Bevestigd
yv202255a1a03623

VK Sportphoto

Nieuws

Komst vervanger Aursnes geen zekerheidje voor Feyenoord

FeyenoordTM

De kans is aanwezig dat Feyenoord deze window geen vervanger binnen haalt voor de naar SL Benfica vertrokken Fredrik Aursnes. Daar waarschuwen verschillende ingewijden voor.

Feyenoord heeft voor de '6' positie momenteel verschillende krachten binnen de selectie. De veelzijdige Quinten Timber kan uit de voeten op de meest verdedigende rol van het middenveld. Daarachter staat Mats Wieffer klaar, die recentelijk herstelde van een blessure. Ook liet jeugdexponent Lutsharel Geertruida zaterdag tegen FC Emmen zien dat hij de rol kan vervullen.

De Rotterdammers weten: Er volgen nog slechts 10 wedstrijden in de eredivisie (waarin het Ajax nog niet treft); 6 wedstrijden in de groepsfase van de UEFA Europa League en nog geen KNVB Bekerduel tot het WK voetbal in Qatar aanbreekt. Daarmee breekt ook tegelijkertijd de winterstop aan, dus ook een nieuwe transferperiode. De periode van 2.5 maand zonder extra verdedigende middenvelder zou overbrugbaar zijn.

Natuurlijk waagt Feyenoord nog verschillende pogingen om een extra middenvelder te strikken, maar het is geen uitgemaakte zaak dat er voor woensdag 23:59 (de deadline voor inkomende zomer transfers) een nieuwe middenvelder tekent op Rotterdam-Zuid.

De namen van Sivert Mannsverk en Florian Grillitsch vallen concreet in het Maasgebouw. Voor eerstgenoemde zocht Feyenoord deze werkweek al voorzichtige toenadering met Molde FK, nadat laatstgenoemde ook in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax kwam te staan. Verder durven verschillende ingewijden een eventuele komst van Ramiz Zerrouki ook nog niet helemaal uit te sluiten.

Mochten de financiële eisen te gortig blijven om één van de genoemde targets te binden, houdt Feyenoord de centen op zak en kijkt het over 2.5 maand weer verder.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als Grillitsch inderdaad niet komt zou ik het hierbij laten.

Met Timber, Wieffer en in uiterste nood Geertruida is de “6” positie ook in te vullen, al ben ik absoluut geen voorstander van Geertruida op ‘6’, vind het maar een matige en beperkte speler.

Timber -Kokcu (Bullaude) - Szymanski
Zo staat je middenveld ook goed. Daar zit alles in, aanvallend, scorend vermogen, creativiteit en verdedigend.

Pedersen rechtsback en gaan maar…
*** zeg zerrouki niet doen veel te duur
Prima om met nuchterheid om te gaan met dingen die op deze resterende termijn haalbare kaart zijn. Los van een vacature op de 6 positie is de selectie in de breedte ontegenzeggelijk kwalitatief verbeterd met goed spelersmateriaal. Slot zal heus een visie hebben hoe hij de 6 positie met de huidige mogelijkheden wil gaan invullen. (En met Timber zou dit bv. toch prima moeten kunnen)

Wellicht volgt nu een idiote en conceptuele gedachte maar we hebben, naast genoemde alternatieve spelers op 6 in het artikel sinds kort nog iemand met grote defensieve gaves, loopvermogen, een steekpass en aanvallende impulsen; is Hańcko op 6 met de punt naar achteren bij nood een tijdelijk idee of complete onzin?
Zeker niet. Denk dat Hancko voortreffelijk uit de voeten kan als 6 of als vrije/centrale man in een 5 mans verdediging.
Helemaal mee eens probeer het eerst eens met Timber of Wieffer en dan verder kijken evt
Dan liever geld in je zak houden. Zerrouki wil ik liever niet, dertien in een dozijn speler. Zijn er plenty van, en ook nog eens goedkoper. Is die Viña nog een optie? Begreep dat deze speler op de reservelijst werdt geplaatst? Of zit ik verkeerd 🤔
Viña is een linksback Rico. Daar hebben we nu al Lopez en Bjørkan voor gehaald, mede ook omdat Viña geen optie was.
Was inderdaad vergeten dat hij linksback is bij Roma.
Laten we positief zijn en maar aannemen dat Wiefferman iedereen op de training kapot speelt!
In mijn ogen is Timber echt de ideale 6 - Wiefer of Geertruida als eventuele back-up.

Liever dit dan onnodig nog meer knaken uitgeven.
Timber is een goede speler, maar alles behalve een centrale verdedigende middenvelder (a.k.a. "6" of "CVM").
Bullaude word als het goed is vandaag gepresenteerd!
Drama

Snap echt niet dat Feyenoord dit dan weer laat gebeuren?!

En niet zeggen Wieffer en Geertruida want waarom ga je dan überhaupt opzoek naar een vervanger

In deze hadden ze meteen moeten doorpakken

Nu zeggen die amstelratten weer bedankt en tot ziens!
Wat laten ze precies gebeuren volgens jou?

Feyenoord gaat toch niet ‘ten koste van alles’ een speler binnenharken…
Met grillistch haal je ook een speler die niet wedstrijdfit is
Waar je gelijk in heb, is dat de presentatie van "bully" binnenkort realiteit zal zijn. Dit terwijl we voor zijn posities al best wel wat leuke spelers hebben rondlopen en voor aursness op dit moment niks. wat vergelijkbaar of beter is dan aursness zelf. Wel jammer want op papier kunnen we volgens mij beter concurreren met ajax dan psv op dit moment, met als enige missende schakel een aursness vervanger die er direct staat.
Mensen die praten over wanbeleid.. zijn jullie sinds kort bij Feyenoord? We hebben jarenlang wanbeleid gehad waar je transfers bestonden uit guyon fernandez, michiel kramer noem het maar op. Nu hebben we een trainer met een visie, een directie die het plan lijkt te supporten en een vrachtlading aan talenten, hoop en kwaliteit. Wieffer is prima en Geert kan ons altijd redden. Ik denk dat we soms vergeten waar ons clubbie voor staat.. steun de boys en het plan dan kunnen we leuke dingen zien met ze allen. Ik hoop dat we geen alie express 020 proberen te zijn en dat we onze eigen clubbie en de denkwijze van de club in acht houden...
Ambitie moet zeker niet getemperd worden maar effe normaal doen blijven en geen koophongerig resultaten clubbie worden. Ik hou persoonlijk van Feyenoord om meer dan de resultaten en het voetbal wat ik nu zie en de dynamiek die de jongens brengen met de tactiek van slot.. ik geniet ervan
Niks tegen de genoemde spelers natuurlijk en was niet de bedoeling ze uit te lichten, maar iedereen kan zo ze voorbeeldjes van wanbeleid de afgelopen jaren bij 1 zoeken in ieder geval het heeft der in lange tijd niet zo mooi uitgezien vind ik 1 gelijkspel met een niet ingespeelde selectie vind ik ook geen reden tot paniek..
Allemaal leuk en aardig maar omdat we in het verleden met dat soort spelers moesten doen betekent niet dat je nu niet kritisch mag zijn op onderdelen. Wanbeleid is inderdaad zwaar overdreven maar mensen mogen best inhoudelijke kritiek hebben. Dat wat jij doet heeft ons namelijk ook jaren afgeremd; altijd ergens een excuus voor hebben en altijd alles met de mantel der liefde bedekken onder het mom van 'loyaal zijn en steunen'.
Volgens mij geef ik ook duidelijk voetbalinhoudelijke redenen met het talent en de marktwaarde die we vertegenwoordigen en de potentiële groei en de tactiek van slot en het veldspel...
Heeft ons ook gemaakt tot 1 van de trouwste supporter base waardoor überhaupt nog geld in het laadje kwam en de kaartverkoop top was dus ik denk dat je neerkijkt op de voordelen van "loyaal zijn en steunen". De spelers geven ook aan geeft ze een boost. Aan het eind van de dag zijn de spelers werknemers en met steun excelleren zij in de meeste gevallen een stuk beter. Ik bedoel niet zie alles door de vingers maar azijnzeiken en dingen roepen over directie waar wij geen verstand van hebben met uitzonderingen nagelaten is ook niet de weg vooruit.
En toch voelt dit niet lekker

Als je weet dat hij transfervrij is moet je toch juist doorpakken

Aanbod doen en meteen een ultimatum geven. 100% zeker dat hij nu voor een hoger salaris kiest bij onze grachtenratten uit 020

Zeker weten dat hij daar niet eens in de basis staat maar gewoon om Feyenoord te dwarsbomen en dus eigenlijk ook erg tactisch en slim gedaan (moet ik toegeven)

Waarom laat Feyenoord dit dan toe?

Leg uit waarom je een ultimatum stelt en pak vervolgens door om te voorkomen dat je morgen met lege handen staat of tegen de muur aan staat ondanks dat we Wieffer en Geertruida hebben als alternatief.

Als je ergens voor wil gaan moet je wel doorpakken, zeker als hij een transfervrije status heeft.

Dit zijn nou spelers waar je na een jaar makkelijk winst op pakt.

GRATIS binnenhalen plus salaris en na een jaar eventueel al weer verkopen, hoe makkelijk wil je waarde creeren op het veld?
Gratis is niet helemaal waar want, deze spelers vragen zich meestal de hoofdprijs als het gaat om tekengeld bij een transfervrije status
Juist, en dat zou best wel eens de belemmering kunnen zijn waar je tegen aanloopt.
Zo simpel ligt het niet, deze speler kon al bij diverse clubs tekenen, verder weet je niet of hij wel voor een paar jaar wil tekenen.
Straks wil hij maar 1 jaar contract, tekenbonus en hoog salaris. Dan kost hij je een vermogen.
Een ultimatum werkt niet bij dit soort gasten.
Begrijp je verhaal, maar in mijn ogen zit je er echt naast.
Met grillistch haal je ook een speler die niet wedstrijdfit is. Daarnaast moet je ook niet alles voor hebben om de speler binnen te halen als je hem een hoog salaris of veel tekengeld beloofd kan dat voor scheve gezichten zorgen in de kleedkamer
Ik vind het wel heel makkelijk om te zeggen, het zijn maar 10 wedstrijden in de eredivisie en 6 in de EL.
Als je kans wil maken op de 1 of 2 plek in de eredivisie moet je die allemaal winnen en als wij willen overwinteren in Europa moet je er ook minimaal 3 winnen en 1 gelijk spelen. Plaatsing 2023 cl en overwinteren Europa levert ook een vak met geld op.
Ok, maar het zal toch niet allemaal van bv een Mannsverk afhangen of het een succesvol najaar wordt of niet? 🤔
Mensen horen een naam en gaan er gelijk vanuit dat deze een tweede Messi is. Als de scouts en de technische staf denken dat ze het kunnen rooien tot aan de winterstop met deze selectie ...... dan vind ik dat ze gesteund dienen te worden. Het geroep om die Oostenrijker en / of Noor .... terwijl 98 procent nog nooit van die gasten had gehoord. We zijn een prima weg ingeslagen ..... maar laten we in godsnaam normaal blijven doen.
Ik denk dat de club besloten heeft om niet verder mee te gaan in de ontwikkelingen rondom Grillitsch. Lijkt me bepaald geen wanbeleid. Er moet waarschijnlijk toch teveel geld naar hem worden doorgeschoven, en dat kan onrust veroorzaken. Bovendien heeft Grillitsch al maanden geen wedstrijd meer gespeeld. Het voetbal is zo intensief geworden dat je op geen enkele positie meer spelers kunt hebben die kwalitatief 'wat minder' zijn. Slot heeft genoeg keuzes. Ik heb de hoogste verwachtingen van een middenveld met Kökcü, Timber en Szymanski. De afgelopen transferperiode heeft aangegeven dat goede nummers 6, dun gezaaid en niet goedkoop zijn. Kökcü is als geen ander comfortabel aan de bal, en met zijn techniek, felheid, inzicht, en passend vermogen heeft hij alles en meer wat nodig is voor die positie. Dan heb je een as van Trauner, Hancko, Kökcü en Szymanski waarmee je heel snel aan het vooruit voetballen komt, en die m.i. niet onderdoet voor de as van het vorige seizoen. Nadeel is dat je Kökcü dan in het aanjagen en druk zetten voorin mist. Maar zijn energieke dribbels, waarmee hij vaak snel terrein wint, kan hij er dan nog gewoon uitgooien (komt eerder nog meer ruimte voor), omdat Geertruida (of Hancko) dan kan inschuiven naar de 6. Bovendien zou het niet verkeerd zijn, wanneer de club nog wat centjes in de zak houdt. Win-win.
Vergeet Karim Dermane niet !.. ok.. hij is nog maar 18 en kan heel goed uit te voeten op 6. Snel in opbouw en heeft ook zeer sterkte verdediging achter zich...
Die gaat naar Dordrecht en ik heb zo het idee dat we die nooit meer terugzien
Je bent een beetje in de war, Baldé gaat naar Dordrecht…
Grillworst zal helaas denk ik naar 020 gaan, die hebben net Antony voor bijna 100 miljoen verkocht.
Ach, daarmee worden ze ook geen kampioen 😂
Wie wordt vervanger Anthony?
Je zou maar zoveel miljoen in kas hebben en falen... Dat vindt ik een grotere afgang dan dat Feyenoord bijv het kampioenschap pakt.
Het ontbreken van een echte 6 in deze selectie zou echt een aderlating zijn. Geertuida is niet balvast en technisch begaafd genoeg, Timber is tegen mijn verwachting in ook niet geschikt.

Er moet gewoon een echte 6 bij.
Van mij hoeft het niet, maar morgen op de laatste dag krijg je altijd nog verrassingen.
Worden altijd nog spelers verkocht en verhuurd in de laatste paar uren. Wel leuk om te volgen, dus wie weet komt er nog wat.
Ze hadden beter voor die baulaude een defensief middenvelder kunnen zoeken.
Wieffer, Timber, eventueel Geertruida keuzes genoeg
Was geweldige speler Aursnes, die kan je niet 1 op 1 vervangen, maar dat hoeft ook niet.
Er zijn zoveel nieuwe spelers, je spel van vorig kan nooit meer hetzelfde zijn.
Geef de nieuwe gasten een kans en die grillisch is ook niet fit binnen een maand.
WTF is dit nou weer voor onzin? Dat zou toch een ontzettend slechte zaak zijn.
die wordt vandaag medisch gekeurd en denkelijk morgen overmorgen wordt er getekend. Dan moet die terug naar argentinie om een verblijsvergunning aan te vragen dan is die thuis tegen sparta hopelijk van de partij en anders tegen pisvee
Zal dan uiterlijk morgen tekenen worden, overmorgen ben je te laat
Ik vind dit eerlijk gezegd maar wanbeleid. "maar" 10 Eredivisiewedstrijden? Daar kan je ook gewoon heel veel schade oplopen hoor. En een goed Europees seizoen is ook gewoon heel belangrijk, daardoor gaat de waarde van je spelers omhoog, ontwikkelen ze zich beter, stroomt er extra prijzengeld binnen en pak je meer punten zodat je in de toekomst makkelijke lotingen krijgt door in een eventuele Champions League kwalificaties bijvoorbeeld geplaatst te zijn.
Wachten is beter dan te veel geld betalen ,of een paniek aankoop,lijkt mij dus beter
Maar zo ver hoort het niet te komen. In de tijd dat we geen geld hadden kon ik dit begrijpen en was daar dan ook een voorstander van geweest. Nu hebben we echter tig miljoen uitgegeven aan 14 spelers en dan hebben we alleen Wieffer als echte controleur? Als de markt zo moeilijk is wat een controleur betreft dan had je Aursnes dus niet moeten verkopen. Nu loop je dus het risico om bijna een halve competitie te moeten spelen met noodoplossingen als Timber of Geertruida. Oplossingen die je elders in het elftal ook nog eens verzwakken.
Beetje overdreven als je bedenkt dat Zerrouki lang geen 8 miljoen waard is, die Grillitsch waarschijnlijk een maand nodig heeft om wedstrijdfit te worden en Mannsverk waarschijnlijk nog niet veel beter is dan onze eigen alternatieven.
Ze hadden denk ik wel eerder en breder moeten zoeken naar vervangers. Die Zerrouki bleek 3 weken geleden al onhaalbaar en Grillitsch was ook onwaarschijnlijk. Mannsverk ligt nog tot 2025 vast, mist ervaring en is geen pure 6 maar meer een 8.
Maar goed, het was natuurlijk al megadruk met al die andere transfers.
ik zou hete wanbeleid vinden om 10 miljoen aan Zerrouki uit te geven, of Grillitsch 3 miljoen per jaar te geven terwijl je weet dat hij op zijn vroegst in November volledig wedstrijdfit is.
2,5 maand verder kijken is opzich niet slecht beleid, ik verwacht van dit seizoen eigenlijk niks behalve europees voetbal behalen. Eerste effe kieken wat voor vlees je in de kuip heb en wie daar bijpast.
Het gaat zo toch wel heel snel de goede kant op. Nu is het ook nieuws als Feyenoord iets niet doet!
Prima besluit. We hebben genoeg opties, dus waarom een paniektransfer.
Geertruida moet wat meer wedstrijden op het middenveld spelen. Hij is sterk en snel. Is als rechtsbuiten gewoon niet goed genoeg. Haalt nauwelijks de achterlijn. Heeft wel scorend vermogen, dus in het as van het veld, komt hij ook vaker in dat soort posities.

Met bullaude, szymanski, kokcu en Timber heb je 4 opties voor 2 plekken.
Wiefer er Geert vechten op plek 6.
Geertruida komt naar mijn mening nu al te vaak aan de bal in de opbouw. Dat zal als centrale verdedigende middenvelder alleen maar nog meer worden.
Geert is naar mijn mening de minste ,en ik zou hem vervangen,,speelt veel te veel terug dus aanvallend remt hij een aanval, maar ?! Ik zal het bij velen van jullie wel fout hebben
geef je 100% gelijk, soms te zenuwachtig aan de bal
Je moet zeker geen paniektransfer doen maar ik wil het zeker geen goed besluit noemen. Ik vind het nogal makkelijk gezegd; 'het zijn maar 10 competitiewedstrijden en 6 wedstrijden EL'. Als je daarin teveel schade oploopt haal je dat nooit meer in. Ook niet met een wintertransfer.
Eerlijk gezegd zou ik het een behoorlijke misser vinden wanneer je 14 spelers aantrekt maar daar geen echte vervanger voor Aursnes tussen zit.
Timber, Geertruida; verre van ideaal op nr6. Wieffer, daar van is het afwachten of hij het niveau aankan.
Off topic: hoe staat het met bullaude?
@FTM. Gaan ze niet meer voor Grillitsch,
Eigenlijk heel verstandig. Met recht nu geen paniekvoetbal om kost wat het kost iemand binnen te slepen.
Dit zou wel eens de beste beslissing van deze week kunnen zijn. Zerrouki te duur, Grillitsch niet te betalen, mannsverk is geen must op dit moment. Met deze selectie kan Slot uitstekend de komende tijd overbruggen en proberen een geoliede machine van te maken
Dan maar vertouwen hebben in Wieffer👍
Feyenoord is deze transfer window dus klaar :) Rutger bedankt voor de updates deze window en geniet weer van je rust 😀
Bullaude nog dan klaar. Overigens vind ik de linksack positie de achilleshiel van deze selectie.
Je had er nóg een extra optie bij willen hebben? 😧
Het zal moeten blijken hoe erg Aursnes gemist gaat worden... de EL komt eraan en dat gaat ook om aardig wat knaken... ben benieuwd of het verstandig is om te wachten met een vervanger...
Zoals ik bovenaan al zei; Geen paniektransfer doen maar het zou gewoon een misser zijn wanneer je geen geschikte vervanger vind. Dan geef je tig miljoen uit aan 14 spelers maar je hebt welgeteld ééntje die echt controleur is en die komt dan van Excelsior en is allesbehalve een zekerheid.
Op een of andere manier ben ik nog niet kapot van het middenveld Kokcu-Timber- Szymański. Eigenlijk mist Kokcu het snelle zien en handelen van Aursnes en Timber is in zijn doen en laten veel te aanvallend. Wellicht heb je extra verdedigende kwaliteit als Geertruida als back eigenlijk opschuift naar de rechtsbinnen op het middenveld zoals hij vaak doet. Je mist dan wel de overlap van de back op rechts. En wordt het midden erg druk bezet. Ik verwacht ook veel van Wieffer dus eigenlijk snap ik het ook wel weer. Investeren in een groot talent als Mannsverk kan natuurlijk nooit kwaad maar het hangt ervan af wat wordt gevraagd. Voor meer dan 5 miljoen moet je het niet doen.
Zo’n Manssverk zal er niet direct staan, denk ik. Als je het in de tussentijd oplost met Geertruida/Wieffer op 6, Kokcu/Timber op 8 en Szymanski/Bullaude op 10 heb je volgens mij een prima gebalanceerd middenveld en met Pedersen/Benita op rechtsback heb je de broodnodige overlap op rechts ook. Tenzij je met Grillitsch is absolute klasbak op 6 kan halen, zou ik het lekker laten voor wat het is.
Ook Grillitsch heeft lang solo getraind en helemaal geen wedstrijd ritme. Hij zal er ook niet direct staan
Enigszins begrijpelijk voor de 10 wedstrijden die je speelt + Europa dat je niet overhaast een vervanger haalt die wellicht iets te veel geld kost, maar ook in de 10 wedstrijden kun je veel punten verspelen en dan kan het al te laat zijn om in de winterstop een vervanger aan te trekken!
Precies, en vergeet niet dat we er ook al 4 gespeeld hebben. Dus hebben we het over 14 competitiewedstrijden. Dat is bijna een halve competitie. Vind ik inderdaad erg makkelijk gedacht. Maar goed, laten we even afwachten tot donderdag.
Voor de azijnzuipers hier... ik lees schande en weet ik het allemaal wat. Eerst ********** jullie zie te veel nieuwe spelers. Nu ********** jullie er moet toch nog een vervanger komen. Jullie zijn nog erger als een vrouw in haar menstruatie periode.
Je scheldt teveel waardoor we niks meer van je verhaal snappen…. 😎
Geertruida op 6 is een heel slecht idee. Niet dat hij dat niet kan, maar omdat hij dat zelf niet wil, om kans te blijven maken op een wk. Hij moet nog een contractverlenging tekenen wil je eind dit seizoen bij een verkoop nog een substantieel bedrag ontvangen.....dat gaat hij dan niet meer doen.
Bovendien is Geertruida op RB nog steeds duidelijk beter dan Pedersen. Ook voor het elftal als geheel.
Gewoon zo laten tot de winterstop en dan kijken wat je echt nodig hebt
Maakt de verkoop van Aursnes wel dubieus...waarom niet gewacht dan tot in de winterstop met een evt verkoop? 13 mln + bonus in 36 termijnen klinkt niet als een superdeal...
Stel hij raakt geblesseerd en raakt daarna geen pepernoot meer? Jørgenson konden we ook ooit voor ruim 20 miljoen slijten aan Newcastle en we weten hoe dat afgelopen is. We zullen moeten accepteren dat als er weinig jeugd doorbreekt dat dit de enige manier is om te groeien...
Die 36 maanden maakt niks uit. Is een liquide kwestie.
Best een logisch verhaal, maar als je er even over nadenkt is het te belachelijk voor woorden..

Aursnes voor een appel en een ei verkopen. We wisten al tijden dat hij zou gaan vertrekken en nu geen vervanger halen, omdat ze geen paniekaankoop willen doen...

Dit was al zo lang bekend.
Geertruida op 6 vind ik geen slechte optie, zeker niet als je je bedenkt dat je nu met bjorkan en pedersen dan twee opkomende backs hebt. Of zeg ik nu iets heel geks?
Is op zich niet gek, ware het niet dat Geertruida nog maar een kortlopend contract heeft, en ivm het WK op rb wil spelen. Als je hem als middenvelder gaat gebruiken en daardoor hij een wk misloopt, tegen de wens van hemzelf in, loop je het risico dat hij niet bijtekent en voor een bizar laag bedrag straks de Kuip uit loopt.
Grotendeels begrijpelijk. Er zijn al zoveel spelers gekomen en vooral het middenveld heeft best wat spelers. Als er nu nog een speler wordt gehaald moet ook die weer worden ingepast.
Voor nu 2.5 maand volhouden en dan gerichter een aankoop doen en die gemakkelijker inpassen en een al beter op elkaar ingespeeld team.
Oei wel een probleem. Timber en kokcu kunnen dat niet zo goed als aursnes.
Timber 6
Kokcu 8
Szymanski 10
Uitgemaakte zaak.
Timber moet dan wel heel veel veranderen. Hij gaat steeds diep
Hij speelt nu ook niet als meest controlerende middenvelder dus logisch dat hij meer vooruit speelt.
Ik zie liever Kökçu op 6 als balafpakker/spelverdeler, Timber op 8 met meer diepgang en scorend vermogen dan Kökçu, en Szymanski op 10 met lichtvoetigheid, diepgang en scorend vermogen.
Was voor mij onbegrijpelijk waarom hij niet in de basis stond tegen Emmen....!!!
Prima bekeken dit als het niet nodig is gewoon niet meer doen. Wil wel nu eindelijk heel snel meer horen over Bullaude duurt wel echt serieus te lang.
Met Geertruida in die rol en Bullaude erbij tel ik 6 midjes voor 3 posities. Geertruida/Wieffer, Timber/Kokcu en Szymanski/Bullaude. Ik vind het volledig begrijpelijk als Slot in Geertruida de oplossing ziet.

Tel daarbij op dat je ook nog Kleijn, Dermane, Milambo, Naujoks en eventueel Bergvall hebt, dan vind ik dit gewoon de juiste keuze.

Ik zou dan alleen graag nog een rechter centrale verdediger voor achter Trauner zien komen.
En volgens mij tel ik 9 middenvelders ipv 6 wel inclusief Bullaude.

Kökcü
Szymanski
Timber
Wieffer
Taabouni
Naujoks
Bullaude
Kleijn
Dermane
Geertruida
@FTM even off topic, maar ik zag gisteren in interview van bjorkan dat paixao al meetrainde. Dit betekent toch dat hij nu ook zijn pasje heeft en inzetbaar is tegen goahead zaterdag?
Als ie inderdaad heeft meegetraind, dan heeft ie z'n pasje.
Zonder pasje kan het niet
Ben wel echt benieuwd naar die Wieffer, mooi om te horen dat die nog niet vergeten is. Geertruida is daarentegen geen 6 in mijn optiek.
Laat dat maar aan de mensen over met verstand van voetbal. Jij dus niet