dat is achteraf ook makkelijk lullen. Om er nog een in te gooien, als Feyenoord geen kampioen was geworden, wat was er dan nog over van ''dat goede beleid'' toentertijd?
We kochten voor het kampioensjaar alleen Jorgensen (3,5 miljoen). Dus het is naar mijn mening onzin door te stellen dat al het budget naar het team ging.

Er is toen vooral naar de korte termijn gekeken, totaal niet in het belang van Feyenoord. Spelers van Ajax en PSV hebben gewoon weerstand op een hoger niveau, waardoor ze rijper zijn als ze naar het 1e komen. Feyenoord moet spelers verhuren aan Ado, Dordrecht, Roda en Excelsior(KKD, Azarkan) spelers worden totaal uit het oog verloren. Dat gebeurt met een Jong team in de KKD niet.
Het is lastig te beoordelen. Want wat kost het nu daadwerkelijk. Volgens mij hadden we ook geen locatie, oude Varkenoord zal niet voldaan hebben als speellocatie. Dan zou je bijvoorbeeld bij Excelsior terecht komen, daar zal ook een huurprijs aanhangen. Minimaal zoveel spelers onder contract hebben staan. Ik geloof ook niet dat zo'n beslissing alleen door van Geel is gemaakt. Dat zal me in ieder geval tegenvallen als de club zich daar in niet gemengd heeft.
In alle eerlijkheid. Wanneer het seizoen 2 wedstrijden langer had geduurd waren we geen kampioen geworden.

Maar Sepp10 heeft een punt. Korte termijn leverde het een kampioenschap op, maar lange termijn is toen uit het oog verloren.
We hebben zoveel spelers uit de jeugd weg zien gaan omdat er geen tussenstap was, er kon dan niets geboden worden zogezegd. Daarbij was ik wel benieuwd geweest waar sommige jongens hadden gestaan wanneer ze op een normaal niveau wekelijks voetbalden in plaats van 10 wedstrijden per jaar in de jeugdcompetitie.
dat is zeker mijn waarheid. maar je geeft nu aan welk bedrag aan transfers werd uitgegeven, maar dat was helemaal niet relevant. het ging om het salarisbudget. als je een jong team hebt moet je meer spelers contracteren. dat kost salaris en dat gaat ten koste van het salarisbudget. als feyenoord geen kampioen was geworden kon de cl ook worden bereikt met een voorronde. dat was proberen op korte termijn succes te halen (heeft Bosz ook al een keer geprobeerd), maar er waren natuurlijk nog meer redenen om het niet te doen. De vraag was of jong teams in de eerste divisie mochten blijven (nog altijd veel protest van competitievervalsing) en of spelers zich echt beter ontwikkelen dan bij een competitie met 2de elftallen, terwijl je spelers waarvoor dat niet geldt ook kunt uitlenen. en het is natuurlijk onzin om te zeggen dat uitgeleende spelers uit het oog verloren worden, je hebt geen invloed op de training en of ze opgesteld worden, dat wel.

maar wat is het probleem, we hadden vorig jaar 4 zelf opgeleide spelers in het team staan. meer dan ooit. vitesse heeft zn jong team opgedoekt. utrecht heeft er totaal geen profijt van . psv nauwelijks. ik vind dat gakbo zich ontwikkelt, maar die gast is al 23 of zo. obispo speelde in jong, maar moest toch nog naar vitesse. en is nu nog geen zekerheidje. dan is er nog een donkere jongen die het vorig jaar goed deed, maar die stellen ze nooit op. wat heeft psv eraan.

wat heeft ajax er aan? unuvar was hun grootste talent. die gaat nu naar trabzonspor. jong ajax is niet geod genoeg voor hem. en nogmaals, ook zonder kkd teams was de doorstroming bij ajax altijd beter.

maw, het salarisbudget is maar een gedeelte van het verhaal. er was ehct wel wat voor het standpunt van van geel te zeggen. ik stoor me er aan dat iedereen altijd maar even in een bijzijn vermeldt: ja, iedereen is het er wel over eens dat het een gemiste kans was. dat is gewoon gelul. en ik was echt zwaar voorstander van een jong team, maar ik heb wel altijd goed geluisterd naar de tegenargumenten.
Je maakt er een heel verhaal, Kuyt zei nou moet Feyenoord laten zien geen eendagsvlieg te zijn.
Daar laat ik het maar bij.
Top! Als hij op dat niveau zijn minuten kan maken en kan verder kan ontwikkelen, kan hij volgend jaar misschien aansluiten bij het eerste elftal.