varkenoord ballen

VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord wil twee piepjonge toptalenten graag contracteren

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord wil de pas 14-jarige toptalenten Kelvin Neijenhuis en Ayoub Ouarghi maar al te graag contracteren. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher. De twee spelers komen dit seizoen uit voor Feyenoord O16.

Neijenhuis en Ouarghi gelden als twee smaakmakers binnen Feyenoord Academy. Het duo werd met Feyenoord O15 met grote overmacht kampioen. Neijenhuis vervulde met 38 doelpunten een sleutelrol binnen zijn elftal. Ayoub was met 9 doelpunten en vele assists ook belangrijk. De spelers zijn bovendien beiden een jaar jonger dan hun teamgenoten en tegenstanders. Zowel Ouarghi als Neijenhuis zijn van vaste waarde bij Oranje.

Vermoedelijk kan Feyenoord rekenen op de nodige aasgieren die de talenten graag willen overnemen. In het verleden werd Ouarghi, woonachtig in Amsterdam, meerdere keren tevergeefs benaderd door Ajax voor een overstap. De creatieve middenvelder met een verwoestend schot is de ster bij Touzani TV, waar hij regelmatig zijn opwachting maakt. Neijenhuis werd als eerste gekozen als Talent van de Maand bij Feyenoord.
 

Delen

Reacties

De nieuwe talenten voor Feyenoord 1. Geweldig dat Feyenoord deze geweldige talenten wilt vastleggen. Hopelijk laten deze talenten zich niet gek maken door de aasgieren. Veel succes talenten.
hoe zit het met die IJslander? Ook een top talent dacht ik waar iedereen achteraan zit
Op Twitter komt een naam naar voren van een jonge speler uit LA Galaxy Academy, maar dit is niet de naam toch waar we allemaal met smart op zitten te wachten mbt project signing toch dat gaat toch om een andere speler? Dacht ergens gelezen of gehoord te hebben dat het project zuidelijke zou leven/wonen.

Als dit idd niet de speler van het project signing is wachten we geduldig verder af
Nee dat is hem niet, hij gaf aan een talent uit zuid amerika.
Hij vertelde ook dat Feyenoord nog steeds geen toenadering heeft gezocht, dus denk dat er helemaal niets gesigningt wordt.
Mooi dat deze twee talenten vastgelegd kunnen worden. Vind het aan de andere kant ook wel een beetje vreemd dat we deze handel al op 14-jarige leeftijd beginnen.
Eigenlijk begint het al veel eerder natuurlijk. Hoort er gewoon bij. Moeten ze anders tot hun 18e bij de 1e club blijven spelen?
Officieel pas vanaf 15. Ervoor mogen ze volgens mij nog geen contract krijgen. Vandaar dat dit ook vlak voor hun 15e speelt.
Goed zo, ook mooi dat zo'n Neijenhuis die meet en greet heeft met de jongens van het eerste. Zo'n ventje helemaal stralen met Arne, Guus en Orkun. Als die jongen gasten zien en geloven dat dat bereikbaar is gaan ze denk ik echt niet zomaar ergens anders heen. De jeugd die nu definitief aanhaken bij het 1e helpt daar alleen maar bij. En als ze echt zo goed zijn, staan ze er op hun 16e of 17e al. Ben benieuwd!!
Is het al bekend of paulo rudisill ook een contract krijgt?
Is het een idee om Feyenoord Youth Watcher eens aan te laten schuiven bij opnames van studio 1908?
Goed beleid, onder het bewind van v Geel hadden ze al in de hoofdstad gezeten.
Ik ben zwaar anti van Geel, maar dit soort opmerkingen zijn zo kansloos en onterecht. Ook onder van Geel(en zelfs zijn voorgangers) is altijd geprobeerd om de grote jonge talenten te contracteren. Dat veel van die spelers uiteindelijk niet tekenden (door ontbreken van plan of minder geld) is wel een feit. Nu ook nog maar afwachten trouwens. Bovendien mogen ze dan maxiMaal 3 jaar tekenen en zijn ze voor hun achttiende alsnog transfervrij.