Bevestigd
yv21112803522

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord informeerde naar Ramiz Zerrouki; niet het enige target

FeyenoordTM

Maandagmorgen pakte De Telegraaf uit over de interesse van Feyenoord in middenvelder Ramiz Zerrouki (24) van FC Twente. Bronnen bevestigen aan 1908.nl dat er inderdaad interesse is. Vooralsnog verkeert deze interesse in een 'informerende fase'.

Het is niet geheel ontoevallig dat Feyenoord bij Zerrouki uitkomt. Dennis te Kloese en Ramiz Zerrouki worden beiden vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Muy Manero. Feyenoord weet dat het een forse prijs neer zou moeten leggen voor de diensten van de Algerijns-international. Arne Slot moet daarbuiten ook nog definitief overtuigd raken van de kwaliteiten van Zerrouki.

De spelverdeler is zeker niet het enige target voor de vervanging van Fredrik Aursnes: Definitieve knopen moeten nog doorgehakt worden. Feyenoord verkent de markt ook voor andere namen die qua prijs-kwaliteitsverhouding wellicht meer kunnen brengen voor de club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wel jammer dat we niet de daalders hadden om Veerman vorige winter op te pikken. Zou samen met Pool, Timber een mooi middenveld zijn geweest ervan uitgaande dat kokcu nog vertrekt. Achja.
Feyenoord moet geen zaken doen met FC Twente. De zoveelste speler die veell te duur wiordr aangebiden. Geen Brenet, geen Hiilgers en deze ook niet. Deur dicht met die Duitsers.
In het kader van het mee helpen scouten voor een vervanger van Aursnes. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar David Ayala.

David Ayala
20 jaar
Argentijn
Portland MLS
Waarde TM 3 miljoen
Contract tot dec 2025 + 1 jaar optie club
https://youtu.be/iBaaS4PHUx0

Jadsom Oliveira Da Silva
21 jaar
Braziliaan
Red bull Bragantino
Waarde TM 2.5 miljoen
Contract tot dec 2025
https://youtu.be/LA1sPdGsuJs

Florentino Luís
22 jaar
Portugees/Angolees
Benfica
Waarde TM 5 miljoen
Contract tot 1 juli 2024
https://youtu.be/OaYVSShdppw

Sivert Mannsverk
20 jaar
Noor
Molde FK
Waarde TM 1 miljoen
Contract tot dec 2025
https://youtu.be/mBY7k-Th0_k

De waardes bij elke speler zullen hoger liggen.
Aardige speler Zerrouki maar niet meer dan dat . Hopelijk valt de uiteindelijke keuze op een andere vervanger voor Aursnes.
FC twente tokkies: "FC DUITSLAND TROEFT FEYENOORD AF: ZERROUKI BLIJFT"
We kunnen altijd onze eigen jeugdspelers voorlopig de kans geven met hartjes op cvm
Verwacht niets dit seizoen, staat een heel nieuw team en derde worden we sowieso wel dus waarom ook niet. Ik vind die Dermane toch ook wel interessant om dit jaar door te laten breken.
De transfer van lopez kan nog wel eens snel aangekondigd gaan worden vgm !
vgm... laten we maar de IT'S HAPPENING afwachten ;)
maar dan moet ook terug voor het papierwerk
Gewoon Florian Grillitsch contracteren transfervrij. Dan maar wat meer salaris betalen maar wel een absolute topper voor ons.
Half jaar geleden naar Lens overgestapt, door het vertrek van Doucoure naar Crystal Palace zal hij daar veel gaan spelen
Geertruida kan toch ook prima op die positie spelen ? Waarom dan evt. een hoop geld uitgeven om iemand te halen. Volgens mij hebben we (ook als Aursnes weggaat) middenvelders zat. Ga eerst maar eens een fatsoenlijke linksback erbij halen. Lijkt me prio. 1
Omdat Geertruida onze beste rechtsback is en niet op z’n best op 6. Dan eerder centraal achterin. Hij kan het prima invullen maar liever haal je gewoon een specialist.
Geertruida vertraagd vaak, als je die op 6 zet dan loopt je hele dynamische spel vast.

RB is echter wel een prima positie voor hem en zelfs op CB vind ik hem iets te nonchalant
Ik ben omgeluld, doe Abdou Harroui maar. Die zerroukki wordt een amrabatje voorspelt ik, het orakel van 1908.nl.
Zerrouki is toch veel geschikter voor de rol op 6 dan harroui?
Ik noem toch nog maar een keertje de statistieken van harroui uit zijn laatste eredivisieseizoen volgens via pro: beste in de Eredivisie wat betreft gewonnen duels, nummer 2 wat betreft geslaagde tackles (ook veel in final third), nummer 6 met geslaagde dribbels en 6 doelpunten, 3 assists als verdedigende middenvelder bij nota bene Sparta. Dat lijken me cijfers die behoorlijk overtuigend zijn, zeker als het een back up wordt. Wat betreft spelsysteem kun je het net als PSV tegen de meeste eredivisieclubs wel met 1 meer verdedigend ingestelde middenvelder af. Kokcu kan dat volgens mij prima tegenwoordig. Tegen sterkere tegenstanders schuif je szymanski door als
'valse' rechtsbuiten, zet je timber op 10 en laat je kokcu en harroui (of wieffer) meer controlerend spelen. Zeg maar de ' toornstra' variant van vorig seizoen. Nu hou ik op over harroui tenzij hij me als zaakwaarnemer in dienst neemt.
Damaschin had me omgeluld met hetzelfde verhaal.
Zag Slot Boëtius niet als een controleur? Ik denk dat je dan een prima gebalanceerd middenveld hebt met Boëtius, Timber en Kökcu. Met talent, ervaring en spelers die elkaar goed compenseren. Daarachter heb je dan nog Szcymanski en daarachter weer Toornstra, Wieffer etc.
De op één na meest waardevolle middenvelder uit de Russische competitie lijkt me niet voor de bank gehaald. Ze zouden het systeem iets kunnen omgooien met kokcu als enige controlerende middenvelder en szymanski en timber meer aanvallend. Dat moet tegen de meeste eredivisieclubs kunnen. Tegen Ajax, PSV en sommige Europese tegenstanders zou je kunnen kiezen voor de 'toornstra variant' van vorig jaar. Dan haal je de rechtsbuiten eruit, zet szymanski als valse rechtsbuiten neer en breng je een meer verdedigende middenvelder in. Dan heb je een versterkte middenveld met bijvoorbeeld harroui of wieffer of wie weet boetius.
Begrijp niet zo goed waarom Slot dit seizoen met 2x een '8' wilt spelen. Volgens mij had Feyenoord prima met Kökçü en Timber voor de verdediging kunnen spelen en Szymański ervoor. Van Kökçü of Timber kan 1 speler dan diepgaan, waardoor de andere de balans bewaakt. Dat was vorig seizoen ook zo. Aursnes kwam ook regelmatig rond de 16.
Dat wilde hij omdat er geen geschikte opvolger voor Til gehaald kon worden. Tegelijkertijd gaf ie al aan dat ook Til al niet echt centraal stond maar iets rechts van het centrum. Dat zal Szymanski nu ook gaan doen.

Hij gaf laatst een mooie uitleg in VI, kan hem zo gauw even niet vinden maar het was een prima verhaal.
Overigens zijn Timber en Kökcü beiden niet echt spelers die zich tussen de cv’s in laten zakken en de opbouw gaan verzorgen. Staan het liefst een stationnetje hoger.
Zou heel gek zijn als die Willy Gnonto alsnog komt!😍 Maar Paixao is ook meer dan prima, vertrouwen op DtK
Ik vind 8 miljoen voor Gnonto nog steeds veel met 1 jaar contract
8 miljoen is idd veel voor 1 jaar contract hoop op een bedrag rond de 4
Uiteindelijk haal je dat wel eruit joh, groeibriljantje
Als je net z’n seizoen neerzet als afgelopen seizoen dan verkoop je hem zo voor 30a 40 weer door
30 a 40? Dan gaan ze alleen betalen voor Feyenoordspelers die er dertig maken in de competitie, kampioen worden, EL minimaal halve finale halen en daarin minimaal zes goals en 4 assists produceren.
Staat Branco van den Boomen op het lijstje om Aursnes op te volgen @FTM?
Dat kan ik je zonder inside info ook wel zeggen: nee. Ander type en in de Eredivisie geen opvallende voetballer, Ligue 2 is gewoon niet zo’n sterke competitie.
Ik zou hem graag bij Feyenoord zien. Zijn statistieken waren ongelooflijk afgelopen seizoen en zijn speelstijl doet denken aan Joey veerman. Ik denk dat het wel meer een spelbepaler is, dus mss meer eventuele vervanger voor kokcu, hoewel timber daar nu ook kan spelen.
Ik denk dat timber dat ook veel beter doet als van der boomen.
Zuerich laat vraagprijs gnonto zakken naar 8 mil
Staat op eurosport: van 12 verlaagd naar 8-10 miljoen
En italiaanse media bevestigen het
Denk wel dat hij nu wel haalbaar is
Feyenoord zat al op 7 dus dan zou dat goed moeten komen lijkt mij.
Als ze nog genoeg achter de hand hebben, ondertussen zijn er ook al andere spelers binnen die 1 ook geld gekost hebben waar door het budget minder hoog is lijkt me. En 2 deze spelers kunnen ook op die posities uit de voeten.
uiteindelijk is die gwn voor 5 a 6 miljoen op te pikken
Gaat weer gekke drukke week worden en komende week ook
Ik hoop dat ze een poging gaan wagen om jerdy schouten te halen. Zou een perfecte vervanger zijn van ausnes.
Die is onbetaalbaar geworden voor nederlandse clubs. Staat in belangstelling van de Italiaanse grote 5 las ik
Zou idd de perfecte opvolger zijn. Maar denk dat hij te duur is
Schouten zou top zijn, denk onhaalbaar.
De Roon zou ik ook geen verkeerde keuze vinden om het middenveld weer in balans te brengen.
Brengt ook gelijk een hoop internationale ervaring met zich mee.
De Roon mist wel het voetballende opbouwvermogen van een Aursnes, dat lijkt me geen optie. Hoewel hij inderdaad wel duelkracht, internationale ervaring en tactisch vermogen met zich meebrengt als controleur.
De Roon word al 32.Niet aan beginnen.
In een jong team als Feyenoord kan een (internationaal) ervaren speler geen kwaad. Ik zou het geen gek idee vinden.
Zoals el ahmadi al zei, zo'n soort speler heb je nodig met middenvelders als kokcu, timber en szymanski
Helemaal mee eens. Als je €15-20m voor Aursnes krijgt lijkt het me ook niet onmogelijk. Zeker met het WK in aantocht. Een nagenoeg gegarandeerde basisplaats is dan beter dan een onzekere overstap naar een ploeg in Italiaanse top 5.
VI pro heeft al eens uitgebreid geanalyseerd wat de sterktes en zwakheden van bazoer zijn. Conclusie: bazoer is ontzettend kwetsbaar als hij op het middenveld met veel ruimte in zijn rug moet spelen. Lijkt me dus vorm van voetbalharakiri om hem op 6 te zetten. Over VI pro gesproken die hadden in seizoen 20/21 interessante analyse van harroui. Stond bovenaan in de Eredivisie met aantal gewonnen persoonlijke duels, plek 2 met geslaagde tackles (waaronder een hoop in final third) en 6 met geslaagde dribbels. Joey veerman stond bijvoorbeeld op plek 4. Hij scoorde 6 keer en gaf 3 assists als verdedigende middenvelder en dat bij Sparta. Komt niet veel aan spelen toe in serie A, dus waarschijnlijk goedkoper dan zerrouki en veel geschikter dan bazoer. De Poolse, Mexicaanse, Oostenrijkse etc competities volg ik niet, dus geen idee of daar wat interessants rondloopt. Aursnes was ook niet zomaar een speler daar, maar aanvoerder in een team dat ook Europees aardig presteerde. Dat was geen talent meer toen hij bij Feyenoord kwam. Er komt overigens denk ik alleen een basisplaats op het middenveld vrij als szymanski niet voldoet of rechtsbuiten wordt gezet en/of kokcu wordt verkocht.
Harroui had je afgelopen seizoen een gokje op kunnen wagen als back-up maar die staat nu alweer een seizoen stil, liever even geen ‘speler met een krasje’ om een klasbak als Aursnes te vervangen.
Harroui is meer een 8 dan een 6, lijkt me niet helemaal passen in het profiel.
Kan in principe op beide posities uit de voeten maar ben het met je eens ja. Is niet wat we zoeken.
Verder wel eens met je verhaal over Bazoer. Nooit aan beginnen, is geen middenvelder.
Weet niet of je Vitesse volgt maar speelt daar als inschuivende cv in een driemansverdediging. Zoals hierboven aangegeven heeft VI pro als eens mooi geanalyseerd waarom hij als middenvelder nooit ergens uit de verf lijkt te komen.
Die Duitsers zullen wel weer de hoofdprijs vragen net als bij Hilgers . Dat sloeg werkelijk nergens op . Niet onderhandelen met die lui
Doelstelling twente is minimaal 3de worden dus willen ons niet helpen.

Ook goed nooit meer zaken doen met ze
Dat is helemaal niet hun doelstelling haha, dat is play-offs conference league.
En minimaal de 8ste finales van de knvb beker

https://www.twentefans.nl/dit-zijn-de-doelstellingen-in-het-nieuwe-beleidsplan-van-fc-twente/
Gewoon Bazoer nemen, kan op meerdere posities, en is een uitstekende speler. Je hoeft geen dure som neer te leggen, steek dat maar in een buitenspeler.
Die vraagt ook gewoon tekengeld en een dik salaris, maar buiten dat is het gewoon geen 6 en kan hij totaal niet dezelfde intensiteit als Aursnes brengen.
@FTM wanneer update over de linksbuiten, al iets concreets?
Ik hoop dat ze buiten de eredivisie kijken voor de vervanger van aursnes. Een jonge gast met flink wat potentie.

Aankomend jaar gaat een transitie jaar worden met heel veel nieuwe spelers. Natuurlijk wil ik het hoogst haalbare, maar het zal denk ik iets minder gaan als vorig jaar. Als er maar weer een goede stijgende lijn in zit waarbij alles steeds beter en mooier gaat worden
Teveel Talenten kunnen een probleem opleveren. Dit jaar moeten toch successen worden behaald om gebruik te maken van de opties tot koop die in de huurcontracten zijn bedwongen. Presteren met alleen jonkies die elkaar moeten zoeken zien we is moeilijk als bijvoorbeeld een trauner er niet is en aursnes met ze hoofd al weg is. Kampioensjaar met kuyt en alle ervaren spelers geeft ook rust waarin 5/6 groeilbriljantes kunnen ontwikkelen. Hele team met talenten op zon key position zie ik persoonlijk niet zitten. Ik ben het met je eens we willen opbouwen maar zonder resultaten en inkomsten kunnen we de koopopties etc niet lichten en verneuk je de waarde van sommige jongens zoals bijlow en lutsha die nog net niet de stap gaan nemen. Dit is trouwens me eerste dag op 1908.nl haha normaal lees ik alleen :]
Die van mij ook ;). Ik ben het wel met je eens en je zag het ook vorig jaar nog. Til, Dessers, Aursnes, Linssen zijn ook volwassen spelers, die ons er op moeilijke momenten overheen hebben geholpen in de CL.
Ik had ook graag JPB bij de selectie gezien.. weet wat er verwacht word bij feyenoord, Heeft zelf de nodige fouten gemaakt maar heeft ervaring en een liefde voor feyenoord. Ik snap met zijn transferwaarde en transfervrije status dat die een mega salaris zou vragen en dat er niet in zit maar had wel een steunpilaar voor de nieuwelingen kunnen zijn. Praat goed en lijkt volwassen te zijn geworden.
Snap oprecht niet dat mensen niet begrijpen dat vier volwaardige basisspelers voor drie posities op het middenveld gewoon een must is. Zeker in dit seizoen waar in de eerste seizoenshelft het programma overvol is door het naderende WK.

Het is niet zo dat iemand van Kokcu, Szymanski, Timber en de vervanger van Aursnes gaat banken. Je gaat ze alle vier extreem hard nodig hebben, en vermoedelijk nog een vijfde (Toornstra) en zesde speler (Wieffer/Dermane etc.) erbij die ook meer dan genoeg minuten gaan maken.
Mensen die met bazoer op de proppen komen opbokken nouu is niks
Dat is jouw mening (die ik overigs deel) en iedereen heeft het recht zijn mening te uiten (met dit stuk ben ik het dus oneens).
Is Midtsjo niks? Gaat nu voor +- 3 miljoen naar Galatasaray, lijkt me dat je hem wel voor hun neus weg kan kapen.
Nee man te oud we moeten spelers met restwaarde hebben
Je kunt niet alleen spelers met restwaarde halen, er zijn ook ervaren krachten nodig om de jonkies te ondersteunen.
Die wil cashen in het buitenland als ik de verhalen zo lees.
Denk zelfs dat Geertruida de beste optie is als vervanger van Aursness.
Eens. Fysiek ijzersterk en ook in luchtduels top. Voordeel is ook dat een vervangende rechtsback normaliter een stuk goedkoper is dan een middenvelder.
Ik vind Geert een beest maar is niet zo extreem balvast als Aursnes, ik zou toch echt voor een echte specialist op 6 gaan. Geert wel een goeie back up.
Sorry ik ben nieuw op dit forum, maar net wat tikkie terug zegt ja Lutsha is een beest maar gisteren in de oefenwestrijd zag je duidelijk dat hij tekort kwam in de creatieve oplossing te bedenken en het baltempo te verhogen. Lutsha kijkt pas als die de bal aan ze voeten heeft aursnes weet dan de oplossing al. Onder Slot hebben we op die positie iemand met goeie visie nodig en snel baltempo. Lutsha blijft wel een held en een beest van een back. :)
sorry, maar de beste plek voor Geertruida is gewoon rechtsback
En ik denk dat zo een gelukstreffer als Aursness niet weer gaat lukken. Zulke spelers zijn best uniek.
Mads Bidstrup van Nordsjaeland niet iets? 21 jaar, Deens jeugdinternational, in de premier league potjes meegedaan met Brentford, uit de jeugd van Leipzig en transferwaarde van 1M.
Klinkt op het eerste gezicht als een betere optie, maar ik heb 100% vertrouwen in de scouting van Feyenoord
Overal zie ik steeds Bazoer weer voorbij komen. Why? Die is echt niet goed genoeg voor de basis op 6. Is een goede speler voor de breedte omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan maar lang niet zo goed als Aursness. Ze moeten echt met een andere komen voor op de 6.
Ik denk dat de kans op succes met Bazoer groter is dan die Zerrouki. Gratis, multifunctioneel inzetbaar, Nederlands en een redelijke transferwaarde om binnen 2 jaar te verkopen. Daarnaast nagenoeg dezelfde leeftijd maar wel 200+ wedstrijden gespeeld zowel nationaal als internationaal.
Bazoer is dus allesbehalve multifunctioneel aangezien hij alleen tot z’n recht komt in het specifieke systeem van Vitesse als inschuivende cv in een driemansverdediging. Telkens als hij ergens op het middenveld komt te spelen, mislukt dat omdat ie handelingssnelheid en spelintensiteit mist.
Ik hoop nog steeds op Bazoer. Uitstekende speler voor op 6. Kan ook een linie terug. En je bespaart op een transfersom. Kunnen we de Aursnes centen uitgeven aan andere versterkingen.
Aursnes>Bazour>Zerrouki

Dus dan moet je aan beide niet beginnen, want die 2 gaan ook niet beter worden dan ze nu zijn. We moeten voorruit en niet stilstaan
Nog even en het wordt Oersnes, Bazour en Zerrauki 😜
Jan Streuer loopt al echt jaren mee, die gaat echt niet verkopen voor 4 miljoen als er geen clausule in zijn contract staat.
Laten we maar ergens anders gaan kijken.
Kitolano nog in beeld? Of is die te licht bevonden
Die is denk ik uit een tijd dat wij in een andere categorie keken...

Of hij gaat ons onwijs verbazen bij sparta
Twente gaat hier Timber-achtige bedragen voor vragen en dat is hij niet waard. Verder zoeken dus.
Niet doen. (Nog) niet goed genoeg voor ons. Onze scouting komt met zoveel verrassende namen, ga dan niet voor deze. Er loopt op zeker ergens op de wereld een betere en jongere speler dan aursnes voor 5 a 8 miljoen.
Nou ik zou nog even verder kijken worden we niet beter van.
@ftm Heb je niet een andere naam voor de ‘6’ of eventueel een vleugelspeler op deze slechte naam mee weg te spoelen ?
Laat het eerst maar concreet worden en borrelen
Andrey Santos dat zou pas een stunt zijn ja ik weet dat er grote ploegen achter hem aanzitten maar hier kan die veel spelen op niveau.
Wat zou die moeten kosten, zag dat het een 18 jarige was met nog 1 jaar contract
Geen idee Barca zou een bod van 10miljoen voorbereiden maar dat was begin juli. Er is vooralsnog niks veranderd dus er liggen kansen. Het is een moeilijk verhaal maar ik zou er toch voor gaan.
Zerrouki moet je plan D zijn, niet plan A als vervanger van aursnes
Stop maar gewoon met informeren bij Twente en AZ want die richten zich vol op ons. Het “Klassieke Top Drie Aanvallen” gedachtegoed zit daar te hoog om mee te werken
Wordt altijd zo moe van Az en Twente die denken dat ze meedoen om de top 3 plekken. Die clubs hebben te hoog in de bol. Laat zerrouki lekker bij Twente en ga voor een ander. Geen geld meer geven aan die clubs.
Ik word altijd moe van mensen, die denken dat voetbal alleen maar om Ajax, Feyenoord of PSV gaat☹️
Kost waarschijnlijk te veel, Twente vraagt altijd veel dus goed dat er ook naar opties wordt gekeken.
Te Kloese is een held als hij dit expres heeft gedaan. Heel FC Twente schuimbekkend voor de laptop en achter de telefoons. Ondertussen zit Te Kloese lachend met een bakkie koffie iemand anders te benaderen.
Voor een forse prijs zeker niet doen. Op zn 24e slechts 65 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en nog lang niet beslissend genoeg in de competitie om een stap omhoog te maken.

Hij heeft een prima afstandsschot, wat ik wel echt als pluspunt zie, maar komt toch niet tot meer dan 6 goals in de 65 wedstrijden. De schoonheid van die goals verbloemd wss de kansloze pogingen.
Gaan we een controleur nu beoordelen op het aantal goals? En Aursnes, die hij moet vervangen komt niet eens aan de door jou genoemde 6.
Ga je nou een controleur beoordelen met hoeveel hij scoort? Aursnes heeft ook maar 1 goal in 47 wedstrijden voor Feyenoord
Ga je nou een controleur beoordelen met hoeveel hij scoort? Aursnes heeft ook maar 1 goal in 47 wedstrijden voor Feyenoord
Ga je nou een controleur beoordelen met hoeveel hij scoort? Aursnes heeft ook maar 1 goal in 47 wedstrijden voor Feyenoord
  • 1
  • 2