Betrouwbaar
yv2022731yv2022731a1a05973

Transfers

Feyenoord verwacht Aursnes snel te verkopen aan SL Benfica

FeyenoordTM

Bij Feyenoord gaat men er vanuit dat Fredrik Aursnes mogelijk vóór de start van de eredivisie al verkocht is aan SL Benfica. Waar aanstaande zondag om 14:30 het eerste duel van de eredivisie 2022/2023 tegen Vitesse (uit) op het programma staat, verwacht men komende werkweek de laatste plooien glad te kunnen gaan strijken. Dat melden bronnen aan 1908.nl.

Arne Slot was zondag voorafgaand aan het oefenduel tegen Osasuna tegenover de camera van ESPN duidelijk: Indien Feyenoord zijn sterkhouder op het middenveld verliest aan O Glorioso, moet er vervanging komen op de '6' positie. Feyenoord verkent deze markt ondertussen al. Eerder werd Quinten Timber vastgelegd, maar Feyenoord wil hem iets dieper op het middenveld zetten.

Aursnes ziet de stap naar Portugal zitten: Hij is overtuigd geraakt van de gesprekken met trainer Roger Schmidt en wil Champions League voetbal spelen. Feyenoord hoopt een deal te kunnen sealen met de Portugezen voor een dikke €15.000.000 met daar bovenop bonussen én een doorverkooppercentage. Bij een deal moet er nog een klein gedeelte afgestaan worden aan zijn oude club Molde FK en derden, waaronder de zaakwaarnemer(s). Aursnes kwam 11 maanden geleden over voor €450.000 vanuit de Noorse Eliteserien.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nu allemaal maar hopen dat Bazoer tegenvalt…bij AZ.
Is die Orbelin Pineda van AEK Athene misschien iets om toe te voegen?? Of is daar al besluit over geweest
Ik las net op Twitter dat Zerrouki een gelimiteerde transfersom heeft van €4,5m. Als dat waar is wordt het wel interessant.
Speler moet ook zelf willen. Hij komt niet voor de bank als hij bij een directe concurrent in de basis staat, dan kun je nog 10x een gelimiteerde transfersom betalen, heeft geen zin.
Aan de ene kant, Zerrouki is echt een goede voetballer.

Aan de andere kant.. moet je dat bedrag niet gewoon combineren met het bedrag dat je aan een buitenspeler wilt uitgeven en een keer iemand halen die Feyenoord écht veel sterker maakt? Als Celta met moeite 10M bij elkaar sprokkelt voor Karlsson moet je eigenlijk gewoon Slot en Te Kloese achter de schermen een persoonlijk akkoord laten regelen en dan 11 bij AZ neerleggen.

Ik zou Zerrouki qua geld en middenveldsbezetting alleen logisch vinden als Kökcü/Feyenoord alleen maar wachten op de verkoop van Tielemans en er dan 30M of zo binnenkomt.
Zerrouki is een echte controleur. Kokcu is dat niet, szymanski en timber zijn dat ook niet.
Dat is dus precies wat ik niet zeg.

Ik zeg dat het niet logisch is om zoveel geld uit te geven aan Zerrouki als je Kökcü houdt want dat betekent dat 1 van Zerrouki, Kökcü, Timber of Szymanski moet banken. En Feyenoord heeft wel meer geld maar niet zoveel geld om een speler van 8 miljoen op de bank te zetten.
Precies. Het is raar dat Feyenoord veel geld neerlegt voor spelers die gaan banken. Zo vond ik de aankoop van Walemark ook "vreemd": je had Alireza al, en wist dat ie niet goed genoeg was, dan haal je toch een speler die gelijk beter is, en niet iemand voor 3 miljoen die nog tijd nodig heeft om te groeien. Ik denk dat Timber op 6 gaat spelen als Kokcu blijft. Waarom dan nog een vervanger halen voor 4 miljoen? Dan kan je toch beter een iets mindere speler halen, want hij gaat toch banken. En besteed dat extra geld aan een betere basisspeler op een andere positie.
Zerrouki zou prima zijn,maar Twente gaat nooit akkoord met 4 miljoen..
Als Zerrouki komt, zie ik in hem echt een Karim El Ahmadi
@FTM is Zerrouki echt de man waar het om draait? Of komt er toch een Scandinaviër op de plek van Aursness?
Ik gaf het paar dagen geleden al aan. Zerrouki. Goede speler maar hij is toch geen '6'?
Ah oké! Heb hem niet echt gevolgd maar de keren dat ik hem zag spelen vond ik het wel een interessante speler.
Wordt lastig om hem te vervangen ( volgens Slot cruciaal in zijn spelwijze ) maar tegenhouden doe je dit niet meer. Dikke winst pakken dan maar.
En zijn vervanger moet Zerrouki worden aldus de Telegraaf…
Of je hier blij mee moet wezen betwijfel ik.
Soms denk ik dat men de belangrijkheid van Aursnes sterk onderschatten
Zou top zijn! Wedstrijden tegen Feyenoord was hij steeds een van de betere op het veld.
Bijlow speelde ook niet zn beste wedstrijd, zacht uitgedrukt. Ook al is het een oefenpot en speel je in een lege kuip, de eerste helft met voornamelijk de basis 11 was niet om aan te zien.
Na zijn corona niet meet de oude....
Toch grappig dat alle goals die door Feyenoord zijn gescoord deze voorbereiding. Allemaal gescoord zijn door reserve spelers. Geen 1 eerste 11 spelers heeft gescoord. Verder zou ik die Taabouni lekker de kans geven op Links, komt veel dreiging van dat ventje.
Aursnes lekker verkopen voor 15+ mil, zulke spelers zijn vervangbaar.
Jahanbaksh, Taabouni en Basset topscoorders voorbereiding, allemaal 2 goals gemaakt
Viel me vandaag erg tegen in zn spel, passes over 5 meter die niet eens aankomen. Die zit in zn hoofd al in Portugal. Geen moeite doen om hem te houden. Dikke winst pakken en een vervanger kopen.
= of >15 miljoen met een mooi doorverkooppercentage voor Aursnes en Julian Weigl retour naar ons? (Of is de onvrede mbt Roger Schmidt een broodje aapverhaal)
Uiteindelijk is 450k naar 15m, dat ik afgaande op de geruchte de minimale prijs schat, gewoon niet af te slaan. Je kan er een aantal andere spelers voor terughalen en misschien breekt er daar niks van door, maar je spreidt wel het risico. Dé sleutel om financieel gezond te raken en blijven. We zijn helaas nog niet in staat om dergelijke bedragen weg te wuiven. Maar wellicht komt daar door het beleid en resultaten van afgelopen seizoen snel verandering. Het minste dat wij daaraan kunnen doen is steunen.
Poging wagen voor Sivert Mannsverk
Het aller allermooiste aan Sivert Mannsverk vind ik nog wel dat hij: ....... op 8 mei 2002 geboren is. Ik zie niet op welke manier dat onsuccesvol gaat worden bij ons, alle voortekenen zijn aanwezig.
Ik zag de naam Jordan Veretout ook ergens voorbijkomen. Gaat waarschijnlijk naar OM en wellicht niet realistisch, maar het zou wel wat kwaliteit en ervaring brengen in dit straks toch jonge elftal.
Onhaalbaar. Lees dat Juve hem ook wil.
Emil Breivik ophalen bij Molde FK als vervanger
Ah dacht iets anders toen ik die achternaam las.. Maar bij Molde is het altijd prima om te shoppen. Zo hebben ze ook een vervanger van Aursnes uit de jeugd doorgeschoven die het uitstekend doet.
@FTM tip Jack Ipalibo bij Feyenoord haha. Zou echt een prima vervanger zijn, een type die me een beetje aan Sangare doet denk qua spel maar met meer techniek.
https://www.youtube.com/watch?v=ck28QQHhWwU
Een speler die op 24-jarige leeftijd tekort komt voor het 2e team van Villareal?
Maargoed dat jij geen Feyenoord scout bent ;P
Geloof er dit keer niks van. Of wellicht omdat ik het niet wil geloven. Zoals Slot zegt een zeer goede speler. 15m is echt een fooitje.
Bovendien gaan we dan ook ineens van moordende concurrentie op het middenveld naar 3 vaste basisspelers zonder concurrentie. En val je heel ver terug bij schorsingen of blessures.
Voor de eredivisie is al helemaal een stomme zet. Kokcu ook al afwezig. Moet Timber meteen het middenveld dragen...
I trust in Slot en dat die er voor gaat liggen. Laat die Portugezen maar bij de Lidl op koopjes jagen.
Hoezo geen concurrentie op het middenveld?? basis Szymanski, Timber en Kokcu, met daarachter Taabouni Kleijn en misschien een Dilrosun of Iddrissi vanuit de 2de lijn meekomend,

Ik zeg 6 sterke namen die samen met Hartjes en Milambo en Toornstra, Wieffer elkaar erg scherp gaan maken. en ik denk dat we daar best wel goed bevolkt zijn op het middenveld.

Er hoeft naar mijn idee echt alleen gekeken te worden naar versterken van achterste lijn en nog een echte linker vleugelaanvaller.

Ik heb in mijn lijstje al niet eens meer Aursnes staan die heb ik op voorhand al vervangen door de nieuwe namen, gewoon omdat de kans groot is dat hij gaat. En dus wel degelijk met respect voor de speler
Lekker die gozer uit Frankrijk laten komen, een links back en een linksbuiten.

Klaar en starten maar
Bijlow

Geertruida Trauner Senesi Dijks

Timber Szymanski Kokcu

Dilrosum Gimenez Idrissi
Dan wordt je compleet overlopen op dat middenveld. Zal een type Aursnes moeten komen en snel. Of Geertruida tot de vervanger er is.
Alan Varela van Boca Juniors zou geweldige vervanger zijn.. Ben alleen bang dat we dan volledige bedrag weer kwijt zijn van Aursnes met de gekke bedragen van nu. Maar die is straks zeker 2x zoveel waard.
in 7 wedstrijden al 2 geel gepakt wordt een risico met het oog op schorsingen...... en 7 miljoen marktwaarde
Van Sao paulo net even een filmpje van Pablo Maia ingestart best een indrukwekkend impressie maar ja zal wel aan mij liggen heb er niet genoeg verstand van, maar 5 miljoen marktwaarde. 2x geel in 17 wedstrijden.
Met Timber Szymanski en Kokcu word je overlopen op het middenveld? Grapjas.
Ja zoals vandaag het geval was en dat was met Aursnes er nog bij. Timber Szymanski and Kokcu zijn fantastische voetballers maar niet perse spelers die meehelpen met verdedigen en de ballen bij de centrale verdedigers ophaalt. Daarom gaf slot ook aan dat hij echt een "6" wilt als vervanger van Aursnes die wel dat soort taken vervult zodat de twee andere aanvallende middenvelders zich met hetgeen kunnen concentreren waar ze goed in zijn. Aanvallen
Dijks? Ben jij wel lekker?
Idrissi is tweede ma, komt nog een ander.
Wieffer wordt helemaal niet door Slot genoemd als middenvelder…. Al afgeschreven?
Denk dat hij dit jaar het doen met inval beurten, en dan volgend jaar er moet staan als het nodig is
Slot heeft al aangegeven veel potentie in hem te zien, maar dat dit echt een 'leerjaar' voor hem gaat worden.
Snap niet dat ze hem dan niet gewoon een jaartje nog bij Excelsior laten in de Eredivisie, dan leert hij sws t.o.v. vorig jaar in de KKD
Gnonto is een Linksbuiten, geen CVM.
Denk dat er nog een back komt en dan zijn we klaar.
2 linksbacks zelf gaf slot aan, zijn ook bezig met een linksvoor en een veranger als aursnes vertrekt
Zerrouki zou ik heerlijk vinden voor de 6 positie!
Denk dat Twente weer teveel gaat vragen net zoals bij hilgers
Niet meedoen aan die gekke vraagprijzen van Twente.
Ik snap het middenveld niet echt. Waarom haal je timber en szymanski als 1 niet gaat spelen ??? Want als aursnes vertrekt komt er een nieuwe nummer 6. Of is de verwachting dat kokcu sowieso nog weggaat? FTM???
Wel lekker om te rouleren. Je speelt veel wedstrijden dit seizoen. Dan ga je tenminste niet teveel achteruit als iemand een keer niet fit of geblesseerd is
Precies dat. algehele niveau moet omhoog. De bank moet concurreren met de basis. Dat is topsport.
Szymanski wil echt niet banken.
Eens, maar dan ga je toch geen 10 miljoen uitgeven aan Timber om ermee te rouleren?

Stiekem denk, en hoop, ik dat Kokcu ook wordt verkocht en dat Timber zijn vervanger is.
Doet PSV toch ook. Die hebben ook een overvol middenveld. Heb je ook wel nodig wil je een beetje met de top 2 kunnen concurreren.

En als iemand het niet eens is dat hij op de bank zit dan heeft diegene geen Feyenoordmentaliteit en kan die lekker naar RKC ofzo
Denk dat ze rekening houden dat Kokcu uiteindelijk ook verkocht word en zo niet dan kan szymanski ook nog als rechtsbuiten uit de voeten.
Ik voorspel met dat rouleer systeem dat szymanski in de winterstop weer weg is. Die haat dat niet accepteren
Dan zal hij moeten zorgen dat hij basis staat, simpel toch.
Je moet toch een extra topper op de bank hebben wil je mee gaan doen. Dat wordt of szymanski, of timber of kokcu, afhankelijk van vorm en fitheid. Is toch lekker?
We hebben onze geliefde Toornstra ook nog
Flinke concurrentie opbouwen, iets te wisselen hebben en denken aan de toekomst. Lijkt me allemaal vrij logisch.
Nou als timber na 2 dagen trainen dit al kan toevoegen aan Feyenoord wat ik vanmiddag gezien heb lijkt me die ook onomstreden hoor, een van de weinige lichtpuntjes
Dus conclusie kokcu vertrekt nog.
Die zat vandaag al met zijn gedachten in Portugal , slechte passing zeg van hem de 1e helft
Weet iemand hier toevallig wanneer Roma terugkomt van trainingskamp in Israël?
Staat in het artikel over de backs van gister dacht ik.
Stond er juist niet in daarom vroeg ik het😅
Oh hahah sorry ik dacht dat er iets over stond.
Wel vreemd dat timber geen vervanger is van aursnes. Het lijkt me toch niet dat timber en szymanski zijn gehaald voor de bank. Slot stelt kokcu altijd op, dus dan denk ik toch eerder dat een vervanger moet fungeren als back up voor genoemde spelers. Bazoer zou ik een vreemde keuze vinden als extra middenvelder aangezien die alleen nog maar heeft gefunctioneerd in een vijfmans defensie. Harroui is dan een logischer keuze. Als er nog wat meer geld beschikbaar is kan Branco van den Boomen ook in beeld komen of weer een echte verrassing uit het buitenland.
Het seizoen duurt lang dus extra goede middenvelders is prima toch
Zucht het leven is geen fifa game. Gasten als timber en szymanski gaan niet op de bank zitten
Ik lees hier al een tijdje de comments op de site, maar maat wat ben jij vermoeiend zeg. Altijd negatief kijk nou is hoe het bij andere clubs gaat als het om de bezetting gaat. Dan zie je toch ook dat daar stevige concurrentie is. Als bijvoorbeeld szymanski niet wil banken moet die beter presteren dan zijn concurrenten. Dat is topsport maar kennelijk weet jij al hoe het gaat. Jij moet een lot kopen voor de Staatsloterij met jouw glazenbol.
Aursnes en Timber zijn totaal andere spelers. Dat mensen vooraf dachten dat Timber de vervanger van Aursnes zou zijn is stupide.
Timber heeft volgens mij in de 2e helft ook ff als '6' gespeeld
Dat ligt aan het systeem dat je speelt. Met de punt naar achteren kun je spelen met szymanski en timber aanvallend en kokcu als controleur. Pools international Szymanski en recordaankoop timber zullen niet voor de bank zijn gehaald, terwijl kokcu altijd speelt als hij fit is. Of zie jij slot een van die spelers wel op de bank zetten?
mischien heb ik er dan geen kijk op hoorde dat ze de opstelling anders wilde gaan doen aanvallender zonder verdedigende 6 maar wie weet ik persoonlijk hoop op mannsverk van molde of als publiekslieveling ala king karim vilhena maar wie weet in slot we trust
Juist wel met een echte 6, en twee nummers 8. Dus zonder een echte 10.
Lijkt me aannemelijk dat harroui het niveau niet aankan.
Dat vind ik niet perse aannemelijk. Ik heb even nagezocht bij vi pro en transfermarkt. Daaruit blijkt dat harroui in zijn laatste seizoen bij Sparta de meeste duels in de Eredivisie won, met geslaagde tackles stond hij op plek 2 (waaronder een hoop in de Final third van het veld) en met geslaagde dribbels op plek 6. Laatste seizoen bij Sparta scoorde hij zes keer en gaf 3 assists als verdedigende middenvelder. Henk Fraser noemde hem 'by far' de beste speler van Sparta. Daarbij opgeteld dat hij tweebenig is, nog vrij jong en ook meer aanvallend uit de voeten kan lijkt het me een prima aankoop voor het systeem van Feyenoord, zeker als back up.
We gaan ervoor! Harryhoerie here we come.
Hij heeft nu ook al de perfecte bijnaam. Hup hup Harryhoerie! Kan niet meer misgaan.
Tijd voor Gnonto! We hebben dreiging nodig!!!!
We hebben doelpunten nodig. En 0 doelpunten en 0 assists in 5 wedstrijden zijn dan niet de statistieken waar je op hoopt.
Ach joh speel lekker mee met die hype, Gnonto gaat de beste speler van de eredivisie worden aangezien hij een doelpunt voor Italie scoorde. HAAL DIE GNONTOOOO
Als hij graag weg wil moet je hem laten gaan. Bij Molde hebben ze met die Mannsverk een aardige vervanger voor Aursnes klaarstaan, misschien wat voor ons?
daar had ik nog niet aan gedacht maar ben blij verrast.
mannsverk heb ik idd al vaker gehoord hier
zou denk ik wel fijn zijn een nuchtere noor misschien krijgt die pedersen wel aan het voetballen maar eerlijk gezegd zie ik aursnes liever gaan die heeft er echt geen zin meer in volgens mij
Gnonto hier gnonto daar, laten we ervan uit gaan tot Feyenoord in Arnhem aantreed met de namen die er nu zijn aanvallend, ik zie hoogstens 2 backs komen deze week. Ik hoop natuurlijk op meer en vooral ook fitte spelers die direct kunnen aansluiten zoals timber bijv.
Zodra Feyenoord het geld van Aursnes heeft kan het snel gaan
Mee eens maar waar gnonto dan als prio nummer 1 ?
Wie zegt dat het prio nummer 1 is? Feyenoord zoekt nog naar 2 linksbacks + een linksbuiten. Voor linksbuiten zijn 3 namen naar buiten gekomen: Ramazani, Paixão en Gnonto. Hoe graag ik Paixão in het shirt van Feyenoord zie ik, ik zou dan toch voor Gnonto gaan omdat hij op meerdere posities inzetbaar is. Kan Gimenez een keer niet spelen, zet je Gnonto in de spits en stel je Idrissi op als linksbuiten. Anders zou je gelijk met Danilo moeten beginnen en die komt te kort.
Vgm heeft ftm op twitter zo ongeveer ontkracht tot Feyenoord in de markt is voor paixao en kijkt het meer een foefje van zijn zaakwaarnemer om hem ergens anders aan te bieden
zie hem eerlijk gezegd ook liever dan Gnonto maar wie weet en anders krijgt al hij komt mischien paxiao Danilo wel aan het voetballen.
maar met alle drie zou ik tevreden zijn want alleen idrissi is wat magertjes.
al hebben we met Taabouni wel nog een eventuele 3de optie die jongen kan echt wel voetballen brengt in ieder geval wel dreiging kijk maar naar die vrije trap van vanmiddag.
alle drie hebben wel hun voor en nadelen ramazani bijvoorbeeld is helaas nog geen regulier international gnonto is nog wat jong en paxiao is volgens mij niet direct inzetbaar en toch een beetje een hit or miss omdat waarschijnlijk hij de hoogste transfersom gaan kosten en ik reken er niet op dat ze in 1 periode 2x zo`n bedrag gaan afrekenen zeker nu ze evt nog een vervanger van aursnes willen hebben
Begrijp niet dat als Benfica 15 miljoen bied, dat Feyenoord dan geen prijs van 20 miljoen vraagt, met daarboven nog een percentage.
Misschien was Benfica bij 8 miljoen begonnen. Of denk je dat Te Kloese niet onderhandelt?
Als er 15m plus bonussen plus doorverkoop wordt geboden, dan kan je er toch vanuit gaan dat er zeker 20m is gevraagd. Of denk je dat ze dat bieden als wij 15m voldoende vinden?
Misschien vindt Benfica 20 m te veel misschien 18?
Daarom ben ik blij dat Arnesen thuis zit en Te Kloese de onderhandelingen doet.
In Arnesen heb ik 0,0 vertrouwen itt Te Kloese, ik geloof wel dat hij die 20 miljoen aantikt.
Ben ik trouwens erg druk als ik zeg dat ik denk dat Kokcü ook nog gaat en daar eigenlijk helemaal niet zo rouwig om ben? 🤔
Als je daar de hoofdprijs voor kan krijgen dan prima. Szymanski kan op zijn positie, Timber ipv Til. Heeft Feyenoord iig optimaal financieel geprofiteerd van vorig seizoen.
Snap je!

Nog eens minimaal 20 miljoen en ik ben ‘n blij, man!

En dan bouwen….

Kampioen ga je hier toch nooit niet mee worden, maar ze zijn in ieder geval lekker bezig!

Ik hoop alleen nooit meer ‘n 10-0 of 8-2 mee te maken, want die shit doet pas echt goed zeer! 🥺
Dan moet het echt een 2 jaren traject worden waar je volgend jaar moet oogsten en top 2 gaat eindigen, wat dan hopelijk ook de CL jackpot oplevert.
Kokcu moet je idd voor de hoofdrpijs, minimaal 20 miljoen, laten vertrekken.
Enkel zou ik Timber op diens positie zetten en Szymanski op 10 laten staan.
Op dit moment hebben we geen speler in de selectie die de kwaliteiten van Kokcu heeft
Druk ben je dan zeker niet, wel een beetje opportuun…
Voor 20 naar Roma gewoon lekker doen!

En gooi dan maar ‘n balletje uit bij Vilhena….
Slaat echt nergens op om hem voor twintig miljoen te laten gaan. Is nog hartstikke jong, heeft een langlopend contract en heeft vorig seizoen een enorm hoog niveau aangetikt. Het geld hebben we niet nodig, laat ze maar met een serieus bod komen als ze Orrie willen hebben.
Kokcü is heel belangrijk voor de club hij moet echt blijven. Behalve als iemand boven de 20 miljoen bied
Bazoer wordt dan binnen en aar dagen gepresenteerd…maar nav vandaag gezien voetbal moet er nog wel meer komen
Vind het wel vreemd dat er geen een club zich nog zichtbaar heeft gemeld voor Bazoer terwijl hij al een tijdje gratis is.
Daarom zou het mij niks verbazen…anderzijds…gezien zijn spel vandaag zal Benfica nog even achter de oren krabben
Zou me niet verbazen als Feyenoord door deze wedstrijd definitief voor Gnonto gaat. Hij is op meerdere posities inzetbaar. Wat als Gimenez paar maanden niet kan spelen, wie zet je dan in de spits? Danilo? Lieve jongen maar dat kan niet. Met Gnonto zou je hem in de spits kunnen zetten met Idrissi op links. Paixão en Ramazani kunnen niet in de spits spelen. Dilrosun, Idrissi en Walemark zijn ook echt alleen maar vleugelspelers. Dat heeft Gnonto een groot voordeel tov de andere spelers.
Ja kan ook op de bank is die al aan gewend.
Zolang die voorzitter daar 10 miljoen vraagt gaat die echt niet komen.
Dat was een maand terug. Inmiddels voorronde CL verloren + Gnonto heeft een 1-jarig contract.
Er zijn vreemde voorzitters, maar wie krijg je gelijk en gaat de prijs omlaag. Vraag is dan nog of Feyenoord hem wil.
Mag hopen dat die prijs wel gezakt is. Die Gnonto bakt er de laatste tijd weinig van. Heeft toch al redelijk wat gespeeld de laatste weken. Voor een paar miljoen prima maar anders..
Ben er ook voorstander van, lijkt me ook een veilige aankoop. Als je hem voor 5 kan halen en het zou niks worden. Verdien je het nog wel redelijk terug denk ik. Staat toch bekend als toptalent.
Nieuwe speler hoeft niet perse een 6 te zijn kan ook linksbuiten zijn. Of niet.
Aursnes is een goede speler, vandaag niet, en hij wil zelf weg. Pak het geld dan maar.
Middenveld moet dan echt wat bij, Toornstra kan eigenlijk ook niet meer.
Is voor deze transfer ook weer 40% beschikbaar om te herinvesteren? Of zijn de belangrijkste gaten ondertussen wel gedicht?
Vilhena misschien?🤷🏽‍♂️
Haha ja goed dat zou idd nog wel eens kunnen ..
Strik er om heen en op het vliegtuig richting Portugal zetten
Wel een strik van de Action dan
Verkopen! Ik breng 'm op de fiets. Voegt niks toe aan dit feyenoord!
Aouchiche 👀👀🔜🙏🏾
Sorry hoor maar we moeten toch echt wel gnoto halen
Gnoto is z’n broer die z’n naam niet heeft leren schrijven…..
Als die maar kan voetballen, want het is vooralsnog niet heel best wat de spelers laten zien.
Als ze er in de Eredivisie en Europa League maar staan
Wat was de opmerking van Slot over Senesi? Dat gaat ook niet lang meer duren toch?
Ja ik ook, moet interview slot even terug kijken
Komt dan Aouchiche in de picture als extra middenvelder?
Is al in de picture, maar dat is een 8/10/linksbuiten. Interessanter als Orkun verkocht wordt.
Is een vertrek van Orkun nog realistisch deze window? Gaf zelf aan geen haast te hebben, geen berichten over concrete interesse en een blessure.
Is Aouchiche niet juist fijn om alvast erachter klaar te stomen en als multifunctionele speler met kwaliteit achter de hand te hebben? Of is dat financieel een droom🙈
Die komt dus niet. Kokcu gaat niet meer verkocht worden
@ftm weet jij al wel wie de vervanger zou kunnen zijn?
@ftm Ben bang dat het zerrouki wordt, is de naam interessanter ?
Hoezo bang? Is een hele goede vervanger
Mogelijk Bazour als verdedigende middenvelder en stofzuiger?
Als stofzuiger zou ik toch liever een Dyson nemen😂
Mijn vriendin doet het ook wel aardig!
Gelijk wat spelers erbij halen van dat geld😅
Dat moeten goedkope spelers zijn dan (40% van 15 miljoen is 6 miljoen)…
  • 1
  • 2