Varkenoord

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord zegt formeel aflopende spelerscontracten op

Van de redactie

Feyenoord heeft vier spelers laten weten dat het de aflopende contracten niet zal verlengen en afziet van eventuele opties. Het gaat om de verbintenissen met Devin Remie, Twan van der Zeeuw, Tein Troost en Kars van Veldhoven.

In de overeenkomst met Van Veldhoven zat een eenzijdige optie voor Feyenoord om hem tot medio 2024 te binden. Nu deze optie niet gelicht wordt door de club loopt ook Van Veldhoven komende zomer formeel uit zijn contract.

Remie, Van der Zeeuw en Van Veldhoven behoorden tot de spelersgroep van Feyenoord Onder 21 en maakten dit seizoen hun minuten voor het beloftenelftal. Troost trainde als vierde keeper geregeld mee op 1908 en behoorde een aantal malen tot de wedstrijdselectie van Feyenoord 1.

In de praktijk betekent de formele opzegging of het afzien van het lichten van de optie niet altijd een einde van de samenwerking. Het is mogelijk dat de club op een later moment nog met één of meerdere van de betreffende spelers in gesprek gaat over een nieuwe verbintenis voor komend seizoen.

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Wat betreft Troost(21) en Remie(20), komen vermoed ik te kort. Kroesen(20) (gehaald van Heerenveen vorig seizoen) staat volgens mij op t doel bij onder 21. En dan heb je nog Berger(18) er achter. Die bij onder 18 speelt.

Geen idee hoe dat gaat schuiven as seizoen.

Vergeet ook niet dat Thijs Jansen(21) verhuurd is aan Top OSS en daar wekelijks onder de lat staat.

Wat betreft het eerste lopen Wellenreuther en Marciano na dit seizoen ook uit contract.

Erg benieuwd hoe dit gaat lopen.
Troost verlengen, heeft al wat ervaring met het 1e op kunnen doen dus kan je er prima bij hebben
Gebeuren al een hoop zaken voor volgend seizoen die normal gesproken door een TD gedaan worden...🤔
Jammer. Had nog wel een toekomst hier verwacht voor Troost