Primeur Bevestigd
mannsverk-feyenoord

Foto: Alamy

Nieuws

Feyenoord ziet in Sivert Mannsverk (20) mogelijke opvolger Aursnes

FeyenoordTM

Bij Feyenoord is er alles aan gelegen om snel vervanging voor Fredrik Aursnes te zoeken. De Noor, die vorige zomer over kwam van Molde FK, zal zoals alles nu staat spoedig een transfer gaan maken naar SL Benfica. Niet voor niets komt Feyenoord ook nu weer in Noorwergen uit.

Sivert Mannsverk (20) is de naam die momenteel in het Maasgebouw valt. Ook deze middenvelder speelt, net als Aursnes tot vorige zomer, bij Molde FK. De Rotterdammers zijn overtuigd van de kwaliteiten van Mannsverk en hebben niet voor niets warme banden overgehouden met Molde. Mannsverk is voor enkele miljoenen op te halen in Noorwegen.

Feyenoord denkt daarnaast ook aan Ramiz Zerrouki, maar FC Twente zit (vooralsnog te) hoog in de boom. De Tukkers willen liever geen afstand doen van de middenvelder. Feyenoord weet dat het de absolute hoofdprijs neer zou moeten leggen voor Zerrouki, die medio 2024 uit contract loopt. Naar verluidt loopt deze vraagprijs al snel op tot dik €6.500.000.

Het alternatief is dus Mannsverk, waar 1908.nl in dit artikel al naar hintte. De '6' maakt een ijzersterke ontwikkeling door in Noorwegen. Definitieve beslissingen zijn nog niet gemaakt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Over Mannsverk hoor je helemaal niets meer. Is hij buitenbeeld? Lijkt mij een goede inverstering.
Zit net even filmpjes te kijken van deze kerel, ziet er zo op het oog erg leuk uit. Beetje Frenkie de Jong vibe. Leuke dribbels, vaardig aan de bal. Makkelijk draaiend.
Noorse spelers zijn zeer goedkoop om binnen te halen. Noren zijn makkelijk te managen, ze doen wat de baas zegt, maar dan vaak ook niet meer dan dat. Ze houden van regels volgen. Perfect verdien model, kijk maar naar Pedersen: Ren langs de zijlijn zo hard mogelijk heen en weer, nul creativiteit en scorend vermogen nul. Aursnes op midden veld duidelijk een taak zeer goed vervullend en ook scorend vermogen nul. Dus die hebben nu een waarde en worden niet beter dan wat ze nu zijn. Verkopen met winst. Nieuwe Noor er in en na een jaar met Feyenoord stempel doorverkopen met winst. Deze keer doelpunten maken als opdracht meegeven aan de nieuwe Noor. Zie Haaland, zijn opdracht is doelpunten maken en dat doet die dus, mee voetballen is niet wat die doet en ook niet de opdracht, zo simpel is voetbal. En zo simpel zijn Noren en Feyenoord kan wel opbrengsten gebruiken.
Maar ehm vergelijk je nu niet een beetje appels met peren.

Pedersen en Mannsverk als verdedigend ingestelde spelers tegen Haaland de superspits...
Mannsverk is voor de toekomst een verstandigere aankoop. Zerrouki is zowel veel te duur en mist kwaliteit. Mannsverk ken ik niet, maar ik denk dat hij goedkoper is waardoor de gok kleiner is.
Gaat morgen of vrijdag wel bekend worden gemaakt dat aursnes vertrekt. En hopelijk snel een opvolger, blijft het dit seizoen 5x wisselen? Dan komt het feyenoord goed uit met de niet fitte spelers die niet 90 minuten kunnen spelen.
Het is voortaan 5x wisselen ja drm is een brede selectie erg handig! Gaan we veel voordeel van hebben
Ik begin vermoeden te krijgen dat aursnes wel eens zou kunnen blijven
Nee. Die is voor zondag nog weg zoals ftm hier ook onder in de comments zegt
Merk nu pas hoe verslaafd ik aan transfernieuws ben deze zomer! Wat een lange dag..
Mag ik een hele rare suggestie doen? Wellicht vloeken in de kerk maar, Justin Kluivert? Mag vertrekken bij OGC Nice. Lijkt me een prima buitenspeler 🙈
Kluivert is prima, waren al te laat met Neres. En dan kon je met Ekkelenkamp op 10 spelen.
Feyenoord heeft 9 Miljoen geboden op Strand Larssen
Ik mis een report knop om dit soort domme reacties te kunnen laten verwijderen
Helemaal met Frost eens. Als 1908 hier niks tegen kan/wil doen word het hier ook zo'n FR12. Dit account is o.a. leuk door de "normale" opmerkingen/discussies.
Mensen worden dan helemaal leip als dat gebeurd. Zo’n type speler zou we geweldig zijn en ergens zou het me niet eens verbazen als Arne denkt dat moet wel kunnen. De persoon past alleen niet in de Kuip en in het shirt. Wat ergens gezien belachelijk is.
Verkeerd gepost.. was reactie op RobinFR
Nou precies, vandaar het vloeken in de kerk. Ik denk oprecht dat hij iets zou kunnen toevoegen. En hij staat er meteen, naar alle waarschijnlijkheid vertrekt hij naar Fulham. Mag natuurlijk vertrekken bij AS Roma ipv OGC Nice was uitgeleend. Ekkelenkamp zou ook een aanwinst zijn. VD Beek, allemaal prima lijkt me maarja dan word je zo'n B elftal van oud 020 dat kan natuurlijk niet ....
Altijd goed en goede speler halen van nog geen 21.
Kan hij het niveau nog niet helemaal aan kan hij hij -21 minuten maken. Had onze zweedse rechtsbuiten vorig seizoen ook moeten doen!
Ja kan hij het niveau niet aan kan deze miljoenenaankoop lekker met de jeugd meedoen en zetten we Wieffer als enige verdedigende middenvelder daar. Laten we dat maar niet doen. Hopen dat hij goed genoeg is en anders toch maar een jaartje daar laten
Als je hem wil halen moet je het nu doen. Als hij zich oo deze manier blijft doorontwikkelen, is hij volgend jaar niet meer betaalbaar
Dat zeg ik niet. Ze kunnen naast hem nog iemand huren of kopen. Iemand met ervaring.
Is Dries Mertens nog een optie?
Transfervrij en brengt ervaring met zich mee :)
Ruilen met jahan en diemers? Dan heb je al 1/3de van zijn salaris betaald
Kost alleen maar geld en levert niks op zie liever paixao en gnonto komen alireza diemers hendriks weg en idrissi gaat ook wel dan ga je transferwaarde opbouwen
@FTM: in hoeverre is een eventuele ruildeal met Weigl een optie? 26 jaar, Benfica wil hem kwijt, zelfde positie en ook al eens Duits international geweest. Al zal het salaris niet laag liggen.. 😀
Hoezo ruilen? Gewoon betalen, en anders niks.
Benfica wil hem kwijt omdat ze er geld aan willen verdienen haha, is een sterkhouder geweest daar. Die jongen wil naar een grote competitie.
Twente net weer een seizoen gekend waar t beter gaat! Nu ineens denken dat ze voor spelers de Jackpot kunnen vragen toont hoe amateuristisch de organisatie nog is!! Nog daargelaten de armetierige en belachelijke opmerkingen van “schoolmeester” Ron Jans over transferbedragen. Twente, zo zal blijken, doet zich een slechte dienst en zal zelf de wrange vruchten gaan plukken!
Dat doen wij ook toch. Als je eruit was geknikkerd door dat Drita waren de spelers ook veel minder waard geweest. Twente mag vragen wat ze willen.
Ik zou m niet halen in ieder geval.
Dus als Twente donderdag verliest. Zijn de spelers ook minder waard
Dan moeten we maar hopen dat Twente wint…
Laat ze nu maar 2x winnen, tegen Fiorentina zijn ze naar verwachting kansloos. Hebben ze nog wat punten voorvNL kunnen halen.
Tijd voor it's happening paixao.....
En daarachteraan verassing alsnog gnonto🤣🤣
We hebben echt veel piromanen onder ons.
Ja ik gebruik ongeveer ieder uur mijn aansteker.
Waarom wil jij Gnonto verbranden dan?
UItstellen tot Leicester twee middenvelders verkoopt voor 100M pond. Dan 35M vangen voor Kökcü.

Achter de rug van AZ persoonlijk akkoordje bereiken met Karlsson en daarna de deal kapen, Celta is de enige club die concreet is en die kunnen nauwelijks 10M bij elkaar sprokkelen.
Stilte……….voor de ……heb afkick verschijnselen
Nu nog een poll Paixao versus Gnonto ;-)
Daar ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar
Hoop dat we 'm halen, maar wordt zo wel echt een overbruggingsjaar. Allemaal nieuwe maar ook veel half fitte spelers. Heb er alsnog wel zin in, maar ik verwacht er niet te veel van
Deze jongen is superhit hoor, heeft er afgelopen maanden al 15 wedstrijden opzitten maar ik snap wat je bedoelt haha
Haha, ja ik ken hem ook niet, maar blijkbaar moet het een talent zijn. Maar we hebbnen wat veel spelers gehaald die talent 'moeten hebben' volgens de kenners
Wie zie jij het liefst naar Feyenoord komen??? Waarom is die tweet verwijdert ?😉
Daramy van de neuzen met optie tot koop, maargoed, die gaat naar kopenhagen of zoiets.
Poll Zerrouki of Mannsverk is wat te kort door de bocht.

Transfersom is een belangrijke pijler, om een eerlijk vergelijk te maken. Heb liever Zerrouki voor 6,5 dan Mannsverk voor 4,5.

Maar heb liever Mannsverk voor 2,5 dan Zerrouki voor 6,5..

Daarbij iedereen die nu 90% Mannsverk heeft aangeklikt (waaronder ikzelf, omdat ik een hekel aan de arrogantie van Twente begin te krijgen).. niet iedere Noor van Molde is per definitie evengoed als Aursnes.
En wat nou als beide spelers haalbaar zijn voor welke positie is bijvoorbeeld Taabouni gehaald? En gaat Kleijn dit seizoen kansen krijgen om definitief door te breken of Hartman

Iemand enig idee hoe het staat met Viña en Aouchiche voor welke positie is die bedoeld als we die halen??
Heerlijk polletje: 90% ziet liever Mannsverk dan die Osdorper komen.

https://twitter.com/1908nl/status/1554814287251742729?s=20&t=DTwOMMJiclwe4773CeTLnQ
Verwacht jij nog voor zondag nieuwe spelers buiten Marcos Lopez?
Hopelijk ziet Feyenoord dit zelf ook in en laten ze Zerouki achterwege.
Hoop dat Feyenoord gewoon lekker uitgaat van de mening van de specialisten die ons briljantjes als Aursnes en Trauner hebben opgeleverd, dan de emotioneel-geladen meningen van supporters
“Dan die Osdorper”

Tot zover de objectiviteit. Johan Cruijff had ook niemand moeite mee, toen die ‘Amsterdammer’ Feyenoord kampioen maakte
@fTM ik las hieronder dat het nu 70%(zerrouki) 30% Manns is. Maar op wat voor termijn wilt feyenoord toeslaan? Kunnen we deze week eventueel al wat verwachten of duurt het nog even? En is Manns het alternatief als zerrouki te duur blijft? Wat hij overigens al snel is.
Eerst moet aursnes verkocht worden.
Ik vrees dat je een koopclub worden waar het inpassen van eigen jeugd geen prio meer heeft. Laten we ons plan met de
O21 maar vergeten en zoveel mogelijk talenten uitlenen. Dan kunnen ze elders ontwikkelen. Op basis van talent hebben we de beste spelers al in huis. Ze missen nu alleen de laatste stap, waardoor ze geen serieuze optie zijn om op het gewenste niveau aan te haken.
Je hebt die spelers dus nodig om straks wel ‘de laatste stap’ te kunnen gaan zetten. O21 lichting ziet er momenteel heel leuk uit, hebben best een goeie kans om voor promotie te strijden. Spelers als Milambo en Hartjes konden vorig jaar in die leeftijdsgroep nog niet echt hun stempel drukken maar zijn nu ook weer een jaartje verder en kunnen wellicht nu wel het team omhoog tillen.

Je hebt het plan nu ingezet, zou van weinig doorzettingsvermogen om na 1 jaar weer terug te keren naar het ‘viersporenbeleid’ van Martin.
Eens met Tikkie Terug, we moeten nu door de zure appel heen bijten en zorgen dat Jong Feyenoord in elk geval na promotie omhoog kan werken vanaf de tweede divisie. Belangrijk voor de talenten om na dit jaar regelmatig getest te worden tegen oudere en fysiek sterkere tegenstanders op een hoger niveau dan de Jong competitie. Uiteindelijk levert dit traject de club de meeste winst op. Vervelend voor de huidige generatie categorie talenten tussen de 18-21 jaar, beter zou het zijn geweest als we al een eerste divisie plekje hadden uiteraard, maar het is niet anders.
Helemaal met je eens, alleen kost het de spelers van nu dus een aantal jaren van hun carriere. En blijkbaar vindt men intern dat ze niet goed genoeg zijn. Anders koop je geen 20 jarige Noor als je Hartjes en Naujoks hebt…
Maximaal 5-6 spelers uit de jeugd spelen bij het 1e op het niveau dat je wil.
Dat is gewoon realiteit.
De enkele keer dat je een lichting hebt waarbij je 8 1e elftalspelers van topniveau hebt, is te verwaarlozen.
Daarbij komt dat je 20 spelers minimaal in je selectie hebt zitten.
Er zullen dus altijd aankopen gedaan moeten worden. Aankopen verhogen (als het goed is) het niveau binnen de club, wat ook jeugd weer ten goede komt.
Ik heb altijd het idee, dat wij denken dat wanneer iemand zijn schoenen goed aan kan trekken, hij direct champions league niveau is.
Op dit moment is er nier veel dat een heel hoog niveau gaat halen.
tranquilllo, toma tus medicamentos por favor. Ronaldo llega al Feyenoord en la última jornada de fichajes
Lijkt me een uitstekende vervanger voor Aursnes. Beter dan Zerrouki, die nergens in uitblinkt behalve in 1 keer in de 20 potjes per ongeluk een zondagsschot maken.

Groot fan van Mannsverk
Daar doe je Zerrouki dan ook wel weer mee tekort hoor. Is technisch uitstekend, goeie dribbelaar en een prima passer. Of je er dik geld voor moet neertellen betwijfel ik ook, maar het is een prima speler.
Mijn cynisme is blijkbaar niet goed op U overgekomen. Zerrouki is inderdaad een prima speler, maar Feyenoord moet groot denken en geen ‘prima’ spelers willen als vervanger van een basisspeler. Voor het geld dat we neer moeten leggen voor Zerrouki zijn veel betere opties beschikbaar.
Ik hoop ook echt dat ze een keeper halen. Bijlow moet echt concurrentie krijgen, dat gaat ons nog punten kosten anders.
Ja maar wie zouden we reeël gezien kunnen halen
Padt, die ligt zo toch uit de CL
En werd gewisseld in de rust omdat hij zo dramatisch keepte. Dan liever Marciano..
Lekker vol voor Mannsverk gaan, topper!
ik zou Mannsverk nemen voor dat geld, en kijken of je toch nog Gnonto kan krijgen.
Verdedeging staat met Lopez Sennesie Trauner Geertruida
Middenveld Szymanski Mannsverk Timber
En met een voorhoede Paixao Giminez en Gnonto heb je de beste aanval van de ED ( ze schijten allemaal in de broek van zo,n creatieve snelle voorhoeden.
Ik zie geen wereld waarin Feyenoord zowel Gnonto als paixao gaat halen. Een van de twee is genoeg vooral omdat beide 5+ miljoen kosten terwijl al zo'n bedrag voor een flankspeler in Dilrosun is neergelegd. Daarnaast zal Mannvserk ook niet goedkoop zijn maar met de Aursnes miljoenen moet dat wel goedkomen
Ach dromen mag toch, en met Gnonto weet je ( bijna) zeker dat hij veel geld gaat opleveren in de toekomst.
Hoop op paixaoo en gnonto walemark komt simpel nog tekort had ik meer van verwacht kan er nog uitkomen en zie alireza liever naar de uitgang vertrekken tabouni vind ik geen buitenspeler en idrissi is maar gehuurd niet teveel energie aan verspillen puur als backup en dilrosun schijnt nog al vaak geblesseerd te zijn dus je zit voorin wel krap daarbij laat danilo ook nog niks zien maar kan ook nog komen
Paixao EN Gnonto zou echt een droom zijn

gaat alleen helaas niet gebeuren denk ik
En daar tussen in Giminez , als hij ook de strafschoppen gaat nemen ( ipv Kokcu want die kan er weinig van )
dan heb je gewoon een potentiele topscorder in huis.
Het is een gok de kans dat ze beiden voor grofgeld de deur uitgaan is aanwezig ik zou die gok gewoon nemen
Excuses off topic maar laatste artikel dateert van 3 weken geleden. Weet iemand iets over het nieuwe uitshirt?
Ja, komt voorlopig niet vanwege een probleem met de levering. Dacht dat ze het over oktober hadden ofzo?
Wauw, weten we ook nog niks over het uiterlijk? Buiten het feit dat het blauw en groen gaat zijn? Kunnen we beter de zwart/roze het uitshirt maken.
Nope.

Zal ook wel tijdelijk het uitshirt worden maar lijkt me onzin om dat zo te houden als het shirt er eenmaal is.
Oktober zou wel echt schandalig zijn
Wereldwijd leveribgsproblemen op allerlei vlakken. Heeft o.a. te maken met gebrek aan grondstoffen.
Is een 20-jarige wat dit elftal nodig heeft op dit moment? We hebben wat directe versterkingen nodig en niet alleen groeibriljantjes die het nog waar moeten maken
Met Trauner, Senesi achter, Kokcu en Szymanski naast m, heeft hij voldoende ervaring (international) om m heen staan.
@FTM. Heb je updates over Vina, Paixao en Aouchiche?
Ik geloof niet zo in ervaring, je moet gewoon fatsoenlijk kunnen ballen.
Heeft de verhouding 70% Zerrouiki en 30% Mannsverk op basis van wat DtK wil te maken met dat beide dezelfde zaakwaarnemer hebben? Zodat ze er misschien beide wat moois aan overhouden?
@FTM
Hieronder in de reacties. Valt niet te missen vriend.
Mannsverk is de man waarop nu al actie moet of kan worden genomen toch???

Al updates over andere targets??
Adil Aouchiche
Mathias Viña
Igor Paixao

Mannsverk en Aouchiche zijn gelijk speelgerechtigd toch??
Viña ook, heeft Italiaans paspoort
Bizar dat hij pas in beeld komt als Twente niet meewerkt.
Niet heel gek, Slot zal eerder een speler willen die er meteen kan staan wat Zerrouki is. Deze jongen heeft wellicht meer potentie maar is nu natuurlijk wel een stuk minder dan Zerrouki. Maar als Twente teveel vraagt schakelen we vrolijk door
Volledig met je eens.
Daarnaast is het natuurlijk niet zo, dat iedere relatief goedkope speler een schot in de roos is.
We hebben vorog seizoen op dat punt ook gewoon geluk gehad.
Volgens mij is de Noorse competitie al een tijd onderweg en dus is die Noor al beter dan Zerrouki
Aursnes stond er al na een paar weken ook meteen, het niveau in noorwegen is dus zeker niet slecht.
Niet te vergelijken met Aursnes die al een stuk verder was met zijn 25 jaar. Zegt genoeg dat veel Molde fans zeggen dat deze stap eigenlijk te vroeg komt. Zie hem graag komen maar mensen overdrijven hier ook wel heel erg dat hij nu al beter is dan Zerrouki die het al een tijd in de eredivisie laat zien terwijl deze jongen op het hoogste niveau van Noorwegen weinig ervaring heeft. Vooral benieuwd naar het kostenplaatje
Inderdaad raar, Twente wil 10+ miljoen dus werken automatisch al niet mee. Bovendien is deze jongen 20
@ftm,
Verwacht je dat feyenoord ook beide buitenspelers kan kopen (gnonto en paxiaco) na de verkoop van aursnes en vertrek bijvoorbeeld van jahanbakshz? En hoe kan feyenoord 6 miljoen bieden voor zerrouki maar nog geen gnonto kopen, wachten ze nog langer toch de bedragen lager worden.
De vraag stellen is hem beantwoorden.

Als Feyenoord Gnonto echt graag had gewild had hij al bij Feyenoord gespeeld.
Zoals eerder aangegeven door FTM werkt Alireza momenteel niet mee aan een vertrek, en zolang hij er zit gaan Gnonto en Paixao niet beide komen
Volgens mij heeft FTM dat niet aangegeven. Volgens mij willen beide partijen prima uit elkaar maar is er nog geen club met serieuze interesse.
Hierin moet je als Feyenoord dan maar heel duidelijk zijn en zeggen tegen Alireza; je mag je voegen bij Feyenoord O21 om je conditie op peil te houden maar er is voor jou geen plek meer bij ons. Vandaaruit dan maar eens kijken wie de hardste ballen heeft
Feyenoord kan Alireza momenteel prima nog gebruiken. Zal over een paar weken anders zijn.
“Hierin moet je als Feyenoord dan maar heel duidelijk zijn en zeggen tegen Alireza; je mag je voegen bij Feyenoord O21 om je conditie op peil te houden maar er is voor jou geen plek meer bij ons.”

Goeie manier om te laten zien dat je als club schandalig met spelers om gaat. Goeie kans dat potentiële aanwinsten dergelijk gedrag mee gaan nemen in hun keuze.
Zal wel flink wat kosten kosten als ik de Noorse fans moeten geloven. Vooral met een 3.5 jarig contract en hun directeur zei niet lang geleden dat hij het Noorse tranferrecord verbroken wil zien worden met het verkoop van deze jongen. Daarnaast zullen Noorse ploegen ook steeds meer gaan vragen wat logisch is in deze tijden waar spelers nou eenmaal voor meer weggaan.

Ook vinden veel fans van Molde dat deze stap veel te vroeg is en denken ze niet dat hij nog goed genoeg is voor een stap hogerop. Ben benieuwd
Ik lees van Noorse fans dat ze het over 3-5 miljoen hebben als een goed bedrag.
Mooi bericht! Dit is echt een heel groot talent.

Jammer dat de verhoudingen tussen Zerrouki en Mannsverk momenteel 70 - 30 zijn. Zerrouki zou ook echt een aanwinst zijn maar op termijn ga je meer aan Mannsverk hebben en verdienen.

Laten we hopen dat Twente vast blijft houden aan een hoge transfersom en Feyenoord snel gaat doorschakelen
Ziet er op de video’s wel uit als een groot talent, maar dit maakt het middenveld wel erg jong straks. Als je een middenveld hebt met hem, Timber en Szymanski in het geval dat Kokcu vertrekt, dan is het wel erg jong. Misschien hem halen en hopen dat kokcu nog een jaar blijft. Overigens vind ik 6,5 voor Zerrouki niet eens een gek bedrag als je ziet dat we 8,5 voor Timber hebben betaald. Als je puur naar de voetballer kijkt, los van de Twente supporters
Niet alsof kokcu 21 jaar oud is ofzo
Als ze goed zijn, dan zijn ze oud genoeg. Ervaring krijg je door te spelen
Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom Zerrouki hier zo onderschat wordt (en dat zeg ik los van de kwaliteiten van Manssverk). Ik denk dat hij heel goed bij ons zou passen (zeker als we 6-8-8 gaan spelen), waarbij hij als een soort breekijzer / stofzuiger acteert in een middenveld dat veel meer voetbal heeft dan vorig jaar. Dit is iemand die de 6-zone goed bewaakt, groot loopvermogen heeft, snel, goede tackle, agressief in de duels en de bal meteen doorspeelt.
Vorig jaar hadden we net aan genoeg spelers voor 4:3:3 en nu wil je 6-8-8 gaan spelen? dan mag er nog wel een busje spelers aangetrokken worden.... ;)

Nee zonder dollen, ik ben het helemaal met je eens. Zerrouki kan echt iets toevoegen. Het hangt natuurlijk heel erg van Slot af wat hij met zijn elftal wil. Daarnaast is dit een speler die er meteen staat. Dat is bij een groot aantal nieuwe spelers bij ons niet het geval.
Hij bedoelt met 6-8-8 het middenveld; oftewel met de punt naar achteren.
Ik ben er vrij zeker van dat Vince sarcastisch was 😜
Ik wil hier nog even op inhaken, Zerrouki heeft nog geen officiële wedstrijd gehad waarbij het om de knikkers gaat. Mannsverk bijvoorbeeld een Europese speler die dus niet hoeft te wachten op werkvergunningen, gaat al aan speelronde 17 beginnen dit weekend in Noorwegen, daarnaast ook al wedstrijden gespeeld voor plaatsing Europese leagues
Ik wil hier nog even op inhaken, Zerrouki heeft nog geen officiële wedstrijd gehad waarbij het om de knikkers gaat. Mannsverk bijvoorbeeld een Europese speler die dus niet hoeft te wachten op werkvergunningen, gaat al aan speelronde 17 beginnen dit weekend in Noorwegen, daarnaast ook al wedstrijden gespeeld voor plaatsing Europese leagues
Zerrouki vind ik ook een goede speler maar zodra Streuer begon te praten, wist je genoeg. Die heeft 2 seizoenen lang vrijwel tot geen media aandacht gehad dus die neemt het er nu van. Eerst met Hilgers en nu met Zerrouki. Hij heeft natuurlijk de prijs van Timber gezien en wilt dat minimaal evenaren. Ik zou dan lekker verder gaan kijken want je moet Zerrouki ook weer proberen door te verkopen.
Je moet idd sowieso alleen kopen voor de juiste prijs, en bij uitblijven daarvan lekker doorschakelen. Mijn comment was eerder gericht op het feit dat Zerrouki hier door sommigen wordt neergezet als een soort tweederangs spelertje, terwijl hij duidelijk over kwaliteit bezit
Beter voor deze Mannsverk gaan is een veel groter talent waar eerder meerdere grote clubs in geintresseerd waren waaronder Arsenal,Lazio,Napoli.
Deze heeft de potentie van een topper en die Zerrouki van een subtopper.
@FTM wordt Brynhildsen ook nog gevolgd voor de linksbuiten positie door Feyenoord ?
@FTM,

Ik verwacht niet dat Aursnes voor zondag nog verkocht wordt. Ik denk dat ze de deal over zondag heen tillen zodat hij nog tegen Vitesse mee kan doen. Slot zal dit ook wel aangegeven hebben.

Hoe denk jij hierover?
@FTM

Kans op Mannsverk groter dan Zerrouki gezien hoe jij de info brengt en verhouding Feyenoord / Twente?
As it stands 70% Zerrouki, 30% Mannsverk. DtK wil Zerrouki heel graag..
DtK wil het misschien graag, maar zal Slot daar niet wat belangrijker in zijn denk je?
Of wil de zaakwaarnemer van zowel DtK als de speler(zelfde persoon) dit heel graag.
Riekt naar belangenverstrengeling , iets waar mee ze met de constructie Gnonto en de zoon van ! nogal problemen hadden in het Maasgebouw.

Ben benieuwd
Het riekt pas naar belangenverstrengeling als daar aanwijsbare argumenten voor zijn, vind dat je DtK enorm tekort doet om dat zo op basis van persoonlijke insinuaties te doen, beetje stemmingsmakerij.
Hele goede idd. Las vdw ook dat ze beiden in dezelfde stal zitten..
DtK volgt het Amerikaanse model en waardeert data. Niet alleen scatterplots/heatmaps/percentile graphs maar ook replacement values. Die kunnen redelijk goed inschatten hoeveel $$$ een speler waard is relatief voor zijn statistieken. Een vorm van Moneyball.

Als DtK hem ziet zitten en Feyenoord biedt 5M dan zeggen de modellen dus dat hij dat waard is.
Oneens. We gaan ons technisch beleid toch niet volledig laten bepalen door de trainer? Arnesen en DTK dienen het (midden)lange termijn beleid te bepalen niet een trainer die zeer waarschijnlijk binnen nu en twee jaar weg is. Ook Arne Slot is maar een passant. En ja, het is natuurlijk handig wanneer beiden op elkaar afgestemd zijn en op één lijn zitten.
Omdat ze dezelfde zaakwaarnemer hebben zeker?
Die Mannsverk is in alles een betere optie
Ben ik het dus niet mee eens.
Zerrouki brengt ervaring die Mannsverk niet heeft. Van Zerrouki mag je verwachten dat hij er meteen staat. Aursnes had wat tijd nodig en die had meer ervaring dan Mannsverk.
Dtk moet niet doorslaan. Het lijkt wel of hij zijn team samen wil stellen je hoort niks meer over arnesen en wat slot wil.
Zover ik weet heeft Slot het laatste woord.
En ik meen gisteren gelezen te hebben dat Slot allerminst overtuigd is van de kwaliteiten van Zerrouki..

Dat Arnesen er buiten wordt gehouden heb ik geen problemen mee, daar heb ik zeer weinig vertrouwen in.
Op basis van voetballende kwaliteiten of vanwege de link met zijn zaakwaarnemer?
Het lijkt mij logisch dat dtk liever mannswerk wil met het oog op de toekomstige doorverkoop. Ik denk dan dat slot echter een stuk liever Zerrouki wil hebben aangezien die zich natuurlijk al enige tijd heeft bewezen in de eredivisie en een stuk verder is. Dat zal een trainer haast altijd preferen boven een jonge gast in een veel mindere competitie
Hopelijk kun je in 1 artikel de verkoop van Aursnes bekendmaken en gelijk een IT'S HAPPENING van Mannsverk!
We zaaien gewoon onrust bij Twente en gaan voor Mannsverk.
@FTM Genoeg ontwikkelingen voor een podcast ;)