bekerwinnaar-2024-web

@frdm_edits

Nieuws

Feyenoord WINT de TOTO KNVB Beker

Van de redactie

Feyenoord heeft de TOTO KNVB Beker 2024 gewonnen! De ploeg van Arne Slot was met 1-0 te sterk voor N.E.C. in De Kuip door een doelpunt van Igor Paixão. De bekerwinst is voor de Rotterdammers de veertiende keer in de clubgeschiedenis dat de dennenappel in de lucht wordt gehesen.

Zoals velen kijkt ook de redactie van 1908.nl naar de finale en viert de overwinning op dit moment. Hierdoor zullen de interviews van spelers en trainer met enige vertraging op de website verschijnen.

Uiteraard wordt de selectie en de staf ook gehuldigd. Dit gebeurt maandagochtend op de Binnenrotte in Rotterdam. Om 09:00 uur gaat het huldigingsgebied open voor publiek. Er is één ingang voor de zones, deze is aan de Meentzijde van de Binnenrotte. Bekijk de plattegrond voor de exacte locatie.

Vanaf 12:00 uur zullen de spelers en staf van de Rotterdamse club op het podium verschijnen en de bekerwinst vieren met de aanwezige supporters.

Gefeliciteerd, Kameraden!

Delen

Reacties

Na al het feestgedruis kan Don Kloese zijn borst natmaken. De kans is enorm dat er een enorme leegloop op komst is, is levensgroot. Feyenoord gaat zeker de grens van 100 miljoen aan transferinkomsten bewerkstelligen dat natuurlijk enorm positief is (lees: historisch).

Slot zou zomaar kunnen vertrekken. En een hoop spelers van de afgelopen window renderen niet, waar je ook wat mee moet.

En dat allemaal met een uitgeklede scouting, waar gelukkig wel verandering in komt op de korte termijn.

Hopelijk kiest Feyenoord ervoor om vroeg toe te slaan met bv een Gil en Rodriquez. En verder heb ik wel enorm veel vertrouwen in een aantal jeugdspelers zoals Milambo, ‘t Zand en Zechiel.
Supermooi dit. Voor het tweede jaar achter elkaar een hoofdprijs en groepsfase Champions League. De wedstrijd gisteren was bij vlagen niet best, maar het resultaat telt. Zo te zien geen spelers uitgevallen met blessures, ook fijn. Ook mooi dat het weer Paixão (naar mijn mening onze beste aanvaller sinds de winterstop) is die het duel beslist, en dat Timber ook serieus goed was (voor mij de beste van het veld). Ook Gimenez deed het vrij aardig (behalve dan die actie waar hij door drie man heen wilde). Stengs vond ik (zoals al een tijdje) wel minder. Trauner viel in alsof hij nooit is weggeweest en Ueda weer matig. Laatstgenoemde is best sterk aan de bal en wint veel duels om de bal, maar de kans die hij kreeg mag hij simpelweg niet missen.
Blijft overigens ook verbazingwekkend dat er niet of nauwelijks of slecht gefouilleerd word, of ze durven niet. Anyway hoofdoorzaak zijn de tokkies zelf, hou die troep lekker thuis en steek een fakkel aan in je slaapkamer. Je doet je club alleen schade toe (ja NEC had het ook maar kijk vooral naar jezelf).
Ik hoor iedereen roepen ze moeten Wellenreuther 1e keeper maken. Als je de achtergrond niet weet snap ik dat.

Maar als je weet dat Bijlow de best betaalde speler van Feyenoord is snap je dat dat niet gaat gebeuren.

Je gaat geen keeper op de bank zetten die 2/3 miljoen verdient pj. En Wellenreuther wil nu die in bloedvorm verkeerd eens een keer geen keeper voor het 2e plan meer zijn wat begrijpelijk is. Daar komt nog bij dat zijn contract af loopt.

Dus het is helaas na samenloop van omstandigheden praktisch onmogelijk dat hij nog bij Feyenoord zal blijven.
Terecht punt. Maar ook een dilemma. Justin is gewoon veel te vaak geblesseerd.

Timon heeft een contract tot 2025. Kan je dus gewoon aan zijn contract houden of een jaartje extra aanbieden.

Kwaliteit moet altijd voorop staan en op dit moment is Wellenreuther wat mij betreft eerste keeper, ook komend seizoen.
Om te beginnen allemaal gefeliciteerd met toch een hele mooie prijs! Het was niet hoogstaand maar dat hoeft ook niet, als je maar wint!

Het NEC publiek vond ik vandaag wel grote klasse. Die maakten echt meer geluid dan ons.

Voor volgend seizoen kunnen we niet meer om Timon heen. Die jongen moet gewoon de eerste keeper worden. Zorgwekkend blijf ik toch de aankopen Zerrouki, Ivanusec en Ueda vinden. Dat vind ik vooralsnog geen versterkingen.
Daar komt nog bij dat de tekst van ons spandoek niet heel sympathiek over kwam naar NEC toe. "Wij helpen jullie uit je dromen". Dit was meer een actie geweest van Ajax supporters in betere tijden bij Ajax. Beetje jammer.
Weinig voetbalverstand. Zerrouki prima gespeeld. Ivanusec viel prima in. Ueda gaat het ook wel redden als hij vaker speelt.
Zerrouki speelt inderdaad best prima maar als jij niet ziet dat er tussen Wieffer en Zerrouki een groot kwaliteitsverschil zit in met name de handelingssnelheid dan begrijp ik je reactie. We kijken dan beiden op een andere manier naar het spelletje. Zerrouki vind ik op dit moment niets meer dan een nuttige bankzitter. Ivanusec is technisch erg goed en heeft zeker kwaliteit maar hij is niet snel en komt echt altijd naar binnen. Ik ben meer fan van een Minteh of Paixao, jongens met snelheid. Dus ook Ivanusec is niet de versterking gebleken die het team naar een hoger niveau brengt. Ueda vind ik traag. Zowel in druk zetten als in handelingssnelheid. Zijn loopacties zijn wel goed maar ook Ueda zie ik geen verbetering in t.o.v. Santi. Kortom, een hoop geld betaald voor breedte versterkingen.
We kijken blijkbaar anders naar voetbal. Prima. Zerrouki was gisteren zeer belangrijk voor de winst. Moet ook nog wennen. Timber vonden we ook niks vorig seizoen. En kijk nu. Ueda oog misschien traag. Maar is gewoon een goede spits. Slot heeft dat al lang gezien. Hij kan ook goed koppen. De woorden van Beelen. Ivanusec moet ook wennen aan het tempo. Heeft volgens Slot tijd nodig. Maar heeft zeer veel inzicht en is erg technisch. Had je gisteren ook kunnen zien. Ik ben niet negatief.
Jammer dat het doek niet werd getoond bij de opkomst.
season 23-24 over. top. NOW, TRANSFERS, LETS GOOOOOOOOOOO @FeyenoordTM
Krijgt Slot (samen met de scouting) een grote zak geld zodat de bovenkant versterkingen kunnen halen? Of is het weer ‘voor een duppie op de eerste rang willen zitten’

Begrijp via X dat er een enorme leegloop aankomt? We moeten Slot wel perspectief kunnen bieden..
Wellenreuther eindbaas! Hopelijk schotelen ze hem wat moois voor en blijft hij voor ons keepen.

Sandler ook wel best gedaan hoor, blijft jammer vinden dat ze hem toen zo makkelijk van de hand hebben gedaan. Maar goed wellicht had ie dan ook niet zulke stappen gemaakt als nu. Gewoon terughalen dan, net als ome Willem zegt.
Dit seizoen niet en hij is iig waarschijnlijk niet erg duur
Pfff wat een spanning, blijft een beker wedstrijd waar alles kan gebeuren. Normaal als het een verlenging zou worden denk je dat redden we ook nog wel, maar met een man minder zag ik dat somber in. Op het puntje van de bank gezeten en gelukkig bleef het 1-0. Terechte winnaar, op basis van de huidige ranglijst gewonnen tegen de nummers 1, 4, 6 en 7 in de beker! Klasse.
Timon had een paar echt geweldige reddingen, super voor Santi met een goede assist! NEC gaf niks kado en kwamen na de rode kaart ook aan gevaar stichten toe. Hopelijk een goede les voor Minteh. Ik denk dat Ueda te weinig wedstrijd ritme heeft, dan kan je een kans missen. Spannend duel
Wat heb ik weer genoten van de pyro-maffia, Lekker hun gezellige rook ingeademd en de wedstrijd een paar keer stil, geweldig wat een sfeer maken jullie.

Mag ik jullie allemaal een aangestoken, omgekeerde fakkel in je reet toewensen? Dat zou mijn sfeer echt verhogen.
Toch een mooi CV zo intussen, onze Arne !
Timon geweldenaar!! Timber weergaloos. Helaas billenknijpen op het laatst, maar we hebben gewonnen! Tot morgen kameraden!!
Pfff - spanning tot en met de 99e minuut.
Heeft Verdonk nog een tweede gele kaart gekregen of heeft die scheids met twee maten gemeten??
Gefeliciteerd kameraden! Zonder die rode kaart was het snel 2/3-0 geworden.

Ueda die zo’n kans mist pfff. Was nog een meter naast ook. Ik zie het niet in hem..
Gefeliciteerd allemaal, weer een prijs erbij.

En sjingejingejinge, wat was het spannend, ik heb ervan genoten. Niet zozeer van het gewekdige soel, maar wel dat het retespannend was en we uiteindelijk toch de beker pakken. Met Wellenrueter en Timber als absolute uitblinkers!
Zeker geniet ervan je bent altijd positief heb daar respect voor echt. Dus bij deze geniet ervan samen naar nog meer mooie momenten met deze prachtige club.
Hoppa!!
Santi belangrijk met zijn assist, Timon super goed gekeept.
JAAAAAAAAAA💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Gefeliciteerd kameraden. Feeeeeest🍺💪
Sorry Bijlow, Feyenoorder in hart en nieren, maar zelfs jij zal begrijpen dat Timon onze nr 1 keeper wordt.
We gunnen je de mooiste transfer die je maar kan wensen, maar om Wellenreuther kunnen we niet meer heen.
Sorry hoor, maar alle ballen van vandaag had Justin ook gepakt. Niet alsof er nou zoveel ballen tegen waren. Ook de statistiek van 70% (46% op lange ballen) passnauwkeurigheid zullen Slot en Te Kloese meenemen. Ter vergelijking, Bijlow haalde vorige keer tegen NEC 94% en 62%. De bal niet verliezen zorgt natuurlijk ook voor minder goals tegen. Wellenreuter ga je nooit meer geld voor krijgen dan nu, zou hem verkopen (NIET AAN PSV) en kijken wat je daarna doet. Evt Bijlow ook verkopen en voor een andere keeper kijken zodat je wat kan bezuinigen op je 2e keeper, of gokken op een goed seizoen van Bijlow in de komende 2 jaar, zonder langdurige blessure, en hem op de top van zn waarde verkopen. Wellenreuter kan alleen maar minder waard worden en er lopen in de wereld echt wel meer van dit soort keepers rond.

Wil hiermee niet zeggen dat Wellenreuter niet goed genoeg is overigens, maar ik vind het verschil niet dusdanig groot dat ik niet gebruik zou maken van de piek in de waarde en interesse in Wellenreuter.
Respecteer jouw mening maar ik vind Wellenreuter gewoon beter (en minder blessuregevoelig).
Ook helemaal geen gekke gedachten.
Ik zeg niet dat Bijlow minder/meer is dan Timon, feit is, hoe ongelofelijk rot dat ook voor Bijlow is, en er waarschijnlijk niet eens iets aan kan doen, Bijlow is te blessure gevoelig. Gelukkig hebben we een goede vervanger, denk aan die redding tegen Ajax vrg jaar, en heb hem vandaag ook zeker 2 reddingen zien maken, grote klasse!! En als ik dan zou moeten kiezen tussen hem en Bijlow, dan ga ik voor Timon. Hoe erg ik het ook vind om een Feyenoorder in hart en nieren (dat is Bijlow op zeker) de club te zien verlaten, ik gun hem de mooiste transfer die hij zich kan wensen, kwaliteit komt echt wel bovendrijven, blessure vrij blijven heb je niet altijd vat op, helaas....
WELLENREUTHER!!

Wat een held in de eerste helft..
En wat een held in de tweede helft..
Pakt 2 goede kopballen !!

FEYENOORD MAAK HEM 1STE KEEPER VOLGEND SEIZOEN !!!
Je moet er toch niet aan denken dat hij naar straks naar Psv gaat! Dat zou echt een aderlating zijn. Gewoon nummer 1 keeper van maken. Heeft die echt zelf verdient!
Ja gefeliciteerd iedereen soms ben ik het oneens met de meeste fans. Maar iedereen hier wil het beste, dus bij deze geniet er van.

Sterker door strijd.
DANK JE WEL TEAM FEYENOORD!
Alls leeuwen gestreden!!
Geen grootse wedstrijd, maar de beker is van ons!!!

TIMBER MAN OF THE MATCH !! 🔥