Primeur Bevestigd
walemark

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord zet deur op een kier voor verhuur Wålemark

FeyenoordTM

Feyenoord wil onder bepaalde voorwaarden luisteren naar mogelijke aanbiedingen van clubs die Patrik Wålemark (21) aan het eind van de winterse transferwindow willen huren.

Tot een concrete aanbieding kwam het vooralsnog niet. De Rotterdammers willen alleen luisteren naar aanbiedingen van 'clubs die op- of net onder het huidige niveau' spelen. Feyenoord Wålemark daarbuiten alléén van de hand doen wanneer het zelf ook nog wat terug kan halen.

Zelf iets (terug)halen lijkt vooralsnog nihil: De laatste uren van de transfermarkt zijn aangebroken en de Rotterdammers zijn vooralsnog niet concreet bezig met versterking voor de voorhoede.

Afgelopen zomer wilde Feyenoord Wålemark niet tijdelijk van de hand doen. De Rotterdammers zijn altijd overtuigd gebleven van zijn talent, al komt de jonge Zweed ook dit seizoen niet helemaal uit de verf. In twintig officiële optredens was Wålemark goed voor twee goals en drie assists. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Opvallend dat iedereen zo positief over die vent is... ik vind het tot nu toe 3x niks. Heb zelfs meer vertrouwen in Dilrosun dan in Wålemark
Ik snap niet dat hij zo weinig minuten krijgt, vind hem meestal behoorlijk dreigend.
Zo jammer dit zo een goede speler.... Waarom 3de keus ofzo....
We hebben niet zoveel aan hem. Zowel op links als op rechts moet hij nu 3 jongens voor zich dulden. Op links heeft hij eerlijk gezegd helemaal niets te zoeken. En op rechts is ook Paixao hem nu voorbij gestreefd. Dit gaat niet goed voor hem.
Gelijk verkopen....ruimte maken voor jeugd en eventuele andere aankopen....Azarkan is echt niet slechter hoor
Lijkt me een mooie voor de Belgische competitie. Aa gent of anderlecht.
Verhuur is voor beide partijen het beste. Walemark heeft best potentie, maar als hij het telkens moet doen met invalbeurten van een paar minuten zal het er nooit uitkomen. Lijkt me ideaal voor een club als Utrecht, Heerenveen of Vitesse.
@FTM telegraaf meld dat er een opening is voor van den belt? Is dit waar? Of is het onzin en gaat de deal niet door
Heeft dit seizoen aangetoond dat hij het niveau aankan. Maar als je een trainer hebt die meer ziet in een buitenspeler die wordt gehuurd, is het lastig je kans te pakken. Wålemark heeft ook de pech gehad dat elke keer als hij goed speelde de trainer de volgende wedstrijd toch weer de voorkeur gaf aan andere. Dan is het lastig om je goede spel door te zetten
Deze Walemark kan gimenez nog beter bedienen, ik vind het doodzonde, maar past niet goed in spel van Slot. Zullen toch zat teams zijn die hem willen huren.
Oh ja??Geen enkele vleugelspeler levert voorzetten af. de spits moet het meestal zelf maar uitzoeken
Vreemd dat hij zo weinig in het plan voor komt. Van alle buitenspelers per minuut het hoogste rendement. Als je oefenwedstrijden meetelt ligt zijn rendement helemaal hoger dan die van de rest.
Bizar dat walemark niet meer speeltijd krijgt, deed het in aanloop naar 2e seizoenshelft toch gewoon redelijk?
Gewoon erg goed. Onbegrijpelijk inderdaad.
@FTM yo Rutger. Als ik me goed herinner zit er toch extern geld achter walemark? Is het dan makkelijk om zo een speler te verhuren of geeft dat problemen? Daarnaast laat ik iets over een aanvaller met hoge waarde die ze dan misschien willen huren plus koop. Denk jij dat die naam Feyenoord ziet zitten?
Niet concreet voor de voorhoede?
Maar nog wel voor het middenveld dan?