Betrouwbaar
balde

VK Sportphoto

Transfers

Aliou Balde maakt seizoen af bij FC Dordrecht

FeyenoordTM

Aliou Balde wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht. Met dat nieuws komt Rijnmond Sport dinsdagmiddag naar buiten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dacht dat ie in de voorbereiding toch aardig presteerde bij U21. Zie ook al Hartman wellicht naar Excelsior.. Zo komt dat U21 natuurlijk nooit in de voetbalpiramide terecht..
Ga deze toch eens wat meer volgen, als hij goede begeleiding krijgt kan het best wat worden.
Ik had deze speler toch wel bij de O21 gehouden, daar was hij deze voorbereiding goed bezig en hij leek zich onder Boel beter te ontwikkelen (eveneens in mentaal opzicht). Zonder Balde verlies je diepgang en scorend vermogen voorin. Ik ben benieuwd of ze dan misschien toch nog een project signing gaan aantrekken om dit te compenseren.
Volgens mij zat Slory op de bank omdat hij speelde. Slory is de toekomst, Balde heeft geen toekomst
Slory stond in de basis naar mijn weten.
Balde heeft zeker wel toekomst, krijgt alleen niet de juiste begeleiding.
Ja het ligt aan Feyenoord.. deze jongen is mentaal maar ook voetballend gezien niet goed genoeg voor wat wij bij Feyenoord nastreven.
Hij heeft de laatste tijd best wat leuke dingen laten zien bij de Onder 21. De stap naar Dordrecht is denk ik wel een goede. Leert ie weer meer dan bij de O21.
Volgens mij zat Slory op de bank omdat hij speelde. Slory is de toekomst, Balde heeft geen toekomst
Onbegrijpelijk. Met alle respect voor de ontwikkeling van spelers, maar het in de KKD krijgen van ons Jong team is veel belangrijker dan de ontwikkeling van welke speler dan ook. Zeker met het oog op het NL League initiatief waarmee de route naar de voetbalpyramide definitief afgesloten zou worden.
Uiteraard, verder de O21 uitkleden… zo komen we nooit in de KKD…
Vind dit zonde voor onder de JO21
Dordrecht, ik weet het niet zo. Conteh speelde er vorig jaar ook redelijk en werd direct weer verhuurd deze zomer. Had hem qua doelpunten en snelheid graag in de 021 gehouden.
Heeft dit te maken met die project signing?