Betrouwbaar
geertruida-leipzigweb

VK Sportphoto | Edit KayneKVisuals

Transfers

'Feyenoord wordt niet warm van eerste bod op Geertruida'

FeyenoordTM

De eerste transferaanbieding van RB Leipzig voor Lutsharel Geertruida is niet direct geaccepteerd door Feyenoord. Dat meldt Philipp Hinze van Sky Sports zaterdagmorgen.

Feyenoord wil meer dan de gesuggereerde twintig miljoen euro zien voor zijn sterkhouder. Een transferpakket van vijfentwintig miljoen euro, oplopend tot een bedrag van dertig miljoen euro, zou bespreekbaar moeten zijn voor regerend landskampioen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gaat straks weg voor 12 mio en wat vage bonussen en een nog vager doorverkooppercentage waardoor het totaal toch nog kan oplopen tot 20-25 mio als pasen en pinksteren op één dag vallen
Ook Napoli blijkt interesse te hebben in Geertruida
Ah nog steeds bodemprijzen. Zoveel beter dan een Timber en dan weer genoegen nemen met dit. Gewoon nee verkopen en dan maar zien
We zien wel wat er komt en gaat, als we nu maar goed gaan na denken verkoop alleen voor de juiste prijs!
Ik geloof het allemaal wel met al die uitgaande bedragen. Misschien wordt het karig, misschien wel een klapper. Prima.
Ben veel benieuwder naar wat we nu eens gaan inkopen met (een deel van)l dat geld. Hoeven geen bekende namen te zijn. Maar in de prijsklasse waar we nu in kunnen kopen, moet je spelers kunnen halen waar je als zelfs als simepele supporter van ziet dat de club aan het doorselecteren is.
Hancko in de belangstelling van Liverpool
@FTM,Is er iets van waar dat Feyenoord interesse heeft in Antony Elanga van United?
Heerlijke namen komen er voorbij. Maar de technische staf wacht liever wat Idrissi wil. Dan hebben wij inmiddels trein 1 t/m 8 gemist.
Gaat er ook nog iets gebeuren bij Feyenoord of komen er allleen maar geruchten
Jazeker.. de wind slaat momenteel tegen de Kuip. Feitelijk waar
Geruchten zijn goedkoper dan spelers dus die komen altijd
Kunnen alle reacties die gaan vergelijken met andere transfers niet gelijk verwijderd worden? Worden jullie er zelf niet moe van jongens?
HIER word ik moe van idd……
Dat is toch gewoon normaal, mensen mogen daarom toch best wel discussiëren. Daarvoor is toch een forum.
Tuurlijk mogen mensen best discussiëren, maar in heb in een korte tijd minstens tien keer de vergelijking met Timber gezien. Lijkt mij licht overdreven.
off topic: Liverpool hengelt naar Hancko. Gaat lekker zo
Als je de bedragen ziet die voor RB spelers betaald worden (terecht) dan lijkt me het vooral zaak om een doorverkooppercentage te bedingen.
Kijk met de transfer van kokcu was ik niet blij. Maar 25/30mil voor onze Geertruida vind ik een mooi bedrag!
En hetzelfde bedrag voor Hancko, Wieffer en Gimenez en we hebben in totaal 130 miljoen binnen. En dan? Kunnen we misschien 70 miljoen herinvesteren, zie maar weer eens hetzelfde niveau terug te kopen.
En zo zien we weer eens het belang van een goede jeugdopleiding. Wat we ook cashen, het is altijd 95% winst dus geweldige bron van inkomsten. Als Geert voor 25 milj weg gaat, hebben we dit jaar voor ca. 50 milj. gecasht door de jeugdopleiding.
Als Slot 15 namen per positievraagt van de scouting, vind ik eigenlijk ook dat we van Slot mogen vragen dat er ieder jaar minimaal 2 jeugdspelers doorbreken.
Zijn er meer mensen die er zo over denken? Of moeten we het business model van PSV (kopen, kopen, kopen) gaan overnemen?
Maar het talent moet dan wel aanwezig zijn, Slot kan ook geen ijzer met handen breken
Ik ga het nog een keer proberen met een vergelijking: Beukema voor € 9 miljoen naar het buitenland (!!!!) Dan is Geertruida tenminste € 30 miljoen waard!
Geertruida proberen te houden. Vraag maar het onmogelijke (+ 35 miljoen). Kijken wat gebeurt. Kökcu: Ik dacht dat het een redelijke prijs was, totdat ik zag dat Timber van 020 50 miljoen moet opbrengen. Ik vind Timber echt niet beter dan Örkan =. (eerder andersom). Maar helaas:M Gedane zaken nemen geen keer.
Inmiddels is Geertruida ook beter, wat een verschil een goed seizoen maakt. Er moet echt betaald gaan worden maar liever nog een jaartje Champions League met hem.
Gouka zei dat Leipzig in de ogen van Feyenoord een derde van de marktwaarde van Geertruida heeft geboden.

Maak van dat bod dus maar 12, met bonussen 15.
@FTM nieuw boekjaar, dus vanmiddag live op YouTube?
Jurrien Timber gaat voor ca. 50 miljoen euro naar Arsenal.
En dan zou Leipzig Lutsharel Geertruida voor ongeveer de helft mogen hebben.
Lutsharel Geertruida is Jurrien Timber voorbijgestreefd in Oranje.
Beiden hebben een contract tot 2025.
CL-ervaring rechtvaardigt geen dergelijk groot verschil.
Timber speelt nu eenmaal voor een club die qua naam het beter doet in het buitenland. En hij heeft de nodige cl wedstrijden gespeeld. Dat scheelt ook. Desondanks zou het Feyenoord eens sieren als ze ook dezelfde soort bedragen gaan vragen. En anders niet, spelen ze gewoon nog een jaartje bij ons.
iiever behouden als het tegen zit ben je dadelijk heel de as kwijt: Giminez- kokcu- Geetruida - Hancko
Een transferpakket van vijfentwintig miljoen euro, oplopend tot een bedrag van dertig miljoen euro, zou bespreekbaar moeten zijn voor regerend landskampioen.

Zo blijf je van action prijzen naar Zeeman prijzen gaan…. Schiet toch niet op dit als je een champions league waardig toen wilt hebben.
En dag hè minimaal beginnen met praten bij de 35 mil
Laat Geertruida nog maar een jaar blijven zonder de goede spelers geeft Feyenoord niks te zoeken in de cl. Als je wilt groeien moet je niet steeds de beste spelers wegdoen.zo simpel is het. Laat Leipzig maar een andere leipclub zoeken waar het wel uitverkoop is
Feyenoord kan nog niet de hoofdprijs krijgen zoals 020 helaas. Wel na een goed seizoen CL. Realistisch blijven maar dat lijkt nog niet iedereen te snappen.
Hahahah action van europa ga toch weg. Deze jongen is niets slechter als timber of van de ven.
Hancko is ook niet minder dan Senesi, kostte slechts 1/3.... De waarde is wat de gek er voor wil geven
Het verschil voor mij zit ook in de marktwaarde. Geertruida zou zijn marktwaarde moeten opleveren als vaste som volgens dit artikel. Dat is het probleem met feyenoord, we nemen genoegen met de marktwaarde. Andere clubs vragen er (bijna) altijd boven en anders houden ze hem zelf wel.

Als ik naar jou voorbeeld kijk, Senesi, zijn marktwaarde op het moment van verkoop was 17 miljoen, die is exc. Bonussen weg gegaan voor 15 miljoen volgens transfermarkt. (Misschien niet het beste voorbeeld aangezien hij nog 1 jaar contract had.) Ook waren er meerdere clubs geintresseerd.

Dit is niet het enige voorbeeld kijk naar kokcu bijv. Weg gegaan voor 25 miljoen exc. Bonussen. Gaat weg naar de eerste de beste club, meerdere clubs geintresseerd. En vroeg in de transfer periode. Op het momenr van vertrek was hij 30 miljoen waard.

De prijzen die wij vragen gaan nergens over, natuurlijk gaat het ook om wat de speler zelf wilt maar dit zijn jongens die een europese finale hebben gespeeld, landskampioen zijn geworden en allemaal nog jong zijn.
Ook voor hancko hebben wij over de marktwaarde betaald op dat moment. Bijna elke gekochte speler in ons team hebben wij meer voor betaald dan de marktwaarde. En onze spelers moeten dan voor MW weg gaan? De clubs waarvan wij spelers kopen doej het echt niet beter op europees of nationaal niveau vergeleken met ons.
Wat is marktwaarde volgens jou?

Transfermarkt is een website en heeft 0.0 te vertellen over marktwaarde. Enige waar veel supporters naar kijken is naar Ajax en het Calimero gehalte blijkt dan gigantisch.

Ajax verkoopt al 10-tallen jaren spelers aan de Europese top en die spelers slagen daar ook met regelmaat. Spelers die van Feyenoord komen en in de top geslaagd zijn de laatste 30 jaar.... En die enkeling die het is gelukt had daar nog een tussenstap voor nodig of vele jaren opleiding bij de club (v persie bij arsenal). Als wij kunnen aantonen dat we wereldtoppers afleveren die direct meerwaarde zijn voor de rijke wereldtop, gaat de prijs vanzelf omhoog.
Er zijn wel afspraken met Geertruida gemaakt, vraag is wat wil hij zelf. Kan me toch wel voorstellen dat er meerdere clubs komen. Feyenoord heeft nu goede band met Newcastle United, zou mij niks verbazen als die ook wat gaan proberen, mooie club voor hem, maar is aan hem zelf.
Volgens mij zijn de 'coulantere afspraken' voor volgende zomer na z'n verlenging. Maar een middenweg zal nu niet ondenkbaar zijn. Mits goed voor alle partijen lijkt me een realistische uitgangspositie.
35 miljoen vaste fee + doorverkooppercentage. Kom op man 25-30 inclusief bonussen zou wederom te laag zijn…
Iedereeen snapt nog steeds het verschil met championsleague ervaring niet schijnbaar ivm continu de vergelijkingen met ajakkes
Ervaring vroeg eruit en een wedstrijd el het verleden is blijkbaar toch een garantie voor de toekomst in a dam
Hou eens op betweter mkumba. Ga anders lekker naar een 020-site als je die club zo verheerlijkt
@FTM Als geertruida verkocht wordt dan hebben we denk ik wel een potje van 45/50 miljoen wat we kunnen besteden (-Zerrouki en Van den belt) dus nog 35/40 miljoen om uit te geven aan een rechter centrale verdediger, rechtsback, vervanger Orrie, 2 linksbuitens en een rechtsbuiten (En dan zijn vervangers voor Pedersen,Dilrosun en Danilo nog niet eens meegeteld).
Klopt dit ongeveer of is mijn inschatting te enthousiast?
Hebben ze geen leuke buitenspeler die dan deze kant op kan komen?!
Als je toch al in onderhandeling bent...
Buitenspeler + 15/20 M voor Geertruida...
40+ geen cent minder kom op zeg
@FTM zal na de verkoop van Geertruida de deur dichtgaan voor uitgaande basiskleuren?
Tja dat kan ook ftm denk ik niet zeggen want er kan altijd een bod komen waar je echt geen nee tegen kan zeggen (wat een cliché😜). Denk aan 35/40 miljoen voor hancko of 40+ miljoen voor Santi dan geloof ik gewoon niet dat we dat niet accepteren.
Denk dat ftm sws niet heel veel weet hoor.
Zou ook goed kunnen maar ik denk ik vraag het gewoon, wie weet weet hij het toch en heb ik antwoord.
Hahaha das zo.Maar is ook niet erg dat niet alles weet blijft er nog verassingen over
Zeker, minteh was daardoor een hele leuke transfer!
Minimaal hun gaan 2 klappers maken.speler naar Liverpool voor 70 miljoen.die cv gaat straks voor 100 miljoen naar city.Feyenoord moet gewoon poot stijf houden.ftm heb je al opvolgers voor geertruida?brenet toch niet alleen?
Leipzig verdient deze transferperiode minimaal 250 miljoen (80 miljoen voor Nkunuku naar Chelsea, 70 voor Szoboszlai naar Liverpool en Gvardiol voor 100 miljoen waarschijnlijk naar City). Feyenoord moet nu hoog in de boom gaan zitten mbt Geertruida.
Bron: Mikos Gouka 30-9-2023: https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/spel-rond-lutsharel-geertruida-op-de-wagen-rb-leipzig-moet-de-hoofdprijs-neerleggen-br~a8c27d5d/
30 september? Dat duurt nog effe
Helaas geen correctiemogelijkheid. Maar Gouka heeft dit gister exact geschreven. Het lijkt erop dat er wat goede bronnen gemist worden...
Misschien moet je hier dan niet meer komen en alleen Mikos volgen, dan ben je altijd op de hoogte😉
Als we daarop eindigen denk ik dat het voor alle partijen een goede deal is! Mooie stap voor Geertruida ook!
Hierna nog Bijlow en dan is het wel klaar, haha!
Bijlow een miljoentje of 20?
@FTM hier moet toch gwn 30 miljoen vaste fee uit te halen zijn?
Een Kokcu achtig bedrag, lijkt me realistisch
Dat vinden heel veel supporters veel te laag.Zou wel goed zijn voor Feyenoord.Heb echter wel liever dat hij blijft. Euro,s kunnen niet verdedigen.